IVIetaCreatoR Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δοκίμασε και bolt. Τον opera τον κατέβασες και δεν έτρεξε? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλησπέρα! Είμαι καινούριος στον κόσμο των Blackberry. Πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος το 8900 το οποίο όμως είναι από UK. Το BIS είναι απο Vodafone UK είναι μάλλον μπλοκαρισμένο. Πως μπορώ να τοχρησιμοποιήσω σε ελληνικό δίκτυο; είσαι στη Vodafone. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλησπέρα. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημά σου - το bis πάντως δεν μπλοκάρεται όπως το περιγράφεις. Η sim που βάζεις έχει ενεργό bis; Σε κάθε περίπτωση, τι σφάλμα εμφανίζει η συσκευή; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλησπέρα. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημά σου - το bis πάντως δεν μπλοκάρεται όπως το περιγράφεις. Η sim που βάζεις έχει ενεργό bis; Σε κάθε περίπτωση, τι σφάλμα εμφανίζει η συσκευή; Καλημέρα. Δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία Blackberry internet. Πηγαίνοντας όμως μέσω του κινητού στην ιστοσελίδα της ΒΒ γιανα δημιουργήσω έναν λογαριασμό email μου βγάζει το εξής μύνημα "Cannot create account. Your Blackberry Internet Service account is suspended or deactivated. Please contact Vodafone UK... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Χωρίς BIS δε μπορείς να διαχειριστείς email ούτε να μπεις στις ρυθμίσεις. Το τηλέφωνο απλά σε στέλνει κατευθείαν στη σελίδα της Vodafone UK γιατί είναι έτσι ρυθμισμένο και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Χωρίς BIS δε μπορείς να διαχειριστείς email ούτε να μπεις στις ρυθμίσεις. Το τηλέφωνο απλά σε στέλνει κατευθείαν στη σελίδα της Vodafone UK γιατί είναι έτσι ρυθμισμένο και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Αρα πρέπει να ενεργοποιήσω το BIS από τη vodafone ελλάδος για να διαχειριστώ e-mail κλπ ε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ναι είναι απαραίτητο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει κάποιο κλείδωμα το κινητό, απλά από αυτά που περιγράφεις και αφού με τη SIM βλέπει κανονικά δίκτυο, φαίνεται να είναι ξεκλείδωτο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ναι είναι απαραίτητο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει κάποιο κλείδωμα το κινητό, απλά από αυτά που περιγράφεις και αφού με τη SIM βλέπει κανονικά δίκτυο, φαίνεται να είναι ξεκλείδωτο. Ναι δέχεται όλες τις κάρτες SIM. Σ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts