omegalos Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Ναι πρεπει να ειναι προβλημα τωρα που εγινε αναβαθμιση στο facebook ειχε γινει ενα αναλογο προβλημα το καλοκαιρι και φτιαχτικε σε μερικες μερες δεν φταιει η νοκια υπομονη μεχρι να φτιαχτει το προβλημα απο το facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 το χω κ εγώ το πρόβλημα αυτό από αρχές απριλίου και γενικά το έχουν όλοι ανά τον πλανήτη που χρησιμοποιούν το facebook application από τη nokia... Λογικά είναι θέμα facebook οπότε αναμένουμε Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 παιδια καλησπερα μολισ εγινα κ εγω κατοχος ενος nokia n97 εχω μια απορια οταν παω να γραψω με το keyboard μου δεν μου βγαζει το γραμμα πυ παταω π.χ το γραμμα G βγαζει το = κ ουτο καθεξις.γιατι? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 παιδια καλησπερα μολισ εγινα κ εγω κατοχος ενος nokia n97 εχω μια απορια οταν παω να γραψω με το keyboard μου δεν μου βγαζει το γραμμα πυ παταω π.χ το γραμμα G βγαζει το = κ ουτο καθεξις.γιατι? Γειά σου φίλε.Από πού αγόρασες το κινητό σου.Είναι πώληση που ήταν προορισμένη για Ελλάδα;Πέρασες την τελευταία έκδοση λογισμικού; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) απο οσο ξερω ναι για ελλαδα απο ενα παιδι το πηρα ανταλαγη εχει την τελαιυταια εκδοσι μεσα.κ κατι αλλο εχει ενα προγραμμα μεσα το automatic wefi αλλα δεν μπορει σε δικτυο. Edited April 29, 2010 by mgeo81 Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 απο οσο ξερω ναι για ελλαδα απο ενα παιδι το πηρα ανταλαγη εχει την τελαιυταια εκδοσι μεσα.κ κατι αλλο εχει ενα προγραμμα μεσα το automatic wefi αλλα δεν μπορει σε δικτυο. παιδια ενταξει τα περισσοτερα να βρηκα.το μονο που δεν βρισκω ειναι το πληκτρολογιο,γιατι αντι για γραμματα βγαζει χαρακτιρεσ? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 παιδια ενταξει τα περισσοτερα να βρηκα.το μονο που δεν βρισκω ειναι το πληκτρολογιο,γιατι αντι για γραμματα βγαζει χαρακτιρεσ? Φιλε το πληκτρολογιο εχει στα πληκτρα επανω ελληνικους χαρακτηρες; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Φιλε το πληκτρολογιο εχει στα πληκτρα επανω ελληνικους χαρακτηρες; ολα καλα παδια διαβασα ολα τα ποστ κ το βρηκα εθχαριστω.κατι αλλο να ρωτησω.εγω βονταφον με τα 80 μεγαμπαιτ.μου φτανουν για μαιλ κ φεισμπουκ η θα οχι?κ παλι ευχαριστω Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 παιδια βοηθεια εκλειασα το ν97 εχτεσ το βραδυ κ τωρα δεν ανοιγει.γιατι?βγαζει το σημα κ κλεινει δοκιμασα να βγαλω κ την μπταρια αλλα παλι τιποτα!! Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 παιδια βοηθεια εκλειασα το ν97 εχτεσ το βραδυ κ τωρα δεν ανοιγει.γιατι?βγαζει το σημα κ κλεινει δοκιμασα να βγαλω κ την μπταρια αλλα παλι τιποτα!! Βάλε το στην πρίζα για φόρτιση και δοκίμασε να το ανοίξεις ξανά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Βάλε το στην πρίζα για φόρτιση και δοκίμασε να το ανοίξεις ξανά. το δοκιμασα κ απλα ανοιγοκλεινει Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 το δοκιμασα κ απλα ανοιγοκλεινει Το μόνο που μου έρχεται αυτή την στιγμή εκτός από hard format είναι τα βήματα που αναφέρονται στο παρακ'ατω ποστ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3056580#post3056580. Δοκίμασε το και δες αν θα εκκινήσει σωστά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Το μόνο που μου έρχεται αυτή την στιγμή εκτός από hard format είναι τα βήματα που αναφέρονται στο παρακ'ατω ποστ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3056580#post3056580. Δοκίμασε το και δες αν θα εκκινήσει σωστά. ανοιξε.ευχαριστω.γιατι το εκανε αυτο? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Ετοίμασα έναν οδηγό για το πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο κινητό μας την έκδοση λογισμικου 21.0.102 για το N97 που δεν την εμφανίζει μέσω Software Updater καθώς και πώς μπορούμε να την hackαρουμε.Περιμένω απάντηση απο τους διαχειριστές για να τους το δώσω να το κάνουν post αν θέλουν και οι ίδοι.Δοκιμασμένο στο δικό μου,δουλεψε επιτυχημένα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Ετοίμασα έναν οδηγό για το πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο κινητό μας την έκδοση λογισμικου 21.0.102 για το N97 που δεν την εμφανίζει μέσω Software Updater καθώς και πώς μπορούμε να την hackαρουμε.Περιμένω απάντηση απο τους διαχειριστές για να τους το δώσω να το κάνουν post αν θέλουν και οι ίδοι.Δοκιμασμένο στο δικό μου,δουλεψε επιτυχημένα Θα ήταν καταπληκτικό να μάθουμε πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Θα ήταν καταπληκτικό να μάθουμε πως. Λίγο υπομονή φίλε.Περιμένω να μου πούν οι διαχειριστές για να το δώσω για post Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_styl Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπέρα παιδία. Μόλις πρίν από λίγες μέρες πήρα το Ν97 (32Gb). Μου το έφερε ένας φίλος από Αγγλία. Όλα καλά Μέχρι στιγμής αλλά δεν υποστιρίζει την Ελληνική γλώσσα. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να την εγκαταστίσω ή θα πρέπει να τρέχω στη ΝΟΚΙΑ?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες που υπάρχουν στο faq.Αρκεί βέβαια να μην είναι η συσκευή <<κλειδωμένη>> σε κάποιο δίκτυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_styl Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες που υπάρχουν στο faq.Αρκεί βέβαια να μην είναι η συσκευή <<κλειδωμένη>> σε κάποιο δίκτυο. Ουπς... Είναι της Vodafone. :( Δεν έχω ελπίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Το να έχει το μενού μιας εταιρίας δεν υπάρχει πρόβλημα,και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Απλά σε κάποιες χώρες κάποιες εταιρίες έχουν <<κλειδωμένες>> τις συσκευές και χρειάζεται είτε κωδικός από αυτές για να ξεκλειδώσουν είτε ειδικός εξοπλισμός.Προχώρα άφοβα σύμφωνα με τις οδηγίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Όπως είχα αναφέρει,ετοίμασα έναν οδηγό για την εγκατάσταση του λογισμικού 21.0.102 για το Nokia N97 RM-505 για όσους δεν μπορούσαν να την εγκαταστήσουν διότι δεν την εμφανίζει μέσω Software Updater καθώς και να την hackaρουν επίσης αν θέλουν.Επειδή όμως για κατανοητούς λόγους δεν είναι δυνατό να δημοσιευτεί ο οδηγός εδώ μέσα και το σέβομαι,θέλω να αναφέρω ότι όποιος θέλει να λάβει τον οδηγό μου,ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να του δώσω το link όπου τον ανέβασα,να τον κατεβάσει και να κάνει την εγκατάσταση και το hack αν θέλει της 21.0.102 στο N97 του.Ελπίζω να μην δημιουργώ από αυτό κάποιο πρόβλημα στους διαχειριστές.Να βοηθήσω άπλα θέλω όπως βοηθήθηκα κι εγώ τόσο καιρό εδω πέρα :) Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) παιδια περασα κατι φωτο μεσα κ μου λεει οτι η μνημη δεν επαρκει κ κολαει γενικα ολο το κινητο.τι να κανω?κ κατι αλλο.πως γινεται οταν περναμε τις φωτο αποθηκευονται στισ ληψεισ κ οταν τισ βαζουμε σε ενα αλμπουμ παραμενουν στισ ληψεις κ αν τις σβησουμε απο ληψεις χανονται ολες.γιατι? Edited May 4, 2010 by mgeo81 Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) παιδια περασα κατι φωτο μεσα κ μου λεει οτι η μνημη δεν επαρκει κ κολαει γενικα ολο το κινητο.τι να κανω?κ κατι αλλο.πως γινεται οταν περναμε τις φωτο αποθηκευονται στισ ληψεισ κ οταν τισ βαζουμε σε ενα αλμπουμ παραμενουν στισ ληψεις κ αν τις σβησουμε απο ληψεις χανονται ολες.γιατι? Γειά σου φίλε.Τσέκαρε στις ρυθμίσεις της κάμερας αν έχεις δηλωμένη την μνήμη μαζικής αποθήκευσης Ε: ή την εξωτερική κάρτα μνήμης αν διαθέτεις (F: ) να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο.Όσο για τις λήψεις.Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε έναν στάνταρ φάκελο στο κινητό.Δηλαδή αν δημιουργήσεις άλμπουμ προφανώς δεν θα δημιουργηθεί νές φάκελος με τις ίδιες φωτογραφίες.Απλά στο άλμπουμ θα έχει συντομεύσεις των φωτογραφιών απο τον αρχικό τους φάκελο,κι αν τις σβήσεις απο εκεί θα χαθούν οι εκάστοτε που βρίσκονται στην κατηγορία albums.Αν έχεις πρόβλημα πάλι με το θέμα μνήμης πέστο και βλέπουμε τι κάνουμε μετά το εκανα ολα ειναι οπως ειπες .τισ φωτο ομωσ τισ περασα απο τον υπολογιστη στην μνημη μαζικης αποθηκευσης.κ μετα τισ εκανα αντιγραφη σε εναν φακελο.δηλ οτι φωτο περασω θα ειναι παντα στισ ληψεις? Τις φωτογραφίες προφανώς τις πέρασες στον φάκελο Images στην μαζική αποθήκευση αν δεν κάνω λάθος ετσι;Οτιδήποτε φωτογραφία ή βίντεο βγάζεις με την κάμερα απο το κινητό σου,αυτά όταν πηγαίνεις στην εφαρμογή φωρογραφίες θα βρίσκονται στην 1η επιλογή που γράφει "Λήψεις εικ.\βίντ." όπως και αν περνάς τις φωτογραφίες στο κινητό σου στον φάκελο Κάμερα που βρίσκεται μέσα στον φάκελο Images.Οτιδήποτε άλλες φωτογραφίες ή βίντεο λαμβάνεις π.χ μέσω bluetooth ή τις περνάς στον φάκελο Pictures που βρίσκεται εξίσου μέσα στον φάκελο Images,αυτές θα βρίσκονται στην εφαρμογή φωτογραφίες στην τελευταία 5η επιλογή που γράφει "Λήψεις" Edited May 4, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) Γειά σου φίλε.Τσέκαρε στις ρυθμίσεις της κάμερας αν έχεις δηλωμένη την μνήμη μαζικής αποθήκευσης Ε: ή την εξωτερική κάρτα μνήμης αν διαθέτεις (F: ) να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο.Όσο για τις λήψεις.Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε έναν στάνταρ φάκελο στο κινητό.Δηλαδή αν δημιουργήσεις άλμπουμ προφανώς δεν θα δημιουργηθεί νές φάκελος με τις ίδιες φωτογραφίες.Απλά στο άλμπουμ θα έχει συντομεύσεις των φωτογραφιών απο τον αρχικό τους φάκελο,κι αν τις σβήσεις απο εκεί θα χαθούν οι εκάστοτε που βρίσκονται στην κατηγορία albums.Αν έχεις πρόβλημα πάλι με το θέμα μνήμης πέστο και βλέπουμε τι κάνουμε μετά το εκανα ολα ειναι οπως ειπες .τισ φωτο ομωσ τισ περασα απο τον υπολογιστη στην μνημη μαζικης αποθηκευσης.κ μετα τισ εκανα αντιγραφη σε εναν φακελο.δηλ οτι φωτο περασω θα ειναι παντα στισ ληψεις? παιδια τα 80 μεγαμπαιτ φτανουν για μαιλ κτλ? Edited May 5, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς δεν πρόλαβα να το χαρώ πολύ το κινητό και έχω πρόβλημα, μου έπεσε σε θαλασσινό νερό, μόνο το κάτω μέρος, για 2 μέρες δούλευε κανονικά μόνο το φώς της οθόνης δεν δούλευε,σήμερα το μεσημέρι σταμάτησε να δουλεύει εντελώς. θα το στείλω για επισκευή αν και ξέρω από προηγούμενες εμπειρίες οτί από θαλασσινό νερό δεν φτίαχνεται τπτ μετά. απλά αυτο που με ενδιαφέρει είναι αν μπορώ να κανω recovery τις φώτος μου απο τον σκληρό... τρομερή γκαντεμιά πάντως,έλεγα θα τις κάνω το απόγευμα και το μεσημέρι έσβησε εντελώς... Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts