Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα! Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να εχει καλυτερο σημα το GPS του Ν97;;Γιατι με το παραμικρο εμποδιο χανεται το σημα.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα! Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να εχει καλυτερο σημα το GPS του Ν97;;Γιατι με το παραμικρο εμποδιο χανεται το σημα.

Seriously guys...................

SEARCH

:protest:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Search, αλλα που??αμα ηξερα δε θα ρωτουσα

Κάνε μια αναζήτηση στο παρόν θέμα, έχει αναφερθεί και ο τρόπος για καλύτερη λήψη και επίσημο έγγραφο από την alpha copy το οποίο αναφέρεται στο πρόβλημα του gps.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδια μια βοηθεια,εχω περασει σε Ν97 το Garmin 5.00.50 το οποιο μετα απο πολλες προσπαθειες δουλεψε.Δεν μπορω ομως να σειρω τον κερσορα με το touch screen,δηλαδη δεν μπορω να δω τον υπολοιπο χαρτη και να τον ζουμαρω.Φοβαμαι να περασω το 5.00.60 γιατι οσες φορες το εβαλα μου ανοιγε και δεν μπορουσε να μπουταρει και με πεταγε εξω.Τι μπορω να κανω για να δουλεψω το touch screen;

παιδια μια βοηθεια,εχω περασει σε Ν97 το Garmin 5.00.50 το οποιο μετα απο πολλες προσπαθειες δουλεψε.Δεν μπορω ομως να σειρω τον κερσορα με το touch screen,δηλαδη δεν μπορω να δω τον υπολοιπο χαρτη και να τον ζουμαρω.Φοβαμαι να περασω το 5.00.60 γιατι οσες φορες το εβαλα μου ανοιγε και δεν μπορουσε να μπουταρει και με πεταγε εξω.Τι μπορω να κανω για να δουλεψω το touch screen;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου σε ευχαριστω αλλα αυτα τα εχω κανει,το προβλημα μου ειναι οτι δεν μου στεινει την 5.00.60 και αν κανω up date πανω στην παλια μου μπερδευει τις εντολες

Μια χαρά δουλεύει. Απλά δεν σε αφήνει να σείρεις τον χάρτη. Πρέπει να πατήσεις πάνω στο αυτοκινητάκι ή τριγωνάκι ότι έχεις για να "ξεκλειδώσει" ο χάρτης. Αλλάζει και λίγο η οθόνη (σου βγάζει κάτι κουμπιά επάνω)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μπορώ να περάσω ιστοσελίδα από τα favorites των windows στον browser του κινητού απευθέιας? Αν ναι σε ποιό φάκελο τα περνάω ρε παίδες? Με x-plore ή με μαζική αποθήκευση φαντάζομαι ε..?

Μπορώ να περάσω ιστοσελίδα από τα favorites των windows στον browser του κινητού απευθέιας? Αν ναι σε ποιό φάκελο τα περνάω ρε παίδες? Με x-plore ή με μαζική αποθήκευση φαντάζομαι ε..?

Με συγχρονισμό μέσω του PC Suite. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο νοκια αγ.αναργυρων πηραν στα κεντρικα και λεει δεν υπαρχει καποια ενημερση για το προβλημα του gps.τι κανουν εκει?αχ

Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί ότι οι επίσημες πληροφορίες από τη Nokia λένε ότι το νέο "μαξιλαράκι" θα ενισχύσει το σήμα κατά 2-4 dB.

Αυτό δε σημαίνει κάποια πολύ μεγάλη διαφορά

ούτε εγγυάται ότι δε θα χάνεται και πάλι ανά 1-2 λεπτά το σήμα

όπως έχει αναφερθεί ως πρόβλημα.

Δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε στα Nokia Shops ελπίζοντας ότι το GPS θα βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια γιατι μετα απο 3 λεπτα στο ιντερνετ χανω το 3G και μενει συνδεδεμενο με απλο gprs;;;; μου τη σπαει πολυ αυτο...

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια γιατι μετα απο 3 λεπτα στο ιντερνετ χανω το 3G και μενει συνδεδεμενο με απλο gprs;;;; μου τη σπαει πολυ αυτο...

Προφανώς θέμα κάλυψης δικτύου 3G στην περιοχή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί ότι οι επίσημες πληροφορίες από τη Nokia λένε ότι το νέο "μαξιλαράκι" θα ενισχύσει το σήμα κατά 2-4 dB.

Δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε στα Nokia Shops ελπίζοντας ότι το GPS θα βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό.

Δεν ειπα οτι θα λυθει το προβλημα τελειως ουτε οτι το αναφερα ως προβλημα.

Απλα πηγα να ρωτησω και ενημερωσα εδω τι μου ειπαν.

δεν ξερω αν εχει δημοσιευτει παλια αλλα επειδη βλεπω οτι καποιοι εχουν προβλημα χωρου στη σταθερη μνημη να πω οτι μεσα στο c:/private/102072c4 υπαρχει ενα αρχειο reserved.bin με μεγεθος 5mb.μπορειτε να το σβησετε αφοβα μιας και χρησιμοποιειται μονο οταν κανεις αναβαθμιση over the air.για ασφαλεια κρατηστε καπου στον υπολογιστη σας αν και οταν πατε να κανετε ξανα αναβαθμιση over the air θα ξαναδημιουργηθει αυτοματα και μετα θα πρεπει να το σβησετε παλι

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Δεν ειπα οτι θα λυθει το προβλημα τελειως ουτε οτι το αναφερα ως προβλημα.

Απλα πηγα να ρωτησω και ενημερωσα εδω τι μου ειπαν.

το θεμα ειναι οτι δεν εχει ενημερωθει κανενα νοκια store στηνελλαδα ουτε και στο εξωτερικο μου φαινεται. Απορω για πιο λογο βγηκε αυτη η οδηγια

Δεν συμφωνω. Αν ισχυει αυτο το νουμερο θα ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη βελτιωση στην απολαβη. Τεχνικα το ολο θεμα μαλλον εχει να κανει με την επαφη και το μεγεθος της (εσωτερικης) κεραιας, για αυτο και βελτιωνεται αισθητα με την πατεντα με το συρματακι. Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι χρειαζεται παραλληλα και βοηθεια απο αναβαθμιση του λογισμικου.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Θα ήθελα να μάθω αν εσάς βγαίνει φως γύρω από το κουμπάκι που είναι για να μπεις στο μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. Βγαίνει φως μόνο από την μία πλευρά και φαίνεται σαν να μην καλά τοποθετημένο για αυτό ρωτάω.

Και κάτι άλλο. Γίνεται να μεταφέρω φωτογραφίες στο κινητό και να φαίνονται μαζί με τις εικόνες που έχω τραβίξει στο "Λήψεις εικ./βίντ" ?

Getting the Care Point lowdown on the Nokia N97 camera glass and GPS

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10588_Getting_the_Service_Centre_low.php

Πολυ ενδιαφερον και κατατοπιστικο αρθρο ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δε θα κάνουν διαφορά τα 2-4dB;;;;; Ξέρεις πόσο είναι 4dB ενίσχυση; Το σήμα επί 2.5, δηλαδή διπλασιασμένο και βάλε. Η κλίμακα των decibel είναι λογαριθμική, μην μπερδεύεσαι.