Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλημέρα. Έχω ένα SE Satio U1 και σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με ένα HERO. Αξίζει τον κόπο;

Τέτοιες συζητήσεις μόνο στους Διαξιφισμούς.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν το πηρα ειχα μεσα μια καρτα της βοντα και εστελνα κανονικα σμσ στα αγγλικα και με 70 χαρακτηρες στα ελληνικα.τωρα που εκανα φορητοτητα και εβαλα καρτα της γουιντ στελνω μια χαρα ελληνικα με 160 χαρακτηρες αλλα μονο κεφαλαια μου γραφει και εχω προβλημα με τα αγγλικα....:wacko::wacko::wacko:

και αν σου κατσει....σου αλλαζει για παντα την ζωη :lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

οταν το πηρα ειχα μεσα μια καρτα της βοντα και εστελνα κανονικα σμσ στα αγγλικα και με 70 χαρακτηρες στα ελληνικα.τωρα που εκανα φορητοτητα και εβαλα καρτα της γουιντ στελνω μια χαρα ελληνικα με 160 χαρακτηρες αλλα μονο κεφαλαια μου γραφει και εχω προβλημα με τα αγγλικα....:wacko::wacko::wacko:

και αν σου κατσει....σου αλλαζει για παντα την ζωη :lol::p

κι εδω Wind και μου στέλνει 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά.. νόμιζα πως είχε να κάνει με το update στη ROM που του έκανα... αλλά Αγγλικά στέλνω και με μικρά κανονικά..

• Administrators
αλλά Αγγλικά στέλνω και με μικρά κανονικά..

Το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή λοιπόν.

Modpic.gif

Το πρωτόκολλο των sms υποστηρίζει μόνο κεφαλαία για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή λοιπόν.

Σωστό ( αν και το Hero μέχρι πρόσφατα δεν υποστήριζε 160 στα Ελληνικά παρά μόνο 70).

Απλά ο nikolis2000 ανέφερε πρόβλημα και με τα αγγλικά..

Γειά σας παίδες, εγώ έχω μια απλή ερώτηση αν κανείς ξέρει. Υπάρχουν μετρητές κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων και πώς τους βλέπουμε:

Για κλήσεις και sms ένα είναι το "Call meter NG" ,έχει και δεδομένα αλλά προτιμώ το "NetCounter"

VANILLA AOSP :up:

CMH 1.4.3 -- CyanogenMod for Hero

ΤΟ κινητο σε σχεση με το magic εχει καλυτερη οθονη και φυσικα με το sense UI ΕΙΝΑΙ οντως πολυ καλυτερο και λειτουργικό?

Φυσικα δεν το συζητω φιλε μου

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

ΤΟ κινητο σε σχεση με το magic εχει καλυτερη οθονη και φυσικα με το sense UI ΕΙΝΑΙ οντως πολυ καλυτερο και λειτουργικό?

Εαν δε κανω λαθος εχει βγει το Sense UI κι για το Magic.

http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=267&cat=2&dl_id=862

το android σαν λειτουργικο ειναι καλυτερο απο το windows; εχω windows και σκεφτομαι τη μεταβαση σε android.

υπαρχει γκαμα προγραμματων οπως στα windows;

ποια προγραμματα πλοηγησης υπαρχουν;

το hero σαν τηλεφωνο πως ειναι;

στο ελληνικο sait της htc γιατι δεν υπαρχει πουθενα;

Edited by mafiagalou

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Administrators

Το forum της ace Hellas έχει μεταφερθεί στο imobile.gr

Επίσης θα παρακαλούσα να μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση του ποια συσκευή ή ποιο λειτουργικό είναι καλύτερο, για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει αποκλειστικά το section των «Διαξιφισμών». Εδώ ας επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει και μόνο με το hero.

Modpic.gif

Το forum της ace Hellas έχει μεταφερθεί στο imobile.gr

Επίσης θα παρακαλούσα να μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση του ποια συσκευή ή ποιο λειτουργικό είναι καλύτερο, για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει αποκλειστικά το section των «Διαξιφισμών». Εδώ ας επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει και μόνο με το hero.

δε μιλαω για το φορουμ, η συσκευη δε βρησκεται ουτε καν στη λιστα με τις htc συσκευες

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Αν το φέρω από εξωτερικό (μέσο ebay) θα μπορέσω να περάσω κανονικά Ελληνικό μενού? και αν ναι πως?

Εξαρτάται τι προέλευεσης είναι η συσκευή που έχει βάλει ο άλλος στο Ebay. Πχ εγώ που το πήρα από Expansys μπορούσα, απλά το άνοιξα, έκανα bypass την επιλογή που βάζεις γλώσσα και ήταν στα Ελληνικά.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

το android σαν λειτουργικο ειναι καλυτερο απο το windows; εχω windows και σκεφτομαι τη μεταβαση σε android.

υπαρχει γκαμα προγραμματων οπως στα windows;

ποια προγραμματα πλοηγησης υπαρχουν;

το hero σαν τηλεφωνο πως ειναι;

στο ελληνικο sait της htc γιατι δεν υπαρχει πουθενα;

Ούτε καν αξίζει τον κόπο να αγχώνεσε και να προβληματίζεσε για την αλλαγή αυτή...

Στο λέω γιατί είχα ακριβώς το ίδιο για μετάβαση στην android εποχή... όσο εθισμένος και να είσαι στα WM, αξίζει η αλλαγή (ειδικά αν πάρεις κάποια συσκευη HTC Android).

Στο λέει ο πιο windows mobile friend...

Αν το φέρω από εξωτερικό (μέσο ebay) θα μπορέσω να περάσω κανονικά Ελληνικό μενού? και αν ναι πως?

Οτι θέλεις του κάνεις... και debian linux του βάζεις αν θέλεις...

το μονο που θα πρέπει να προσέχεις είναι η συσκευή να ειναι GSM και ΟΧΙ CDMA... γιατί τότε είναι για πέταμα (στην ελλάδα)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Tron, κάποιο νέο σχετικά με ένα rooting guide που θα έφτιαχνες;;;;;

:D

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Tron, κάποιο νέο σχετικά με ένα rooting guide που θα έφτιαχνες;;;;;

:D

Τον έχω φτιάξει φίλε μου, αλλά απο την μία η τρόποι όλο αλλάζουν, απο την άλλη τα λινκς του οδηγού και αυτά αλλάζουν. Μπέρδεμα μεγάλο. Θα ανεβάσω εδώ σαν STICKY και όποιος θέλει να μπένει και να τον ενημερώνει... αλιώς δεν γίνετε, τα πράγματα αλλάζουν απο ώρα σε ώρα.

Δεν είναι λίγο απαράδεκτο που δεν γίνετε να κάνουμε join ένα wireless δίκτυο που είναι ad-hoc? Η μεγαλύτερη έλειψη στο android.... :mad:

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

παιδια αμα το παραγειλλω απο το epxnasys θα εχω καποιο προβλημα με τους φορους?

Οχι, κανενα προβλημα, το Expansys στελνει απο ΕΕ, δεν εχει εξτρα φορους και τελωνεια :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.

Υπαρχει τροπος να αλλαξει η εικονα στο lock screen?

Κατεβασα μια εφαρμογη Backgrounds απο το Market αλλα αλλαζει μονο το wallpaper που εμφανιζεται αφου κανεις unlock.

:wacko:

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.

Υπαρχει τροπος να αλλαξει η εικονα στο lock screen?

Κατεβασα μια εφαρμογη Backgrounds απο το Market αλλα αλλαζει μονο το wallpaper που εμφανιζεται αφου κανεις unlock.

:wacko:

χωρίς εφαρμογή, μέσα από το κινητό

albums>menu>set as>

Βγάλε καινούρια ROM ρε HTC ! Ακόμα και το καινούριο Google buzz θέλει minimum Android 2.0+

Ε οκ, αφού έβγαλε και το Buzz !!

Τι βλακεία υπηρεσία θεέ μου, βγάλε υποστήριξη για το Wave ρε Google (σε κινητό και gmail) και άσε τις βλακείες !!

---------------

Βγάλε καινούρια ROM ρε HTC ! Ακόμα και το καινούριο Google buzz θέλει minimum Android 2.0+

λιιιιγο υπομονη ακομα!

http://www.thisandroidlife.com/2010/02/further-android-2-1-for-htc-hero-information-released.html