damokles Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Έχει η nokia και η Motorola τηλέφωνα με το ίδιο βίσμα. Πήγαινε σε ένα nokia club και θα βρεις. Πληροφοριακά έχει γύρω στα 20ευρώ Το βύσμα είναι microUSB, νομίζω η Motorola έχει miniUSB. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Τόσο η nokia όσο και motorola έχουν micro usb. Αν και της moto είναι 100% συμβατά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Μη δώσετε 20 ευρώ για καλώδιο. Micro USB είναι, οπότε κάνει και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750568 Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Δυστυχώς θα διαφωνήσω. α) Κατέβασα τον Opera mini και είναι τρις χειρότερος. Δεν καταλαβαίνει portrait/landscape, δεν λειτουργεί το autocmplete... Ίσως και αυτά να λύνονται, αλλά δεν έχω διάθεση να το ψάξω παραπέρα. β) Κατά γενική ομολογία, οι hybrid πρέπει να αποφεύγονται. έχεις κάποιο θέμα. ο νέος operaέχει φτιαχτεί ειδικά για το 9500. και καταλαβαίνει τα πάντα. τον δουλεύουν σχεδόν όλοι όσοι ξέρουν από το στορμ. μην αντιδρας έτσι. δες τα ποστ και δες ποια είναι η σωστή έκδοση. ο opera είναι σαφώς ανώτερος του iphone. έχω και τα δύο και κρίνω. ειδικά στο rendering και στην ταχύτητα αλλά και στο java script. όσο για το καλώδιο είναι νέου τύπου, microusb. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 @thief: συμφωνώ εγώ είχα πάει σε ένα nokia club και όταν μου το είπαν έβαλα τα γέλια. Δυστυχώς το χρειαζόμουν άμεσα και παραλίγο να το πάρω αλλά ας είναι καλά το ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, νομίζω πως το e-shop είναι οτι πρέπει.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τελικά είμαι πολύ απογοητευμένος από το Storm. Ακομη και μετά από 2.5μήνες χρήσης εντατικής, κάθε μέρα διαπιστώνω πόσο άχρηστο είναι, ειδικά σε επαγγελματική χρήση. Ειδκά τα κολλήματά του (ακόμη και στην 141) είναι χωρίς προηγούμενο. Κολλάει εκεί που πληκτρολογώ έναν αριθμό στο dialpad δείχνοντάς μου το ρολογάκι, χτες έβγαλε ρολογάκι (και δεν έλεγε να ξεκολλήσει) στο ξυπνητήρι - ήταν τυχερό που δεν είχα τα νεύρα μου αγουροξυπνημένος και του έβγαλα την μπαταρία, αντί να το πετάξω από το παράθυρο. Για να μην αναφέρω το απίστευτο που έκανε που κάποια στιγμή στο dialpad μου έγραφε ... γράμματα αντί για αριθμούς. Γενικά, κάθε τρις και λίγο κολλάει, επιδεικνύοντας περίτρανα παντελή έλλειψη αξιοπιστίας. Πριν λίγο καιρό θα έλεγα σε κάποιον ότι το Storm είναι ιδανικό, αν θέλει κλήσεις και μηνύματα push, πλέον ούτε αυτό μπορεί να κάνει. Οποιοδήποτε κινητό είναι καλύτερο από το Storm. Για να μην μπω σε θέματα browsing, φωτογραφιών ή βίντεο εκεί η κατάσταση είναι απλά εφιαλτική. Πραγματικά απορώ με την RIM που έβγαλε τέτοια μπακατέλα αλλά και με όλους αυτούς που το χρησιμοποιούν επαγγελματικά. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Περιμένω σήμερα πώς και πώς το καινούριο iPhone να βρω την υγειά μου. OK, τουλάχιστον όσους ξέρουν δεν τους έπεισες καθόλου όμως... Υπερβολικός και μη επαληθεύσιμων και από προσωπική εμπειρία και από πληροφορίες στο Internet.... Αυτά που γράφεις είναι (δυστυχώς) άτοπα. Καλύτερα να πάρεις το iphone που είναι καλύτερο : στο push email, στο βίντεο, στις φωτογραφίες, στην επαγγελματική χρήση, etc :lol::lol::lol: p.s. "Ανακοινώθηκε το νέο iPhone. Ονομάζεται iPhone 3GS, είναι πιο γρήγορο, έχει 3 Mp κάμερα, τραβάει βίντεο, έχει MMS, copy/paste. Αναμένεται στα καταστήματα των ΗΠΑ (και μερικών άλλων χωρών) στις 19 Ιουνίου, λίγο αργότερα και στην Ελλάδα" ε ρε γλέντια & τεχνολογίες με το τρίτοοοο τηλεφωνάκι....άντε στο 4ο ίσως φτάσει τα 3.2.... Άκου mms, copy/paste, video & 3mp camera στο 2009 xa xa xa xa Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 επειδή κάποιος δεν ξέρει να δουλεύει το κινητό (βάζει βλακίες εφαρμογές, δεν κάνει σωστή αναβάθμιση, βάζει περίεργα themes) δεν του φταίει το τηλέφωνο. αρκεί που σε εμένα και στους περισσότερους εδώ μέσα ταιριάζει γάντι. δεν έχουμε ανάγκη από trolls... οι εκλογές πέρασαν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 ρε παιδία η γνώμη του είναι! ούτε ποσοστά να παίρναμε απο την ΒΒ. αν δεν του αρέσει, οκ! όσο για τα κολλήματα που λέει έχει απόλυτο δίκιο και σε αυτό που συμφωνώ πιο πολυ απ όλα είναι ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι πολυ πολυ καλύτερο. μια σοβαρή προσπάθεια έκαναν στο λογισμικό (151) και ακόμα περιμένουμε μια ευρωπαική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τη γνώμη μας λένε. Τελευταία φορά που κοίταξα τα blackberry: Δουλεύουν χωρίς κολλήματα και Δουλεύουν out-of-the-box. Το δεύτερο ισχύει, το πρώτο όμως όχι. Τι πάει να πει σωστά και λάθος θέματα? Τι πάει να πει update? Στην τελική το τηλέφωνο το πήρα για τις εφαρμογές. Μου τη σπάει να χρησιμοποιώ το curve (8310) περιστασιακά με τις ίδιες χαζές εφαρμογές και να κολλάει λιγότερο ως καθόλου. Δεν είναι τυχαίο που το 8310 έκανε 500 ευρώ και έβγαιναν αναβαθμίσει (πολύ) αραιά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 επειδή κάποιος δεν ξέρει να δουλεύει το κινητό (βάζει βλακίες εφαρμογές, δεν κάνει σωστή αναβάθμιση, βάζει περίεργα themes) δεν του φταίει το τηλέφωνο. αρκεί που σε εμένα και στους περισσότερους εδώ μέσα ταιριάζει γάντι. δεν έχουμε ανάγκη από trolls... οι εκλογές πέρασαν. Συμφωνώ. (να αρχίσω να ανησυχώ? :lol: ) ρε παιδία η γνώμη του είναι! ούτε ποσοστά να παίρναμε απο την ΒΒ. αν δεν του αρέσει, οκ! όσο για τα κολλήματα που λέει έχει απόλυτο δίκιο και σε αυτό που συμφωνώ πιο πολυ απ όλα είναι ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι πολυ πολυ καλύτερο. μια σοβαρή προσπάθεια έκαναν στο λογισμικό (151) και ακόμα περιμένουμε μια ευρωπαική έκδοση. Τη γνώμη μας λένε. Τελευταία φορά που κοίταξα τα blackberry: Δουλεύουν χωρίς κολλήματα και Δουλεύουν out-of-the-box. Το δεύτερο ισχύει, το πρώτο όμως όχι. Τι πάει να πει σωστά και λάθος θέματα? Τι πάει να πει update? Αυτό δεν ήταν γνώμη. Αυτό ήταν αρνητική έκθεση λειτουργιών. (δυσφήμιση λέγετε στη δουλειά μου). Δεν υπάρχει blackberry storm που να έχει βγάλει όλα αυτά τα κολλήματα που αναφέρει ο "φίλος" μας, μαζεμένα. Μην τρελαθούμε.... Άλλο γνώμη και άλλο "υπερβολές" χωρίς λογική. Σωστά και λάθος θέματα σημαίνει διάφορες customies που σου μαμάνε την συσκευή... Θέματα που ούτε τα εγκρίνει ούτε τα προτείνει η RIM. Μην τρελαθούμε (2η φορά) Σωστά και λάθος updates σημαίνει διάφορα customize OS που βγαίνουν και τα βάζει ο καθένας με δική του ευθύνη στη συσκευή του... Δεν σημαίνει ότι μετά θα δουλεύουν όλα ρολόι... Τα γνωρίζεις αυτά έτσι δεν είναι? Όλες οι συσκευές έχουν τα κολλήματα τους. Δεν λέει κανείς όχι. Όμως άλλο αυτό και άλλο το "το storm είναι το χειρότερο τηλέφωνο", "όλα τα τηλέφωνα είναι καλύτερα από αυτό" ή "το blackberry δεν είναι καλό για επαγγελματική χρήση"... Αυτά δεν είναι γνώμη αλλά προσωπικά λάθος & διαστρεβλωμένα συμπεράσματα που μπορεί να δημιουργήσουν λάθος άποψη σε κάθε ενδιαφερόμενο ή να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις γι αυτούς που έχουν αγοράσει την συγκεκριμένη συσκευή.... (μία συσκευή που χτυπιούνται σαν χταπόδια cosmote & wind που δεν την έχουν) Μην τρελαθούμε λοιπόν... (4η & τελευταία φορά που το λέω :) :) ) Τέλος... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Δε μιλάω για μένα. Μιλάω για τον μέσο χρήστη, επαγγελματία, που ούτε τη γνώση ούτε το χρόνο έχει να ασχοληθεί σε τέτοιο βαθμό. Είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του τηλεφώνου. Δεν υπάρχει αντίρρηση επ' αυτού. Θέλω όμως όταν περνάω ένα θέμα να μην κάνω το σταυρό μου αν θα δουλέψει ή όχι. Τελεία και παύλα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Δε μιλάω για μένα. Μιλάω για τον μέσο χρήστη, επαγγελματία, που ούτε τη γνώση ούτε το χρόνο έχει να ασχοληθεί σε τέτοιο βαθμό. Είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του τηλεφώνου. Δεν υπάρχει αντίρρηση επ' αυτού. Θέλω όμως όταν περνάω ένα θέμα να μην κάνω το σταυρό μου αν θα δουλέψει ή όχι. Τελεία και παύλα. Ε τώρα αυτό που λες δεν είναι σωστό.... Ποια εταιρεία σου εγγυάται πως όταν περνάς unofficial themes, όλα θα δουλεύουν ρολόι? Σε κανένα προϊόν δεν γίνετε αυτό... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 OK, τουλάχιστον όσους ξέρουν δεν τους έπεισες καθόλου όμως... Υπερβολικός και μη επαληθεύσιμων και από προσωπική εμπειρία και από πληροφορίες στο Internet.... Αυτά που γράφεις είναι (δυστυχώς) άτοπα. Καλύτερα να πάρεις το iphone που είναι καλύτερο : στο push email, στο βίντεο, στις φωτογραφίες, στην επαγγελματική χρήση, etc :lol::lol::lol: Γενικά εάν το δεις το iPhone, και σε exchange μπορείς να το συνδέσεις, push email έχει με το MobileMe που κάνει επίσης push συγχρονισμό τις επαφές και πολλαπλά ημερολόγια απ' ευθείας στο site ή/ και συγχρονισμός με pc (outlook) / Mac. Επίσης με το νέο iphone και το αναβαθμιοσμένο MobileMe: καλύτερη κάμερα, βίντεο και εύρεση το κινητού από τον net καθώς και wipe από απόσταση, χαρακτηριστικά που μπορείς να έχεις μόνο στο BES στα Blackberry. Οπότε είναι δίκαιο πιστεύω να δεχτούμε ότι υπάρχει εξίσου επαγγελματική εναλλακτική σε επίπεδο τελικού χρήστη αλλά και επιχειρήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Γενικά εάν το δεις το iPhone, και σε exchange μπορείς να το συνδέσεις, push email έχει με το MobileMe που κάνει επίσης push συγχρονισμό τις επαφές και πολλαπλά ημερολόγια απ' ευθείας στο site ή/ και συγχρονισμός με pc (outlook) / Mac. Επίσης με το νέο iphone και το αναβαθμιοσμένο MobileMe: καλύτερη κάμερα, βίντεο και εύρεση το κινητού από τον net καθώς και wipe από απόσταση, χαρακτηριστικά που μπορείς να έχεις μόνο στο BES στα Blackberry. Οπότε είναι δίκαιο πιστεύω να δεχτούμε ότι υπάρχει εξίσου επαγγελματική εναλλακτική σε επίπεδο τελικού χρήστη αλλά και επιχειρήσεων. Ημίμετρα. Το mobileme vs bis?? :) Έλα ρε c. Ιεροσυλία. Iphone vs blackberry εξίσου επαγγελματική συσκευή??? Το iphone επαγγελματική λύση??? Ε αυτό δεν περίμενα να το διαβάσω... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Το κλείδωμα που λες το κάναν δωρεάν από πέρυσι με το blackberry unite ή το bes. Ας μην το κάνουμε versus. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Γενικά εάν το δεις το iPhone, και σε exchange μπορείς να το συνδέσεις, push email έχει με το MobileMe που κάνει επίσης push συγχρονισμό τις επαφές και πολλαπλά ημερολόγια απ' ευθείας στο site ή/ και συγχρονισμός με pc (outlook) / Mac. Επίσης με το νέο iphone και το αναβαθμιοσμένο MobileMe: καλύτερη κάμερα, βίντεο και εύρεση το κινητού από τον net καθώς και wipe από απόσταση, χαρακτηριστικά που μπορείς να έχεις μόνο στο BES στα Blackberry. Οπότε είναι δίκαιο πιστεύω να δεχτούμε ότι υπάρχει εξίσου επαγγελματική εναλλακτική σε επίπεδο τελικού χρήστη αλλά και επιχειρήσεων. μην ξεχνάμε και το θέμα της τιμής υπάρχουν ΒΒ σε πολυ χαμηλότερο κόστος απο το Iphone που κάνουν τα ίδια. Σχεδόν ολα τα smartphones μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για επαγγελματική χρήση με third-party apps! Το iphone δεν σχεδιάστηκε για επιχειρηματική χρήση, έχει άλλο target group. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό μιάς τόσο η Apple όσο και η Rim έχουν αλλάξει τα εδομένα τους και πρόσπαθει η μια να χωθεί στα χωράφια της άλλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Ημίμετρα. Το mobileme vs bis?? :) Έλα ρε c. Ιεροσυλία. Iphone vs blackberry εξίσου επαγγελματική συσκευή??? Το iphone επαγγελματική λύση??? Ε αυτό δεν περίμενα να το διαβάσω... Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι υπάρχει εναλλακτική πλέον για όσους φένεται να το αγνοούν, δεν θέλω να ξεκινήσω κανα Vs ή οτιδήποτε άλλο. Το κλείδωμα που λες το κάναν δωρεάν από πέρυσι με το blackberry unite ή το bes. Ας μην το κάνουμε versus. Για το BES το ήξερα, αλλά να στήσεις unite δεν είναι και το πιο εύκολο για απλούς χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Απλά το περνάς. Καλωδιάκι συσκευή και έτοιμο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Αυτό δεν ήταν γνώμη. Αυτό ήταν αρνητική έκθεση λειτουργιών. (δυσφήμιση λέγετε στη δουλειά μου). Δεν υπάρχει blackberry storm που να έχει βγάλει όλα αυτά τα κολλήματα που αναφέρει ο "φίλος" μας, μαζεμένα. Μην τρελαθούμε.... Άλλο γνώμη και άλλο "υπερβολές" χωρίς λογική. Καταρχήν. Δεν απευθύνθηκα υποτιμητικά ούτε σε σένα ούτε σε κανένα άλλο μέλος στο forum. Επομένως, επειδή ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, καλύτερα να αποφεύγεις χαρακτηρισμούς. Πολλές φορές διάβασα αυτά που είπες χωρίς να μπορώ να βγάλω νόημα. Ίσως να μπορείς να με βοηθήσεις. Τι ακριβώς εννοείς α) ότι λέω ψέμματα, ότι τα κολλήματα που αναφέρω δεν τα είδα; β) ότι "τα παίρνω" από την Apple για να δυσφημώ το ΒΒ; FYI δεν έχω βάλει ούτε ένα theme, ούτε ένα application και τρέχω το τελευταίο firmware, 141. Απλά είμαι κάτοχος ενός, φαινομενικά, υπερκινητού, με το οποίο τελικά μόνο κλήσεις μπορώ να κάνω. Μήπως κάνω κάτι θεμελιώδες λάθος; Έχεις μήπως καμία συμβουλή; Δεν υπάρχει blackberry storm που να έχει βγάλει όλα αυτά τα κολλήματα που αναφέρει ο "φίλος" μας, μαζεμένα. Μην τρελαθούμε.... Κάτι θα ξέρεις εσύ :) Αλλαγή θέματος: Βγήκε FW 148 το έχει δοκιμάσει κανείς; Λέει ότι είναι multilanguage. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 την είχα δοκιμάσει, σε Hybrid πάντα, και δεν ξετρελάθηκα. η 141 έτρεχε καλύτερα (δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη έχει ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Καταρχήν. Δεν απευθύνθηκα υποτιμητικά ούτε σε σένα ούτε σε κανένα άλλο μέλος στο forum. Εγώ μαζί με κάποιους άλλους εδώ μέσα κάναμε μία επιλογή και σκάσαμε κάποια λεφτά. Βγαίνοντας εσύ με ισοπεδωτικά & υπερβολικά μηνύματα περί "ποιο άχρηστου τηλεφώνου" αυτομάτως πρέπει να υποστηριξούμε την επιλογή μας άρα και υποτιμητικά απευθύνεσαι αλλά και ωθείς τον άλλον να αντικρούσει με επιχειρήματα αυτά που γραφείς (κατά την γνώμη μου & πολλών reviews στο Internet ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΔΙΚΑ). Επομένως, επειδή ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις, καλύτερα να αποφεύγεις χαρακτηρισμούς. Δεν σε χαρακτήρισα... Πολλές φορές διάβασα αυτά που είπες χωρίς να μπορώ να βγάλω νόημα. Ίσως να μπορείς να με βοηθήσεις. Τι ακριβώς εννοείς α) ότι λέω ψέμματα, ότι τα κολλήματα που αναφέρω δεν τα είδα; β) ότι "τα παίρνω" από την Apple για να δυσφημώ το ΒΒ; α) ότι είσαι υπερβολικός και κάνεις την τρίχα τριχιά... ή β) ότι έχεις πέσει σε "ελαττωματικό" που σου έχει βγάλει την πίστη Η προσωπική σου εμπειρία δεν κάνει μία συσκευή την καλύτερη ή την χειρότερη του κόσμου ούτε καθορίζει το αν κάποια συσκευή είναι εργαλείο ή όχι επαγγελματικό. Απλά είμαι κάτοχος ενός, φαινομενικά, υπερκινητού, με το οποίο τελικά μόνο κλήσεις μπορώ να κάνω. Είδες που είσαι υποτιμητικός, υπερβολικό και αναληθείς.... Τι σημαίνει μόνο κλήσεις κάνεις? Ποιος σου είπε ότι είναι υπερκινητικό? Πάλι υπερβολικός.... Έχεις μήπως καμία συμβουλή; Ναι έχω. Έπρεπε να το είχες πάει ήδη πίσω (απορώ γιατί δεν το πήγες). Τώρα θα σου είχαν δώσει ένα καινούριο και όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί... Κάτι που κάνει ο καθένας που έχει δώσει κάποια λεφτά και δεν έχει αυτά που του έταξαν... Κάτι θα ξέρεις εσύ :) Εγώ και τόσα reviews που έχουν γραφτεί στο Internet. Βγήκε FW 148 το έχει δοκιμάσει κανείς; Λέει ότι είναι multilanguage. Για το iphone? Γιατί απ'όσο θυμάμαι πρέπει ήδη να το έχεις πετάξει το storm. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 καλό θα ήταν να σταματήσει αυτό που γίνεται, δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί. αυτη είναι η γνώμη του και είναι σεβαστή, όσο και η δικιά σου. ο damokles έδωσε ένα πολυ χρήσιμο λινκ, ας ασχοληθούμε με αυτό λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τέλος η λογομαχία. Το κινητό είναι αυτό που είναι. Τέλος. Πάμε παρακάτω. Χρήσιμο το link. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 διάβασα ότι έχει αρκετα bugs και τα περισσότερα απο αυτά τα είχα συναντήσει. προτείνω να την αποφύγετε είναι πολύ ασταθής. πολλά κολλήματα όταν γράφεις, στο accelometer και όταν μπαίνεις σε μια εφαρμογή μέσω κάποιας άλλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts