kelas22 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 καλησπερα! Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να εχει καλυτερο σημα το GPS του Ν97;;Γιατι με το παραμικρο εμποδιο χανεται το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 καλησπερα! Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να εχει καλυτερο σημα το GPS του Ν97;;Γιατι με το παραμικρο εμποδιο χανεται το σημα. Seriously guys................... SEARCH :protest: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelas22 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Search, αλλα που??αμα ηξερα δε θα ρωτουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Search, αλλα που??αμα ηξερα δε θα ρωτουσα Κάνε μια αναζήτηση στο παρόν θέμα, έχει αναφερθεί και ο τρόπος για καλύτερη λήψη και επίσημο έγγραφο από την alpha copy το οποίο αναφέρεται στο πρόβλημα του gps. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 παιδια μια βοηθεια,εχω περασει σε Ν97 το Garmin 5.00.50 το οποιο μετα απο πολλες προσπαθειες δουλεψε.Δεν μπορω ομως να σειρω τον κερσορα με το touch screen,δηλαδη δεν μπορω να δω τον υπολοιπο χαρτη και να τον ζουμαρω.Φοβαμαι να περασω το 5.00.60 γιατι οσες φορες το εβαλα μου ανοιγε και δεν μπορουσε να μπουταρει και με πεταγε εξω.Τι μπορω να κανω για να δουλεψω το touch screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 παιδια μια βοηθεια,εχω περασει σε Ν97 το Garmin 5.00.50 το οποιο μετα απο πολλες προσπαθειες δουλεψε.Δεν μπορω ομως να σειρω τον κερσορα με το touch screen,δηλαδη δεν μπορω να δω τον υπολοιπο χαρτη και να τον ζουμαρω.Φοβαμαι να περασω το 5.00.60 γιατι οσες φορες το εβαλα μου ανοιγε και δεν μπορουσε να μπουταρει και με πεταγε εξω.Τι μπορω να κανω για να δουλεψω το touch screen; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 φιλε μου σε ευχαριστω αλλα αυτα τα εχω κανει,το προβλημα μου ειναι οτι δεν μου στεινει την 5.00.60 και αν κανω up date πανω στην παλια μου μπερδευει τις εντολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 παιδια μια βοηθεια,εχω περασει σε Ν97 το Garmin 5.00.50 το οποιο μετα απο πολλες προσπαθειες δουλεψε.Δεν μπορω ομως να σειρω τον κερσορα με το touch screen,δηλαδη δεν μπορω να δω τον υπολοιπο χαρτη και να τον ζουμαρω.Φοβαμαι να περασω το 5.00.60 γιατι οσες φορες το εβαλα μου ανοιγε και δεν μπορουσε να μπουταρει και με πεταγε εξω.Τι μπορω να κανω για να δουλεψω το touch screen; Μια χαρά δουλεύει. Απλά δεν σε αφήνει να σείρεις τον χάρτη. Πρέπει να πατήσεις πάνω στο αυτοκινητάκι ή τριγωνάκι ότι έχεις για να "ξεκλειδώσει" ο χάρτης. Αλλάζει και λίγο η οθόνη (σου βγάζει κάτι κουμπιά επάνω) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 εκανε κανεις την αλλαγη στο καπακι της καμερας?ποσο κρατησε η ολη διαδικασια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Μπορώ να περάσω ιστοσελίδα από τα favorites των windows στον browser του κινητού απευθέιας? Αν ναι σε ποιό φάκελο τα περνάω ρε παίδες? Με x-plore ή με μαζική αποθήκευση φαντάζομαι ε..? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Μπορώ να περάσω ιστοσελίδα από τα favorites των windows στον browser του κινητού απευθέιας? Αν ναι σε ποιό φάκελο τα περνάω ρε παίδες? Με x-plore ή με μαζική αποθήκευση φαντάζομαι ε..? Με συγχρονισμό μέσω του PC Suite. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 απο νοκια αγ.αναργυρων πηραν στα κεντρικα και λεει δεν υπαρχει καποια ενημερση για το προβλημα του gps.τι κανουν εκει?αχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί ότι οι επίσημες πληροφορίες από τη Nokia λένε ότι το νέο "μαξιλαράκι" θα ενισχύσει το σήμα κατά 2-4 dB. Αυτό δε σημαίνει κάποια πολύ μεγάλη διαφορά ούτε εγγυάται ότι δε θα χάνεται και πάλι ανά 1-2 λεπτά το σήμα όπως έχει αναφερθεί ως πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε στα Nokia Shops ελπίζοντας ότι το GPS θα βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Ρε παιδια γιατι μετα απο 3 λεπτα στο ιντερνετ χανω το 3G και μενει συνδεδεμενο με απλο gprs;;;; μου τη σπαει πολυ αυτο... Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ρε παιδια γιατι μετα απο 3 λεπτα στο ιντερνετ χανω το 3G και μενει συνδεδεμενο με απλο gprs;;;; μου τη σπαει πολυ αυτο... Προφανώς θέμα κάλυψης δικτύου 3G στην περιοχή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί ότι οι επίσημες πληροφορίες από τη Nokia λένε ότι το νέο "μαξιλαράκι" θα ενισχύσει το σήμα κατά 2-4 dB. Αυτό δε σημαίνει κάποια πολύ μεγάλη διαφορά ούτε εγγυάται ότι δε θα χάνεται και πάλι ανά 1-2 λεπτά το σήμα όπως έχει αναφερθεί ως πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε στα Nokia Shops ελπίζοντας ότι το GPS θα βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό. Δεν ειπα οτι θα λυθει το προβλημα τελειως ουτε οτι το αναφερα ως προβλημα. Απλα πηγα να ρωτησω και ενημερωσα εδω τι μου ειπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 δεν ξερω αν εχει δημοσιευτει παλια αλλα επειδη βλεπω οτι καποιοι εχουν προβλημα χωρου στη σταθερη μνημη να πω οτι μεσα στο c:/private/102072c4 υπαρχει ενα αρχειο reserved.bin με μεγεθος 5mb.μπορειτε να το σβησετε αφοβα μιας και χρησιμοποιειται μονο οταν κανεις αναβαθμιση over the air.για ασφαλεια κρατηστε καπου στον υπολογιστη σας αν και οταν πατε να κανετε ξανα αναβαθμιση over the air θα ξαναδημιουργηθει αυτοματα και μετα θα πρεπει να το σβησετε παλι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Δεν ειπα οτι θα λυθει το προβλημα τελειως ουτε οτι το αναφερα ως προβλημα. Απλα πηγα να ρωτησω και ενημερωσα εδω τι μου ειπαν. το θεμα ειναι οτι δεν εχει ενημερωθει κανενα νοκια store στηνελλαδα ουτε και στο εξωτερικο μου φαινεται. Απορω για πιο λογο βγηκε αυτη η οδηγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί ότι οι επίσημες πληροφορίες από τη Nokia λένε ότι το νέο "μαξιλαράκι" θα ενισχύσει το σήμα κατά 2-4 dB. Αυτό δε σημαίνει κάποια πολύ μεγάλη διαφορά ούτε εγγυάται ότι δε θα χάνεται και πάλι ανά 1-2 λεπτά το σήμα όπως έχει αναφερθεί ως πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε στα Nokia Shops ελπίζοντας ότι το GPS θα βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό. Δεν συμφωνω. Αν ισχυει αυτο το νουμερο θα ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη βελτιωση στην απολαβη. Τεχνικα το ολο θεμα μαλλον εχει να κανει με την επαφη και το μεγεθος της (εσωτερικης) κεραιας, για αυτο και βελτιωνεται αισθητα με την πατεντα με το συρματακι. Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι χρειαζεται παραλληλα και βοηθεια απο αναβαθμιση του λογισμικου. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikos123 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 φιλε dimkit εγω εδω το ακουσα γι'αυτο πηγα να ρωτησω.θα δουμε εντος ημερων τι θα γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Θα ήθελα να μάθω αν εσάς βγαίνει φως γύρω από το κουμπάκι που είναι για να μπεις στο μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. Βγαίνει φως μόνο από την μία πλευρά και φαίνεται σαν να μην καλά τοποθετημένο για αυτό ρωτάω. Και κάτι άλλο. Γίνεται να μεταφέρω φωτογραφίες στο κινητό και να φαίνονται μαζί με τις εικόνες που έχω τραβίξει στο "Λήψεις εικ./βίντ" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Getting the Care Point lowdown on the Nokia N97 camera glass and GPS http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10588_Getting_the_Service_Centre_low.php Πολυ ενδιαφερον και κατατοπιστικο αρθρο ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Που υπονοεί και το προφανές...Οτι η nokia έκανε Hardware changes (έκανε; ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί ότι οι επίσημες πληροφορίες από τη Nokia λένε ότι το νέο "μαξιλαράκι" θα ενισχύσει το σήμα κατά 2-4 dB. Αυτό δε σημαίνει κάποια πολύ μεγάλη διαφορά ούτε εγγυάται ότι δε θα χάνεται και πάλι ανά 1-2 λεπτά το σήμα όπως έχει αναφερθεί ως πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε στα Nokia Shops ελπίζοντας ότι το GPS θα βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό. Δε θα κάνουν διαφορά τα 2-4dB;;;;; Ξέρεις πόσο είναι 4dB ενίσχυση; Το σήμα επί 2.5, δηλαδή διπλασιασμένο και βάλε. Η κλίμακα των decibel είναι λογαριθμική, μην μπερδεύεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelas22 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Αυτη η πατεντα με το σηρματακι για το gps πως γινεται;;ξερει κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts