Jump to content

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε;

hellsangel81
 Κοινοποίηση

Ποιόν Internet Browser χρησιμοποιείτε;  

190 members have voted

1. 1. Ποιόν Internet Browser χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer (Microsoft)
      8
    • FireFox (Mozilla)
      123
    • Safari (Apple)
      10
    • Opera
      25
    • Chrome (Google)
      24

Recommended Posts

Ποιόν Internet Browser χρησιμοποιείτε και γιατί;

Κάνω την αρχή!

Χρησιμοποιώ τον Firefox λόγω της ταχύτητας του και της πληθώρας των add-ons που έχει. Επίσης ο χρήστης έχει την δυνατότητα να τον προσαρμόσει στα μέτρα του αλλάζοντας όλες τις αρχικές του ρυθμίσεις (tweak).

Στην ψηφοφορία μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν (τον κύριο browser σας) αλλά μπορείτε να παραθέσετε και τις εντυπώσεις σας για τους υπόλοιπους

• Απαντήσεις 94
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mozilla Firefox και Google Chrome.

Τους χρησιμοποιω εξαιτιας του πολυ καλου τους κατα την γνωμη μου UI.

Mακρια απο Microsoft Internet Explorer γαιτι δεν με βολευει στη χρηση (ασε που δεν παω μια τον Bill Gates..:p).

Edit: Nα προσθεσω και γω την ταχυτητα του Firefox και τα add-ons του.

Firefox κι από μένα λόγω ταχύτητας και πληθώρας add-on.Είχα δοκιμάσει και τον Chrome αλλά λόγω των προβλημάτων συμβατότητας τον απεριψα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Opera. Γρήγορος, σταθερός, ελαφρύς, έχει όλα όσα χρειάζομαι και δεν έχει όλα όσα δεν χρειάζομαι.

Firefox χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και μόνο που μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου με τόσα addon που έχει φτάνει!

Στο pc που έχω για πειράματα έχω περασμένα Safari, Opera και Chrome αλλά μόνο για ικανοποίηση της περιέργειας.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Opera. Γρήγορος, σταθερός, ελαφρύς, έχει όλα όσα χρειάζομαι και δεν έχει όλα όσα δεν χρειάζομαι.

Ο opera μπορώ να πω οτι με έχει ενθουσιάσει για πλοήγηση στο internet μέσω κινητού! Tα χαρακτηριστικά που αναφέρεις τα έχει και στην Mοbile έκδοση του και κάνει και συμπίεση δεδομένων (ειδικά ο turbo). Επίσης ένα μεγάλο θετικό που του βρίσκω είναι ο συγχρονισμός των bookmarks που έχεις στο desktop με αυτούς του κινητού.

Εγω mozilla firefox χρησιμοποιω...ειναι αρκετα γρηγορος, με πολλες προσθηκες ή αλλιως add-ons..:up: Βεβαια καποτε θα ηθελα να δοκιμασω και τον safari της apple, πρεπει να ειναι κι αυτος αξιολογος internet browser..:)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Firefox. Με τα extensions που υπάρχουν, ξεπερνάει κατά πολύ τη λειτουργικότητα ενός browser.

Είχα για καιρό τον opera αλλά είχε αρκετά crashes (ειδικά όταν δούλευα τα downloads)

Μπήκα στον firefox όταν έβγαλε την 3 και έμεινα ευχαριστήμενος.

Μάλλον στον firefox θα συνεχίσω. Με τα 4 - 5 extensions που δουλεύω όλα οκ.

FireFox (Mozilla)
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Χμ, μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιώ IE8 σε σύνολο 30... Μήπως να το ξανασκεφτώ?! :cry:

Γενικώς, είμαι ευχαριστημένος αν και θεωρώ ότι δε σερφάρω ιδιαίτερα. Για τις ανάγκες μου είναι αρκετός. Επίσης είμαι της σχολής "όσο λιγότερα non-m$ λογισμικά στο pc τόσο καλύτερα θα τρέχουν τα win..."

Χμ, μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιώ IE8 σε σύνολο 30... Μήπως να το ξανασκεφτώ?! :cry:

Γενικώς, είμαι ευχαριστημένος αν και θεωρώ ότι δε σερφάρω ιδιαίτερα. Για τις ανάγκες μου είναι αρκετός. Επίσης είμαι της σχολής "όσο λιγότερα non-m$ λογισμικά στο pc τόσο καλύτερα θα τρέχουν τα win..."

Είναι πολύ καλός ο ΙΕ8. Η κακή προϊστορία του όμως με κάνει να προτιμώ τον Opera...

Εγω ξεκινησα με Mozilla. Αλλα σε ενα λαπτοπ κολλουσε και ετσι ειπα να δοκιμασω Chrome. Εκτοτε δεν τον εχω βγαλει και τον εβαλα και στον σταθερο που δεν μασαει γενικα..! Αν και ωρες και φορες ανοιγω εναν mozilla για ψιλολεπτομεριες, ειναι πολυ πιο ελαφρυς.

Εχω και οπερα και safari, αλλα δεν εχω δοκιμασει. Νομιζω οτι ο safari πρεπει να ειναι πολυ καλος, αλλα δυστυχως δεν μου δουλευει το κουμπακι του back του ποντικιου, οποτε απορριπτεται...

• 2 weeks later...
Εγώ χρησιμοποιώ Mozilla. Τον βρήκα πολύ εύχρηστος. Ο chrome ανοίγει αστραπιαία αλλά δεν μου αρέσει σαν browser. Ο Safari επίσης εξαιρετικά καλός αλλά δεν βρήκα ορθογράφο...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Mozilla,ο μόνος που έχει τα πάντα και δεν παραπονιέμαι.:)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Μόνο Firefox. Ότι πιο λειτουργικό υπάρχει στο χώρο των browsers. Τα διάφορα πρόσθετα που τον συνοδεύουν, τον κάνουν ακαταμάχητο.

Internet explorer. Βέβαια δεν συγκρίνεται με τον Firefox που χρησιμοποιούσα για δυο χρόνια αλλά άλλαξα σε explorer λόγω ασυμβατότητας με live υπηρεσίες της microsoft.