andreas1022 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Σωστο κ αυτο... :P Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_ Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 πράγματι με το internet υπάρχει ένα πρόβλημα στη τελευταία έκδοση v50.0.005. όταν λέμε internet όμως δεν εννοούμε το γενικό όρο "internet" αλλά με το wi-fi της συσκευής. απο όσο έψαξα στο internet ΔΕΝ αντιμετωπίζουν όλοι αυτό το πρόβλημα αλλά συγκεκριμένα μοντέλα. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω η τελευταία έκδοση σε κάποιους δημιούργησε περισσότερα προβλήματα απο ότι έφτιαξε χωρίς αυτό να παίρνει όλους η μπάλα. κάποια απο αυτά τα προβλήματα δεν λύνονται ούτε με hard format αλλά μόνο με τη καινούρια έκδοση. Παράθεση κινητό Nokia 5800 XpressMusic τύπος:RM-356, 0559395 (Blue) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλησπέρα Παίδες!!! Έχω πρόβλημα..!! δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στην συσκευή μου..! έχω ακόμα την V 31.0.101 και μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση... Είναι Vodafone το κινητό... Τι μπορώ να κάνω?? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλησπέρα Παίδες!!! Έχω πρόβλημα..!! δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στην συσκευή μου..! έχω ακόμα την V 31.0.101 και μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση... Είναι Vodafone το κινητό... Τι μπορώ να κάνω?? Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Δεν μπορείς να κανεις το κινητό σου αναβάθμιση στην V50.0... γιατί είναι branded από την Vodafone η οποία θέλησε να το παίξει μπαμπούλας και αφήνει μονο μεχρι την V31.0... Πρέπει να το κάνεις debranded λοιπον και μετά θα μπορέσεις να το αναβαθμίσεις. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Δεν μπορείς να κανεις το κινητό σου αναβάθμιση στην V50.0... γιατί είναι branded από την Vodafone η οποία θέλησε να το παίξει μπαμπούλας και αφήνει μονο μεχρι την V31.0... Πρέπει να το κάνεις debranded λοιπον και μετά θα μπορέσεις να το αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..! Θα ψάξω λιγάκι και γω.. αλλα μήπως θα ήταν πιο εύκολο να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει που να κοιτάξω..?? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..! Θα ψάξω λιγάκι και γω.. αλλα μήπως θα ήταν πιο εύκολο να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει που να κοιτάξω..?? Debrand (λογικά στο παραπάνω link θες τον τρόπο 2 και επίσης για τα αρχεία που αναφέρει ότι θα χρειαστείς, θα πρέπει να googlαρεις για να τα βρεις ;) ) Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Μπα... τίποτα.. ούτε με τον πρώτο.. ούτε με τον δεύτερο τρόπο... :/ Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Μπα... τίποτα.. ούτε με τον πρώτο.. ούτε με τον δεύτερο τρόπο... :/ Εμένα έπιασε κανονικά, ακολουθησες τα βήματα προσεκτικά ? Επίσης ανάλογα το χρώμα που εχεις στο κινητό πρεπει να βάλεις και τον σχετικό κωδικό. Προσεξέ τα! Επίσης κι εμένα οταν τα εκανα δεν μπορούσε να κανει την αναβάθμιση στο V50 αλλά εκανα επανεκκίνηση το pc μου και μετά το έκανε .. :blink: Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_ Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 κάτι είδα για V6 σε αυτό το site: http://lovemynokia.com/nokia-5800-xpressuniverse-v-60-0-001-cfw-by-rohith-very-stable-and-bugs-free?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LoveMyNokia+%28Love+My+Nokia%29 δεν ξέρω κατά πόσο προσεγγίζει την πραγματικότητα αλλά μια ματιά αξίζει να ρίξετε. Παράθεση κινητό Nokia 5800 XpressMusic τύπος:RM-356, 0559395 (Blue) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 κάτι είδα για V6 σε αυτό το site: http://lovemynokia.com/nokia-5800-xpressuniverse-v-60-0-001-cfw-by-rohith-very-stable-and-bugs-free?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LoveMyNokia+%28Love+My+Nokia%29 δεν ξέρω κατά πόσο προσεγγίζει την πραγματικότητα αλλά μια ματιά αξίζει να ρίξετε. νομιζω οτι προκειται για καποια πειραγμενη εκδοση τουλαχιστων οι φοτο αυτο δειχνουν Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Oντως...πολυ μουφα φαινιεται... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) Εμένα έπιασε κανονικά, ακολουθησες τα βήματα προσεκτικά ? Επίσης ανάλογα το χρώμα που εχεις στο κινητό πρεπει να βάλεις και τον σχετικό κωδικό. Προσεξέ τα! Επίσης κι εμένα οταν τα εκανα δεν μπορούσε να κανει την αναβάθμιση στο V50 αλλά εκανα επανεκκίνηση το pc μου και μετά το έκανε .. :blink: Πόσο λάθος μπορεί να κάνω... πληροφορική σπουδάζω.. τώρα εάν έχει κρυφά μηνύματα και δεν μπορώ να τα αποκωδικοποιήσω.. τι να πω... Στον δεύτερο τρόπο δεν έτρεχαν σωστά τα προγράμματα και στον πρώτο τρόπο, ενώ έκανα ότι μου ζητάει, και έβαλα τον σωστό κωδικό, δεν έκανε τίποτα.. και τώρα αν βάλω το κινητό το πρόγραμμα θα μου δείξει τον νέο κωδικό... αλλά από αναβάθμιση τίποτα.. το μόνο που έγινε από μεριάς κινητού ήταν να εμφανίσει μια άσπρη οθόνη με το λογότυπο της νόκια και και μετά από λίγο να κλείσει.. τίποτα άλλο... Τελικά κατάφερα τα κατάφερα... δεν έκανα κάτι το διαφορετικό.. απλά έκανα την διαδικασία πάααααααααααααρα πολλές φορές..!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια..! Edited July 4, 2010 by antonispap40 Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπέρα, έχω μια ταινία (επισόδειο ξενης σειράς) η οποία είναι .avi και εχω και τους υπότιτλους του σε μορφή .srt Θα ήθελα να ρωτήσω αν περνώντας τα αυτά στο κινητό, μπορεί το κινητό να τα παίξει? Αν οχι, τι τεχνολογία θα επρεπε να υποστηρίζει ? αυτό το divx που λένε ? Επίσης θα μπορούσε να μου πει κάποιος τι μορφές αρχείων υποστηρίζονται για αναπαραγωγή (ή που θα μπορούσα να βρω σχετικές πληροφορίες) ? Ευχαριστώ. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 παροτι εχω βαλει το myphone σαν αρχικη σελιδα στον browser του κινητου, αρνειται πεισματικα να την δεχτει και ανοιγει μια ασχετη. η σελιδα σαν σελιδα παραμενει στην ρυθμιση αλλα ανοιγει μια ασχετη. καμια ιδεα για το προβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Σήμερα άνοιξα κάποια στιγμή τον Opera για να δω κάτι στο internet. Εκείνη την ώρα η μπαταρία ήταν στις 4 γραμμές. Ξέχασα τον Opera ανοιχτό (χωρίς όμως να κατεβάζει δεδομένα), και ύστερα από καμιά ώρα η μπαταρία είχε σχεδόν εξαντληθεί (μία μόλις γραμμή). Είναι λογικό; Ακόμη και παλιότερα που χρησιμοποιούσα το JoikuSpot δεν τελείωνε έτσι η μπαταρία. Μου έχει ξανασυμβεί άλλες 2 φορές τώρα τελευταία να τελειώσει η μπαταρία στο ξαφνικό. Μάλλον δεν την γλιτώνω την βόλτα στο service. :( Να υποθέσω πως back up τις εφαρμογές (κάτι σαν ghost στους υπολογιστές) δεν μπορώ να πάρω. Άντε πάλι από την αρχή... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Σήμερα άνοιξα κάποια στιγμή τον Opera για να δω κάτι στο internet. Εκείνη την ώρα η μπαταρία ήταν στις 4 γραμμές. Ξέχασα τον Opera ανοιχτό (χωρίς όμως να κατεβάζει δεδομένα), και ύστερα από καμιά ώρα η μπαταρία είχε σχεδόν εξαντληθεί (μία μόλις γραμμή). Είναι λογικό; Ακόμη και παλιότερα που χρησιμοποιούσα το JoikuSpot δεν τελείωνε έτσι η μπαταρία. Μου έχει ξανασυμβεί άλλες 2 φορές τώρα τελευταία να τελειώσει η μπαταρία στο ξαφνικό. Μάλλον δεν την γλιτώνω την βόλτα στο service. :( Να υποθέσω πως back up τις εφαρμογές (κάτι σαν ghost στους υπολογιστές) δεν μπορώ να πάρω. Άντε πάλι από την αρχή... :mad: αν εχει προβλημα η μπαταρια γιατι να κανεις φορματ το κινητο? θα πας στο σερβις θα στην μετρησουν και αναλογως θα την αντικαταστησεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Σωστή η παρατήρηση! :lol: Ξέχασα να αναφέρω πως το κινητό από την πρώτη μέρα που το αγόρασα κάνει τυχαίες επανεκινήσεις, ενώ την τελευταία φορά μου εμφάνισε άσπρες και μαύρες γραμμές στην οθόνη του πριν την επανεκκίνηση. Τώρα έγινε και αυτό με την μπαταρία (γιατί δε θεωρώ λογικό να την εξαντλεί τόσο γρήγορα χωρίς φανερή αιτία) και για αυτό σκέφτομαι να το πάω service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Σωστή η παρατήρηση! :lol: Ξέχασα να αναφέρω πως το κινητό από την πρώτη μέρα που το αγόρασα κάνει τυχαίες επανεκινήσεις, ενώ την τελευταία φορά μου εμφάνισε άσπρες και μαύρες γραμμές στην οθόνη του πριν την επανεκκίνηση. Τώρα έγινε και αυτό με την μπαταρία (γιατί δε θεωρώ λογικό να την εξαντλεί τόσο γρήγορα χωρίς φανερή αιτία) και για αυτό σκέφτομαι να το πάω service. εχεις περασει το τελευταιο λογισμικο? αυτο με τις γραμμες εχει αναφερθει και απο αλλο χρηστη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Το φαινόμενο που αναφέρεις με την οθόνη είναι πρόβλημα hardware. Για να λυθεί θα πρέπει να το πας για service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Καλημερα να ρωτησω κατι; οταν αλλαζουμε καρτα sim στο 5800 και βαζουμε αλλης εταιριας απο αυτης που ειχε μεσα στην αποστολη στοιχειων (αριθμος κινητου) στις ρυθμισεις ενω αρχικα ειναι αποστολη στοιχειων μου Ναι, οταν κανουμε την αλλαγη γυριζει αυτοματα, απο δικτυο; και κατι αλλο ποτε βγαινει επιτελους η version 60 και ξερουμε στο περιπου παντα τι θα περιεχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Γεα σας παιδιά! Πήρα ένα 5800 από Ebay (Αγγλία) και προσπαθώ να αλλάξω Product code και να περάσω το Ελληνικό με το αντίστοιχο firmware. Μέχρι την αλλαγή του code, όλα καλά, άλλαξε σε 0559299 (Red), αλλά από την αρχή δεν δέχεται την κάρτα sim (invalid sim card), οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω σε αλλαγή λογισμικού, αφού αυτή δεν γίνεται σε offline mode. Καμιά ιδέα; Υ.Γ. Δοκίμασα αρκετές sim, οι οποίες δουλεύουν κανονικά στα άλλα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Προφανώς η συσκευή είναι κλειδωμένη σε δίκτυο. Στο 9-volto ίσως μπορέσουν να το ξεκλειδώσουν. Επίσης έλεγξε το .geo-gsm.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Με το DavinciTeam, να γίνεται τίποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Καλησπέρα.. :) Δες το θέμα με τίτλο: Ξεκλείδωμα συσκευών από δίκτυο προτείνουν μερικές λύσεις.. κάνε και μια ερώτηση εκεί το διαβάζουν περισσότερα μέλη που ασχολούνται με το ξεκλείδωμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Του έκανα και εγώ debrand και αναβάθμιση απο την 31 στην 50. παρατηρώ κάποια κολήματα όταν έχω σαν Home screen αυτή με τις επαφές (επαφές+ συντομεύσεις). Ωστόσο τα κουμπάκια των επαφών και του τηλεφώνου αλλάξαν σε "τηλέφωνο" και "επαφές" ενώ στην οθόνη με τις συντομεύσεις τα δείχνει κανονικά. Έτσι πρέπει? Ανοίγοντας το in.gr μου πέταξε οτι έχει πολύ λίγη μνήμη.... :S κατα τα άλλα τα προγράμματα που είχα παίζουν οκ. δόνηση οταν πατάω την οθόνη πιο δυνατή. Η αναβάθμιση πήρε περίπου 3 -4 λεπτά ενώ περίμενα οτι θα ήταν πολύ παραπάνω απο το ovi suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts