Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το μόλις 22 ωρών hero μου έγινε ROOTED... :D (all credits to... geovass)

δεν ξέρω τι πάει να πει αυτό... μπορεί κάποιος φίλος να μου πει τι πλεονεκτήματα έχω τώρα και τι μειονεκτήματα; (στις windows mobile συσκευες οταν πειράζαμε το spl απλά μας έδινε την δυνατότητα να περνάμε και άλλες ROMS, εδω; υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα;)

EDIT... όποιος έχει την ίδια απορία με εμένα What Can I Do With Root - INFO

Επίσης είδα οτι υπάρχει κάποιο addon pack "enhanced"... (modaco custom rom 3.1) αυτό πως το περνάω? γιατί τα άλλα 3 που έχει, λέει οτι περνιούντε σαν κανονικό update, αυτό δλδ πως το περνάω;

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Edited by tron13
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το μόλις 22 ωρών hero μου έγινε ROOTED... :D (all credits to... geovass)

δεν ξέρω τι πάει να πει αυτό... μπορεί κάποιος φίλος να μου πει τι πλεονεκτήματα έχω τώρα και τι μειονεκτήματα; (στις windows mobile συσκευες οταν πειράζαμε το spl απλά μας έδινε την δυνατότητα να περνάμε και άλλες ROMS, εδω; υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα;)

Επίσης είδα οτι υπάρχει κάποιο addon pack "enhanced"... (modaco custom rom 3.1) αυτό πως το περνάω? γιατί τα άλλα 3 που έχει, λέει οτι περνιούντε σαν κανονικό update, αυτό δλδ πως το περνάω;

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Άμα δεν έχεις ξαναασχοληθεί με Android καλό είναι να διαβάζεις πολύ πριν προχωράς, μην σου μείνει η συσκευή στα χέρια και την στέλνεις για service...

Νομίζω ότι έχει βγει Modaco 3.2. Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτή? Κάνε εγγραφή στο xda developers είναι φοβερό site και ασχολείτε μόνο με τα HTC. Eεκεί θα λύσεις όλες τις απορίες σου σχετικά με το rooting...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Άμα δεν έχεις ξαναασχοληθεί με Android καλό είναι να διαβάζεις πολύ πριν προχωράς, μην σου μείνει η συσκευή στα χέρια και την στέλνεις για service...

Νομίζω ότι έχει βγει Modaco 3.2. Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτή? Κάνε εγγραφή στο xda developers είναι φοβερό site και ασχολείτε μόνο με τα HTC. Eεκεί θα λύσεις όλες τις απορίες σου σχετικά με το rooting...

Με android είναι η πρώτη μου επαφή.

Το 3.2 νομίζω πως είναι beta, και επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το πως γίνετε το "update" είπα να κάνω κάτι πιο σίγουρο.

Μετά το rooted, βρήκα διάφορες νέες εφαρμογές (οι παλιές μου εφαρμογές, επαφές, emails και οοο,τι είχα πρίν δεν έχει αλλάξει καθόλου) μία απο αυτές λέγετε super user permision... τί κανει αυτή;

Στο xda είμαι γραμμένος απο εποχές qtek 2020:D... (tron_gr)

Όντως η MCR3.2 είναι beta closed για τα Premium μέλη στο Modaco. Γενικά ότι update μπαίνει με τον ίδιο τρόπο είτε είναι enhanced είτε radio είτε το "κανονικό" .zip (υποθέτω έχεις bootloader cyanogen).

Η superuser permission είναι η εντολή δικαιωμάτων υπερχρήστη για πρόσβαση σε φακέλους και αρχεία του συστήματος και λειτουργίες(linux-like). θα τη δεις να δουλευει όταν πρέπει να πειράξεις κάτι και θα σου ζητήσει "άδεια" για να το κάνεις (Allow, Don't allow κτλ).

Όντως η MCR3.2 είναι beta closed για τα Premium μέλη στο Modaco. Γενικά ότι update μπαίνει με τον ίδιο τρόπο είτε είναι enhanced είτε radio είτε το "κανονικό" .zip (υποθέτω έχεις bootloader cyanogen).

Η superuser permission είναι η εντολή δικαιωμάτων υπερχρήστη για πρόσβαση σε φακέλους και αρχεία του συστήματος και λειτουργίες(linux-like). θα τη δεις να δουλευει όταν πρέπει να πειράξεις κάτι και θα σου ζητήσει "άδεια" για να το κάνεις (Allow, Don't allow κτλ).

Σε ευχαριστώ πολύ... :)

Ρε παιδιά ξέρετε μήπως πως κάνουμε comments σε εφαρμογές στο Androlib.com? Εννοείτε ότι έχω κάνει εγγραφή...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά ξέρετε μήπως πως κάνουμε comments σε εφαρμογές στο Androlib.com? Εννοείτε ότι έχω κάνει εγγραφή...

Μόλις το έψαξα... μάλλον δεν γίνετε, προς το παρών ίσως

Μόλις το έψαξα... μάλλον δεν γίνετε, προς το παρών ίσως

Το βρήκα. Comments κάνεις μέσα από το κινητό, όταν ανοιγεις μια εφαρμογή από το market πάνω πάνω έχει τα αστερια για να το βαθμολογήσεις. Μόλις το βαθμογήσεις σου δίνει την επιλογή να κάνεις και comment το οποίο μετα από λίγο φαίνεται και στο market και στο androlib.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

:( έκανα και το update της ROM και δυστυχώς δεν μου βγάζει επιλογή για να γράψω ελληνικά ενώ το μενού είναι στα ελληνικά, παιδιά την ΒΟΗΘΕΙΑ σας

στο keyboard language βγάζει μόνο αγγλικά και γαλλικά

τελικά αυτό που έκανα ήταν reset

ξανά από την αρχή δεν δίνω επιλογή γλώσσας και τελικά μου εμφάνισε ελληνικό μενού και keyboard, μόλις πήγα να αλλάξω τη γλώσσα του menu οι επιλογές ήταν μόνο 2 αγγλικά και γαλλικά , με το που έβαλα αγγλικά χάθηκε το ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς να μπορώ να το επαναφέρω από πουθενά, ξανά λοιπόν reset και ξανά η από πάνω διαδικασία ...

βασικά μπορώ να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο μόνο αν έχω ελληνικό μενού

πώς γίνεται ρε παιδιά να βάλω αγγλικό μενου και να μπορώ να έχω ελληνικά στο keyboard?

http://www.androidguys.com/2010/01/13/europes-htc-hero-to-get-android-2-1-mid-february/

* Android 2.1 is much faster

* One interesting option is a preview of desktops, you can zoom out two Finders as pages in your browser. Effect. Effectively reduce the deskop, brillant view.

* Icons have clear coat (Espresso perhaps?)

* At the bottom of the menu we have: phone, menu, contacts

* HTC added a nice transition when you quit the application and move around the options.

* Lock screen is not rounded.

* Faster-running HTC keyboard.

* New widgets from HTC (News and Weather, YouTube)

* Improved flashplayer. Operates smoothly.

* Graphic change in the gallery and video player (Cosmetic procedures)

* And the rest of the news, which introduces a new android. (Market etc.)

* We have more RAM. About 130-140mb after killing the process. “

Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος αυτή εδώ την ROM; Είναι android 2.1.

Άν όχι, την βάζουμε όπως έβαλα την 3.1 του modaco;

Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος αυτή εδώ την ROM; Είναι android 2.1.

Άν όχι, την βάζουμε όπως έβαλα την 3.1 του modaco;

Την ειχα βαλει πταν ειχε πρωτοβγει... αλλα ειχε πολλα lags και την εβγαλα. Εσυ με τξν .77 τωρα θα πρεπει να "πετας" απο ταχυτητα!

Κρατα backup και βαζε οτι αλλη ρομ θελεις. Ειμαι σιγουρος οτι θα επιστρεφεις στην σταθερη του mdc παντα!

ναι - μπαινει οπως ολες με update.zip στην sd!

Αμα δεν σε ενωχλει να μη δουλευει το BT με το ακουστικο σου και να μην εχεις το sence βαλει ατη ! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=619262

εχει πολλα καλουδια του N1 - και LIVE WALLPAPERS !!!

Edited by geovass

Την ειχα βαλει πταν ειχε πρωτοβγει... αλλα ειχε πολλα lags και την εβγαλα. Εσυ με τξν .77 τωρα θα πρεπει να "πετας" απο ταχυτητα!

Κρατα backup και βαζε οτι αλλη ρομ θελεις. Ειμαι σιγουρος οτι θα επιστρεφεις στην σταθερη του mdc παντα!

ναι - μπαινει οπως ολες με update.zip στην sd!

Αμα δεν σε ενωχλει να μη δουλευει το BT με το ακουστικο σου και να μην εχεις το sence βαλει ατη ! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=619262

εχει πολλα καλουδια του N1 - και LIVE WALLPAPERS !!!

Thanks φίλε μου. Θα το κάνω, αν και ξέρω οτι θα λερθω πάλι σε MDC 3.1, γιατί όπως λες και εσύ το κινητό αυτη την στιγμή πετάει....

Δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα android phones, γιατί το hero μου δεν είχε την "μαμίσια" ΡΟΜ ούτε για 24 ώρες... και στο android platform είμαι μόνο 72 ώρες... αυτό που μπορώ όμως να πω, είναι πως το HERO, είναι το πιο γρήγορο κινητό που είχα τα τελευταία χρόνια (windows mobile χρήστης τα τελευταία 3 χρόνια)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Όποιος θέλει ενα απο τα καλύτερα προγράμματα GPS (Sygic Mobile 2009) για το android, έχω φτιάξει (μεταφράσει) έναν ελληνικό οδηγό εγκατάστασης εδώ, περιέχει και τα κατάλληλα λινκς αυτός ο οδηγός.:lol:

Το sygic το δοκίμασα σήμερα και είναι άπιαστο...

Παδια καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας καθως αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα με τον Ηρωα . Ενω το συνδεω στο λαπτοπ και το πσ αλλα και το κινητο βλεπουν το κινητο αλλα την καρτα μνημη του το προγραμμα ( htc sync ) αρνειται πεισματικα να συγχρονιστει μαζι του σαν να μην το βλεπει καμια ιδεα ?

Εχω win7 ulti και το προγραμμα για to sync ειναι το τελευταιο που εχει βγει

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παδια καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας καθως αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα με τον Ηρωα . Ενω το συνδεω στο λαπτοπ και το πσ αλλα και το κινητο βλεπουν το κινητο αλλα την καρτα μνημη του το προγραμμα ( htc sync ) αρνειται πεισματικα να συγχρονιστει μαζι του σαν να μην το βλεπει καμια ιδεα ?

Εχω win7 ulti και το προγραμμα για to sync ειναι το τελευταιο που εχει βγει

όταν συνδέεις το usb με τον η/υ, πρέπει να σύρεις την notification bar, που είναι στο πάνω μέρος, και να επιλέξεις συγχρωνισμό.

Όποιος θέλει ενα απο τα καλύτερα προγράμματα GPS (Sygic Mobile 2009) για το android, έχω φτιάξει (μεταφράσει) έναν ελληνικό οδηγό εγκατάστασης εδώ, περιέχει και τα κατάλληλα λινκς αυτός ο οδηγός.:lol:

Καταπληκτικός! Ευχαριστώ για το post αυτό! Πες μου μόνο ότι ΔΕΝ θέλει rooted κινητό και το έκανα απόψε κιόλας... Δεν αισθάνομαι τυχερός ώστε να το κάνω root...

Για κάποιο λόγο, εμείς που πήραμε το κινητό με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού (12/2009) σύμφωνα με το άρθρο που πόσταρε ο BestMan "How to Unroot HTC Hero" μάλλον τα βάφουμε σκούρα... γιατί μάλλον αυτή η μέθοδος δεν ισχύει.

Καταπληκτικός! Ευχαριστώ για το post αυτό! Πες μου μόνο ότι ΔΕΝ θέλει rooted κινητό και το έκανα απόψε κιόλας... Δεν αισθάνομαι τυχερός ώστε να το κάνω root...

Για κάποιο λόγο, εμείς που πήραμε το κινητό με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού (12/2009) σύμφωνα με το άρθρο που πόσταρε ο BestMan "How to Unroot HTC Hero" μάλλον τα βάφουμε σκούρα... γιατί μάλλον αυτή η μέθοδος δεν ισχύει.

Λοιπον, η συσκευή μου είναι απο τις "νέες", την έκανα root με αρκετό φόβο, αλλά έγινε με μεγάλη επιτυχία... (χάρη στον geovass), θα ετοιμάσω οδηγό στα ελληνικά με όλα τα απαραίτητα εργαλία.

Την στιγμή που αποφάσισα να την κάνω root, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜ INSTALL ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ στο adnroid. Στο λέω αυτό για να μην νομίζεις πως χρειάζεται να εισαι guru για να το κάνεις. Θέλει προσοχή, έναν καλό οδηγό και αίσθηση τι κάνεις - τι πρέπει να κάνεις ΠΡΙΝ να το κάνεις... Θα γράψω οδηγίες στα ελληνικά, διαβασέ τες απο την αρχή μέχρι το τέλος, και αν νομίζεις οτι κάτι δεν καταλαβαίνεις ΜΗΝ το ξεκινήσεις το rooted, μέχρι να αποσαφινήσεις την διαδικασία που δεν έχεις καταλάβει καλά....

Γιαυτό είμαστε εδω... :)

Για να τρέξει το sigyc δεν χρειάζετε να είναι rooted η συσκεύη σου.

Αυτό θα ήταν το καλύτερο. Τώρα που τα έχεις φρέσκα να μας πεις όλη την διαδικασία...

Το σημαντικό βέβαια είναι να μας πεις τι επίσημη rom φορούσες την ώρα που έκανες root. Γιατί αν φορούσες την 2.73.405.5 με ενδιαφέρει και μένα....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αυτό θα ήταν το καλύτερο. Τώρα που τα έχεις φρέσκα να μας πεις όλη την διαδικασία...

Το σημαντικό βέβαια είναι να μας πεις τι επίσημη rom φορούσες την ώρα που έκανες root. Γιατί αν φορούσες την 2.73.405.5 με ενδιαφέρει και μένα....

Η έκδοση που είχα ήταν ("μαμήσια"):

ROM (Ελληνική)

Εκδοση firmware 1.5

Kernel 2.6.27-8dd6deee

Αριθμός έκδοσης: 2.73.405.5

Λοιπον, η συσκευή μου είναι απο τις "νέες", την έκανα root με αρκετό φόβο, αλλά έγινε με μεγάλη επιτυχία... (χάρη στον geovass), θα ετοιμάσω οδηγό στα ελληνικά με όλα τα απαραίτητα εργαλία.

Την στιγμή που αποφάσισα να την κάνω root, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜ INSTALL ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ στο adnroid. Στο λέω αυτό για να μην νομίζεις πως χρειάζεται να εισαι guru για να το κάνεις. Θέλει προσοχή, έναν καλό οδηγό και αίσθηση τι κάνεις - τι πρέπει να κάνεις ΠΡΙΝ να το κάνεις... Θα γράψω οδηγίες στα ελληνικά, διαβασέ τες απο την αρχή μέχρι το τέλος, και αν νομίζεις οτι κάτι δεν καταλαβαίνεις ΜΗΝ το ξεκινήσεις το rooted, μέχρι να αποσαφινήσεις την διαδικασία που δεν έχεις καταλάβει καλά....

Γιαυτό είμαστε εδω... :)

Για να τρέξει το sigyc δεν χρειάζετε να είναι rooted η συσκεύη σου.

Περιμένουμε τον οδηγόοοοοοοοοοοο :):D

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

super,πολυ καλο το προγραμμα,το δοκιμασα

makiaveli27:ninja:

ρε παιδια πως μπορουμε να κανουμε install apps (π.χ file manager) χωρις να το κατεβασω απο το store?

θα πρεπει να βρεις το .apk αρχειο και να κανεις την εγκατάσταση απο το HTCSync

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!