Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νταξει δε σας ξερω κιολας, αλλα η garfield ειναι αφασια.:lol:

Εχω πει ποιους παω,βαριεμαι να γραφω,απλα επρεπε να ξανατονισω το ανωθεν συμπερασμα.

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δύο άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά που τα συμπαθώ πολύ, εκτός των άλλων και για έναν ακόμα λόγο: όσο και να τα πειράζω, δεν παρεξηγουνται, πράγμα σπάνιο, τόσο εδώ όσο και στον κανονικό κόσμο.

Ο mplip^ κι ο Denior.

O mplip^ είναι καινούριος φίλος και δεν με έχει πολυυποστεί. Αλλά, τον Denior εδώ και πααρα πολύ καιρό τον έχω ταράξει..

Συγνώμηηηη

Να'σαι καλά :) .

Προς Θεού,μη ζητάς συγγνώμη.Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά :D .

Νταξει δε σας ξερω κιολας, αλλα η garfield ειναι αφασια.:lol:

Εχω πει ποιους παω,βαριεμαι να γραφω,απλα επρεπε να ξανατονισω το ανωθεν συμπερασμα.

Επισήμως είσαι η εγγονή μου ε? Αυτο σου 'λειπε να μην τονίσεις τα συναισθήματα σου προς εμένα!:D

εγω παντως σε συμπαθω...για να μη λες :p

καλα εσυ δεν χανεις και ευκαιρια! :ρ

εσυ εισαι παλικαρι απο τα λιγα το'παμε αυτο!

Never Give Up:!:

Join friend!

Α! και φυσικα να πω οτι συμπαθω πολυ πολυ την amorphis! :happy:

Join friend!

Α! και φυσικα να πω οτι συμπαθω πολυ πολυ την amorphis! :happy:

xixi Κι εγώ σε συμπαθώ πολύ ("re c") billakosss! :happy:

(βλ. mystikes.selid.es/25/wmfdghgdsfgkjshdkjhdskjh.html)

"In the morning u know u won't remember a thing.."

κι εγω σ'ευχαριστω!

@amorphis: κολησα ρε συ! κανενα τιπ? :p

Join friend!

φτου..κι εμενα κανεις δε με συμπαθει!!λοοοολ

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Δεν έχω γνωρίσει και πολλούς μέσω πμ κλπ, αλλά μόνο με τον Ergaleios έχουμε μιλήσει και με΄σω msn κ τον συμπαθώ περισσότερο!

Άντε τυχερέ!!

Destiny found.

Με στείλανε εδώ... :X :p!!!!

Να πω κι εγώ;;; Λοιπόν: Petros the Great, billakosss, titinaki_1 (χωρίς να την έχω γνωρίσει αλλά μου βγάζει κάτι πολύ θετικό...), ioanna_io (για τον ίδιο λόγο με το titinaki), Mitsos15 (ή μάλλον Mitsos_The_Great :p), mixtri...

Αυτά. (μάλλον... :p)

Eγώ συμπαθώ ποιο πολύ το παραπάνω παλικάρι chris_2005, Petros The Great, bilakoss, mixtri & agelina22.

Δεν έχω γνωρίσει και πολλούς μέσω πμ κλπ, αλλά μόνο με τον Ergaleios έχουμε μιλήσει και με΄σω msn κ τον συμπαθώ περισσότερο!

Άντε τυχερέ!!

Treloparea πολυ μου αρέσει το χιουμορ σου, το ίδιο κι οι περιγραφές σου :D

Αντε, καλά που βρέθηκα κι εγώ να σε ψηφίσω (και να σου ευχηθώ και τον Hugo για γαμπρο!:p )

Και marvin γιατί δεν βλέπει sex adn the city και βλεπει Frasier.

Υπάρχει τελικά κάποιος που να μην συμπαθεί τον billakosss???

chris_2005 σ' ευχαριστώ!!!!

εγώ δεν θυμάμαι αν έχω πει ποιους συμπαθώ οπότε ας πω τώρα...

Φυσικά τον billakosss, την angelina_22, τη garfield, τον mplip (που έχει και τα γενέθλιά του σήμερα), τον Petros the Great, τον chris_2005...

Όλο και κάποιος άλλος θα είναι που μου διαφεύγει τώρα :D

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αλλά οι γυναίκες του myphone μου βγάζουν ένα κάτι θετικό...

Επίσης να παρατηρήσω ότι ο billakosss και ο Petros the Great δεν λείπουν από τα posts!!!! Τι να σημαίνει άραγε αυτό;;; :p Με τις σας δωροδοκούν;;;; :lol: :p :lol:

Α την κατσάδιασες την καθαρίστρια;;;;; :p

Εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι στα μικρά κάνω θραύση!:D

mi3s, petrosk750iok (περιμένετε και θα έρθουν κι αλλα), όταν ήταν ακόμα μικροί ο ifrit, o jog, o kostakiss (μεγαλώσανε όμως κι αυτά και κάναν άλλες ..συμπάθειες..:lol:).

Αυτο μας διδάσκει ότι η νέα γενιά, σέβεται και αγαπά τις γιαγιάδες κι ότι η συγκεκριμενη γιαγιά :p , ανταποδίδει τη συμπαθεια και τον σεβασμό (ο οποίος πρέπει να δινεται ανεξαρτητως ηλικίας).:D

Αρπάχτε κι ένα δίδαγμα οι μεγαλύτεροι.:p

Ιωάννα κορίτσι μου, εμεις τα χουμε πει και παλιότερα, (μήπως χρειάζεται να ξανααναφέρω και την Νέλλη, την Αντζελίνα, Σταλίτσα, Τζέιν -όχι Ειρ :p - Μονα Λίζα, Ιζόλδη, Freckles κι όλες τις γυναίκες που γραφουν στο thread μας?) Κι ακόμα αυτές που δεν γραφουν Βαλέρια, τρελοπαρέα ειπα, Crazygirl ασφαλως, καλά σίγουρα ολο και καποια θα ξεχνάω..

edit

ξέχασα την Elgia, την PowerZ, την Peny κι ειμαι σίγουρη κι αλλες..

Επίσης να παρατηρήσω ότι ο billakosss και ο Petros the Great δεν λείπουν από τα posts!!!! Τι να σημαίνει άραγε αυτό;;; :p Με τις σας δωροδοκούν;;;;

Ετοιμαζόμαστε να κατέβουμε και στις δημοτικές να φανταστείς :p (δεν λέω άλλα από δω, θα σου τα πω με sms γιατί εκεί δεν καραδοκεί η nelly)!

εγώ δεν θυμάμαι αν έχω πει ποιους συμπαθώ οπότε ας πω τώρα...

Φυσικά τον billakosss, την angelina_22, τη garfield, τον mplip (που έχει και τα γενέθλιά του σήμερα), τον Petros the Great, τον chris_2005...

Όλο και κάποιος άλλος θα είναι που μου διαφεύγει τώρα :D

Eγώ συμπαθώ ποιο πολύ το παραπάνω παλικάρι chris_2005, Petros The Great, bilakoss, mixtri & agelina22.

Thanksssss :happy:

Με στείλανε εδώ... :X :p!!!!

Να πω κι εγώ;;; Λοιπόν: Petros the Great, billakosss, titinaki_1 (χωρίς να την έχω γνωρίσει αλλά μου βγάζει κάτι πολύ θετικό...), ioanna_io (για τον ίδιο λόγο με το titinaki), Mitsos15 (ή μάλλον Mitsos_The_Great :p), mixtri...

Επιτέλους το παραδέχεσαι και δημόσια :p

billakosss,garfield,nelly,Petros the great,valeria,kostakiss,mplip,DENIOR και πολλοί πολλοί άλλοι που μου διαφεύγουν!:happy:

Σ' ευχαριστώ mi3s :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Επίσης να πω και για τον akis1984 που τον γνώρισα σήμερα :) (Άκη περιμένω να πεις και συ πόσο με λάτρεψες και φυσικά δεν θα κάνεις κουβέντα για το χρηματικό ποσό που σου έταξα, για να μη λέει ο chris_2005) :p
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Επίσης να πω και για τον akis1984 που τον γνώρισα σήμερα :) (Άκη περιμένω να πεις και συ πόσο με λάτρεψες και φυσικά δεν θα κάνεις κουβέντα για το χρηματικό ποσό που σου έταξα, για να μη λέει ο chris_2005) :p

entaksi petro...tha pw tosa osa aksizoun ta lefta pou mou edwsws:D ..paidia an gnwrizetai ton petro proswpika,apla min distasete na rwtisetai to otidipote!!mia plirws katatopistiki apantisi <paketo> me ena xamogelo tha sas perimenei...o tupos einai FOBEROS!

y.g. :tha zitisw perissotera...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...