hellsangel81 Δημοσιεύτηκε July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2009 Ποιόν Internet Browser χρησιμοποιείτε και γιατί; Κάνω την αρχή! Χρησιμοποιώ τον Firefox λόγω της ταχύτητας του και της πληθώρας των add-ons που έχει. Επίσης ο χρήστης έχει την δυνατότητα να τον προσαρμόσει στα μέτρα του αλλάζοντας όλες τις αρχικές του ρυθμίσεις (tweak). Στην ψηφοφορία μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν (τον κύριο browser σας) αλλά μπορείτε να παραθέσετε και τις εντυπώσεις σας για τους υπόλοιπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Mozilla Firefox και Google Chrome. Τους χρησιμοποιω εξαιτιας του πολυ καλου τους κατα την γνωμη μου UI. Mακρια απο Microsoft Internet Explorer γαιτι δεν με βολευει στη χρηση (ασε που δεν παω μια τον Bill Gates..:p). Edit: Nα προσθεσω και γω την ταχυτητα του Firefox και τα add-ons του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 μονο Mozilla χρησιμοποιω εδω και κατι χρονια! πολυ στεθερο, γρηγορος και αρκετα add-ons! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Safari γιατί έχει όσα χρειάζομαι και λόγω sync με το mobileme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Firefox κι από μένα λόγω ταχύτητας και πληθώρας add-on.Είχα δοκιμάσει και τον Chrome αλλά λόγω των προβλημάτων συμβατότητας τον απεριψα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Opera. Γρήγορος, σταθερός, ελαφρύς, έχει όλα όσα χρειάζομαι και δεν έχει όλα όσα δεν χρειάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Firefox χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και μόνο που μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου με τόσα addon που έχει φτάνει! Στο pc που έχω για πειράματα έχω περασμένα Safari, Opera και Chrome αλλά μόνο για ικανοποίηση της περιέργειας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Opera. Γρήγορος, σταθερός, ελαφρύς, έχει όλα όσα χρειάζομαι και δεν έχει όλα όσα δεν χρειάζομαι. Ο opera μπορώ να πω οτι με έχει ενθουσιάσει για πλοήγηση στο internet μέσω κινητού! Tα χαρακτηριστικά που αναφέρεις τα έχει και στην Mοbile έκδοση του και κάνει και συμπίεση δεδομένων (ειδικά ο turbo). Επίσης ένα μεγάλο θετικό που του βρίσκω είναι ο συγχρονισμός των bookmarks που έχεις στο desktop με αυτούς του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εγω mozilla firefox χρησιμοποιω...ειναι αρκετα γρηγορος, με πολλες προσθηκες ή αλλιως add-ons..:up: Βεβαια καποτε θα ηθελα να δοκιμασω και τον safari της apple, πρεπει να ειναι κι αυτος αξιολογος internet browser..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Firefox. Με τα extensions που υπάρχουν, ξεπερνάει κατά πολύ τη λειτουργικότητα ενός browser. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Safari 4. Aπό αυτούς που έχω δοκιμάσει και σε windows και σε mac μου φαίνεται ο πιο γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ο τίτλος χρειάζεται διορθωσούλα νομίζω.:innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Ο τίτλος χρειάζεται διορθωσούλα νομίζω.:innocent: Για ποιον λόγο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Τον διόρθωσα εγώ, είχε ένα ορθογραφικό λάθος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Firefox οσο βαρυς και να ειναι!! λογω extensions/addons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Είχα για καιρό τον opera αλλά είχε αρκετά crashes (ειδικά όταν δούλευα τα downloads) Μπήκα στον firefox όταν έβγαλε την 3 και έμεινα ευχαριστήμενος. Μάλλον στον firefox θα συνεχίσω. Με τα 4 - 5 extensions που δουλεύω όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 FireFox (Mozilla) Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Χμ, μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιώ IE8 σε σύνολο 30... Μήπως να το ξανασκεφτώ?! :cry: Γενικώς, είμαι ευχαριστημένος αν και θεωρώ ότι δε σερφάρω ιδιαίτερα. Για τις ανάγκες μου είναι αρκετός. Επίσης είμαι της σχολής "όσο λιγότερα non-m$ λογισμικά στο pc τόσο καλύτερα θα τρέχουν τα win..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Χμ, μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιώ IE8 σε σύνολο 30... Μήπως να το ξανασκεφτώ?! :cry: Γενικώς, είμαι ευχαριστημένος αν και θεωρώ ότι δε σερφάρω ιδιαίτερα. Για τις ανάγκες μου είναι αρκετός. Επίσης είμαι της σχολής "όσο λιγότερα non-m$ λογισμικά στο pc τόσο καλύτερα θα τρέχουν τα win..." Είναι πολύ καλός ο ΙΕ8. Η κακή προϊστορία του όμως με κάνει να προτιμώ τον Opera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Εγω ξεκινησα με Mozilla. Αλλα σε ενα λαπτοπ κολλουσε και ετσι ειπα να δοκιμασω Chrome. Εκτοτε δεν τον εχω βγαλει και τον εβαλα και στον σταθερο που δεν μασαει γενικα..! Αν και ωρες και φορες ανοιγω εναν mozilla για ψιλολεπτομεριες, ειναι πολυ πιο ελαφρυς. Εχω και οπερα και safari, αλλα δεν εχω δοκιμασει. Νομιζω οτι ο safari πρεπει να ειναι πολυ καλος, αλλα δυστυχως δεν μου δουλευει το κουμπακι του back του ποντικιου, οποτε απορριπτεται... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ Mozilla. Τον βρήκα πολύ εύχρηστος. Ο chrome ανοίγει αστραπιαία αλλά δεν μου αρέσει σαν browser. Ο Safari επίσης εξαιρετικά καλός αλλά δεν βρήκα ορθογράφο... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Mozilla,ο μόνος που έχει τα πάντα και δεν παραπονιέμαι.:) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Internet explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christiane Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Μόνο Firefox. Ότι πιο λειτουργικό υπάρχει στο χώρο των browsers. Τα διάφορα πρόσθετα που τον συνοδεύουν, τον κάνουν ακαταμάχητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskot Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Internet explorer. Βέβαια δεν συγκρίνεται με τον Firefox που χρησιμοποιούσα για δυο χρόνια αλλά άλλαξα σε explorer λόγω ασυμβατότητας με live υπηρεσίες της microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts