Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα γιατί μου έχει και το ρολόι και την μπαταρια;:)

παρεμπιπτόντως, η πάνω μπάρα είχε ένα bug όταν δούλευα με την παλιά ρομ τον Opera 10 σε landscape, όταν έκανα "εξοδος" σε landscape μου έτρωγε την μπαρα, ενω σε portrait εκλεινε κανονικά. Με την 6.5.3 δεν προσεξα κάτι ανάλογο.

Τελικά βρε παιδιά να πω στην κοπέλα να βγάλει την ώρα ή γίνεται και τα δύο μαζί όπως λέει ο φίλος drlacan;

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Καλησπερα, σας εχει τυχει να ρυθμιζεται τον επεξεργαστη να δυλευει στο κανονικο και να μην κρατα την ρυθμιση? Μολις βγαινω απο το μενου και ξαναμπαινω για να το τσεκαρω, βλεπω πως δεν κρατα την ρυθμιση και γυρνα στο αυτοματο.

Μηπως με κανενα κολπο στη registry διορθωνετε το προβλημα? Εχω τα 6.5.3.

Ευχαριστω.

Τελικά βρε παιδιά να πω στην κοπέλα να βγάλει την ώρα ή γίνεται και τα δύο μαζί όπως λέει ο φίλος drlacan;

Λογικά έχει να κάνει με τη rom που έχει..

Εγώ που έχω ακόμη την αρχική δεν μπορώ να έχω και τα 2. Στα 6.5.3 λογικά θα γίνεται!

Αν η φίλη σου δεν το έχει πειράξει καθόλου θα έχει την αρχική rom, οπότε πες της να βγάλει το ρολόι..

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Μπορεί να έχει ότι θέλει πανεύκολα με το BattClock

γαι σε ολους ρε παιδια το εχω κ εγω το κινητο αυτο αλλα τρωει γενικα κολληματα.μπορειτε να μου πειτε κανενα καλο προγραμμα να βαλω να γινει κ πιο γρηγορο και γενικα κανενα καλο απαριατητο προγραμματακι να βαλω?:)

Λογικά έχει να κάνει με τη rom που έχει..

Εγώ που έχω ακόμη την αρχική δεν μπορώ να έχω και τα 2. Στα 6.5.3 λογικά θα γίνεται!

Αν η φίλη σου δεν το έχει πειράξει καθόλου θα έχει την αρχική rom, οπότε πες της να βγάλει το ρολόι..

Η φίλη μου έχει σίγουρα την αρχική, αφενός γιατί το έχει 2-3 μέρες το τηλέφωνο και αφετέρου επειδή δεν πρόκειται να ασχοληθεί η ίδια να κάνει τέτοια ιστορία. Οπότε θα της πω να βγάλει το ρολόι.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Χμ, θα το προτείνω κι αυτό... Ευχαριστώ πολύ!

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Καλημέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να μάθω σε ποιο σημείο του forum θα μπορούσα να βάλω αγγελία πώλησης του Omnia II ??

Καλημέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να μάθω σε ποιο σημείο του forum θα μπορούσα να βάλω αγγελία πώλησης του Omnia II ??

υπάρχει κατηγορία με αγγελίες , αλλά πρέπει να έχεις συμπληρώσει κάποιο αριθμό ποστ (αν δεν κάνω λάθος 70) για να την δεις .

Υπάρχει τρόπος στην οθονη αναμονής να εξαφανιστουν τα κουτακια με αριθμους 1,2,3 και να παραμεινουν τα υπολοιπα στοιχεια;

υπαρχει τροπος να μην κλειδωνει συνεχεια μονο του το κινητο?γιατι το εχω ψαξει να βγαλω την ρυθμιση και δεν εβγαλα ακρη.:worry:

• Administrators
υπάρχει κατηγορία με αγγελίες , αλλά πρέπει να έχεις συμπληρώσει κάποιο αριθμό ποστ (αν δεν κάνω λάθος 70) για να την δεις .

Έχει αυξηθεί στα 150 post.

Modpic.gif

Παιδια καλημερα! Σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο, ομως μπορει να παρει official τα wm 6.5.3?

Και αν ναι βελτιωνουν καθολου την ταχυτητα του?

Παιδια καλημερα! Σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο, ομως μπορει να παρει official τα wm 6.5.3?

Και αν ναι βελτιωνουν καθολου την ταχυτητα του?

Ναι, μπορεί.

Ναι, κατά πολύ.:)

Καλησπερα, πως μπορω να κανω να κραταει την ρυθμιση το κινητο, ο επεξεργατης να δουλευει στο κανονικο και οχι ατο αυτοματο? Οποτε βγαινω απο το μενου, το γυρνα το αυτοματο απο μονο του.

Καλησπερα παιδια. Στον Core player 1.3.6 σε πολλα video του youtube δεν τα αναπαραγει και βγαζει μηνυμα "Player: Video codec (AVC aka H.264) not supported by the player. Ξερει κανεις πως διορθωνεται αυτο;

μπορει καποιος να μου πει πως γινετε το update με το ΚΙΕΣ?

γιατι οταν κανω update και μου ζηταει να αποσυνδεσω το καλωδιο και να βγαλω την μπαταρια απο το τηλεφωνο σταματαει.

και κατι ακομα. Υπαρχει φωνητικη αναγνωριση κλησης για το omnia 2?

Edited by Frosti

να ρωτήσω κάτι, Βγαίνει σε έκδοση με 8gb 2gb και 16gb ή μόνο με 8?? μνήμη

με 16 βγαίνει σιγουρα, αλλά είναι αρκετά πιό ακριβό και κατά τη γνώμη μου δεν συμφέρει. Καλύτερα να πάρεις μια κάρτα 16 ή 32gb με λιγότερα χρήματα, αν χρειάζεσαι τόσο χώρο. Με 2 δεν νομίζωνα βγαίνει.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατεβάζω την εφαρμογή αυτή. Είναι εύκολο να μου την στείλε κάποιος? Ευχαριστώ

• Administrators
Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατεβάζω την εφαρμογή αυτή. Είναι εύκολο να μου την στείλε κάποιος? Ευχαριστώ

http://touchlockpro.sourceforge.net/BDownloads.html#6

Modpic.gif