hellsangel81 Δημοσιεύτηκε June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2009 εδώ μπορούμε να αναγράφουμε τα πάντα που αφορούν τα ΟS του 8900. προβλήματα, releases, reviews, κλπ τελευταία έκδοση λογισμικού: 5.0.0.314 (Leaked) τελευταία έκδοση λογισμικού με ελληνικά: 4.6.1.315 (Leaked) Last Updated: 19/11 Πώς κάνω αναβάθμιση Os στην συσκευή μου; Πώς κάνω καθαρή εγκατάσταση os στην συσκευή μου; (recommended) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Με έχει κουράσει πια αυτό το θέμα και ενώ έλεγα ότι ειμαι ερωτευμένος με το 8900,τώρα αρχίζω να ξενερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Πρώτη βελτίωση, η αναπαραγωγή πολυμέσων με καλύτερο "φόρτωμα". Βέβαια κάποιοι αναφέρουν πρόβλημα με τη μπαταρία. Περιμένουμε επιβεβαίωση από "δικά μας παιδιά". Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εδώ μπορούμε να αναγράφουμε τα πάντα που αφορούν τα ΟS του 8900. προβλήματα, releases, reviews, κλπ τελευταία έκδοση λογισμικού: 5.0.0.100 τελευταία έκδοση λογισμικού με ελληνικά: 4.6.1.378 Ακολούθησα τις οδηγίες του faq και εγκατέστησα με τον loader την τελευταία version. Μάλιστα την έχει καταγράψει και η συσκευή στο options-about. Σας ευχαριστώ πολύ! Όμως το πρόβλημα(μου γράφει:70/1 από 6) με τα μηνύματα παραμένει( έκανα και τη ρύθμιση ucs2. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή τελικά είναι θέμα ελαττωματικής συσκευής(επιμένω εγώ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 έκανες battery pull? μην ανησυχείς δεν είναι πρόβλημα συσκευής (hardware), όλο και κάποια λύση θα βρούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ακολούθησα τις οδηγίες του faq και εγκατέστησα με τον loader την τελευταία version. Μάλιστα την έχει καταγράψει και η συσκευή στο options-about. Σας ευχαριστώ πολύ! Όμως το πρόβλημα(μου γράφει:70/1 από 6) με τα μηνύματα παραμένει( έκανα και τη ρύθμιση ucs2. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή τελικά είναι θέμα ελαττωματικής συσκευής(επιμένω εγώ); Σου αφήνει 70 χαρακτήρες στα ελληνικά? Στα λατινικά πόσα? Μία λύση είναι να βγάλεις την κάρτα SIM. Το 70 φυσιολογικό είναι για ελληνικά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 έκανες battery pull? μην ανησυχείς δεν είναι πρόβλημα συσκευής (hardware), όλο και κάποια λύση θα βρούμε! Baterry pull; Εννοείς να βγάλω την μπαταρία;Το έκανα κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Σου αφήνει 70 χαρακτήρες στα ελληνικά? Στα λατινικά πόσα? Μία λύση είναι να βγάλεις την κάρτα SIM. Το 70 φυσιολογικό είναι για ελληνικά. Και στα λατινικά 70. Αν θυμάμαι καλά,όταν πήρα τη συσκευή από τη Vodafone-πριν της κάνω την πρώτη αναβάθμιση-στα λατινικά έδινε 160. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Baterry pull; Εννοείς να βγάλω την μπαταρία;Το έκανα κι αυτό. Ναι αυτό εννοούσα! Δεν ξέρω τι άλλο να πω φίλε μου, δοκίμασε και ένα sim pull (βγάλε την Sim). Αυτό διορθώνει προβλήματα σχετικά με τον παροχο. Αν και με αυτό δεν γίνεται τίποτα κάνε wipe αλλά πρώτα κάνε back up τις third party εφαρμογές σου όπως γράφω στο FAQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Σ΄ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το απόγευμα με πήραν και από το τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου είπαν αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα και με το wipe,να το πάω για service. Όμως πριν από λίγο παρατήρησα το εξής. Δοκίμασα άλλες sim και τουλάχιστον στα αγγλικά δίνει 160 χαρακτήρες. Βάζοντας ξανά τη δική μου,το πρόβλημα επανήλθε, δηλ. ξανά 70. Άρα φταίει η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 ναι η κάρτα σου φταίει τότε. πήγαινε κάνε και μια αντικατάσταση και αν είναι καινουργια μπορεί να μην πληρώσεις τα 17€ που κοστλιζει, λόγω ελλατωματικής sim. το wipe μην το κάνεις γιατί αν όντως χρειαζόταν wipe δεν θα δούλευε ούτε με τις άλλες sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Πάω να περάσω την 5.0.0.100 (unofficial) και μου λεει: enable to reconnect multistage session.....και στη συσκευη έχω το μήνυμα....: reload software: 507 Παααααλι!! εχω δοκιμασει πάνω απο 10 φορές....heeeeeeeeeeeeeelp!!!! η συσκευή αναγνωρίζεται κανονικά απο το dm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Ποια ειναι η τελευταια official εκδοση firmware? η .250? Πηγα κ εγω κ περασα την 5.0.0.100 αλλα....μαπα το καρπουζι....δεν κατεβαζει την εφαρμογη facebook, το εικονιδιο help οπου παω να μπω για να κατεβασω εφαρμογες οπως google maps βγαζει error404, δεν υπαρχει επιλογη να κανεις fit στην screen mia φωτογραφια.....γενικα δεν λεει....βουρ για downgrade λοιπον..!! Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 για να εγκαταστήσεις την τελευταία official απλά κάνεις Update απο το dm (automatic update). η 5 είναι beta λογικό να έχει κολλήματα, αν θές να τα διoρθώσεις δες το τελευταίο πόστ μου στο thread (browser fix). έτσι θα μπορείς να εγκαθιστάς και εφαρμογές, έχω γράψει και ένα μικρό change log. εγώ θα συνιστούσα να βγάλεις την 5.0 και να βάλεις την τελευταία leaked multilanguage έκδοση ακολουθώντας τις οδηγίες του faq. απ όσο ξέρω είναι η 4.6.1.378 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 για να εγκαταστήσεις την τελευταία official απλά κάνεις Update απο το dm (automatic update). η 5 είναι beta λογικό να έχει κολλήματα, αν θές να τα διoρθώσεις δες το τελευταίο πόστ μου στο thread (browser fix). έτσι θα μπορείς να εγκαθιστάς και εφαρμογές, έχω γράψει και ένα μικρό change log. εγώ θα συνιστούσα να βγάλεις την 5.0 και να βάλεις την τελευταία leaked multilanguage έκδοση ακολουθώντας τις οδηγίες του faq. απ όσο ξέρω είναι η 4.6.1.378 Και αυτο έκανα τελικα! η 5.0.0.100 θελει ακομα δουλεια..... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 δεν είναι και το καλύτερο release απο την rim αλλά είχε προοπτικές. με το browser fix απ ότι έχω διαβάσει τρέχει μια χαρά, αλλά τζάμπα κόπος. όσο να ναι δεν είναι και τόσο σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Με έχει κουράσει πια αυτό το θέμα και ενώ έλεγα ότι ειμαι ερωτευμένος με το 8900,τώρα αρχίζω να ξενερώνω. Γιατι ρε φίλε ξενερώνεις? Μια χαρά ειναι όλα... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 δεν είναι και το καλύτερο release απο την rim αλλά είχε προοπτικές. με το browser fix απ ότι έχω διαβάσει τρέχει μια χαρά, αλλά τζάμπα κόπος. όσο να ναι δεν είναι και τόσο σταθερή Πάντως 2 μερες που ηταν εγκατεστημενη ενα θετικο ηταν ο -σαν να μου φάνηκε- πιο γρήγορος browser και μερικές -ομορφες κατ' εμε- διαφορροποιήσεις στο look του msn και τoυ bberry messenger... κατα τ'αλλα..................μπλιαχ! Let's see.............. Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Είναι πολλά υποσχόμενη η 5.0 γι αυτό την περιμένουμε και όλοι. Αν πάντως την θές ακολουθώντας το browser fix λειτουργεί κανονικά όπως το ος που τρέχεις τώρα. Για το ΒΒ messenger είχαν δημοσιευτεί και φωτογραφίες για την νέα του εμφάνιση. Για το msn δεν είχε ακουστεί κάτι, αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα αν άλλαξε. Ο browser, έχεις δίκιο, έχει κάποια βελτίωση. Είναι ελάχιστα πιο γρήγορος αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpanos Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Γιατι ρε φίλε ξενερώνεις? Μια χαρά ειναι όλα... Φιλαράκο, γράφω μηνύματα στα ελληνικά και είναι εκνευριστικό,αλλά και πολυέξοδο, να σου δίνει μονο 70 χαρακτήρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 70 έχουν πολλά "έξυπνα" τηλέφωνα. Στα ελληνικά πάντα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Για την έκδοση 5.0.0.100 είναι απαραίτητο και το Browser Fix Περισσότερα εδώ Αντικαθιστούμε τα **** στο λίνκ με c r a c k (χωρίς κενά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Blackberry device os 5.0: http://www.blackberryos.com/forums/blackberryos-blog/4456-5-0-0-130-bold-8900-a.html Η έκδοση 5.0 κυκλοφόρησε και για το 8900 και 9000. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 η εκδοση 5 ειναι official γιατι σε αλλο post λες οτι παρουσιαζει ασταθεια και καλο ειναι να περιμενουμε την επισημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Ακόμα σε beta. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts