Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eμ τι... εγώ θα την γλύτωνα? :(

Λοιπόν...ακούστε πως έχουν τα πράγματα.

Μέσα στο φάκελο music της κάρτας μνήμης, έχω υποφακέλους με είδη μουσικής, και μέσα σε αυτούς τους υποφακέλους, έχω άλλους με καθέναν να έχει τραγούδια κάποιου συγκροτήματος.

Όταν λοιπόν πάω από την διαχείριση και μπαίνω στους φακέλους, όλα τα τραγούδια παίζουν κανονικά αν τα επιλέξω.

Όμως... όταν πάω από το εφαρμογές>Μουσική>όλα τα τραγούδια, εκτός ότι δεν μου τα εμφανίζει όλα στη λίστα, σε κάποια μου βγάζει δίπλα τους ένα κίτρινο θαυμαστικό (και φυσικά δεν παίζουν)

Τι παίζει με αυτό? Έχει τύχει σε κανέναν?

Vodafone live firmware 31

Oneplus5 8/128 Android 10

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μέσα στο φάκελο music της κάρτας μνήμης, έχω υποφακέλους με είδη μουσικής, και μέσα σε αυτούς τους υποφακέλους, έχω άλλους με καθέναν να έχει τραγούδια κάποιου συγκροτήματος.

Όταν λοιπόν πάω από την διαχείριση και μπαίνω στους φακέλους, όλα τα τραγούδια παίζουν κανονικά αν τα επιλέξω.

Όμως... όταν πάω από το εφαρμογές>Μουσική>όλα τα τραγούδια, εκτός ότι δεν μου τα εμφανίζει όλα στη λίστα, σε κάποια μου βγάζει δίπλα τους ένα κίτρινο θαυμαστικό (και φυσικά δεν παίζουν)

Τι παίζει με αυτό? Έχει τύχει σε κανέναν?

Μετά από αυτές τις αλλαγές έκανες ανανέωση βιβλιοθήκης μέσα από το μενού της μουσικής? Αν όχι, κάνε και ξαναδοκίμασε.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

το ιδιο προβλημα εχω κ εγω.

δεν μπορω να συγχρονισω το κινητο με το μειλ μου.

προσπαθησα τόσο απο hotmail λογαριασμο, όσο κ απο Gmail.

αυτους τους 2 λογαριασμους χρησιμοποιω, αλλά δεν μπορω να συγχρονισω με τπτ το 5800 μου.

ριχτε καμμια βοηθεια παίδες.

για τουτο το βασανο παιζει τπτ? καμμια βοηθεια..?:O

δεν ξεχνώ...

παιδια μπορει να ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να πω οτι το 5800 ειναι καλο κινητο...Το εχω λειτουργησει και μου αρεσε ετσι οπως δουλευε...Στο ιντερνετ μπορει να μπεις με wi-fi και με συνδεση της καρτας σου!!!!Απο το ovi store μπορεις να αγορασεις και να κατεβαζεις ευκολα εφαρμογες...Για να μην πολυλογω μου φανηκε πολυ καλο κινητο...Ειμαι καινουριος στο Forum και ηθελα να γραψω για το 5800...

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

για τουτο το βασανο παιζει τπτ? καμμια βοηθεια..?:O

Δοκίμασες να βάλεις στο google "gmail settings" να δεις τι θα σου βγάλει? Προσωπικά, έβαλα ως ρυθμίσεις ο,τι είχα ορίσει και στα προγράμματα με τα οποία λαμβάνω mail στον φορητό μου και λειτουργεί μια χαρά. Δοκίμασες κάτι τέτοιο?

Συντοπίτης βλέπω!

Καλησπερα παιδια..Βρεθηκε καποια λυση για να φενονται τα κομματια στην ΄Μουσικη' κανονικα και οχι ακαταλαβιστικα.Παλαιοτερα ειχα διαβασει για συχρονισμο με το windows media player και θα εφτιαχναν αλλα σε μενα δεν δουλεψε..Εχω αρκετα τραγουδια και δεν μπορω να τα κανω ενα ενα μετονομασια..

Δοκίμασες να βάλεις στο google "gmail settings" να δεις τι θα σου βγάλει? Προσωπικά, έβαλα ως ρυθμίσεις ο,τι είχα ορίσει και στα προγράμματα με τα οποία λαμβάνω mail στον φορητό μου και λειτουργεί μια χαρά. Δοκίμασες κάτι τέτοιο?

Συντοπίτης βλέπω!

συντοπιτης ναι....:D

μπορεις να μου τα πεις λιγο πιο απλα...

καποιο εγγραφο δλδ με τις ρυθμισεις να τις περασω χειροκινητα εστω.

μου εχει τσακισει τα νευρα λεμε.

δεν ξεχνώ...

Καλησπερα,

Προσπαθω να δημιουργησω ενα hotmail account στο μενου μηνυματα. Ενω εχω δημιουργησει το φακελο δεν μπορω να στειλω email. Οι ρυθμισεις που εχω βαλει ειναι οι εξης:

incoming mail server: pop3.live.com

port: 995

outgoing mail server: smtp.live.com

port: 587

security: ssl/tls

email address και pass.

Κανω κατι λαθος? Μπορει καποιος να γραψει τις σωστες ρυθμισεις? Voda εχω αν λεει κατι...

Η απάντηση αυτή ισχύει και για τον Diplomat. Δοκιμάστε να πάτε στις ρυμίσεις του λογαριασμού και να ελέγξετε αν στα "Εισερχόμενα email" και "Εξερχόμενα email" είναι επιλεγμένο ως σημείο πρόσβασης αυτό που πρέπει (πχ το wireless router σας).

Για κάποιο περίεργο λόγο κάθε φορά που θα κάνεις σύνδεση από διαφορετικό router χρειάζεται να ξαναρυθμίζεις τα acess points. Αν κάποιος γνωρίζει πως λύνεται αυτό ας μας πει :-)

είμαι έτοιμος να αγοράσω το κινητάκι αλλά έχω μια πολύ μικρή ερωτηση...

την χωρητικότητα των μυνημάτων sms/mms την πάιρνει από την memory card ή από την μνήμη του κινητού?

την χωρητικότητα των μυνημάτων sms/mms την πάιρνει από την memory card ή από την μνήμη του κινητού?

Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις εσύ που θα αποθηκεύονται τα sms, mms, email, κτλ. Είτε στην κάρτα μνήμης είτε στην μνήμη του τηλεφώνου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα

1.Πως γίνεται στην αναζήτηση ονομάτων να μου βγάζει πρώτα τα επίθετα???

2,Πως γίνεται να εμφανίζονται όλα τα ονόματα που είναι περασμένα και στο τηλέφωνο και στην κάρτα μνήμης.????

καλήμερα ισχύ ότι αν χαθεί η απόδειξη αγοράς βλέπουν μέσω το imei πόσο καιρό έχεις ακομα εγγύηση?

Εμένα σήμερα που πήγα μου την ζήτησαν...και έτσι έπρεπε να πληρώσω...

Καλησπέρα

1.Πως γίνεται στην αναζήτηση ονομάτων να μου βγάζει πρώτα τα επίθετα???

2,Πως γίνεται να εμφανίζονται όλα τα ονόματα που είναι περασμένα και στο τηλέφωνο και στην κάρτα μνήμης.????

Από τις Επιλογές > Ρυθμίσεις και τα δύο.

Ωστόσο στο δεύτερο μάλλον εννοείς τη κάρτα sim και όχι τη κάρτα μνήμης, διότι στη δεύτερη οι επαφές αποθηκεύονται μόνο υπό μορφή back up.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εγώ πάλι το πήρα χθες και ομολογώ πως δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα.

Όσο για την οθόνη αφής...

νομίζω είναι αρκετά δύσχρηστη.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012

Συνήθεια θέλει βασικά...

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γνωρίζετε ποια είναι η διεύθυνση για το "κουτί παραπόνων" της ΝΟΚΙΑ, με σκοπό τη βελτίωση επόμενων firmware;

Υ.Γ: Σχετικά με προηγούμενο post μου, μήπως εντοπίσατε παιδιά καμία λύση;

Έχω εντοπίσει το εξής πρόβλημα όσον αφορά την αναπαραγωγή mp3 μέσω της συσκευής. Εάν ο τίτλος του άλμπουμ ή των κομματιών είναι στα ελληνικά δεν μπορεί να γίνει η πλήρη απεγκατάσταση τους από τη κάρτα μνήμης, με αποτέλεσμα να αφήνει κάποια ίχνη από τα tracks. Τα οποία όμως ίχνη, ούτε χώρο πιάνουν, ούτε όμως μπορούν να εντοπιστούν μέσω της διαχείρισης αρχείων μέσω της συσκευής ή μέσω pc duite από το pc. Τι πιστεύετε ότι φταίει γι' αυτό; Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα όποια tips. :)

Πώς τα εντόπισες αυτά τα "ίχνη";

Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με τα ID tags των mp3 και τη unicode κωδικοποίηση, γι αυτό παρατηρείται μόνο σε tracks με ελληνικά στα στοιχεία τους.

Αν όμως δεν καταλαμβάνουν χώρο και δε φαίνονται πουθενά, δε βλέπω το πρόβλημα. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Η απάντηση αυτή ισχύει και για τον Diplomat. Δοκιμάστε να πάτε στις ρυμίσεις του λογαριασμού και να ελέγξετε αν στα "Εισερχόμενα email" και "Εξερχόμενα email" είναι επιλεγμένο ως σημείο πρόσβασης αυτό που πρέπει (πχ το wireless router σας).

Για κάποιο περίεργο λόγο κάθε φορά που θα κάνεις σύνδεση από διαφορετικό router χρειάζεται να ξαναρυθμίζεις τα acess points. Αν κάποιος γνωρίζει πως λύνεται αυτό ας μας πει :-)

Παιδιά κάποια απάντηση για αυτό;;; :cry:

Πώς τα εντόπισες αυτά τα "ίχνη";

Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με τα ID tags των mp3 και τη unicode κωδικοποίηση, γι αυτό παρατηρείται μόνο σε tracks με ελληνικά στα στοιχεία τους.

Αν όμως δεν καταλαμβάνουν χώρο και δε φαίνονται πουθενά, δε βλέπω το πρόβλημα. ;)

Ως "ίχνη" εννοώ το album cover του mp3, το οποίο ενώ εμφανίζεται ως φάκελος, δεν έχει tracks μέσα. Ενοχλητικό είναι περισσότερο, παρά πρακτικό πρόβλημα. Ούτως ή άλλως λύνεται με ένα format της κάρτας μνήμης.

:bow: 4 the tips!

Παιδιά κάποια απάντηση για αυτό;;; :cry:

για καθε νεο ρουτερ που συναντας δεν υπαρχει λυση.αλλα αν το κινητο εχει αποθηκευσει οσα wifi εχεις συνδεθει παλια τοτε μπορεις να το ρυθμισεις να κανει συγχρονισμο σε οποιο απο αυτα υπαρχει διαθεσιμο.δηλαδη οριζεις στισ ρυθμισεις του mail να συνδεεται στην προεπιλεγμενη συνδεση.οποτε μετα αυτο θα συνδεεται αυτοματα σε οποιο σημειο προσβασης απο αυτα που του εχεις ορισει ειναι διαθεσιμο εκεινη την στιγμη.τα σημεια προσβασης τα οριζεις στις ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-προορισμοι-διαδικτυο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε λιγο την ενταση του κινητου;;;

Στα ακουστικα ειναι σχετικα χαμηλή η ενταση...

Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε λιγο την ενταση του κινητου;;;

Στα ακουστικα ειναι σχετικα χαμηλή η ενταση...

Οντως ειναι χαμηλα και αυτο υπαγεται στην νομοθεσια της ΕΕ για την προστασια των αυτιων μας. Μπορεις να αυξησεις την ενταση με ενισχυομενα ακουστικα (που εχουν ποτενσιομετρο πανω τους)

γεια σας παιδια!να σας ρωτησω κατι.τι μεγεθος screenhots να κατεβαζω???

640Χ360 ή πολλαπλασια του

Αη - Phone

υπάρχει τρόπος με αυτό το κινητό να βάλω κάποιους αριθμούς σε "allow list" και να κτυπάνε μόνο εκείνοι? και οι υπόλοιποι αριθμοί να μη κτυπάνε και να τους λέει "το κινητό είναι κλειστό/δεν ανταποκρίνεται" ?