Jump to content

LG GT505 / GT500


Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα, σε ενα τετοιο LG μιας φιλης, δεν εμφανιζει καθολου αρχεια πολυμεσων, δλδ εικονες, τραγουδια κτλ. Δλδ οταν τραβαει φωτογραφιες η οταν της στελνω δεν φαινονται πουθενα. Δοκιμασαμε και με αλλη καρτα μνημης, και στην μνημη τηλεφωνου αλλα τιποτα. Υπαρχει περιπτωση με καμια αναβαθμιση να εφτιαχνε, και αν ναι ειναι ευκολη η αναβαθμιση ?

 

Δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν γίνει τίποτα, τότε παει για σερβις..

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το GT505?

 

Το έχει η κοπέλα μου και εκτός του ότι έχει πρόβλημα με το Bluetooth (δε λαμβάνει σχεδόν ποτέ αρχεία), πλέον δε της εμφανίζει και ορισμένα νέα μηνύματα.

Link to comment
Share on other sites

Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το GT505?

 

Το έχει η κοπέλα μου και εκτός του ότι έχει πρόβλημα με το Bluetooth (δε λαμβάνει σχεδόν ποτέ αρχεία), πλέον δε της εμφανίζει και ορισμένα νέα μηνύματα.

 

http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp

Link to comment
Share on other sites

 

Αυτό το βρήκα πριν ποστάρω εδώ, μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση.

Ε συγγνώμη αλλά μας δουλεύουν; Είναι διαθέσιμη για το φτηνιάρικο το KP500 και όχι για το GT505?

Link to comment
Share on other sites

αλλος ενας πονεμενος με lg gt 500... ειναι η 3 φορα απο τον απριλη του 2010 που κολλαει το κινητο μετα απο συνδεση στο ιντερνετ, μαυριζει η οθονη -δηλ. δεν εμφανιζει τη φωτο στην αρχικη οθονη- κ δεν μπορεις να κανεις τιποτα. ουτε να πατησεις καποια λειτουργια, ουτε να δεχτεις κληση. πρεπει να το παω παλι γερμανο, ή μπορω να κανω κατι εγω? δοκιμασα να βγαλω μπαταρια, κ να το ξανανοιξω αλλα τζιφος... :mad::mad::mad:
Link to comment
Share on other sites

αλλος ενας πονεμενος με lg gt 500... ειναι η 3 φορα απο τον απριλη του 2010 που κολλαει το κινητο μετα απο συνδεση στο ιντερνετ, μαυριζει η οθονη -δηλ. δεν εμφανιζει τη φωτο στην αρχικη οθονη- κ δεν μπορεις να κανεις τιποτα. ουτε να πατησεις καποια λειτουργια, ουτε να δεχτεις κληση. πρεπει να το παω παλι γερμανο, ή μπορω να κανω κατι εγω? δοκιμασα να βγαλω μπαταρια, κ να το ξανανοιξω αλλα τζιφος... :mad::mad::mad:

 

Φίλε, εγώ έχω gt505 και είναι και εμένα η τρίτη φορά που κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα! Τώρα που γράφω είναι στο service της εταιρίας και φτιάχνουν ένας Θεός ξέρει τι! Την πρώτη φορά είπαν ότι ήταν πλακέτα, τη δεύτερη ότι ήθελε αναβάθμιση λογισμικού..τώρα να δούμε! Η κατακλείδα είναι ότι αν έχεις ακόμα εγγύηση, η lg στέλνει δωρεάν κούριερ, το παίρνει και στο φέρνει πίσω σε τρεις με τέσσερις μέρες ''φτιαγμένο''! Επιμένω και το στέλνω για φτιάξιμο, γιατί δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα μ'αυτό το κινητό, αλλά κι αυτή η κατάσταση έχει καταντήσει γελοία!!

Καλή τύχη σου εύχομαι!

..κι εγώ πετυχαίνω το στόχο μου! Αν όχι στο μάτι, στο γόνατο σίγουρα!
Link to comment
Share on other sites

Όσο απλά και όμορφα φαινόταν και τα 2 κινητά στην αρχή, άλλο τόσο για φτύσιμο είναι.. ακόμα κλαίω τα 210 που έδωσα τότε.. Ποτέ ξανα lg!

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

μιλησα με lg το πρωι -αντι να παω αλλη μια φορα στο γερμανο- κ οντως μου ειπαν οτι θα στειλουν κουριερ να το παραλαβει την παρασκευη κ οτι πιθανοτατα ως την τεταρτη να το εχω (και οχι 20 μερες που εκανε να ερθει μεσω γερμανου! )... τους ειπα τι ακριβως γινεται κ οτι το εχω παθει αλλες 2 φορες.. μου ειπαν οτι η αναφορα "αναβαθμιση λογισμικου" που μας λενε μετα ειναι ουσιαστικα γιατι δεν εχει βρεθει καποια βλαβη... ΜΑ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ οταν εγω για 20+20 μερες δεν ειχα κινητο??? κ για αλλη μια εβδομαδα δεν θα εχω τωρα... τι να πω... ευτυχως που ειχα δωσει λογω επιδοτησης μονο 30κατι ευρω... δεν φταιει κανεις, η sony φταιει που ειχε καταργησει το κινητο που ηθελα να παρω αρχικα κ αναγκαστικα να παρω το lg επειδη ειχε τα ιδια κ ισως καλυτερα χαρακτηριστικα... που να φανταζομουν οτι θα ηταν τοσο μαπα το καρπουζι?
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πέρσι αγόρασα από το eBay το GT-505 της Orange. Επειδή ήθελα να απεγκαταστήσω το λογισμικό έκανα κάτι μ@λ@κ!ε$ και "πέθανε". Πριν από τρεις βδομάδες πήρα σε δημοπρασία ένα ίδιο σε λευκό (!) με χαλασμένη οθόνη για να αντικαταστήσω την πλακέτα. Μετά από τρεις βδομάδες παίδεμα, θεωρώ χρήσιμο να παραθέσω μερικά πραματάκια που έμαθα για αυτό το κινητό. Δεν το παίζω ειδήμων και πιθανό πολλά απ' όσα παραθέτω να έχουν ήδη ειπωθεί, αλλά κανείς δεν πέθανε από επανάληψη. Ιδού:

 

Α. Κρυφό μενού:

Πληκτρολογώντας 3845#*505# εμφανίζεται ένα κρυφό μενού μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε όλα τα διαγνωστικά του κινητού, καθώς και factory reset. Το μενού αυτό είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν πρόγραμμα GPS. Πατώντας το εικονίδιο της κλήσης και πληκρολογώντας τον αριθμό, η τελευταία δίαιση (#) δεν θα εμφανιστεί στην οθόνη. Αν εμφανιστεί, πατάτε το κόκκινο κουμπί και ξαναδοκιμάζετε. Αν δεν μπορεί να μπει στο κρυφό μενού (όπως το δικό μου με το λογισμικό της Orange), τότε χρειάζεστε flash του κινητού. Κάπου έχω τα αρχεία, θα τα ανεβάσω σύντομα.

 

Β. WeTravel:

Μεγάλη και πονεμένη ιστορία, μου πήρε 5 μέρες βλαστήμιας να το εγκαταστήσω και να δουλέψει σωστά. Η διαδικασία έχει ως εξής (μόνο για GT505, δεν ξέρω αν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο σε άλλο μοντέλο).

1. Κατεβάστε αυτό. Είναι πλήρες και υπάρχει και σε άλλο thread. (Credit στον jim_25, το αρχείο δεν είναι δικό μου). Έχει ελληνικό UI και φτιαγμένη γραμματοσειρά, ο χάρτης είναι καλούτσικος και το μόνο μείον είναι ότι δεν δέχεται αριθμό σπιτιού (τουλάχιστον στο δικό μου κινητό).

2. Κάντε back-up όλα τα αρχεία σας, πληκτρολογήστε 3845#*505# και επιλέξτε factory reset. Όταν ολοκληρωθεί μην αλλάξετε ημερομηνίες, ώρα, βαθμονόμηση οθόνης κλπ. Απλά βάλτε το στο αθόρυβο (να μην τσακίζει νεύρα) και συνδέστε το με κάποιο ασύρματο δίκτυο. Πηγαίνετε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ -> JAVA και επιλέγετε "Προφίλ". Δημιουργήστε ένα νέο προφίλ με το όνομα "Empty" και δώστε για Internet Profile "WiFi. Κάνετε αποθήκευση και ενεργοποίηση. Πηγαίνετε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ -> GPS και επιλέγετε "Αυτόνομο".

3. Σβήστε το κινητό και επανεκκινήστε το. Και πάλι μην ρυθμίσετε ώρα/ημερομηνία. Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία είναι 1/1/2009. Συνδέστε το σε ασύρματο δίκτυο, είναι σημαντικό για την εγκατάσταση του προγράμματος.

4. Μεταφέρετε το αρχείο που κατεβασατε στην κάρτα μνήμης, μέσω λειτουργίας μαζικής αποθήκευσης. Εκκινήστε το αρχείο WeTravel.jad. Μην εκκινήσετε το αρχείο .jar, δεν θα λειτουργήσει.

5. Λογικά δεν θα βγάλει σφάλμα "Έλεγχος ταυτότητας", θα εγκατασταθεί κανονικά. Μην εκκινήσετε το πρόγραμμα, περιηγηθείτε στο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ -> ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ -> ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και πατήστε το κουτάκι πάνω αριστερά. Επιλέξτε το ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ. Θα εμφανίσει το WeTravel και ένα κίτρινο κουτάκι δίπλα του. Πατήστε το κίτρινο κουτάκι και στα πεδία "Ανάγνωση πρόσβασης", "καταγραφή πρόσβασης" και "Τοποθεσία" Επιλέξτε "να επιτρέπεται πάντα". Τσεκάρετε άλλη μία φορά ότι το GPS στις ρυθμίσεις του κινητού είναι στο "αυτόνομο".

6. Επανεκκινήστε το κινητό. Όταν είναι στην οθόνη αναμονής, πληκτρολογήστε 3845#*505# και από το κρυφό μενού επιλέξτε "GPS Test". Βγείτε έξω σε κάποιο σημείο που να βλέπει ουρανό και επιλέξτε "Get Position". Αφήστε το κινητό σε σταθερό σημείο, μέχρι να σταματήσει να μετράει (Η οθόνη θα γεμίσει με κείμενο και θα εμφανίσει και δύο κουμπιά στο κάτω μέρος). Αν δεν μετράει καθόλου (μήνυμα Data count ή κάπως παρόμοιο), σβήστε το κινητό και επαναλάβετε. Μόλις είναι έτοιμο βγείτε από το κρυφό μενού με το κόκκινο πλήκτρο.

7. Εκκινήστε το πρόγραμμα. Στο μήνυμα Search root επιλέξτε "ΝΑΙ" και στα παραθυράκια ελέγχου επιλέξτε "Always allow". Επιλέξτε "Lang GR" (το scroll down είναι λίγο μούφα). Μην βάλετε πόλη και οδό, δεν έχει σημασία. Στις ρυθμίσεις -> GPS δώστε Internal και κλείστε το πρόγραμμα. Επανεκκινήστε το, λογικά σε λιγότερο από ένα λεπτό θα δείχνει το σημείο του χάρτη. (Αν δεν λοκάρει, η ένδειξη ταχύτητας είναι 64KM/H και υπάρχει μία μπλε κουκκίδα πάνω δεξιά.

Tip: Όταν πληκτρολογείτε πόλη και οδό, η λογική είναι το παραδοσιακό Greeklish του MirC (x = ξ, ch = χ, y = υ, th = θ κλπ κλπ). Όταν βάλετε το όνομα, επιλέξτε "Αναζήτηση κοντά", αυτό σημαίνει "Ψαξε για οδούς που έχουν παρόμοια ορθογραφία".

 

Γ. Κολλήματα:

Αν το κινητό "κολλάει" και δυσκολεύεται να περιηγηθεί σε σελίδες, καλό είναι να ελευθερώσετε κοινόχρηστη μνήμη. Δυστυχώς το εν λόγω κινητό έχει παρόμοιο κόλλημα με τα WM 5, που έπρεπε μέσα από της ρυθμίσεις να κάνουμε παύση των εφαρμογών. Δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά είναι ότι πιο κοντινό σε παράδειγμα.

Περιηγηθείτε στο μενού ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ -> ΔΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΝΗΜΗΣ -> ΚΟΙΝΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ και επιλέξτε "Απαλοιφή όλων". Δυστυχώς αυτό διαγράφει αποθηκευμένους χάρτες του google maps, τις ρυθμίσεις του GPS (βλ. πιο πάνω, βήμα 6), ιστορικό περιήγησης κλπ κλπ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να "ξελαμπικάρει" το κινητό, άρα αποθηκεύστε στο speed dial τον αριθμό του κρυφού μενού για επαναρύθμιση του GPS.

 

Δ. Upgrade:

Δυστυχώς η αναβάθμιση δεν κάνει πολλά σε αυτό το κινητό. Ίσα ίσα που το τελευταίο FW το βρήκα πιο αργό και με περισσότερα σφάλματα. Αν έχετε πρόβλημα του τύπου "δεν δουλεύει το bluetooth", "δεν συνδέεται με wifi", "δεν βλέπει πολυμέσα", μάλλον χρειάζεται downgrade και όχι upgrade. Το fw V10-B θεωρώ ότι είναι αρκετά σταθερό και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. (Αν αποφασίσετε να κάνετε downgrade είναι αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, εγώ έκαψα μία πλακέτα στη διαδικασία).

 

Ε. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:

Ένας πολύ καλός τρόπος να χάσετε τις επαφές και τα μηνήματα στο κινητό. Κατά τα άλλα δεν κάνει απολύτως τίποτα. Αν θέλετε πραγματικά να "καθαρίσετε" το κινητό από παλιές και άχρηστες εφαρμογές, κάντε το με factory reset από το κρυφό μενού.

 

Αυτά. Επειδή έχω την κακή συνήθεια να ψαχουλεύω το λογισμικό από τα κινητά μου, σίγουρα θα ανανεώσω σύντομα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλημέρα.

 

Προέκυψε πρόβλημα με το κινητό.

Χάλασε η οθόνη αφής (1 μήνα μετά την λήξη της εγγύησης). Με ενδιαφέρει να πάρω τις επαφές και μόνο αφού είναι ευκαιρία να αγοράσω νέο κινητό.

Πως μπορώ να ανακτήσω τις επαφές όμως με χαλασμένη οθόνη ;κανένα κόλπο ;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

 

Προέκυψε πρόβλημα με το κινητό.

Χάλασε η οθόνη αφής (1 μήνα μετά την λήξη της εγγύησης). Με ενδιαφέρει να πάρω τις επαφές και μόνο αφού είναι ευκαιρία να αγοράσω νέο κινητό.

Πως μπορώ να ανακτήσω τις επαφές όμως με χαλασμένη οθόνη ;κανένα κόλπο ;

 

Δοκίμασες αν μπορεις να τις πάρεις με το lg pc suite όταν το συνδεεις;

ρωτησες σε κανένα μαγαζί (τύπου γερμανός) αν γίνεται να τις μεταφέρουν;

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά σε όλους!

 

Έχω το κινητό από τα Χριστούγεννα του 2009 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε όλα εκτός από το λειτουργικό.

 

Είμαι και υπερήφανος κάτοχος το Asus Transformer TF101 με Android 3.2 και έχω εκπλαγεί από την απλότητα του λειτουργικού καθώς και τις αμέτρητες διαθέσιμες εφαρμογές.

 

Βρήκα λοιπόν αυτό το post σε ένα blog και αναρωτιέμαι εάν το έχει δοκιμάσει κανείς. Βέβαια δεν αναφέρει πουθενά για την έκδοση του Android που εκαθιστάς και φυσικά τίποτα για updates.

 

Εάν το έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος, ας μοιραστεί την εμπειρία του με εμάς;

Edited by tedmanowar

Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books

Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent

LG GT505 White - anytime, anyplace

Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες αν μπορεις να τις πάρεις με το lg pc suite όταν το συνδεεις;

ρωτησες σε κανένα μαγαζί (τύπου γερμανός) αν γίνεται να τις μεταφέρουν;

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

 

Εάν δεν έχει οθόνη, πως θα επιλέξει PC-Suite από το Pop-up του κινητού; Ή καλύτερα, πως θα βάλει το PIN (εάν έχει ορίσει) στο κινητό για να ανοίξει;

Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books

Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent

LG GT505 White - anytime, anyplace

Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever

Link to comment
Share on other sites

Εάν δεν έχει οθόνη, πως θα επιλέξει PC-Suite από το Pop-up του κινητού; Ή καλύτερα, πως θα βάλει το PIN (εάν έχει ορίσει) στο κινητό για να ανοίξει;

 

Δεν θυμάμαι αν χρειάζεται να πατήσεις κάτι για να συνδεθείς με το πσ. Όσο για το πιν, μπορεί απλά να βγάλει την σιμ.

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμάμαι αν χρειάζεται να πατήσεις κάτι για να συνδεθείς με το πσ. Όσο για το πιν, μπορεί απλά να βγάλει την σιμ.

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

 

Χμμ, έχεις δίκιο για το PIN, μπορεί απλά να βγάλει την SIM.

 

Το PC-suite που έχω εγκαταστήσει εγώ πάντως δεν "βλέπει" το κινητό εάν δεν πατήσω PC-Suite και στο κινητό...

Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books

Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent

LG GT505 White - anytime, anyplace

Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever

Link to comment
Share on other sites

Χμμ, έχεις δίκιο για το PIN, μπορεί απλά να βγάλει την SIM.

 

Το PC-suite που έχω εγκαταστήσει εγώ πάντως δεν "βλέπει" το κινητό εάν δεν πατήσω PC-Suite και στο κινητό...

 

Δεν μπορώ να θυμηθώ.

Το είχα πάρει κι εγώ χριστούγεννα 09, αλλα τον ιανουάριο φέτος το έδωσα στον πατέρα μου μιας και μου έβγαλε 1002 προβλήματα (τα έχω γράψει μερικές σελίδες πριν).

Οπότε για να λες οτι θέλει επιβεβαίωση για να συνδεθεί, έτσι θα είναι :)

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να θυμηθώ.

Το είχα πάρει κι εγώ χριστούγεννα 09, αλλα τον ιανουάριο φέτος το έδωσα στον πατέρα μου μιας και μου έβγαλε 1002 προβλήματα (τα έχω γράψει μερικές σελίδες πριν).

Οπότε για να λες οτι θέλει επιβεβαίωση για να συνδεθεί, έτσι θα είναι :)

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

 

Κοίταξε, εμένα δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Το παρείγγειλα από e-shop με το καινούριο "τότε" firmware και ήταν μία χαρά.

 

Σε γενικές γραμμές δεν είναι κακό κινητό αλλά δεν σε τρελαίνει κιόλας, και αυτό είναι που μου την δίνει...

 

Έχει πολλά καλά features αλλά λόγω λειτουργικού είναι πολύ περιορισμένο...

 

Είδες το post μου για Android Flash; Έχεις άποψη επί του θέματος;

Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books

Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent

LG GT505 White - anytime, anyplace

Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε, εμένα δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Το παρείγγειλα από e-shop με το καινούριο "τότε" firmware και ήταν μία χαρά.

 

Σε γενικές γραμμές δεν είναι κακό κινητό αλλά δεν σε τρελαίνει κιόλας, και αυτό είναι που μου την δίνει...

 

Έχει πολλά καλά features αλλά λόγω λειτουργικού είναι πολύ περιορισμένο...

 

Είδες το post μου για Android Flash; Έχεις άποψη επί του θέματος;

 

Δεν το δοκίμασα (αμφιβάλω αν θα δουλέψει) αλλα αν πάρει αλλο κινητό ο πατέρας μου, θα το δοκιμάσω απο περιέργεια (έτσι κι αλλιως θέλω ακόμα να το πετάξω στον τοίχο..! :lol: ).

Ακόμη και να γίνει όμως πιστεύω το κινητό θα είναι αηδία. Έχει τρομερά χαμηλα specs.

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

 

Προέκυψε πρόβλημα με το κινητό.

Χάλασε η οθόνη αφής (1 μήνα μετά την λήξη της εγγύησης). Με ενδιαφέρει να πάρω τις επαφές και μόνο αφού είναι ευκαιρία να αγοράσω νέο κινητό.

Πως μπορώ να ανακτήσω τις επαφές όμως με χαλασμένη οθόνη ;κανένα κόλπο ;

 

Κάπου παίζει μία έξτρα οθόνη σε ένα συρτάρι μου, αν την βρω θα σου στείλω pm.

Πάντως δεν χάνεις κάτι να παραγγείλεις οθόνη από ebay, το κόστος είναι πενιχρό (κάτω από 5 ευρώ) και η αντικατάσταση είναι δουλειά της πλάκας.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα κι απο εμενα!Το κινητο μου εδω και 2 ημερες δεν ανταποκρινεται σε τιποτε!!Μπορω να το ανοιξω,να πατησω το pin και να μπω στην αρχικη οθονη αλλα απο εκει και περα δεν κανει τιποτε!!Μηπως υπαρχει καμια ιδεα τι να κανω;Ξερει κανεις αν μπορω να μπω στο κρυφο μενου για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μονο με το πατημα των κουμπιων του κινητου;;
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα κι απο εμενα!Το κινητο μου εδω και 2 ημερες δεν ανταποκρινεται σε τιποτε!!Μπορω να το ανοιξω,να πατησω το pin και να μπω στην αρχικη οθονη αλλα απο εκει και περα δεν κανει τιποτε!!Μηπως υπαρχει καμια ιδεα τι να κανω;Ξερει κανεις αν μπορω να μπω στο κρυφο μενου για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μονο με το πατημα των κουμπιων του κινητου;;

 

2-3 σελίδες πίσω έχω γράψει τι έκανα εγώ όταν μου κολλούσε έτσι.

Αν δεν γίνει κάτι πας για σερβις

 

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παιδια το προβλημα που εχω εγω με το GT 505 ειναι το εξης

οταν εστειλα ενα γραπτο μηνυμα μου κολλησε στην αποστολη στα εξερχομενα. το μηνυμα πηγε κανονικα αλλα παραμενει στα εξερχομενα υπο την μορφη "αποστολή". προσπαθησα να το κανω ακυρωση και διαγραφη αλλα δεν γινεται. Μπηκα και μεσα απο PC Suite αλλα δεν εμφανιζεται στα εξερχομενα εκει.

ξερει κανεις καποιον τροπο να το σβησω απο το κινητο?

Link to comment
Share on other sites

παιδια το προβλημα που εχω εγω με το GT 505 ειναι το εξης

οταν εστειλα ενα γραπτο μηνυμα μου κολλησε στην αποστολη στα εξερχομενα. το μηνυμα πηγε κανονικα αλλα παραμενει στα εξερχομενα υπο την μορφη "αποστολή". προσπαθησα να το κανω ακυρωση και διαγραφη αλλα δεν γινεται. Μπηκα και μεσα απο PC Suite αλλα δεν εμφανιζεται στα εξερχομενα εκει.

ξερει κανεις καποιον τροπο να το σβησω απο το κινητο?

 

Τότε αναγκαστικά θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα σβηστούν όλα.

 

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Καλη χρονια με λιγοτερα χαλασμενα lg! εκει που πριν λιγους μηνες πριν μου αλλαξαν τελικα πλακετα στο κολλημενο μου lg, και πριν καμια 20ρια μερες επεστρεψε απο αναβαθμιση το παλι κολλημενο μου κινητο, σημερα παγωσε η οθονη.... ω τι πρωτοτυπο!!! απο τα support tool και pc suite 4 δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι δεν το βρισκουν καν το κινητο! η ερωτηση μου ειναι η εξης : αν στο support tool πατησω απο το μενου την επιλογη "επαναφορα" θα κανω πατατα? ή να κανω υπομονη και να τους βρισω τηλεφωνικως σε λιγες μερες? ελεος με αυτο το κινητο! καθε 3 και λιγο! βαψιμο μπλε και πεταμα στη θαλασσα! :mad::mad::mad:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...