Hunter Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Έίμαι στο απομακρυσμένο υπολογιστή και βαζω το vnc. Παω να συνδεθω και μου ζητάει κωδικό. Στα windows δεν εχω κωδικο. Τι να βάλω? τον κωδικο που εχεις βαλει στο VNC Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 τον κωδικο που εχεις βαλει στο VNC Ζητάει και username ομως. Εκεί τι βάζω? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Και εγώ δέν μπορώ να συνδεθώ και έχω το ίδιο modem microcom! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Να ρωτήσω και γω κάτι με τη σειρά μου. Τρέχω remote desktop από το pc μου (Windows XP SP2) σε ένα μηχάνημα με Linux (SUSE 9.3). Χρησιμοποιώ VNC και στα 2 μηχανήματα. Όλα είναι οκ, εκτός από κάτι. Γενικά όταν κάνουμε remote desktop από WIndows σε windows, και κλείσουμε το παράθυρο του desktop ΧΩΡΙΣ να κλείσουμε το session, τα προγράμματα που έχουμε ανοίξει remotely συνεχίζουν να τρέχουν στο απομακρυσμένο μηχάνημα. Να δόσω ένα παράδειγμα: συνδέομαι στο PC2 μηχάνημα από το PC1 - ανοίγω στο PC2 με remote desktop control ένα πρόγραμμα, π.χ. το Word - κλείνω το παράθυρο του remote στο PC1 με το "Χ" πάνω δεξιά - μετά ξανακάνω connection στο PC2 και όταν συνδέομαι βλέπω το Word ανοικτό όπως ακριβώς το είχα αφήσει. Λογικό, διότι κλείνοντας το παράθυρο του remote δεν κλείνω το session, την απομακρυσμένη σύνδεση δλδ. Όταν συνδέομαι όμως από windows σε linux, κάθε φορά δημιουργείται καινούργιο remote desktop, δλδ την πρώτη φορά που θα συνδεθώ θα έχω το dektop 1, αν δεν το κλείσω και ξανασυνδεθώ θα έχω το desktop 2 κλπ. Αυτό δεν με εξυπηρετεί γιατί π.χ. θέλω να κάνω login κανονικά στον λογαριασμό μου στα suse (remotely πάντα από τα windows), να ανοίξω ένα πρόγραμμα κατεβάσματος, να το αφήσω να κατεβαίνει και να κλείσω το pc με τα windows, και όταν επιστρέψω να συνδεθώ remotely πάλι στο ίδιο remote desktop για να μπορώ να δω τα προγράμματα που άνοιξα στην προηγούμενη σύνδεση. Αυτό όμως δεν έχω μπορέσει να το κάνω, καθώς όπως είπα πιο πάνω, κάθε φορά με βάζει σε νέο "καθαρό" desktop. :( Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός... Καμιά ιδέα για το πως να λύσω το θέμα αυτό?? Κάποια ρύθμιση ίσως στο VNC (αν και έχω ψάξει κάποια πράγματα ήδη...)? Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Το παραπάνω είναι θέμα ρύθμισης του VNC στο Linux. Μία λύση είναι να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να χρησιμοποιεί το primary screen. Έλα στο thread του Linux για βοήθεια: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1488 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts