Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδία καλησπέρα! Είμαι κ εγώ κάτοχος του "απόλυτου κινητού" :p

2 Μέρες μαζί του και ακόμα ανακαλύπτω δυνατότητες....! Πραγματικά είναι το απόλυτο value 4 money αυτή τη στιγμή !! Το πήρα απο Γερμανό στα 520€ και δώρο τους χάρτες sygic. O δέκτης του είναι πολύ καλός και σε συνεργασία με τον πανύσχηρο επεξεργαστή δίνει ενα πολύ καλό αποτέλεσμα!:)

Η οθόνη του ΟΛΑ τα λεφτά....Ό,τι και να πω είναι λίγο...! Η κάμερα φοβερή (δοκιμάστε τη λειτουργεία με το χαμόγελο..Τα σπάει!!) Γενικά το κινητό είναι άψογο!

Δύο ερωτήσεις για αρχη (:p):

1. Στο internet χρησιμοποιείτε κάπιου είδους antivirus για wm, ή είναι ΟΚ τα επίπεδα ασφαλέιας των windows?? (Εννοείται οτι απ'το κινητό θα μπαίνω σε site που γνωρίζω κ msn)

2. Υπάρχει επιλογή να εμφανηστεί πληκτρολόγιο όπως των "κανονικών" κινητών, εκτώς του quetry της samsung? Δηλαδή στο 2 π.χ να υπάρχουν τα: A,B,Γ.

Ευχαριστώ, και καλορίζικο στους "συνάδελφους", που απ'οτι βλέπω δεν είναι και λίγοι!!! :)

Καλορίζικο φίλε!

Λοιπόν:

1) Όχι δεν χρειάζεται κάτι

2) Ναι, κρατώντας πατημένο το κουμπάκι mode κάτω αριστερά σου βγάζει επιλογές για την διάταξη του πληκτρολογίου

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειμαστε πολλοι και θα γινουμε περισσοτεροι.

Έτσι, έτσι !! :)

Καλορίζικο φίλε!

Λοιπόν:

1) Όχι δεν χρειάζεται κάτι

2) Ναι, κρατώντας πατημένο το κουμπάκι mode κάτω αριστερά σου βγάζει επιλογές για την διάταξη του πληκτρολογίου

Ευχαριστώ φίλε μου !!

Υ.Γ.: Διάβασα κ τα θέματα της υπογραφής σου! Μράβο, πολύ χρήσιμο! ;)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Καλησπέρα σε ολους!

Σήμερα έκλεψα λίγο χρόνο απο την δουλειά και καταφερα και το είδα εν δράσει ..

Δεν ενθουσιάστηκα:(

Περίμενα κατι πιο... σε σχέση με το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για εμενα ΟΜΝΙΑ Ι.Εννοείται ότι είναι ενα (και 2) βήματα μπροστά αλλά κάτι με χάλασε.

Η οθόνη δεν μου φάνηκε και κάτι το τόσο ξεχωριστό, αν και την είδα μόνο σε εσωτερικο πολυ εντονο λευκό φωτισμό(Mall).

Η ταχύτητα οπως και στο Ι αψογη ,αλλα οταν ανοιξα την οθονη για την μνημη και ειδα ελευθερη RAM 23 MB, απογοητευτηκα.

Εκλεισα τα παντα που διάφοροι είχαν ανοιξει, αλλά και πάλι δεν ανέβηκε ποτε πάνω απο τα 45.Λίγα δεν ειναι?Εσεις με πόσα το δουλεύετε συνήθως?

Τέλος να πω ότι ειναι πολύ όμορφο και ποιοτικό κκαι οτι εχει ΑΨΟΓΟ touch και scrolling.

Ειμαι σε μεγαλο δίλημμα:cry:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

εαν δεν σου αρεσει αυτη η οθονη,τοτε δεν υπαρχει συσκευη που θα σε ικανοποιησει.

Καλησπέρα σε ολους!

Σήμερα έκλεψα λίγο χρόνο απο την δουλειά και καταφερα και το είδα εν δράσει ..

Δεν ενθουσιάστηκα:(

Περίμενα κατι πιο... σε σχέση με το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για εμενα ΟΜΝΙΑ Ι.Εννοείται ότι είναι ενα (και 2) βήματα μπροστά αλλά κάτι με χάλασε.

Η οθόνη δεν μου φάνηκε και κάτι το τόσο ξεχωριστό, αν και την είδα μόνο σε εσωτερικο πολυ εντονο λευκό φωτισμό(Mall).

Η ταχύτητα οπως και στο Ι αψογη ,αλλα οταν ανοιξα την οθονη για την μνημη και ειδα ελευθερη RAM 23 MB, απογοητευτηκα.

Εκλεισα τα παντα που διάφοροι είχαν ανοιξει, αλλά και πάλι δεν ανέβηκε ποτε πάνω απο τα 45.Λίγα δεν ειναι?Εσεις με πόσα το δουλεύετε συνήθως?

Τέλος να πω ότι ειναι πολύ όμορφο και ποιοτικό κκαι οτι εχει ΑΨΟΓΟ touch και scrolling.

Ειμαι σε μεγαλο δίλημμα:cry:

εαν δεν σου αρεσει αυτη η οθονη,τοτε δεν υπαρχει συσκευη που θα σε ικανοποιησει.

Συμφωνώ...Η οθόνη του είναι Αριστη! Ήσως επειδή όπως λές κ εσύ το είδες σε πολύ φωτισμένο χώρο...Άν δοκίμαζες να το βάλεις δίπλα-δίπλα με το δικό σου (omnia I) θα έβλεπες οτι υπάρχει διαφορά! ;)

Τώρα για τη μνήμη και εμένα μου φαίνονται λίγα τα MB της ελεύθερης, αλλα μέχρι στηγμής δεν έχω δεί πρόβλημα...(αρχή είναι ακόμα βέβαια, χωρίς να έχω βάλει επιπλέον εφαρμογές παρα μόνο το GPS)

Αυτο που με νευριάζει είναι οτι το ActiveSync δουλεύει απ τη στιγμή που θα ανοίξεις το τηλέφωνο και πρέπει να το κλείσεις απ'την διαχείρηση εφαρμογών (των windos, οχι της samsung [μόνο εκει το βλέπει])

Γίνεται να μην του επιτρέπουμε την εκκίνηση μαζί με την εκκίνηση των windows?? (Η 3η ερώτηση...:p)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Κανενας καλος youtube player υπαρχει; Μπορουμε να βρουμε αυτον που υπηρχε στο htc hd; Ηταν πολυ καλος.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Αυτο που με νευριάζει είναι οτι το ActiveSync δουλεύει απ τη στιγμή που θα ανοίξεις το τηλέφωνο και πρέπει να το κλείσεις απ'την διαχείρηση εφαρμογών (των windos, οχι της samsung [μόνο εκει το βλέπει])

Γίνεται να μην του επιτρέπουμε την εκκίνηση μαζί με την εκκίνηση των windows?? (Η 3η ερώτηση...:p)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=423540

Συμφωνώ...Η οθόνη του είναι Αριστη! Ήσως επειδή όπως λές κ εσύ το είδες σε πολύ φωτισμένο χώρο...Άν δοκίμαζες να το βάλεις δίπλα-δίπλα με το δικό σου (omnia I) θα έβλεπες οτι υπάρχει διαφορά! ;)

Τώρα για τη μνήμη και εμένα μου φαίνονται λίγα τα MB της ελεύθερης, αλλα μέχρι στηγμής δεν έχω δεί πρόβλημα...(αρχή είναι ακόμα βέβαια, χωρίς να έχω βάλει επιπλέον εφαρμογές παρα μόνο το GPS)

Μια χαρα ειναι ρε παιδια η οθονη.

Απλα οχι το wow που περιμενα..

Η μνήμη ηταν η μεγαλη φρίκη:lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

συνεχιζοντας τις ανακαλυψεις θα ηθελα να επισημανω και το αρκετα καλο προγραμμα της samsung to kies εγκαταστηστε το ειναι μπελας αλλα κατι λεει σε διαχειριση κινητου αλλα και online καταστημα

τωρα συνεχιζω με ερωτηση , πως απελευθερωνω μνημη απο τη 512 π εχει γιατι παω να εγκαταστησω το igo8 και λεει θελει 6mb και δεν φτανει!!!

ενω στην ραμ εχω 30 και στις καρτες απειρη...

πλζ help και αλλο π πηγα να βαλω ελεγε δεν φτανει η μνημη

μμμ κατι βρηκα ενα προγραμμα ειχα βαλει εβγαλα 70μβ απο εκει αλλα και παλι απο μνημη πασχει ...

συνεχιζοντας τις ανακαλυψεις θα ηθελα να επισημανω και το αρκετα καλο προγραμμα της samsung to kies εγκαταστηστε το ειναι μπελας αλλα κατι λεει σε διαχειριση κινητου αλλα και online καταστημα

τωρα συνεχιζω με ερωτηση , πως απελευθερωνω μνημη απο τη 512 π εχει γιατι παω να εγκαταστησω το igo8 και λεει θελει 6mb και δεν φτανει!!!

ενω στην ραμ εχω 30 και στις καρτες απειρη...

πλζ help και αλλο π πηγα να βαλω ελεγε δεν φτανει η μνημη

Προφανώς πας να τα εγκαταστήσεις το "my device" αντί του "η αποθ. μου" ή στην εξωτερική κάρτα αποθήκευσης

• Administrators

@drjohngr:

Πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά ROM και RAM. Η πρώτη είναι ο ενσωματωμένος χώρος στη συσκευή σου όπου μπορείς να εγκαταστήσεις προγράμματα (κάτι σαν το σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου), η κάρτα μνήμης και ο ξεχωριστός χώρος αποθήκευσης αποτελούν επέκταση αυτού του χώρου και η δεύτερη είναι η μνήμη που απαιτείται για να σηκώνει τα προγράμματα η συσκευή σου όπως η κανονική RAM στον υπολογιστή σου. Εν τέλει, εγκατέστησε τα προγράμματα σου στην κάρτα μνήμης ή στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης όπου ο χώρος είναι άπλετος και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

τοχω καταλαβει αυτο ασφαλως απλα δεν θυμομουν εκτος απο 1-2 προγραμματα οτι εχω βαλει αλλα στην μνημη του κινητου τεσπα αφου βρηκα εστω ενα μεγαλο οκ ευχαριστω guys

Αν το παρεις με αγγλικη ROM μπορεις να του βαλεις ελληνικα ;

Το εχει αγορασει κανεις απο expansys ή ebay ;

Οσο μειωνεται η μνηνη, εχει αντικτιπο στο κινητο? Στην αποκριση του ? Δηλαδη, αν μενουν 20mb η 60mb, εχει καμι διαφορα σε κατι?

H Wind ποτε θα το φερει, γνωριζουμε?

πηγα wind για να κανω ταυτοποιηση της sim μου,και επι τη ευκαιρια ρωτησα ποτε θα το φερει η wind για οσους φιλους ενδιαφερονται για την αγορα του απο εκει.

η απαντηση αφου εψαξαν για τον κωδικο εαν θα βγει στην αγορα απο αυτους,ηταν οτι δεν υπαρχει καμμια εξελιξη εαν θα το φερουν.

• Administrators
Οσο μειωνεται η μνηνη, εχει αντικτιπο στο κινητο? Στην αποκριση του ? Δηλαδη, αν μενουν 20mb η 60mb, εχει καμι διαφορα σε κατι?

Όσο μειώνεται όχι, εάν όμως μειωθεί πολύ δεν θα μπορεί να σηκώσει τα διάφορα προγράμματα. (Μιλάμε για τη RAM φυσικά).

Modpic.gif

Καποιος που μπορει να μου πει για τη ROM ; επισης στο ebay η αγορα απο ecell στοιχιζει 370 λιρες,δηλαδη περιπου 415 ευρω. Φαινεται συμφερουσα αγορα αλλα ειναι αξιοπιστη ;

Καποιος που μπορει να μου πει για τη ROM ; επισης στο ebay η αγορα απο ecell στοιχιζει 370 λιρες,δηλαδη περιπου 415 ευρω. Φαινεται συμφερουσα αγορα αλλα ειναι αξιοπιστη ;

Μονο την εγγυηση να βαλεις αξιζει τα 80 ευρω παραπανω...

Χωρις να γνωριζω και να υπολογιζω τις λοιπες διαδικασιες για την διαφορα εξωτερικου-Ελλαδος...

Μονο την εγγυηση να βαλεις αξιζει τα 80 ευρω παραπανω...

Χωρις να γνωριζω και να υπολογιζω τις λοιπες διαδικασιες για την διαφορα εξωτερικου-Ελλαδος...

Πολυ πιθανον η διαφορα στην τιμη να οφειλεται στον ενα χρονο λιγοτερο εγγυησης. Καποιος ομως που να ξερει απο αγορες στο ebay και απο την e-cell ; ή που να αγορασε τη συσκευη μεσω ebay ;

Χτες έκανα firmware update και του φόρεσα J9. Όπως θα δείτε και στο modaco.com υπάρχουν και νεότερες αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Περίμενε να διαβάσεις γνώμες άλλων.

Επίσης άποψη μου είναι ότι πρέπει να απενεργοποιεται το TouchWiz. Έγω το απενεργοποίησα και του φόρεσα το MobileShell 3.5. Άλλο κινητό σε απόκριση και ευχρηστία. Επίσης μετά από αυτό έχω ελεύθερα 65ΜΒ. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

Επίσης φόρτωσα και εγώ το IGO8.

@EchiDNA: Επειδή και εγώ δούλευα το Dest7 μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις PM το skin και σχετικές οδηγίες.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ FORUM ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΝΙΑ2 ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Huawei Mate 20 pro

LG G2, G4, G6

Samsung Galaxy S2

Samsung OMNIA II WM 6.5 (firmware K5)

Eten GloFiish X500+ WM 6.1

Όσο μειώνεται όχι, εάν όμως μειωθεί πολύ δεν θα μπορεί να σηκώσει τα διάφορα προγράμματα. (Μιλάμε για τη RAM φυσικά).

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οσο αναφορα για την Wind που ρωτησα πιο πριν, μου ειπαν οτι το αναμενουν το τηλ αυτον η τον αλλο μηνα..... Πικρα...

Πολυ πιθανον η διαφορα στην τιμη να οφειλεται στον ενα χρονο λιγοτερο εγγυησης. Καποιος ομως που να ξερει απο αγορες στο ebay και απο την e-cell ; ή που να αγορασε τη συσκευη μεσω ebay ;

Το έχω παραγγείλει από το e-cell από της 18 Οκτωβρίου και ακόμα περιμένω...

Δώσε λίγα παραπάνω και πάρτο από εδώ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Administrators
Επειδή και εγώ δούλευα το Dest7 μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις PM το skin και σχετικές οδηγίες.

Skin και οδηγίες.

Modpic.gif

μιας και μιλαμε για gps το igo8 ενω οταν παταω μαπ μ δειχνει οκ το σημα μου δεν εχει active το button για να χαραξω πορεια (διαδρομη) ξερει κανεις γιατι? γενικα ολα τα gps π εχω βαλει κανουν πολυ ωρα στην αρχη παντως μεχρι να "ζεσταθει"