Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Στο G4 συμβαινει κατι παραδοξο που δεν το χω δει σε αλλο κινητο.

Στο αυτοματο δεν μπορεις να αλλαξεις την εκθεση κανοντας touch σε καποιο σημειο της οθονης.Δηλαδη σε αλλο κινητο εαν κανω touch πανω αριστερα στον ουρανο ...θα βγαλει με σωστη εκθεση τον ουρανο αλλα θα σκοτεινιασει ολο το υπολοιπο πλανο.Αυτο δε γινεται στο G4.

Σοβαρή έλειψη.

Αυτό υπήρχε στο iphone από το 2010.

Καλύτερα να έχεις μπλε ουρανό και λίγο σκοτεινό το πεδίο μπροστά.

Αυτό διορθώνεται με λίγη επεξεργασία ενώ ο ουρανός θέλει πολύ δουλειά.

Και κάτι άσχετο. Στην Ελλάδα έχουμε τον πιο μπλε ουρανό. Εδώ στην Αίγυπτο είναι εντελώς ξεπλυμενος.

Δείτε πως είναι. Δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου το χρώμα από την κάμερα. Έτσι μωβ είναι.

2015-08-27_03-49-01

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σοβαρή έλειψη.

Αυτό υπήρχε στο iphone από το 2010.

Καλύτερα να έχεις μπλε ουρανό και λίγο σκοτεινό το πεδίο μπροστά.

Αυτό διορθώνεται με λίγη επεξεργασία ενώ ο ουρανός θέλει πολύ δουλειά.

Και κάτι άσχετο. Στην Ελλάδα έχουμε τον πιο μπλε ουρανό. Εδώ στην Αίγυπτο είναι εντελώς ξεπλυμενος.

Δείτε πως είναι. Δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου το χρώμα από την κάμερα. Έτσι μωβ είναι.

2015-08-27_03-49-01

Δεν εχεις ακουσει που λενε "Αττικος ουρανος" ? :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Στο G4 συμβαινει κατι παραδοξο που δεν το χω δει σε αλλο κινητο.

Στο αυτοματο δεν μπορεις να αλλαξεις την εκθεση κανοντας touch σε καποιο σημειο της οθονης.Δηλαδη σε αλλο κινητο εαν κανω touch πανω αριστερα στον ουρανο ...θα βγαλει με σωστη εκθεση τον ουρανο αλλα θα σκοτεινιασει ολο το υπολοιπο πλανο.Αυτο δε γινεται στο G4.

Καλά έχουν ξεφύγει τελείως; Δηλαδή όταν κάνουν review τί κοιτάνε; Μιλάμε για τραγική-χαζή έλλειψη. Και το Z3c το χει αυτό, ίσως δε το χες παρατηρήσει...έχω ξενερώσει τόσο πολύ απο την έλλειψη φωτομέτρησης που δεν έχω καν όρεξη να βγω για να βγάλω καμία φωτό για το διαγωνισμό φωτό που έχει το myphone....

Edited by dgeorge4

Νομίζω paok δεν το έχουν όλα τα κινητά αυτό που εστιάζουν σε δύο μέρη ..Αλλά όταν βγάζω με HDR όπου και να εστιάσω τον σώζει λίγο τον ουρανό ...

παράδειγμα εδώ είναι στο auto στο πρόσωπο της αγελάδας και μου τον έχει κάψει τον ουρανό 20739014360_bcae9ff499_b.jpgAuto by Vagos Geo, on Flickr

εδώ είναι στο αυτόματο αλλά έχω εστιάσει και στον ουρανό και στην αγελάδα και δεν μου τον έκαψε τον ουρανό ..20304416794_5425112b0c_b.jpgAuto by Vagos Geo, on Flickr

και εδώ είναι με HDR πάνω στην αγελάδα αλλά μου τον έσωσε τον ουρανό στο HDR..20738866910_86e7e30ae5_b.jpgHDR by Vagos Geo, on Flickr

αλλά εδώ που εστίασα στο πρόσωπο με HDR μου τον έκαψε λίγο 20740135269_ef98ef81b2_b.jpgHDR by Vagos Geo, on Flickr εδώ είχε δίκιο ο Te_salat που έλεγε για την εστίαση ..

ΥΓ. Για αυτό σε ρώτησα paok άμα την έβγαλες με HDR τη φωτιγραφία ..

@sakis κάπως έτσι είναι και στο meizu ?

20936172401_ac12425c09.jpgNubia camera settings by Vagos Geo, on Flickr

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Στο meizu πχ δεν μπορείς να εστιάσεις σε πάνω από 1 σημεία αλλά μέσα στο τετράγωνο της εστίασης έχει ένα κύκλο που μετακινοντας το ρυθμίζεις τη φωτεινότητα

Photo metering λέγεται νομιζω

Καλά έχουν ξεφύγει τελείως; Δηλαδή όταν κάνουν review τί κοιτάνε; Μιλάμε για τραγική-χαζή έλλειψη. Και το Z3c το χει αυτό, ίσως δε το χες παρατηρήσει...έχω ξενερώσει τόσο πολύ απο την έλλειψη φωτομέτρησης που δεν έχω καν όρεξη να βγω για να βγάλω καμία φωτό για το διαγωνισμό φωτό που έχει το myphone....

Δεν ειναι ελλειψη...ετσι δουλευει η καμερα.Αν θυμαμαι καλα το ιδιο συνεβαινε και στο Galaxy S6

Δεν ειναι ελλειψη...ετσι δουλευει η καμερα.Αν θυμαμαι καλα το ιδιο συνεβαινε και στο Galaxy S6

Όχι στα Samsung υπάρχει το εστίαση - έκθεση με παρατεταμένο πάτημα στο σημείο που θέλεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν κατάφερα να τον πιάσω, αλλά έστω και έτσι...

20740988698_57196c0663_b.jpgA little more up... - S4 zoom by keras, on Flickr

Εδώ τον έπιασα...

20928930075_d759df9db0_b.jpgSea gull named "Pinis" - S4 zoom by keras, on Flickr

Και ο Γκαρής

20917540821_5eae4f8401_b.jpgGaris in Mykonos - S4 zoom by keras, on Flickr

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

σιγα την έλλειψη ρε παιδια...στο mx4 που το ειχε σαν fearure ποτε δεν το χρησιμοποιησα γιατι σαν αποτελεσμα ειχε μονο κακες φωτο..δηλαδη μια φωτο με τον ουρανο μπλε και το υπολοιπο σκοτεινο θεωρειτε καλη;...εδω δουλευουμε το hdr για να μην εχουμε σκοτεινα σημεια..δεν καταλαβαινω τον λογο που μπορει να θεωρηθει ελλειψη κατι τετοιο..δεν μου ελλειψε σε κανενα κινητό εως τωρα και αλλωστε το g4 ρυθμιζει το exposure πολυ καλα απο μονο του

@paok συμφωνω για το συγκριτικο και εκτος της ποιοτητας ειναι και η ευκολια...στο auto τραβηξα τις φωτο λες και ηταν πρωι..στο manual υπηρξε ενα σχετικο ζορι..θυμηθηκα εποχες mx4 χαχα

Edited by Saleakos

οχι οχι...δεν εννοω αυτο.Αυτο που λες εσυ ειναι σε διαφορετικο σημειο να κανεις focus και σε διαφορετικο να κανεις εκθεση.

Καλησπέρα,

σας στέλνω μια φωτό από το G4 μου. Στο auto είναι, η πρώτη untouched η δεύτερη με hdr filter από πρόγραμμα.

20715294830_13626cc033_k.jpg20150822_201831_HDR by Harris Papazoglou, on Flickr

20743241789_62c794aa73_k.jpg2015-08-27_08-34-53 by Harris Papazoglou, on Flickr

και άλλη μια με τα κουβαδάκια μου!

20910836571_0b84776ac7_k.jpg20150823_171032_HDR by Harris Papazoglou, on Flickr

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Καλησπέρα,

σας στέλνω μια φωτό από το G4 μου. Στο auto είναι, η πρώτη untouched η δεύτερη με hdr filter από πρόγραμμα.

20715294830_13626cc033_k.jpg20150822_201831_HDR by Harris Papazoglou, on Flickr

20743241789_62c794aa73_k.jpg2015-08-27_08-34-53 by Harris Papazoglou, on Flickr

και άλλη μια με τα κουβαδάκια μου!

20910836571_0b84776ac7_k.jpg20150823_171032_HDR by Harris Papazoglou, on Flickr

Η δευτερη ειναι εντυπωσιακη αλλα ο ουρανος ειναι τιγκα στον θορυβο...αποτελεσμα τoυ hdr processing

σιγα την έλλειψη ρε παιδια...στο mx4 που το ειχε σαν fearure ποτε δεν το χρησιμοποιησα γιατι σαν αποτελεσμα ειχε μονο κακες φωτο..δηλαδη μια φωτο με τον ουρανο μπλε και το υπολοιπο σκοτεινο θεωρειτε καλη;...εδω δουλευουμε το hdr για να μην εχουμε σκοτεινα σημεια..δεν καταλαβαινω τον λογο που μπορει να θεωρηθει ελλειψη κατι τετοιο..δεν μου ελλειψε σε κανενα κινητό εως τωρα και αλλωστε το g4 ρυθμιζει το exposure πολυ καλα απο μονο του

@paok συμφωνω για το συγκριτικο και εκτος της ποιοτητας ειναι και η ευκολια...στο auto τραβηξα τις φωτο λες και ηταν πρωι..στο manual υπηρξε ενα σχετικο ζορι..θυμηθηκα εποχες mx4 χαχα

Αυτό έλεγα και εγώ ..Αφού την έχει βγάλει τη φωτογραφία ο paok με HDR γιατί του έκαψε τόσο πολύ τον ουρανό ..Λογικά θα έκανε focus στο κουτί που ήταν μαύρο(σκοτεινό)...

Ναι όμως εκπαιδέυτικες στις manual ρυθμίσεις με το mx4 κύριε παραπονιάρη :p ...

Για τα χρήματα του είναι αστεράκι το mx4 ...Το κάθε κινητό έχει τη δικιά του χάρη !!

οχι οχι...δεν εννοω αυτο.Αυτο που λες εσυ ειναι σε διαφορετικο σημειο να κανεις focus και σε διαφορετικο να κανεις εκθεση.

Πάντως ο κίτρινος κύκλος άμα εστιάσεις τον ουρανό δεν στον καίει , αλλά σκοτεινιάζει το υπόλοιπο θέμα , όπως επισήμανες...

Vago σου καίει τόσο τον ουρανό γιατί η αγελάδα είναι μαύρη. :lol: :p

Πέρα από την πλάκα πάντως ισχύει αυτό.

χαχαχα σωστός δεν έχεις και άδικο :p η εγαλάδα με κάψε :lol:

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Η δευτερη ειναι εντυπωσιακη αλλα ο ουρανος ειναι τιγκα στον θορυβο...αποτελεσμα τoυ hdr processing

Και αφύσικο εντελώς το χρώμα στην πρασινάδα για τις συνθήκες φωτισμού της φωτογραφίας.

Νομίζω κάποιες φορές γίνεται υπερβολικό το HDR.

Η πρώτη με λίγη επεξεργασία θα έδινε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Εμένα μου άρεσε πάντα η φυσικότητα στη φωτογραφία. Σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ hdr γι αυτό το λόγο. Βέβαια τώρα πια έχουν βελτιωθεί, αλλά και πάλι...

Πως βάζω φωτογραφία από flic ώστε να φαίνεται εδώ ρε παιδιά;

808 kymi part2

Ανοίγεις τη φωτο και κάτω δεξιά της θα δεις ενα βελάκι (share photo) To πατάς, επιλέγεις BBcode διαλέγεις μέγεθος και κάνεις επικόλληση το link εδώ.

Ανοίγεις τη φωτο και κάτω δεξιά της θα δεις ενα βελάκι (share photo) To πατάς, επιλέγεις BBcode διαλέγεις μέγεθος και κάνεις επικόλληση το link εδώ.

Δυστυχώς από κινητό είτε με browser είτε από την εφαρμογή του flic.kr μου βγάζει μόνο τον κώδικα που έβαλα... :(

20933723375_24121194e5_k.jpgWP_20150827_12_44_04_Rich by Angelos Mo, on Flickr

Είδα τη συζήτηση που κάνετε από πάνω για τις φωτοσκιάσεις. Νομίζω ότι το σύστημα της Microsoft που, βγάζει μεν τις κλασσικές 3 φωτογραφίες αλλά μετά μπορείς να επεξεργαστείς εσύ πόσο φως θέλεις, είναι το καλύτερο (λίγο στο αποτέλεσμα θέλει δουλειά :p ). Σε αυτή έχω εστιάσει στα αυτοκίνητα κάτω από το δέντρο, έβαλα την φωτεινότητα του hdr στο μισό, και βγήκαν φωτεινά τα αυτοκίνητα, και ο ουρανός δεν κάηκε.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Πως βάζω φωτογραφία από flic ώστε να φαίνεται εδώ ρε παιδιά;

808 kymi part2

Κουνημένη βγήκε. Χρειάζεται ois νομίζω

Δυστυχώς από κινητό είτε με browser είτε από την εφαρμογή του flic.kr μου βγάζει μόνο τον κώδικα που έβαλα... :(

Στον browser του κινητου πρεπει να βαλεις ρύθμιση "εκδοση για υπολογιστες" η όπως αλλιως το λεει. Οχι mobile.

Ναι αυτό εννοω αλλά όπως λέει και ο seleakos δεν παίρνεις πάντα καλά αποτελέσματα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...