nikolis2000 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 ε ναι πλεον πιστευω ειναι Must στα ΒΒ το battery pull και ξανα ta service books.μολις μου ηρθαν πριν λιγο ολα τα μαιλ μαζι.δεν πειραζει ουτως η αλλως για δευτερο το εχω μονο για το ΜΣΝ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Παίδες, πάμε για storm 2, χωρίς suretype. Τουλάχιστον ας βγάλουν την 5.0 και για εμάς...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ε ναι πλεον πιστευω ειναι Must στα ΒΒ το battery pull και ξανα ta service books.μολις μου ηρθαν πριν λιγο ολα τα μαιλ μαζι.δεν πειραζει ουτως η αλλως για δευτερο το εχω μονο για το ΜΣΝ εμένα μ αρέσει το battery pull, μου δίνει την αίσθηση ότι έφτιαξα κάποιο πρόβλημα, είναι όπως όταν δεν δουλεύει η τηλεόραση που την κοπανάς και φτιάχνει! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Όντως πολύ καλό. Πάντως σιγά σιγά πρέπει να βάλουν ένα κουμπάκι. Παλιά τα blackberry κόλαγαν μια στο εκατομμύριο. Τώρα υπάρχει η ανάγκη αυτή. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grafman Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 καλημερα, Μηπως ειναι ευκολο να με κατατοπισετε για το πως μπορω να εγκαταστησω την τελευταια εκδοση λογισμικου, την περιβοητη .141, ???? Ξερω οτι μαλλον καπου μεσα στο forum θα υπαρχει αλλα ειναι δυσκολο να βρω που. Αν μπορει καποιος να μου πει που θα την βρω και πως θα την εγκαταστησω, θα ημουν πολυ υποχρεος. Δεκτη και απαντηση για το που μεσα εδω βρισκονται οι οδηγιες. Ευχαριστω πολυ Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Όντως πολύ καλό. Πάντως σιγά σιγά πρέπει να βάλουν ένα κουμπάκι. Παλιά τα blackberry κόλαγαν μια στο εκατομμύριο. Τώρα υπάρχει η ανάγκη αυτή. Υπάρχει βέβαια το κατάλληλο utility και μάλιστα δωρεάν που κάνει την ίδια δουλεία δηλαδή μιμείται το "battery pull out". ;) Έτσι δεν χρειάζεται να βγάζεις την μπαταρία. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Πώς θα φτάσω στην εφαρμογή άμα έχει κολλήσει;;; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Να έχει "παγώσει" εντελώς ? Ε εκεί δεν μπορείς να το αποφύγεις :) αλλά για όλα τα υπόλοιπα που χρειάζεται (msn, internet, κολήματα) είναι χρήσιμο. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Βοιδαφονοstorm που έχει δουλέψει σε άλλο δίκτυο/bis (wind, cosmote) έχει καλή απόδοση? Χρειάζεται κάποια διαδικασία για να παίξει στην cosmote? Κάνεις μεταφορά σε συσκευή από το mobileemail.vodafone.gr ή κάνεις νέα σύνδεση στο BIS της cosmote? Γενικά όποιος το έχει δουλέψει σε άλλο δίκτυο ας μας πει εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να φύγω από βοιδαφον και να προσθέσω στην γραμμή μου της cosmote ένα πακετάκι bis και να το λειτουργώ από εκεί. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ακομα ΔΕΝ μπορω να αναβαθμισω σε 141 (απο 131) γιατι δεν μου το βγαζει στο DM Update αλλα ουτε και μπορω να την κατεβασω ολοκληρη απο Vodafone GR or UK...... Την έχει και η VF Italy. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugen Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Δουλέυει πολύ καλά σε cosmote κανένα πρόβλημα. Παράθεση EVGENIOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 .148 leak From Here Χαρείτε το και πείτε μου αν αξίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 .148 leak From Here Χαρείτε το και πείτε μου αν αξίζει!! Είναι για το 9530. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 ..Είναι για 9530 φίλος!! Δεν σε νιαζει αν ειναι για το 9530 αν βαλεις υβριδικό http://www.theiexplorers.com/bb/5.0Hybrid-9500.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Δεν σε νιαζει αν ειναι για το 9530 αν βαλεις υβριδικό http://www.theiexplorers.com/bb/5.0Hybrid-9500.exe ..Δεν έκανες κάποια διευκρίνηση για Hybrid:Xmate οπότε είναι λογικό να υπάρξει μπέρδεμα.. :cool: Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Έχει παρατηρήσει κανείς όταν βγάζει το κινητό από το holster, οτι δεν δείχνει απευθείας την τρέχουσα ώρα. Για ένα δευτερόλεπτο δείχνει την ώρα που μπήκε στη θήκη. Σαν standby ένα πράγμα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 ..Δεν έκανες κάποια διευκρίνηση για Hybrid:Xmate οπότε είναι λογικό να υπάρξει μπερδεμα.. :cool: για hybrid δες το ποστ μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243271 απλά αντικατέστησε το ος με το 148. Δεν σε νιαζει αν ειναι για το 9530 αν βαλεις υβριδικό http://www.theiexplorers.com/bb/5.0Hybrid-9500.exe ισχύει σίγουρα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Κάπως έτσι γίνονται χαώδη τα forum. Τελευταία φορά που κοίταξα, τα forum είναι για να βοηθάνε και όχι για να πουλάμε υφάκι. Έχω άδικο??:worry: BTW Έχει παρατηρήσει κανείς όταν βγάζει το κινητό από το holster, οτι δεν δείχνει απευθείας την τρέχουσα ώρα. Για ένα δευτερόλεπτο δείχνει την ώρα που μπήκε στη θήκη. Σαν standby ένα πράγμα. είναι μαγνητικό. σου δείχνει το πρώτο msg αδιάβαστο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Το ξέρω. Άλλο θέλω να πω. Μπαίνει στη θήκη 12.15. Το βγάζω μια ώρα μετά Χωρίς να υπάρχει ειδοποίηση δείχνει για λίγο 12.15 και μετά 13.15. Ελπίζω να ήταν σαφές. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Καλό θα είναι να δοκιμάζετε μόνο επίσημες εκδόσεις και όχι υβρίδικές κλπ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Εννοείται ότι χρειάζεται μικρότερες κατηγορίες. Τι να πουν και όσοι ασχολούνται με τα Pda ;;; Εκεί να δεις χάος. Αλλά τουλάχιστον μπορούμε να δίνουμε τα link των απαντήσεων. Εννοείται ακόμα μακριά από υβρίδικα και άλλα τέτοια. Η κάμερα δουλεύει κανονικά σε όλους; Εμένα καμία φορά δεν ανοίγει και κρασαρει. Εχω την .141. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 την κανονική .141? μήπως έβαλες καμιά εφαρμογή? παίζει μια χαρά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Η κάμερα μου το έχει κάνει και μένα 2 φορές. Τη μια κράσαρε όταν άνοιξε, την άλλη όταν πήγε να αποθηκεύσει τη λήψη. Ήθελε battery pull. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Εντάξει συμβαίνουν αυτά, ακόμα και τα blackbery κολλάνε! Χαχα! Και μένα μου έχει τύχει μια φορά αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Τι να πω. Δεν τη δουλεύω πολύ. Πάντως δεν μου το έχει κάνε σε αυτή την έκδοση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts