Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Μάλλον κάτι σαν και αυτό πρωτείνεις http://www.ebay.com/itm/New-Light-Weight-Digital-Camera-Tripod-Stand-Bag-For-Canon-Nikon-Sony-Samsung-/311161190423?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item4872a6f817

Κοίτα εδώ φακούς διάφορους ,αλλά κοστίζουν μερικοί όσο κάνει ένα κινητό .. http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/591961/oi-kaluteroi-fakoi-gia-to-smartphone-sas/ και όπως λες, δεν αξίζει να δαπανήσεις τόσα χρήματα για ένα φακό στο κινητό .. καλύτερα να πάρεις ένα φτηνιάρικο για το χαβαλέ να πειραματιστείς , με αυτήν την προοπτική παράγγειλα και τριποδάκι να δω τι αποτελέσματα θα έχω με slow shutter(να πειραματιστώ)

Αυτο θα στο προτεινα σε δευτερη φαση εχει και καποια πιο μικρα, που κανουν για μερικες χρησεις και χωρανε και σε μια τσεπη ή ενα μικρο τσαντακι, οποτε το χρειαζεσαι ετσι και αλλιως. Τωρα φακους με τοσα λεφτα προφανως και να μην παρεις, δηλαδη αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για ενα αμφιβολο αποτελεσμα ξεκινα να ασχολεισαι με φωτογραφικες καλυτερα, ειπαμε λογικα κοστη, θα βρεις fisheye/wide/macro φακουδακια με μερικα ευρω για να ασχολεισαι, εχει στο ebay.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον κάτι σαν και αυτό προτείνεις http://www.ebay.com/itm/New-Light-Weight-Digital-Camera-Tripod-Stand-Bag-For-Canon-Nikon-Sony-Samsung-/311161190423?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item4872a6f817

Κοίτα εδώ φακούς διάφορους ,αλλά κοστίζουν μερικοί όσο κάνει ένα κινητό .. http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/591961/oi-kaluteroi-fakoi-gia-to-smartphone-sas/ και όπως λες, δεν αξίζει να δαπανήσεις τόσα χρήματα για ένα φακό στο κινητό .. καλύτερα να πάρεις ένα φτηνιάρικο για το χαβαλέ να πειραματιστείς , με αυτήν την προοπτική παράγγειλα και τριποδάκι να δω τι αποτελέσματα θα έχω με slow shutter(να πειραματιστώ)

Φίλε george εσύ έχεις τριποδάκι στο κινητό ? Το χρησιμοποιείς ? Με την stock κάμερα πιστεύω ότι κάτι γίνετε στη συμπίεση των φωτογραφιών..αλλά σχεδόν πάντα με τη stock βγάζω γιατί έχει πολύ καλό μενου και με βολεύει αφάνταστα , συν ότι αιστιάζει παρά πολύ γρήγορα και τραβάει πιο γρήγορα από άλλες εφαρμογές κάμερας..

Μπας και έχει θέμα η σύνδεση η το flirk και δεν στις φορτώνει κανονικά και σου φαίνονται αλιωμένες σε ανάλυση ?

Οχι φιλε μου δεν χρησιμοποιω, δεν εχει τυχει βασικα γιατι το 1020 εχει πολυ καλο σταθεροποιητη (οσοι εχετε 1020 κολληστε το καρουμπαλο της καμερας στο αυτι σας-θα ακουσετε μεσα ολοκληρο μηχανοστασιο να δουλευει :lol:) αλλα με εχεις βαλει στην μπριζα να παρω ενα..Καλο ειναι να υπαρχει για νυχτερινες, βασικα απαραιτητο θα ελεγα, ειτε εχεις ois ειτε οχι. Και χαμενο δεν παει, και σιγα τα χρηματα που εχει.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το ξέρω ρε δεν είναι και οι καλύτερες... Μόνο με την ταχύτητα του κλείστρου έπαιξα...

χωρίς τρίποδες και άλλα μπιχλιμπίδια. Σκέψου οι κανονικές συνθήκες ήταν κάπως πιο φωτεινές από τόσο, ας πούμε επειδή κρύβεται το φεγγάρι (αυτό είναι άλλη φωτό βέβαια):

http://i62.tinypic.com/kcaqfo.jpg

Ε οκ....πισσα μαυρη οι συνθηκες. Παρολα αυτα πιστευω οτι αν το δοκιμασεις με iso 400 και σταθεροποιημενο καπου μαζι με focus στο απειρο, θα παρεις κατι καλυτερο. ;)

Λαυριο με λιγο ομιχλη, Iso 400 και εκθεση -1.7. ολα τα αλλα στο auto "χερατη" χωρις στηριγμα. Ευκολη φωτο.

18239403100_97543c94a5_h.jpgWP_20150425_00_31_24_Pro by George Drizos, on Flickr

Αλλος βαφτιζει και αλλος φωτογραφιζει...:D

Iso 200 εκθεση -1

18427099475_81a8f72255_h.jpgWP_20150524_17_34_27_Raw by George Drizos, on Flickr

Edited by demon2411

Οχι φιλε μου δεν χρησιμοποιω, δεν εχει τυχει βασικα γιατι το 1020 εχει πολυ καλο σταθεροποιητη (οσοι εχετε 1020 κολληστε το καρουμπαλο της καμερας στο αυτι σας-θα ακουσετε μεσα ολοκληρο μηχανοστασιο να δουλευει :lol:) αλλα με εχεις βαλει στην μπριζα να παρω ενα..Καλο ειναι να υπαρχει για νυχτερινες, βασικα απαραιτητο θα ελεγα, ειτε εχεις ois ειτε οχι. Και χαμενο δεν παει, και σιγα τα χρηματα που εχει.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε οκ....πισσα μαυρη οι συνθηκες. Παρολα αυτα πιστευω οτι αν το δοκιμασεις με iso 400 και σταθεροποιημενο καπου μαζι με focus στο απειρο, θα παρεις κατι καλυτερο. ;)

Λαυριο με λιγο ομιχλη, Iso 400 και εκθεση -1.7. ολα τα αλλα στο auto "χερατη" χωρις στηριγμα. Ευκολη φωτο.

18239403100_97543c94a5_h.jpgWP_20150425_00_31_24_Pro by George Drizos, on Flickr

Αλλος βαφτιζει και αλλος φωτογραφιζει...:D

Iso 200 εκθεση -1

18427099475_81a8f72255_h.jpgWP_20150524_17_34_27_Raw by George Drizos, on Flickr

Όμορφες φωτογραφίες και σε όχι και τόσο ευνοϊκές συνθήκες ...

Τώρα ας πάμε στο ψητό ..Για μένα ένα τρυποδάκι στα άτομα που την έχουν τρέλα με τις φωτογραφίες και ασχολούνται συνέχεια αξίζει να έχουν στη κατοχή τους ,εξάλου από 2 μέχρι 10 ευρώ βρίσκεις αρκετά για όλα τα γούστα :p και εδώ τσιγκουνιές βρε φίλε George :lol: ?

Πριν λίγο παράγγειλα και ένα σελφομπαστουνο http://www.ebay.com/itm/291427060933?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=590525710446&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT :p όχι όμως με την προοπτική να βγάζω selfies αλλά επειδή έχει selfies stick(τείλεχιριστήριο) και συν ότι βιδώνει κι όλας σαν προέκταση πάνω σε τρίποδο..γιατί το τριποδάκι που παράγγειλα σαν να μου φαίνεται κοντούτσικό http://www.ebay.com/itm/261875739943?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=560718064189&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ... Και λέω αφού πείρα φορά ας πάρω και κάτι ακόμα και χτύπησα και φακούς http://www.ebay.com/itm/351358340834?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT , κατά πόσο θα μου χρησιμεύσουν η θα ασχοληθώ με αυτούς θα δείξει η αυτοψία..

ΥΓ..Πρέπει να σταματήσω να παρακολουθώ αυτό το νήμα γιατί με βάλατε σε έξοδα από του πουθενά :p (μου αρέσει που λέω το George τσιγκούνη μετά) δεν πάω και εγώ πίσω :rolleyes:

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

@vagosvts7.....Μην κοψεις το τσιγαρο...ο καπνος δινει ατμοσφαιρα....(χεχεχε.....) (λεμε τωρα...σιγα μην δινει αλλα ελα που ολο λεμε θα το κοψουμε και δεν)......Να τα κακα αποτελεσματα του καπνισματος...θα μου πεις σιγα τις φωτο και σιγα το κινητο ο καπνος ομως την εκανε την δουλεια του.......

@vagosvts7.....Μην κοψεις το τσιγαρο...ο καπνος δινει ατμοσφαιρα....(χεχεχε.....) (λεμε τωρα...σιγα μην δινει αλλα ελα που ολο λεμε θα το κοψουμε και δεν)......Να τα κακα αποτελεσματα του καπνισματος...θα μου πεις σιγα τις φωτο και σιγα το κινητο ο καπνος ομως την εκανε την δουλεια του.......

Χεχε.. Πόσες φορές την έχω πατήσει σε φωτογραφίες με το καπνό του τσιγάρου..Δεν βάζω και εγώ μυαλό, όταν καπνίζω τότε μου έρχεται αναλαμπή να βγάλω φωτογραφία..

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

17831039723_06affcf9b9_b.jpgWP_20150603_21_00_10_Raw__highres

manual iso και shutter speed και λίγο επεξεργασία στο photoshop. αν δεν ήταν της στιγμής (κατέβηκα απο το αυτοκίνητο :p ) ίσως έβαζα 100 iso και λίγο μεγαλύτερο shutter speed.

και ακόμα μια εν κινήση:

17830942353_22247f45b7_b.jpgWP_20150603_20_57_54_Raw__highres

Edited by AgelosMo
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

@Agelosmo φιλε μου μην με παρεις στραβα...οι φωτο για καποιο λογο δεν ειναι καλες. Εχουν ενα πεπλο ασπρο θορυβου και ειναι θολες. Ο φακος σου ειναι οκ? μηπως εκανες καποιο λαθος στην επεξεργασια?

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξανατραβηξε τες αν θελεις πιο προσεκτικα γιατι προσωπικα δυσκολευομαι να καταλαβω τι ακριβως δειχνουν οι φωτογραφιες... :)

@Agelosmo φιλε μου μην με παρεις στραβα...οι φωτο για καποιο λογο δεν ειναι καλες. Εχουν ενα πεπλο ασπρο θορυβου και ειναι θολες. Ο φακος σου ειναι οκ? μηπως εκανες καποιο λαθος στην επεξεργασια?

Χαχα.. Μα γιατι να το παρω στραβα..? Αλοιμονο. Οποιαδηποτε παρατηρηση δεκτη. Μάλλον κάτι έγινε στην επεξεργασία. Γιατί γενικά ήταν σχετικά σκοτεινό το RAW αρχείο, και προσπάθησα να το "ανοιξω" λίγο. Θα ξανακοιτάξω το RAW.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Χαχα.. Μα γιατι να το παρω στραβα..? Αλοιμονο. Οποιαδηποτε παρατηρηση δεκτη. Μάλλον κάτι έγινε στην επεξεργασία. Γιατί γενικά ήταν σχετικά σκοτεινό το RAW αρχείο, και προσπάθησα να το "ανοιξω" λίγο. Θα ξανακοιτάξω το RAW.

Ανοιξες πολυ τις σκιες, πειραξες και το contrast και εβγαλε υπερβολικο θορυβο, δεν ειναι για πολλα ο αισθητηρας του 930, σε τετοιες σκηνες θελεις καλυτερα ενσωματωμενο hdr αν υποστηριζει ή πολλα καρε και ενωμα με hdr software στο pc, αν εχει το 930 bracketing δοκιμασε να παρεις 3 διαδοχικα καρε με διαφορα 2ev και ενωσε τα με το photomatix ή ακομα και με το photoshop εχει λειτουργια merge to hdr pro.

Ανοιξες πολυ τις σκιες, πειραξες και το contrast και εβγαλε υπερβολικο θορυβο, δεν ειναι για πολλα ο αισθητηρας του 930, σε τετοιες σκηνες θελεις καλυτερα ενσωματωμενο hdr αν υποστηριζει ή πολλα καρε και ενωμα με hdr software στο pc, αν εχει το 930 bracketing δοκιμασε να παρεις 3 διαδοχικα καρε με διαφορα 2ev και ενωσε τα με το photomatix ή ακομα και με το photoshop εχει λειτουργια merge to hdr pro.

Ναι όντως. ήθελα να την κάνω πιο φωτεινή και τελικά αυξήθηκε ο θόρυβος...!

δωσανε shutter speed η πηρες το g4?

Για καποιο λογο υποθετω οτι το s6 το εχει δωσει εδω και μερες και ηδη εχει παρει το g4...:p

τιποτα απο τα δυο....πηρα το Huawei P8

Οοο μεγαλώνει η κινέζικη παρέα βλέπω.. Καλό δουλευτο κι ολας ..Και ακόμα δεν μας έχεις ανεβάσει δείγματα να δούμε? Σε σύγκριση με το s6 στα περί κάμερας πως το βλέπεις?

@xteacher το z7 mini βρε συ επρεπε να παρει :p

Edited by vagosvts7

Οοο μεγαλώνει η κινέζικη παρέα βλέπω.. Καλό δουλευτο κι ολας ..Και ακόμα δεν μας έχεις ανεβάσει δείγματα να δούμε? Σε σύγκριση με το s6 στα περί κάμερας πως το βλέπεις?

@xteacher το z7 mini βρε συ επρεπε να παρει :p

Εγώ επειδή τα είχα και τα 2 ...το s6 είναι λίγο καλύτερο.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

τιποτα απο τα δυο....πηρα το Huawei P8

Επεσα εξω. Kαλοριζικο. Περιμενουμε εντυπωσεις!

Ομολογω οτι το εχω σταμπαρει καιρο το p8 και το σκεφτομαι...

Edited by demon2411

Έχει υπόψιν του κάνεις το lenovo vibe shot? Έχει και οπτικό σταθεροποιητη. Αξίζει για φωτογραφικό κινητό?

Δεν παθαινω πλακα αλλα ειναι αρκετα καλη. Ρυθμισεις η στο auto? Δοκιμασε τις κλασσικες (μπαλκονι-εκκλησια-πλατεια κτλ). Εκει πιστευω θα καταλαβουμε πολλα.

Δεν παθαινω πλακα αλλα ειναι αρκετα καλη. Ρυθμισεις η στο auto? Δοκιμασε τις κλασσικες (μπαλκονι-εκκλησια-πλατεια κτλ). Εκει πιστευω θα καταλαβουμε πολλα.

Δοκιμασε τις κλασσικες (μπαλκονι-εκκλησια-πλατεια κτλ) χαχα σωστή διευκρίνιση(τοποθέτηση)..Με κάνες και γέλασε βρε demon .. Εμένα μου φαίνεται σαν να είναι αυτόματη , το πολύ να κατέβασε λίγο το iso άμα έβαλε το χεράκι του .. Πάντως η φωτογραφία δείχνει καλή..Αν και σίγουρα είναι μέχρι να το μάθει και να το φέρει στα μέτρα του , θα δούμε σίγουρα καλύτερα δείγματα .. Έχω δει δείγματα πάντως από το huawei p8 στο ίντερνετ, με slow shutter βραδινές που ήταν εντυπωσιακές ..

ΥΓ. Φίλε Γιώργο έχω μέλλον ακόμα :p

Δοκιμασε τις κλασσικες (μπαλκονι-εκκλησια-πλατεια κτλ). Εκει πιστευω θα καταλαβουμε πολλα

χαχαχαχα σωστος :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...