ddr2 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Εγώ έχω αποφασίσει ότι θα κρατήσω για ένα ακόμη χρόνο το 71 και θα του πιώ το αίμα μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι η πραγματική αναβάθμιση θα είναι το μοντέλο μετά το Ε72. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Review Νο2.....:p Το τηλέφωνο είναι Α Π Ε Λ Π Ι Σ Τ Ι Κ Α Α Ρ Γ Ο ...... Στην αρχή πίστεψα ότι έφταιγε η κάρτα μνήμης και την ξαναέκανα μία διαμόρφωση. Μετά πίστεψα ότι έφταιγαν τα 350+ email με την οποία την φόρτωσα. Δυστυχώς η συσκευή αναταποκρίνεται παρα πολύ αργά ( σε σύγκριση με το Ε71) στις εντολές μου. Ειδικά αν μπω στις εφαρμογή email, εκεί η κατάσταση είναι τραγική. Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και ένα iphone 3GS??:lol: Ευελπιστώ σε μία μελλοντική αναβάθμιση της συσκευής. Περιμένω αύριο ένα ακόμα Ε72 ( για συγγενικό πρόσωπο). Θα ελένξω μήπως η συσκευή μου έχει κάποιο πρόβλημα και όχι γενικότερα η σειρά Ε72. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Review Νο2.....:p Το τηλέφωνο είναι Α Π Ε Λ Π Ι Σ Τ Ι Κ Α Α Ρ Γ Ο ...... Στην αρχή πίστεψα ότι έφταιγε η κάρτα μνήμης και την ξαναέκανα μία διαμόρφωση. Μετά πίστεψα ότι έφταιγαν τα 350+ email με την οποία την φόρτωσα. Δυστυχώς η συσκευή αναταποκρίνεται παρα πολύ αργά ( σε σύγκριση με το Ε71) στις εντολές μου. Ειδικά αν μπω στις εφαρμογή email, εκεί η κατάσταση είναι τραγική. Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και ένα iphone 3GS??:lol: Ευελπιστώ σε μία μελλοντική αναβάθμιση της συσκευής. Περιμένω αύριο ένα ακόμα Ε72 ( για συγγενικό πρόσωπο). Θα ελένξω μήπως η συσκευή μου έχει κάποιο πρόβλημα και όχι γενικότερα η σειρά Ε72. Παράξενο μου φαίνεται γιατί το Ε72 έχει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή στα ΝΟΚΙΑ. 600MHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 εγω το πηρα σημερα και δεν θα το ελεγα αργο αντιθετος μαλιστα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χρονομέτρησα την διαδικασία "εισόδου" στην εφαρμογή των email. Από την αναμονή στα εισερχόμενα = 7 δευτερόλεπτα Είσοδος σε email για ανάγνωση ( μικρού μεγέθους) = 4-5 δευτερολεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ξέρει κανείς εάν το έχει φέρει η Cosmote ή εάν όχι πότε θα το φέρει? Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitse Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπέρα, η cosmote δεν ενημερώνει αν και πότε θα το φέρει (και ήταν μια από τις αιτίες που αποφάσισα να πάω σε Vodafone). Μετά από 1 εβδομάδα χρήσης του Ε72 (αναβάθμιση από Ε71): Εκτιμώ ότι η συσκευή είναι ιδιαίτερα καλή, πολύ ποιοτική (ίσως λίγο χειρότερη ποιότητα και περισσότερο πλαστικό σε σχέση με το E71, αλλά εξαιρετικά στιβαρή). Η οθόνη με μεγαλύτερη φωτεινότητα, πολύ καλύτερη αναπαραγωγή mp3/video, ΠΑΡΑ πολύ καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο (αν και δεν φτάνει την αίσθηση του Iphone 3gs/ipod touch 3rd gen). Η ταχύτητα απόκρισης είναι σημαντικά βελτιωμένη (600mhz από 369mhz συνιστούν σημαντική αναβάθμιση), όπως πολύ καλή (για λήψεις με φωτισμό και σε εξωτερικούς χώρους) είναι η κάμερα. Στο ερώτημα για αναβάθμιση από Ε71 η απάντηση δεν είναι ξεκάθαρα ναι, όπως δεν ήταν αντίστοιχα από iphone 3g σε iphone 3gs. Ομως η αίσθηση ωριμότητας που χαρακτηρίζει πλέον τη συσκευή δεν θα αφήσει κανένα δυσαρεστημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Που έχει περισσότερο πλαστικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 το μόνο μεταλλικό σημείο πάνω του είναι το πίσω καπάκι. όλο το άλλο κινητό είναι πλαστικό με το γύρω γύρω του να είναι ασημί επίχρησμα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το βλέπω να ξεβάφει.Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει αγοράσει πόσο κρατάει η μπαταρία? Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει αγοράσει πόσο κρατάει η μπαταρία? Καλησπέρα. Με 1 ώρα ομιλία κάθε μέρα και ανα 15 λεπτο αυτόματη αποστολή λήψη email σε 3G περιβάλλον, μου κρατάει άνετα 2 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπέρα. Με 1 ώρα ομιλία κάθε μέρα και ανα 15 λεπτο αυτόματη αποστολή λήψη email σε 3G περιβάλλον, μου κρατάει άνετα 2 ημέρες. Λοιπόν, τόσο μου κρατάει το 71 και με 1 ώρα μουσική την ημέρα σε 3g και με bt ακουστικά πάντα. Μόνο που η ενημέρωση των email γίνεται κάθε 30 λεπτά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Nokia E72 Review: Business on the go http://symbianworld.org/2866-nokia-e72-review-business-on-the-go/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_13 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Καλησπερα , Χρονια πολλα (φωτηδες κ.λ.π.) κ καλη χρονια παιδια! Το Ε72 το εχω στα χερια μου εδω κ μια εβδομαδα κ το κινητο δεν παιζεται! Παρα παρα πολυ καλο, ισως επειδη μεχρι πρότινος ημουν στην ericsson! Ωστόσο Μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο data plan ή καποιο πρόγραμμα της cosmote το οποίο να ειναι κ οικονομικό? Κ τι συνδυάζει? Είμαι σ'ενα παλιο με 4ώρες ομιλιας κ πάγιο 30Ε! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Nokia E72 Review: Business on the go http://symbianworld.org/2866-nokia-e72-review-business-on-the-go/ Στο συγκεκριμένο review νομίζω γράφουν ότι θέλουν. Δλδ ότι το ασημί πλαίσιο και τα πλήκτρα home είναι μεταλικά, το οποίο είναι απόλυτα ανακριβές διότι είναι πλαστικά. Το κινητό το έχω δει και ξεμονταρισμένο και το μονο μεταλικό σημείο πάνω του είναι το πίσω καπάκι. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kckontos Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα.Παλιος χρηστης του site αλλα ενεκα απωλειας κινητου σταματησα να επισκεπτομαι το forum. Επιστρεφω τωρα ομως στη παρεας. Το συγκεκριμενο κινητο το εχω παραγγειλει στο e-shop με συνδεση cosmote στα 266 ευρω. Μολις το παρω στα χερια μου θα γραψω εντυπωσεις. Ελπιζω να το εχω συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Μόλις το πήρα σε γκρι χρώμα. Πρώτη εντύπωση πολύ κατώτερο ποιοτικά από το Ε71. Δεν περίμενα τέτοια γύμνια. Μια έλλειψη που είδα είναι ότι δεν έχει το call manager όπως το Ε71, για μένα το θεωρώ σοβαρή έλλειψη αλλά θα το ψάξω καλύτερα μήπωε το έχει κάπου κρυμμένο. Περισσότερα αύριο. Αν το μετάνοιωσα μέχρι τώρα μάλλον ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kckontos Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 φιλε xapos απο που το πηρες το τηλεφωνο; ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Από Alpha Copy. Είναι ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni1603 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 ρε παιδιά η πρώτη φόρτιση πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω? είναι το πρώτο μου κινητό τέτοιου τύπου και έχω χαζέψει με όλα αυτά που έχει..δεν ξέρω αν θα το κρατήσω μα δυσκολεύει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 ρε παιδιά η πρώτη φόρτιση πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω? είναι το πρώτο μου κινητό τέτοιου τύπου και έχω χαζέψει με όλα αυτά που έχει..δεν ξέρω αν θα το κρατήσω μα δυσκολεύει λίγο. S60 3rd Edition Platform FAQ ερωτηση#19. Καλυτερα διαβασε ολοκληρο το faq θα σε βοηθησει αρκετα στα πρωτα σου βηματα :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μόλις το πήρα σε γκρι χρώμα. Πρώτη εντύπωση πολύ κατώτερο ποιοτικά από το Ε71. Δεν περίμενα τέτοια γύμνια. Μια έλλειψη που είδα είναι ότι δεν έχει το call manager όπως το Ε71, για μένα το θεωρώ σοβαρή έλλειψη αλλά θα το ψάξω καλύτερα μήπωε το έχει κάπου κρυμμένο. Περισσότερα αύριο. Αν το μετάνοιωσα μέχρι τώρα μάλλον ναι. Αυτα κανει η Νοκια (κι οχι μονο)... πηρε ενα απο τα καλυτερα business κινητα ολων των εποχων (για μενα στα 3 καλυτερα) και το σακατεψε. Πραγματικα κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Επανέρχομαι και πάλι. Δεν αξίζει στο ελάχιστο η αλλάγη από Ε71 σε Ε72. Απογοήτευσή. Το έχω λιγότερο από 2 ημέρες και ειλικρινά μου φαίνεται πολύ λίγο. Edited January 10, 2010 by impreza_sti Για αγγελίες υπάρχει το B&S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Ας πω κ γω την γνωμη μου το πηρα εδω κ μια βδομαδα κ παρολα αυτα που ελεγα οταν το πιασα στην αρχη πριν το αποκτησω τωρα οφειλω να πω οτι ναι μεν δεν ειναι ολο μεταλλο αλλα ειναι συμπαγες πολυ γρηγορο μπαταρια καλυτερη διαχειριση απο το ε71 καλα animation στο νεο μενου τα πλαινα δειχνουν μεταλλικα σαν του 6233 γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος...αν δεν ημουν δεν θα το κραταγα κ τοσο:) ειναι σιγουρα καλυτερο του ε71 τωρα ναι οντως μπορει να μην αξιζει η αλλαγη για καποιον ομως που δεν ειχε το ε71 σιγουρα θα παει στο ε72 ,εχει κ καλυτερο πληκτρολογιο πιο μεγαλο ωστε να μπορεις να γραψεις μυνημα κ με το ενα χερι.υποδοχη 3,5 αρα καλυτερο ηχο.ολα αυτα νομιζω ειναι σημαντικα για καποιον που ζηταει qwerty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts