GiorgosH Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 δεν υπαρχει προβλημα ακτινοβολιας ισως σε καποια επωνυμα ναναι και μεγαλυτερο ο δεικτης, Αυτό που μου λες το έχεις δει κάπου? Το γράφει μέσα το user manual?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) αγαπητε φιλε ναι το εχω δει μου το εχουν στειλει το εχω δημοσειυσει(πριν 1 μιση χρονο) εδω στο σαιτ ολο το τεστ κλπ κλπ οχι δε το γραφει στο manual που κανονικα θα επρεπε αλλα μην νομιζεις οτι το ενδιαφερον των κινεζικων εταιρειων ειναι να εξαγουν στην ευρωπη, γι'αυτο και δεν θεωρουν απαραιτητο το ce, οταν εχουν τεραστιες εξαγωγες κινητων σε ασια,ινδια,αφρικη,νοτιο αμερικη,anyway χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους σας Edited January 8, 2010 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Δεν μίλησα για το CE, το οποίο προφανώς και πρέπει να έχει για να το πάρει κάποιος λογικός Ελληνας χρήστης που σέβεται την τσέπη του και την υγεία του, αλλά για το SAR.. Το ξέρει κανεις ή όχι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) το σαρ εχω δημοσιευσει και το ce ολα τα τεστ. αν θες στειλε μου το εμαιλ σου να το στειλω ειναι μεγαλο για να το ανεβασω εδω ειναι απο κινητο tv διπλη σιμ χωρις wifi Edited January 9, 2010 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg97 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) μολις ανεβασα βιντεο το e1000 wifi tv dual sim αντιγραφο n97 δειτε το Καλησπέρα! Ψάχνω εδώ και καιρό κινητό με 2 sim, και εδώ και λίγες μέρες ψάχτηκα για κινέζικο. Έχω διαβάσει όλες τις καταχωρήσεις του θέματος, και ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί σε αυτά τα κινητά είναι οι καταχωρήσεις των επαφών, τόσο η αδυναμία μεταφοράς από άλλες συσκευές όσο και ο περιορισμός των 15 χαρακτήρων. Ενδιαφέρομαι για το Ε1000 και θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος έχει τη συσκευή,: αν υπάρχουν οι ίδιοι περιορισμοί για τις επαφές αν τα Ελληνικά της συσκευής είναι ικανοποιητικά καθώς και εντυπώσεις από τη συσκευή΄ Επίσης υπάρχει συσκευή με windows, wifi, 2 Sim, tv κτλ ή ψάχνω πολλά?? Edited January 9, 2010 by greg97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 εχει κανενας αποψη γιαυτο το κινητο Direktor Wifi Dual SIM ειναι το μονο που βρηκα με πληκτρολογιο - μικρο και wifi -dual sim-tv και ειναι αρκετα φθηνο μονο 65 ευρω απο chinavasion που ειναι και αξιοπιστο site ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 εχει κανενας αποψη γιαυτο το κινητο Direktor Wifi Dual SIM ειναι το μονο που βρηκα με πληκτρολογιο - μικρο και wifi -dual sim-tv και ειναι αρκετα φθηνο μονο 65 ευρω απο chinavasion που ειναι και αξιοπιστο site ευχαριστω προσεξε ειναι χωρις την μεταφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Γεια σας παιδια και παλι ....εχω το jincen jc35 iphone -clone ...μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να συνδεσω το κινητομε το λαπτοπ και να κατεβασω τη λιστα τηλεφωνων...να τη βαλω επιτελους σε σειρα...χρησιμοποιω το ελληνικο μενου και στα μυνηματα γι αυτο δε βαζω λατινικα....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Γεια σας παιδια και παλι ....εχω το jincen jc35 iphone -clone ...μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να συνδεσω το κινητομε το λαπτοπ και να κατεβασω τη λιστα τηλεφωνων...να τη βαλω επιτελους σε σειρα...χρησιμοποιω το ελληνικο μενου και στα μυνηματα γι αυτο δε βαζω λατινικα....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D:D:D να ενα λινκ http://rapidshare.com/files/333342252/ChinaPhoneSuite.rar Edited January 10, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 προσεξε ειναι χωρις την μεταφορα Το ξερω,ειναι και αλλα με airmail και δεν πληρωνεις τελωνειο. απλα ρωταω αν το ξερει κανει το τηλεφωνο η αν ξερει καποιος κανενα με πληκτρα(οχι qwery) και να ειναι με greek menu και να εχει wifi και dual sim φυσικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 http://cgi.ebay.com/QUAD-BANDS-DUAL-SIM-WIFI-FM-MP3-TV-PHONE-W9-UNLOCKED_W0QQitemZ280437261725QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item414b5d059d Τελικά το παράγγειλα, ελπίζω να μην αργήσει. Όταν έρθει θα πω εντυπώσεις. Με αυτό άραγε θα δουλέψουν τα προγράμματα που δουλεύουν κ με το kp599? Δουλεύουν με όλα τα κινέζικα; Ή οι εφαρμογές JAVA (πχ ένας messenger που' χει πάρε το μάτι μου ή το phone suite που αναφέρεται παραπάνω); Το τηλέφωνο υποστηρίζει java, γενικώς όλα τα χαρακτηριστικά που΄χει κ το 599 πρέπει ναχει απόσο έχω δει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Το πρώτο κινητό που λένε η κινέζοι με κάμερα 5mp και wifi. http://www.china-mobile-phone.com/2009-12/n82-g.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Το πρώτο κινητό που λένε η κινέζοι με κάμερα 5mp και wifi. http://www.china-mobile-phone.com/2009-12/n82-g.htm πλου μουφα μου φενεται. σιγα να μην εχει 1giga ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 πολλα γραφουν 5Mp αυτο παντως δεν ειναι με τιποτα 5. γυρω στο 2 το κοβω απο την αναλυση. Στις διαστασεις στο site γραφει 2560*1920 και αμα κατεβασεις την Sample photo απο διπλα ειναι 2560*2048. Μου φαινεται ανακαλυψαν τη ζωγραφικη στον Η/Υ οι κινεζοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 καλησπέρα..Μολις αγόρασα το Odyssey..Μου εχει φανεί αρκετά όμορφο και λειτουργικο..Τωρα αμα με βολεψει δε ξέρω..Πρωτη φορα πιανω τετοιο τηλεφωνο.. Εχω μια απορια ομως..Εχει δόνηση?Εψαξα κ δε βρησκω τιποτα.. Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 καλησπέρα..Μολις αγόρασα το Odyssey..Μου εχει φανεί αρκετά όμορφο και λειτουργικο..Τωρα αμα με βολεψει δε ξέρω..Πρωτη φορα πιανω τετοιο τηλεφωνο.. Εχω μια απορια ομως..Εχει δόνηση?Εψαξα κ δε βρησκω τιποτα.. Ευχαριστω πολυ.. στο μενου profiles θα την βρεις την δονηση οπως ολα τα τηλεφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Ποπο..Σε ευχαριστω πολυ..Ευκολο αλλα δε τα παω και τοσο καλα με την τεχνολογια.. Να εισαι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 εχει κανενας αποψη γιαυτο το κινητο Direktor Wifi Dual SIM ειναι το μονο που βρηκα με πληκτρολογιο - μικρο και wifi -dual sim-tv και ειναι αρκετα φθηνο μονο 65 ευρω απο chinavasion που ειναι και αξιοπιστο site ευχαριστω Τελικά το παρήγγειλες,γιατί κ μένα με ενδιαφέρει..Μεταφορικά πόσο πάνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Τελικά το παρήγγειλες,γιατί κ μένα με ενδιαφέρει..Μεταφορικά πόσο πάνε? οχι φιλε μου , φοβαμαι για τα ελληνικα του δεν ξερω τιποτα γιαυτο το τηλεφωνο, εχω σταμπαρει το E75 απο το dualsim.uk.com poy ειναι στανταρ οτι γραφει ελληνικα και δεχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Nαι αλλά έχει μικρότερη οθόνη, δεν έχει touch screen,και είναι και πιο ακριβούλι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Προσωπικά θα σου πρότεινα το http://www.dualsimmobileshop.co.uk μιας και από εκεί έχω κάνει όλες τις αγορές κινέζικων.... δέχονται paypal και έχει και δωρεάν μεταφορικά. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι ήδη έχουν παραγγείλει κινητά με wifi+tv και εντός των επόμενων ημερών θα τα βάλουν και στο site τους. πληρωνουμε και τελωνειο για την εισαγωγη? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 πληρωνουμε και τελωνειο για την εισαγωγη? αν το στελνουν απο Αγγλια δεν πληρωνεις σιγουρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 αν το στελνουν απο Αγγλια δεν πληρωνεις σιγουρα απο αγγλια στελνουν. δεν πληρωνεις τιποτα και ερχεται και πολυ γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 αρα ισως πρεπει να το δωκιμασουμε γιατι τα λεφτα δεν ειναι πολλα,προτεινετε κατι συγκεκριμενο? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Πάρε κάποιο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα που θα δεις εδώ στο forum Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts