geovass Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 ρε σεις θα γινω ρομπα...ντρεπομαι να τους ξαναπαρω τηλ... δεν ειν κακο κ τ ασπρο... :p:happy: αντε παλι τηλ πρωι πρωι...:rolleyes: Teflon coating Δημητρη!!!!! παααρε παααρε !!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 τα παρακατω ειναι ενσωματομενα στο Hero... σε σχεση με το Magic... Bigger space on device for Apps Tethering ability built in Ability to clear Market Cache Ability to clear Browser Cache - Την δυνατοτητα "clear Market Cache" και "clear Browser Cache" την εχει και το Magic... μεσα απο το "manage applications" ή εννοεις κατι αλλο; Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 - Την δυνατοτητα "clear Market Cache" και "clear Browser Cache" την εχει και το Magic... μεσα απο το "manage applications" ή εννοεις κατι αλλο; Σε "μαμα" ROM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 A week with the HTC Hero http://www.youtube.com/user/coolsmartphone υπαρχει στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Σε "μαμα" ROM ? - Ναι σε μαμα και το βρισκω πολυ καλο χαρακτηριστικο. Το χρησιμοποιω εξ αρχης για να αποσυμφοριζω την ram . - Applications/manage applications/ ... πατας σε οποια εφαρμογη θες και μπορεις να σβησεις απο cashe μεχρι και τα data της εφαρμογης ακομα να κανεις και unistall ... - Επιπλεον μπορεις να ταξινομησεις τις εφαρμογες που εχεις βαση μεγεθους δεδομενων ,απο τα περισσοτερα στα λιγοτερα και να διαγραψεις ευκολα τις cashe τους :) Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 ολες αυτες τις... "εξτρα" δυνατοτητες..τις θεωρειτ θετικα στοιχεια ενος τηλ... την στιγμη που μεχρι τωρα τα ειχαμε δεδομενα στις συσκευες μας????? με ανυσηχει αυτος ο τροπος σκεψης... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 ολες αυτες τις... "εξτρα" δυνατοτητες..τις θεωρειτ θετικα στοιχεια ενος τηλ... την στιγμη που μεχρι τωρα τα ειχαμε δεδομενα στις συσκευες μας????? με ανυσηχει αυτος ο τροπος σκεψης... - Καθε αλλο ,εγω τις δυνατοτητες αυτες τις θεωρω δεδομενες ,αλλωστε δεν ειναι εξτρα αυτα που αναφερω παραπανω , υπαρχουν στην συσκευη by default. - Περιεργο μου φαινεται οταν συναντας συσκευες αυτης της κατηγοριας ,που δεν τις εχουν :blink: ,και ψαχνεις να βρεις λυση "τριτων". Οπως περιεργο ειναι που δεν εχει το magic , .... file browser εργοστασιακο :wacko: .... και αναγκαζεσαι να το συνδεεις στον υπολογιστη σαν καρτα για να κανεις την δουλεια σου. Βεβαιως μπορω να χρησιμοποιησω freeware browser πολυ καλο απ'οτι λενε ,αλλα μου κακοφαινεται που δεν υπαρχει by default και δεν τον βαζω .... μεγαλωνουμε και εχουμε και τις παραξενιες μας :lol: :worry: Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 android δεν μου θέλατε? :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 είναι αξιόπιστο αυτό το "κατάστημα"??? Έχω πάρει το HD από κει. Είναι εντάξει αλλά δέχονται μόνο τραπεζική κατάθεση για πελάτες εκτός Αγγλίας. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Εμενα μου το στελνουν σημερα με fedex. Ξερει κανεις ποτε θα φτασει Αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Εμενα μου το στελνουν σημερα με fedex. Ξερει κανεις ποτε θα φτασει Αθηνα? Ανάλογα με το τι ώρα θα φύγει και την προτεραιότητα μπορεί να το έχεις αύριο αλλιώς σίγουρα Παρασκευή. ;) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Εμενα μου το στελνουν σημερα με fedex. Ξερει κανεις ποτε θα φτασει Αθηνα? Η παραγγελία σας 9236-011D-919D έχει αποσταλεί. :D:rolleyes: σε 24 ωρες περιπου Γιωργο αν ειναι με dhl (ετσι μου το στελνουν εμενα :happy:) αν οχι αυριο παρασκευη πρωι ειναι στα χερια μας Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Το eXpansys ανανέωσε το site του σε Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα τεμ. 100+ :) Εμένα έγινε ενα λάθος με την κάρτα μου και έπρεπε να τους ξαναπάρω. Ελπίζω να προλάβει να φύγει τελικά σήμερα Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ανάλογα με το τι ώρα θα φύγει και την προτεραιότητα μπορεί να το έχεις αύριο αλλιώς σίγουρα Παρασκευή. ;) Ναι, ειναι Priority Pak και εχει δωθει σημερα στη Fedex στις 5 το πρωι! Λογικα Παρασκευη θα το εχω !:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλησπερα,παιδια.Επειδη ψηνομαι και εγω για το Hero,απο αγγλια ποιο online καταστημα προτεινετε ?Και αυτο που διαβασα για το εταιρικο αφμ,πως λειτουργει ?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoMx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλησπέρα . Παιδιά μήπως μάθαμε πότε έρχετε το HTC Hero στην Ελλάδα? Γιατί μπορώ να το αγοράσω on-line αλλά λόγω επιδότησης θέλω να μάθω πότε θα έρθει εδώ, μην πληρώσω παραπάνω ^^ Παράθεση Vi veri veniversum vivus vici Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλησπέρα . Παιδιά μήπως μάθαμε πότε έρχετε το HTC Hero στην Ελλάδα? Γιατί μπορώ να το αγοράσω on-line αλλά λόγω επιδότησης θέλω να μάθω πότε θα έρθει εδώ, μην πληρώσω παραπάνω ^^ να το περιμενεις μετα τον Αυγουστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 να το περιμενεις μετα τον Αυγουστο... εγω παντως θα το εχω αυριο το μεσημερακι :p:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 εγω παντως θα το εχω αυριο το μεσημερακι :p:happy: αντε μακαρι να ερθει και εμενα αυριο... in transit λεει απο UK...:D:D οπως και να εχει, περιμενουμε σχολια Δημητρηηηηη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 αντε μακαρι να ερθει και εμενα αυριο... in transit λεει απο UK...:D:D οπως και να εχει, περιμενουμε σχολια Δημητρηηηηη!!!! πρωτα θα του βγαλω την πιστη και μετα τα σχολια... λογικα θα τα πουμε ...:rolleyes: ................ μετα το πσκ :D:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoMx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 να το περιμενεις μετα τον Αυγουστο... Μας κατέστρεψε η HTC αν όντως έρθει τότε.. Τέλος πάντων, θα δούμε :p Παράθεση Vi veri veniversum vivus vici Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Deleted............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 το τηλ μου εχει φτασει...............γερμανια :blink::blink: τι:blink: δουλεια εχει εκει??:blink: προβλεπω μαγικο.....να μην το πω αλλιως...μαλλον τελευταιος θα το παρω :lol: ακυρο.. Arrived at Sort Facility Athens - Greece /07:22 /Athens - Greece Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 το τηλ μου εχει φτασει...............γερμανια :blink::blink: τι:blink: δουλεια εχει εκει??:blink: προβλεπω μαγικο.....να μην το πω αλλιως...μαλλον τελευταιος θα το παρω :lol: ακυρο.. Arrived at Sort Facility Athens - Greece /07:22 /Athens - Greece Λογικα αυριο Δημητρη. Mην αγχωνεσαι. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Λογικα αυριο Δημητρη. Mην αγχωνεσαι. δεν αγχωνομαι Νικολα,απλα ειδα την γερμανια και ψαρωσα :confused: σημερα το μεσημερι (κατα τις 1 το αργοτερο) θα το εχω στα χερια μου,πηρα τηλ στην DHL :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts