Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο μου έκανε και μένα και πήγε δυο φορές για service και να δούμε αν φτιάχτηκε..μόλις σήμερα το πήρα μετά από 3 μήνες σύνολο..

Αν είναι το γνωστό πρόβλημα τότε είναι θέμα hardware, της οθόνης δηλαδή και θα πρέπει να οπλιστείς με όση υπομονή έχεις. Θα σου πουν και τα άλλα παιδιά τη γνώμη τους, αν είσαι τυχερός με ένα hard reset θα φτιάξει αλλά χλωμό το κόβω...

πω φιλε μου 3 μηνες?

σε νοκια σοπ το πηγες?

η βλακεια ειναι οτι εγινε ξαφνικα και εχω ξενερωσει απιστευτα ...

να το παρκατω αυριο σε νοκια σοπ δηλαδη παιδια;

ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πω φιλε μου 3 μηνες?

σε νοκια σοπ το πηγες?

η βλακεια ειναι οτι εγινε ξαφνικα και εχω ξενερωσει απιστευτα ...

να το παρκατω αυριο σε νοκια σοπ δηλαδη παιδια;

ευχαριστω

Την πρώτη φορά το πήγα στο Nokia shop αφού το'χα αγοράσει από κει, ο αδιάφορος και αγενής τύπος το έστειλε στα κεντρικά, εκείνοι στο εξωτερικό και γυρίζει μετά από 2 μήνες με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ενώ το χαρτί έλεγε ότι επισκευάστηκε.

Μετά το πήγα στην Alpha Copy στη Βουλιαγμένης όπου εκεί η κοπέλα μου υποσχέθηκε αντικατάσταση αλλά επειδή δεν είχε κόκκινο στο στοκ μου είπε θα με πάρουν τηλ. όποτε έχουν να πάω να μου δώσουν καινούριο, με πήραν σήμερα μετά από 1 μήνα και αντί για καινούριο μου έδωσαν το ίδιο επισκευασμένο. Κάθισα εκεί κανένα 10λεπτο και το παίδευα μπας και το ξανακάνει και αφού είδα ότι ήταν εντάξει, έφυγα. Τώρα αν μου το ξανακάνει αύριο-μεθαύριο δεν ξέρω τι θα κάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναπάρω Nokia όσο συνεργάζεται με την Alpha Copy...

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Την πρώτη φορά το πήγα στο Nokia shop αφού το'χα αγοράσει από κει, ο αδιάφορος και αγενής τύπος το έστειλε στα κεντρικά, εκείνοι στο εξωτερικό και γυρίζει μετά από 2 μήνες με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ενώ το χαρτί έλεγε ότι επισκευάστηκε.

Μετά το πήγα στην Alpha Copy στη Βουλιαγμένης όπου εκεί η κοπέλα μου υποσχέθηκε αντικατάσταση αλλά επειδή δεν είχε κόκκινο στο στοκ μου είπε θα με πάρουν τηλ. όποτε έχουν να πάω να μου δώσουν καινούριο, με πήραν σήμερα μετά από 1 μήνα και αντί για καινούριο μου έδωσαν το ίδιο επισκευασμένο. Κάθισα εκεί κανένα 10λεπτο και το παίδευα μπας και το ξανακάνει και αφού είδα ότι ήταν εντάξει, έφυγα. Τώρα αν μου το ξανακάνει αύριο-μεθαύριο δεν ξέρω τι θα κάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναπάρω Nokia όσο συνεργάζεται με την Alpha Copy...

καταλαβα φιλε μου..

και εγω στην βουλιαγμενης θα παω αυριο και θα το δουν κιολας ...

εσυ ειπες οτι εχει οριζοντιες γραμμες το τηλ;

thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

νεα εκδοση 40.κατι ..κυκλοφορει. επιτελους αλλαγες με ουσια.

Ποιες ακριβως ειναι οι αλλαγες με ουσια?

:w00t:

Tην έκανα την αναβάθμιση,και με έκανε να αγαπήσω το τηλέφωνο περισσότερο....:)

Σαν να έγινε μου φάνηκε και πιο ευαίσθητη η οθόνη στην αφή ή μου φαίνεται?

Αλλά έπρεπε μου φαίνεται να προσθέσουν και το kinetic scrolling και στα εικονίδια του μενού,και όχι μόνο στις επαφές και την έκθεση.

Δεν έπρεπε να βλέπω κάτι διαφορετικό όταν με παίρνουν τηλέφωνο?

Δεν μου βγάζει κάτι καινούριο...

Edited by EOL

Ρε παιδια θελω να κανω update αλλα απο οτι φαινεται πρπει να αλλαξω το product code. το θεμα ειναι οτι το nemesis οταν το συνδεω το 5800 στον υπολογιστη βλεπει το virtual drive αλλα οταν παω να κανω read μου βγαζει error? ti γινεται? κατεβασα τον οδηγο αλλα δεν λεει κατι επ'αυτου! με το product code της Ελλαδος γινεται η αναβαθμιση μεσω OTA?
Αη - Phone

καλησπερα παιδια!εχω το 5800 μου σε συσκεψη και οταν εχω μηνυμα η κληση δεν δονειται....!!τι φταιει???

Σαν να έγινε μου φάνηκε και πιο ευαίσθητη η οθόνη στην αφή ή μου φαίνεται?

Αλλά έπρεπε μου φαίνεται να προσθέσουν και το kinetic scrolling και στα εικονίδια του μενού,και όχι μόνο στις επαφές και την έκθεση.

Δεν έπρεπε να βλέπω κάτι διαφορετικό όταν με παίρνουν τηλέφωνο?

Δεν μου βγάζει κάτι καινούριο...

Θα πρεπει να ειναι κλειδωμενο το κινητο σου για να εχεις διαφορετικο μενου επιλογων οταν σε παιρνουν τηλ..φαση εχει παντως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

παιδια τιποτα παραμενει το ιδιο προβλημα..

θα το παω αυριο και θα σας ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται

:):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια θελω να κανω update αλλα απο οτι φαινεται πρπει να αλλαξω το product code. το θεμα ειναι οτι το nemesis οταν το συνδεω το 5800 στον υπολογιστη βλεπει το virtual drive αλλα οταν παω να κανω read μου βγαζει error? ti γινεται? κατεβασα τον οδηγο αλλα δεν λεει κατι επ'αυτου! με το product code της Ελλαδος γινεται η αναβαθμιση μεσω OTA?

Αυτό είναι κλασσικό πρόβλημα του nss.Για να μπορέσει να κάνει read θα κάνεις τα εξής:

συδέουμε το κινητο στον υπολογιστη αλλα ΔΕΝ επιλέγουμε λειτουργια απο το κινητο, ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ "ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ" !!!

- ανοίγουμε το nemesis suite παταμε το εικονιδιο με το μεγενθυτικο φακο και μολις το nss εμφανισει στοιχεια επιλεγουμε την καρτέλα με τους κωδικους της συσκευής (ειναι η 2η απο αριστερα)

- επιλεγουμε στο κινητο την ''λειτουργια pc suite'' αμεσως μετα στο nss παταμε read και τπτ άλλο

Το δοκίμασα σήμερα στο δικό μου και δουλεύει αλλά πρέπει να πατήσεις το read αμέσως με το που συνδέσεις το καλώδιο, πριν προλάβει να πετάξει το balloon της σύνδεσης το pc suite;)

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

παιδια καλησπερα και παλι..

το εβαλα να φορτισει και τυχαια το ξεκλεδωσα και ολα οκ μου το κανε οταν ητανε στις 2 γραμμες η μπαταρια

το ιδιο και χθες... υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι με την μπαταρια?

αλλα και παλι πολυ κουλο δεν ειναι βρε παιδια?

Ευχαριστω

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δοκίμασα σήμερα στο δικό μου και δουλεύει αλλά πρέπει να πατήσεις το read αμέσως με το που συνδέσεις το καλώδιο, πριν προλάβει να πετάξει το balloon της σύνδεσης το pc suite;)

Πραγματικα τα νευρα μου εχουν σπασει, δεν μπορω να καταλαβω γιατι για το product μου Euro3 δεν εχει βγει μεσω OTA. Οσο για το νεμεσις ειναι αχρηστο. δν μου λειτουργει με τιποτα θελει συνδυασμο κινησεων και προγραμματων. να ειναι το pc suite εγκατεστημενο ή οχι? και ποιο pc suite? ποια εκδοση? δλδ αμαν αυτη η νοκια με τις αναβαθμισεισ

Αη - Phone

Πραγματικα τα νευρα μου εχουν σπασει, δεν μπορω να καταλαβω γιατι για το product μου Euro3 δεν εχει βγει μεσω OTA. Οσο για το νεμεσις ειναι αχρηστο. δν μου λειτουργει με τιποτα θελει συνδυασμο κινησεων και προγραμματων. να ειναι το pc suite εγκατεστημενο ή οχι? και ποιο pc suite? ποια εκδοση? δλδ αμαν αυτη η νοκια με τις αναβαθμισεισ

Εγω εχω pc suite 7.1.40.1 αγγλικό (που τρέχει επιτέλους σε win7) και nss 1.0.38.15.

Aπαραίτητο να έχεις συνδέσει το κινητό με το pc suite μια φορά με τις εγκαταστάσεις κλπ για να έχουν περαστεί οι δίαφοροι drivers.

Δεν είναι και τοσο δύσκολο πάντως αν και σπαστικό ομολογουμένως! Αφήνεις το ποντίκι πάνω στο read, καρφώνεις το καλώδιο και αμέσως κάνεις ενα κλικ, την 2η φορά μου δούλεψε...

Edited by and64

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

παιδια εχω το μαυρο ελληνικο.συνδεω για αναβαθμιση στο nsu αλλα η τελευταια λεει ειναι η 31.wtf?

edit:απο οτι ειδα μεσω του ελεγχου product code στο site της νοκια για το ελληνικο black δεν ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση.ακυρο...

συνεπως υπαρχει καποιος που να εχει αναβαθμισει μαυρο ελληνικο χωρις αλλαγη product code?

Edited by nokse

αλλη αλλαγη που παρατηρησα ειναι πως οταν το κλειδωνω και μονο τοτε και το παω μεχρι κατω (δηλαδη ολη την κινηση) και το κανω γρηγορα τοτε εχει εντονη δονηση συνεχομενη για 1sec ενω αν το κανω κατω και το κρατησω ελαχιστα στο τελειωμα της κινησης τοτε κανει το κλασσικο μικρο οπως και οταν κανω την κινηση απαλα σαν να το χαιδευω...

δε ξερω αν ειναι δικο μου bug αλλα αχρηστο και καταναλωση μπαταριας ακοπα ειναι αυτο...

κατα τα αλλα τιποτα το ιδαιτερο παρα το παιχνιδακι το οπτικο με το kinetic...

αν αλλαζε στο browsing θα ηταν πιο χρησιμο...

τελος παντων θα δειξει η πορεια αν αλλαξε οντως προς το καλυτερο...

εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι δεν βαζουν την επιλογη να μπορουμε να εχουμε περισσοτερες εφαρμογες στην homescreen...

Γνωρίζετε εάν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας του update με τα Windows 7; Γιατί, ούτε το nsu μπορεί να κατεβάσει την έκδοση (βγάζει ένα περίεργο σφάλμα σχετικά με ένα port που είναι ανοιχτό παρόλα αυτά) αλλά ούτε και το ovi μπορεί να κάνει δουλειά, μου πετάει ένα "internal error". :confused:

Να ψάξω να βρω μηχανάκι που να έχει XP επάνω; :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω διαβασει αρκετα ποστ και εχω μπερδευτει καπως, θελω να παρω το κινητο απο το eclick. ξερω οτι ειναι παραεισαγωγης, σε περιπτωση που κανω αναβαθμιση θα χαθουνε τα ελληνικα, αν κανω αναβαθμιση μεσω fota παλι χανονται, αν χαθουνε πως μπορω να τα ξανα περασω?

Επισης αν hackaro το κινητο θα εχει καποιο προβλημα η καποιο κολιμα? αν δημιουργηθει καποιο προβλημα και χρειαστει να κανω hard φορματ θα χαθουνε τα ελληνικα?

ΝΟΚΙΑ :respect:

Οκ με την αναβάθμηση, αλλά χάθηκε το εικονίδιο "download" απο την οθόνη με τα 12 εικονίδια.

Που πήγε?

Αντικαταστηθηκε απο το ovi store...

:w00t:

Γνωρίζετε εάν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας του update με τα Windows 7; Γιατί, ούτε το nsu μπορεί να κατεβάσει την έκδοση (βγάζει ένα περίεργο σφάλμα σχετικά με ένα port που είναι ανοιχτό παρόλα αυτά) αλλά ούτε και το ovi μπορεί να κάνει δουλειά, μου πετάει ένα "internal error". :confused:

Να ψάξω να βρω μηχανάκι που να έχει XP επάνω; :worry:

Δοκίμασε την τελευταία beta έκδοση του NSU

http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-software-updater

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα, προσπαθω να ειμαι σημερα πιο ψυχραιμος και ολο αποριες γεννιουνται απο παντου. Διαβασα παραπανω οτι ουτε στο black greek product code γινεται η αναβαθμιση μεσω nsu και πανω που πηγαινα να αλλαξω το product code μου σε αυτο, αλλα δεν λειτουργει το nemesis. το θεμα ειναι αν γενικοτερα εχει κανει κανεις την αναβαθμιση μεσω FOTA? Ή ακομα δεν ειναι ενεργοποιημενη? Θα μπορουσαν οι χρηστες να στελνουν καποιο post και να μας λενε ποιο product code εχουν και μεσω ποιου τροπου εκαναν αναβαθμιση? (nsu ή fota?) για να μπορεσουμε να κατατοπιστουμε λιγο γιατι δεν μας κραταει τιποτα και ειμαστε και ανυπομονοι να δουμε στο κινητο μας την νεα εκδοση!
Αη - Phone

παιδια εχω το μαυρο ελληνικο.συνδεω για αναβαθμιση στο nsu αλλα η τελευταια λεει ειναι η 31.wtf?

edit:απο οτι ειδα μεσω του ελεγχου product code στο site της νοκια για το ελληνικο black δεν ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση.ακυρο...

συνεπως υπαρχει καποιος που να εχει αναβαθμισει μαυρο ελληνικο χωρις αλλαγη product code?

Εγώ έχω το μαύρο Ελληνικο από τον Ιουνιο, χθεσ έκανα με το NSU σε Win7 αναβαθμισή στην έκδοση 40,0,005 και είναι όλα ok. πολύ καλή αναβάθμιση.

εννοείται ότι το κινητό είναι από τη μάνα του με ελληνικό product code. Το πήρα από Γερμανό τον περασμένο Ιουνιο.

Edited by Itchrist86

Μετά την αναβάθμιση άλλαξε και το μέγεθος των μικρογραφιών των επαφών στη αρχική οθόνη και σέρνοντας δεξια αριστερά βλέπεις τις επαφές, τώρα μπορείς να ορίσεις πάνω από 4. Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει το μέγεθος για να μη σέρνω δεξιά και αριστερά(όχι με επιτυχία πάντα) ή να αλλάξει η διάταξη ώστε να φάινονται ολόκληρες τουλάχιστον 5 ή 6 ;

εννοείται ότι το κινητό είναι από τη μάνα του με ελληνικό product code. Το πήρα από Γερμανό τον περασμένο Ιουνιο.

Εχεις την καλοσυνη να μας γραψεις ξεκαθαρα ποιο ρroduct code εχει η συσκευη σου γιατι θα τρελαθω... ακριβως 2 σελιδες πριν, ενα παλικαρι υποστηριζει πως το δικο του μαυρο ελληνικο δεν εκανε update... να γραφεται λοιπον το product code και οχι αν ειναι ελληνικο ή όχι... όλα ελληνικα ειναι αφου πουλιουνται Ελλαδα...!:rolleyes:

Αη - Phone

Εχεις την καλοσυνη να μας γραψεις ξεκαθαρα ποιο ρroduct code εχει η συσκευη σου γιατι θα τρελαθω... ακριβως 2 σελιδες πριν, ενα παλικαρι υποστηριζει πως το δικο του μαυρο ελληνικο δεν εκανε update... να γραφεται λοιπον το product code και οχι αν ειναι ελληνικο ή όχι... όλα ελληνικα ειναι αφου πουλιουνται Ελλαδα...!:rolleyes:

Πες μου που θα Βρω το product code για να το ψαξω και αμέσως θα σου το πω. Η συσκευή μου βέβαια δεν είναι χακαρισμένη.