hellsangel81 Δημ. October 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 First Post Updated!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Ρώτησα και χθες και πιθανόν να μην καταλάβατε την ερώτηση μου. Έβαλα την 5.0.0.238 την οποία θέλω να κάνω downgrade στην τελευταία έκδοση της 4.6. Εκτελώ λοιπόν το αρχείο της έκδοσης 4.6 και ανοίγω το apploader. To πρόβλημα είναι ότι εκεί συνεχίζει να εμφανίζει την έκδοση 5.0 και προφανώς δεν με αφήνει να κάνω downgrade. Κάνω κάτι λάθος στην διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Διέγραψε πρώτα όλα τα os που έχεις εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου. Κάνε και ένα restart. Μετά εγκατέστησε το αρχείο της 4.6 που κατέβασες και πήγαινε C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader και σβήσε το vendor.xml Τέλος πέρασε την στην συσκευή σου χρησιμοποιώντας το Loader.exe που βρίσκεται στον ίδιο φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Τα διαγράφω με το χέρι? Ή πρεπει να το κάνω από την εφαρμογή με κάποιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Απλά κανείς δεξί κλικ πάνω του και πατάς delete. Γενικά διάβασε το blackberry FAQ που υπάρχει στην υπογραφή μου. Εκεί θα βρεις πληροφορίες για πολλά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Σορρυ για την αναστάτωση. Αφού έκανα αυτά που είπες είδε σωστά την παλιά έκδοση sto app loader αλλά στο τέλος μου λέει a newer version of application loader is required. Κανένα hint? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Για δοκίμασε να κάνεις ένα wipe στην συσκευή σου όπως αναγράφεται εδώ και πέρασε μετά το λογισμικό. Μήν ξεχάσεις να κάνεις backup τα settings και τις εφαρμογές σου, όπως αναγράφεται στο πόστ που παράθεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μπα ούτε μετά από wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Κατέβασες την έκδοση που αναγράφετε στο πρώτο πόστ του thread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Ναι την τελευταία official απο το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Κατέβασε κάποια άλλη παλαιότερη τότε μήπως και υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη έκδοση. Ακολούθησες τα βήματα όπως αναγράφονται στο BlackBerry FAQ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Κατεβάζω τώρα παλαιότερη έκδοση. Τα βήματα τα ακολούθησα σύμφωνα με το FAQ. Μπα τα ίδια και με παλιότερη έκδοση. Δεν βγάζω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Αν έχεις vista ή 7 στον υπολογιστή σου, τρέξε το Loader as administrator, μπορεί να φταίει και αυτό! Το τελευταίο που μου έμεινε να σου πω είναι να κάνεις αυτόματο Update από τον blackberry desktop manager. Καλή τύχη φίλε μου, θα σου χρειαστεί απ ότι φαίνεται. Ότι χρειαστείς μην δυστάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Από blackberry desktop manager δεν βλέπει καν update. Φτιάχτηκε με την τελευταία επίσημη έκδοση της cosmote. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Νεα εκδοση για BOLD απο ΑΤ&Τ .304 http://rapidshare.com/files/306057190/9000M_PBr4.6.0_rel519_PL4.0.0.247_A4.6.0.304_AT_amp_T.exe Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος εδώ και λίγες ώρες ενος BB9000. Μηπως γνωρίζει κανείς πως γίνεται να περάσω πολυτονική γραμματοσειρά στο κινητό. Είναι πολύ σημαντικό να έχω πολυτονικές γραμματοσειρές!!!!! Ευχαριστώ πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Αν κρατήσεις πατημένο το γράμμα και κάνεις scroll up ή scroll down στο trackball σου βγάζει τους τόνους και άλλα σύμβολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Δεν είναι πολυτονικό σύστημα αυτό. Έχει μόνο διαλυτικά και τόνους. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε γραμματοσειρά των windows; Να πάρω για παράδειγμα την palatino linotype και να την περάσω; Η αν δεν γίνεται κάτι τέτοιο, υπάρχει μήπως τρόπος να κάνω εγώ assign κάποια πλήκτρα με κάποια γράμματα; ============================ Γνωρίζει κανείς τι είναι το γράμμα D στο checkmark που υπάρχει δίπλα σε ορισμένα sms που έχω στείλει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Δεν είναι πολυτονικό σύστημα αυτό. Έχει μόνο διαλυτικά και τόνους. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε γραμματοσειρά των windows; Να πάρω για παράδειγμα την palatino linotype και να την περάσω; Η αν δεν γίνεται κάτι τέτοιο, υπάρχει μήπως τρόπος να κάνω εγώ assign κάποια πλήκτρα με κάποια γράμματα; Δυστυχώς στα ΒΒ δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις extra fonts. Έχει μόνο αυτά που σου δίνει η συσκευή απο την αρχή. Επίσης δεν υπάρχει και κανένας editor για να τα δημιουργήσεις. Γνωρίζει κανείς τι είναι το γράμμα D στο checkmark που υπάρχει δίπλα σε ορισμένα sms που έχω στείλει; Οτι είναι Delivered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Η 5.0 πότε με το καλό θα έρθει για το bold, κανα νέο υπάρχει? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Η 5.0 πότε με το καλό θα έρθει για το bold, κανα νέο υπάρχει? Όλοι περιμένουμε την official! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Λινκς για την .411 για 9000: Megaupload http://tiny.cc/D4eVP Rapidshare http://tiny.cc/Zw8vi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Εδώ official και με Ελληνικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilen Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 πρωτη μερα σημερα με BIS και μολις περασα 5.0.0.411 λιγο περιεργο να συνηθισεις το ελληνικο μενου. :) παρατηρησα επισης οτι στον browser οταν παταω το πληκτρο U δεν αποκρινεται, ενω πριν ανοιγοκλεινε τον μπαρα που ειχε στην κορυφη. ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilen Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Επισης εχει αυξηθει ο αριθμος των χαρακτηρων στα SMS. Απο 70 που μου ηταν πριν εχει παει στο 160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts