aytach Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Χρησιμοποιω Firefox γιατι το εχω συνηθισει και με βολευει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Προτιμω το firefox αν και πολλες φορες ο chrome ειναι πιο γρηγορος και δεν κολλαει,ιδιαιτερα στο Netbook που ο firefox κολλαει συχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 firefox 4.0 beta 1 και παει ΣΦΑΙΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 τα δοκιμασα ολα αλλα σαν τον opera 10.60 κανενας! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 χρησημοποιω firefox και λιγο το chrome...ο firefox μου αρεσει πολυ για τα plugins και τις ικανοτητες του και ο chrome για την εμφανιση του Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Μεγάλος φανατικός του Firefox εδώ και χρόνια, ειδικά με άπειρα add-ons του σου λύνει τα χέρια. Τελευταία όμως βασικός μου Browser είναι ο Chrome, τον οποίο και ψήφισα. Πολύ ελεφρύς και γρήγορος. Κάποιες φορές χρησιμοποιώ και Midori. Αν θέλετε ταχύτητα και Lightweight κοιτάξτε τον. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Μακάρι να ισχύει, για να κάνουν κάτι αντίστοιχο και οι άλλες εταιρείες!! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jhi70EJlw7w&feature=player_embedded]YouTube- IE9 vs. Google Chrome 5: Microsoft's Fishtank Test[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Chrome (Google) πολυ πιο γρηγορος και στην εκκινηση και στην πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Firefox,στα add ons δεν συγκρίνεται. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Ασύγκριτος ο Opera, :X ταχύτατος και με όλα τα απαιραίτητα .... Με τον Internet Explorer είχα σιχαθεί το internet .... :worry: Και μετά για 6 χρονάκια, αποκλειστικά Firefox :) ... Ακόμα πολλές φορές τον ανοίγω για να κόψω καμία βόλτα ... Αλλά 300 Mb για το "έτσι θέλω" δεν τα σκάμε έτσι, οπότε τον κύριο λόγο έχει ο Opera ... Έχω δοκιμάσει και τον Chrome ... Καλός είναι, αλλά ένα πράγμα μου σπάει τα νεύρα ως εκεί που δεν πάει .... Όταν ανοίγεις το πρόγραμμα, ανοίγεις μια καρτέλα ... Κάθε νέα καρτέλα, πιάνεται σαν νέο .exe με αποτέλεσμα αν απο συνήθεια κλείσεις την μοναδική σου καρτέλα, κλείνει ο browser !!!!!! :mad: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 εγω παιδια με το firefox καθε εκδοση που βγαζει απο το 3.6.3 γινοταν και ποιο αργος.δεν πηγενε αλλο και πηρε ποδι.τωρα εχω IE8 πολυ καλυτερος σε ταχυτητα στα παντα και δεν κολαη .. Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Firefox,μοναδική αγάπη! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αν και fan του Mozilla, χρησιμοποιώ IE 8, γιατί με το Mozilla δεν μπορώ να ακούσω web radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Οταν λες web radio τι εννοεις? Απο τα links διαφορων σταθμων? Για δωσε να κανουμε δοκιμη γιατι εγω ακουω κανονικα μεσα απο τον FF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 arisfm.gr με Windows 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Mozilla Firefox γιατί έχει ότι χρειάζομαι.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 arisfm.gr με Windows 7. Με XP ακουω μια χαρα. Το Plugin το εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Με XP και εγώ άκουγα. Με 7 έχω πρόβλημα. Το plugin το βάζω και δεν κάνει τίποτα. Edit: Κατάφερα να ακούσω e-radio με Opera, οπότε τον κρατάμε, από ΙΕ κλάσεις ανώτερος. Για τις βασικές λειτουργίες εφάμιλλος του Mozilla Firefox είναι. Edited October 7, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ενδιαφέρον το παρακάτω σχετικά με την HTML5! http://files.myopera.com/Aleksander/work/biolab-performance.jpg http://my.opera.com/chooseopera/blog/2010/10/08/html5-as-a-game-platform Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Firefox απλα και μονο επειδη ο explorer στον υπολογιστη μου οχι απλα σερνεται ,αλλα κολλαει και το υπολοιπο Pc μαζι... Για μια περιοδο ημουν και σε Opera αλλα χαλαρα πιο βολικο το Mozilla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts