akis_k Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 akis φιλε και μενα πολυ! τι λες θα το παρουμε? Σίγουρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ΕΤΣΙ ! ΠΡΩΤΟΣ! :D :cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 θα είμαι και εγώ από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν. οι προσθήκες που έκανε η HTC στο λειτουργικό είναι καταπληκτικές και κομμάτι φαντεζί, φένεται αρκετά ωραίο design αν και άπο κάτι mock ups μου φάνηκε ότι είναι κακάσχημο φυσικά αμα ήταν ακόμα πιο λεπτό θα ήταν τέλειο. πιστεύω θα πέσει στην αγορά κάπου στα 500€, είδομεν. γυρνάει σε landscape φαντάζομαι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 HTC Hero Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.htc.com/www/product/hero/overview.html Exchange ActiveSync ξέρουμε αν υποστηρίζει; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 μάγκες το δεύτερο χρομματάκι καφέ είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 oh yes..... BestMan και εσυ εδω...;;;;; :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Για μια αξιόλογη συσκευή, πάντα! :D Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 μου αρεσει πολυ που μπορω να περιφερομαι στις διαφορες εφαρμογες μου γρηγορα και απο πισω να εχω την ταπετσαρια μου οπως την θελω... το Android/sense κανει την οθονη του iPhone να δειχνει οτι το λειτουργικο δεν την εκμεταλλευεται καλα.... οσο τον βλεπω τοσο μου αρεσει ο Ηρωας.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 νομιζω οτι σε καποιες φωτος ειναι μαυρο... θα δουμε. Ισως να βγει και στα 2 χρωματα οπως και το g2 Kαφέ σκούρο είναι μάλλον... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.htc.com/www/product/hero/overview.html Exchange ActiveSync ξέρουμε αν υποστηρίζει; To HTC Branded πιστεύω θα υποστηρίζει όπως και το Magic ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Το σκεφτόμουν εδώ και καιρό να αγοράσω συσκευή με android και το hero είναι αρκετά υποσχόμενο. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες ακόμα, και ένα βίντεο. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι εννούν με αυτό: "We had a sit down with HTC execs and learned that the Hero is not a "Google Experience" device. As such, you won't find the Google logo anywhere (no big deal) but you also won't be downloading any apps over the air -- sideloading only kids. Not a deal breaker but an annoying and seemingly arbitrary limitation nonetheless." Μέχρι τι μέγεθος έχουν οι microSD και πόση εσωτερική μνήμη έχει? Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ας δουμε και αυτο... το καφε μια χαρα ειναι... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Η οθόνη φαίνεται όμορφη με καλή ανταπόκριση και ωραία χρώματα.Θα την προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη από 3,2 '' αλλά και έτσι καλή είναι.Πάντως αυτή η τραγική κλίση που έχει στο κάτω μέρος το ασχημαίνει πάρα πολύ και δεν έχει λόγο ύπαρξης.Καλά τα android αλλά από design η HTC έχει μεσάνυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 αν ειχε το Αndroid/sense ενα ΔιαμαντιΙΙ δεν θα ελεγες το ιδιο.... ΥΓ.κορυφαια υπογραφη ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 αν ειχε το Αndroid/sense ενα ΔιαμαντιΙΙ δεν θα ελεγες το ιδιο.... ΥΓ.κορυφαια υπογραφη ;) Ναι οκ το diamond 2 είναι όμορφο και γενικά τα περισσότερα HTC με wm είναι όμορφα όπως και το pro2 αλλά αυτά με android είναι άσχημα από design.Πάντως η οθόνη του Hero μου φάνηκε πολύ ωραία.Και θέλω να ρωτήσω:Από δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια πώς πάνε τα android?Έψαξα στο google και δεν βρήκα πάρα πολλά πράγματα:rolleyes: Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Hero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι εννούν με αυτό: "We had a sit down with HTC execs and learned that the Hero is not a "Google Experience" device. As such, you won't find the Google logo anywhere (no big deal) but you also won't be downloading any apps over the air -- sideloading only kids. Not a deal breaker but an annoying and seemingly arbitrary limitation nonetheless." Δεν είπαν αυτό, είπαν ότι UPDATES over the air δεν θα έχει. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Πολύ καμπυλωτό. Πάντως τα σπάει. Αν αλλάξω πλατφόρμα, εδώ θα πάω :lol:. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Το σκεφτόμουν εδώ και καιρό να αγοράσω συσκευή με android και το hero είναι αρκετά υποσχόμενο. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες ακόμα, και ένα βίντεο. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι εννούν με αυτό: "We had a sit down with HTC execs and learned that the Hero is not a "Google Experience" device. As such, you won't find the Google logo anywhere (no big deal) but you also won't be downloading any apps over the air -- sideloading only kids. Not a deal breaker but an annoying and seemingly arbitrary limitation nonetheless." Μέχρι τι μέγεθος έχουν οι microSD και πόση εσωτερική μνήμη έχει? 32GB Over the air installations = Όχι να σου έρχεται το firmware update εκεί που κοιμάσαι ή τρώς ή ότι άλλο και να θέλει να εγκατασταθεί Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το design για ένα "εργαλείο" και το g1 είναι !!!!!:D Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 ετσι για να μην μας περνανε για χαζους εκει στο Cupertino Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Handtec, Clove, Expansys(η ελληνική σελίδα δεν λειτουργεί προς το παρόν) διαλέξτε και πάρτε :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 500Ε ε; καλα μερικοι το εχουν πιο ακριβο και απο το Magic? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 off topic: Εσύ να κάτσεις εκεί που είσαι και να μας δίνεις εντυπώσεις από το 3G S :) :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ένα μπράβο στην HTC!! Το επομενό μου κινητό! Το ανακοίνωσαν και μπαίνει στην κυκλοφορία άμεσα, όπως πρέπει να γίνεται! Δείτε ένα βίντεο πάρα πολύ καλό: Άμεση η απόκριση της οθόνης, όπως και οι εναλλαγές στα μενού. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts