geoil Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 το εκανα κ αυτο αλλα καπου κολλαει οταν παει να ξεζιπαρει τα αρχεια.μηπως ξερει καποιος το γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 το εκανα κ αυτο αλλα καπου κολλαει οταν παει να ξεζιπαρει τα αρχεια.μηπως ξερει καποιος το γιατι? δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το dirty mode install. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoil Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 sorry αλλα σαν νεος στο iphone δεν γνωριζω τι ειναι αυτο.το εψαξα στην αναζητηση αλλα δεν βρηκα ακρη.μπορει καποιος να μου εξηγησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 sorry αλλα σαν νεος στο iphone δεν γνωριζω τι ειναι αυτο.το εψαξα στην αναζητηση αλλα δεν βρηκα ακρη.μπορει καποιος να μου εξηγησει? Κοίτα στα options του Installous και θα δεις την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoil Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Το εγκατεστησα τελικα αλλα εχω ενα αλλο προβλημα τωρα.Οταν το ανοιγω απο την ερωτηση της επιλογης του χαρτη κ την ενημερωση οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε την συσκευη οταν οδηγαμε με πεταει εξω.Καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Το ξερω οτι ειναι καπως παλιο το θεμα, αλαλ ειδα οτι κυκλοφορησε η 8.0 εκδοση του sygic με αρκετες νεες λειτουργιες.. Υπαρχει περιπτωση να ενσωματωσει καποιος φιλος τον χαρτης της Ελλαδας στην καινουρια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinis Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 thanks man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts