Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Βλέποντας τις σκιές στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται σαν να υπάρχει κάποιο άλλο φως το οποίο χτυπάει κάπου πάνω από την δεξιά πόρτα. Μήπως αυτό κιτρινίζει την φωτογραφία?

Για ευκρίνεια δεν θα μιλήσω.. όποιος κάνει ζουμ καταλαβαίνει.

Ναι υπαρχει πανω δεξια ενα κιτρινο φως.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η πρώτη σύγκριση που βρήκα στην κάμερα του νέου μήλου με το 808, το 1020, K zoom και κάποιες άλλες συσκευές, που αλλού, στο pureviewclub.

Είναι λίγες, αλλά για μια πρώτη εικόνα αρκούν.

http://pureviewclub.com/2014/25122

Η υπεροχή της Νόκια (κυρίως το 808, αλλά και τα lumia) φαίνεται παντού και στο συντριβάνι και στο όχημα και στα αναψυκτικά. Το μήλο φαίνεται να νικάει όμως LG/Samsung, αν και είναι νωρίς ακόμα...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Oppo Find 7a.

Το Oppo έχει μια πολύ καλή ισορροπία σε όλα από ό,τι κατάλαβα, κάτι που το κάνει πολύ καλή επιλογή σε αυτή την ανάλυση, και κοντραρίζεται άνετα με Σάμυ και LG. Μπράβο στο Oppo! Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Τωρα το διάβασα.......

Μια ερώτηση μόνο και ας έχω χαμηλό επίπεδο. Αν στους γύρω σου αρέσει τόσο το zoom γιατί δεν αγοράζουν ένα? Αυτό έκαναν οι γυρο μου και γεμίζει το τραπέζι με 1020.....;)

Υ.Γ. Παλιός ο τρόπος να αποφεύγεις απαντήσεις παίζοντας τον θιγμένο αλλά όπως θέλει ο καθείς......

Προφανώς δεν έπιασε Ν8 στα χέρια του οπότε μη τον παρεξηγείς.

Αληθεια το εχεις εχεις ακόμα? Αν ναι, ανέβασε καμία φωτογραφία. Προς γνώση και συμμόρφωση......;)

1) Θα σου απαντησω,αλλα θελω απαντηση κ απο σενα σε κατι...δεν αγοραζουν κινητο στυλ K zoom κτλ, λογω βαρους, και καθημερινης χρησης, το εχω συζητησει. Αναμενω απαντηση σου σε κατι ομως,,,εχουν γεμισει τα τραπεζια λες με 1020 σωστα? Στο φορουμ ομως γιατι γινονται ιστορικες τουμπες με ενα..oppo?

2) Δεν εχω πιασει στα χερια μου Ν8, εχω πιασει ομως απο το 2009 το Pixon 12 που στην εποχη του ηταν κορυφη..ισως την περιοδο εκεινη εσυ ακομη ησουν με κανενα vga camera phone, και σου μιλαω ετσι για να ερθουμε στο ιδιο επιπεδο,γιατι αλλιως δεν με πιανεις..αυτα προς γνωση και ....ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ...

Στο θεμα μας τωρα, εγω βλεπω πιο ζεστα χρωματα στο oppo, κατι που μου αρεσει, και πιο λεπτομερια σαφως στο 1020. Ειπες νομιζω εσυ, πως το oppo δεν δειχνει τα πραγματικα χρωματα, ενω το Lumia ναι...εσυ εκανες το συγκριτικο ή αλλος φιλος? ας μας επιτρεψεις λοιπον αυτο να μας το πει ο ανθρωπος που ασχοληθηκε και οχι εσυ. Μπορει και να σχυει αυτο που λες,αλλα μην προτρεχουμε..το βασιλειο της τουμπας ειναι ακομη στην ακμη του..

Και κατι τελευταιο, στο συγκριτικο #2495 του paok, κανενας σας δεν πετυχε ποιες ειναι του oppo και ποιες του 1020? ΓΙΑΤΙ αραγε????

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Παιδιά εγώ το HDR δεν μπορώ να το βλέπω στις φωτογραφίες του Oppo . :(

Μου βγάζει μία εκκλησιαστική - αγιοσύνη ... φωτός, γύρο από τα αντικείμενα με φόντο, που με χαλάει ... :worry:

Edited by zakailiou

1) Θα σου απαντησω,αλλα θελω απαντηση κ απο σενα σε κατι...δεν αγοραζουν κινητο στυλ K zoom κτλ, λογω βαρους, και καθημερινης χρησης, το εχω συζητησει. Αναμενω απαντηση σου σε κατι ομως,,,εχουν γεμισει τα τραπεζια λες με 1020 σωστα? Στο φορουμ ομως γιατι γινονται ιστορικες τουμπες με ενα..oppo?

2) Δεν εχω πιασει στα χερια μου Ν8, εχω πιασει ομως απο το 2009 το Pixon 12 που στην εποχη του ηταν κορυφη..ισως την περιοδο εκεινη εσυ ακομη ησουν με κανενα vga camera phone, και σου μιλαω ετσι για να ερθουμε στο ιδιο επιπεδο,γιατι αλλιως δεν με πιανεις..αυτα προς γνωση και ....ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ...

Στο θεμα μας τωρα, εγω βλεπω πιο ζεστα χρωματα στο oppo, κατι που μου αρεσει, και πιο λεπτομερια σαφως στο 1020. Ειπες νομιζω εσυ, πως το oppo δεν δειχνει τα πραγματικα χρωματα, ενω το Lumia ναι...εσυ εκανες το συγκριτικο ή αλλος φιλος? ας μας επιτρεψεις λοιπον αυτο να μας το πει ο ανθρωπος που ασχοληθηκε και οχι εσυ. Μπορει και να σχυει αυτο που λες,αλλα μην προτρεχουμε..το βασιλειο της τουμπας ειναι ακομη στην ακμη του..

Και κατι τελευταιο, στο συγκριτικο #2495 του paok, κανενας σας δεν πετυχε ποιες ειναι του oppo και ποιες του 1020? ΓΙΑΤΙ αραγε????

Πρωτη φορα που μιλας σωστα ...μετα απο καμια κατοσταρια posts.

Αν και υπερβαλλεις, παρολα αυτα αν και κατα καιρους εχουμε ερθει σε αντιπαραθεση, ομως οφειλω να πω αυτο που βλεπω, και το oppo βγαζει πολυ ομορφο αποτελεσμα, κατι που δεν το περιμενα,σε σχεση με το 1020 αντιπαλο. Σιγουρα με τα + και τα - κανεις δεν αντιλλεγει. Συνολικα το νοκια εινα καλυτερο, αλλα γιατι να μην αναδειξουμε και κατι που το oppo εχει στα + του δεν το καταλαβαινω. Δεν εχω κατι μαζι σου Κωστα,και με κανενα απ τα παιδια.

galaxy Κ zoom - white

Η γνώμη μου είναι οτι αν Κώστα (paok4270) είχες διαφορετικό ύφος στις απαντήσεις σου εδώ στη συζήτησή μας, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς να γίνονται αντιπαραθέσεις και συζητήσεις χωρίς νόημα. Δεν χρειάζεται να προσβάλουμε κανέναν, ούτε να είμαστε απότομοι, ούτε να θεωρούμαστε αυθεντίες, διότι όλοι μαθαίνουμε και απο κάπου ξεκινήσαμε. Οι γνώσεις σου δεν αμφισβητούνται, και είναι αξιόλογες απο οτι έχω καταλάβει, αλλά, με διαφορετικό ύφος όλα γίνονται ευκολότερα και η συζήτηση γίνεται εποικοδομητική.

Αντίστοιχα θεωρώ και για εσένα Χάρη (user_pixon12) οτι αν δεν προέτρεχε το γράψιμο απο τη σκέψη, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Δεν χρειάζεται επιθετικό ύφος, διότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εδώ, ούτε να κατηγορούμε συσκευές ετσι για πλακα, ούτε χρειάζεται να απαντάμε σε όλα τα ποστς και να είμαστε off topic τελικά. Εντάξει, να πούμε και κάτι παραπάνω, αλλά μην το κουράζουμε, κουραζόμαστε και οι ίδιοι.

Εντελώς φιλικά, δεν κάνω καμία υπόδειξη, πάρτε το σαν φιλική παράκληση :)

Κωνσταντίνος

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Παιδιά στα τεστ αν θέλει αυτός που τα κάνει, μπορεί να θάψει το καλύτερο πολύ εύκολα και χωρίς να κλέψει.

Για μένα τα συγκριτικά πρέπει να γίνονται

Ά) Με τρίποδο από την ίδια θέση, την ίδια χρονική στιγμή και με auto.

Β) Ξεχωριστές φώτο με χρήση των έξτρα δυνατοτήτων.

Όπως hardware HDR, OIS, πρόγραμμα νυχτερινών και zoom.

Έτσι θα πάρει μια ιδέα ο αναγνώστης.

Μπορεί η μια συσκευή να διαθέτει κάποιο πρόγραμμα που δίνει καταπληκτικές φώτο το βράδυ. Αν δεν χρησιμοποιηθεί στο τεστ, δεν θα είναι αντικειμενικό, γιατί αυτός που θα το αγοράσει, θα βγάζει βραδινές με αυτό το mode.

Το ίδιο και το OIS, optical zoom κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ούτε η hdr. Χάνει όλο το βάθος χρώματος στην συγκεκριμένη φωτογραφία.. δεν είναι σκιές αυτά που βλέπουμε. Είναι για συγκεκριμένες περιστάσεις η χρήση του.

Όσο για προηγούμενο συγκριτικό όπου ήταν μπερδεμένες οι φωτογραφίες φυσικά και κάποιοι το κατάλαβαν. Προσωπικά πάντα διαβάζω το αρχείο exif όπου εκεί μπορεί ο καθένας να δει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της φωτογραφίας. Βέβαια στο συγκεκριμένο συγκριτικό βλέποντας τις φωτογραφίες στο 100% καταλαβαίνει με την μία ποια φωτογραφία είναι ποιας συσκευής.

Τέλος συγκριτικό με τρίποδα δεν θα ήταν χρήσιμο να γίνει, διότι με κάτι τέτοιο ακυρώνεται ο οπτικός σταθεροποιητής.

Συμφωνώ Δεν είναι να χρησιμοποιούμε τρίποδα, δεν κάνουμε ανάλυση εις βάθος τόσο πολυ. Εμένα τουλάχιστον με ενδιαφέρει η καθημερινή χρήση, και η συσκευή να έχει δυνατότητες να βγάλει κάτι καλό και σε δύσκολες συνθήκες. Μπορεί φυσικά κάποιος να το κανει, και θα είναι καλό να το δουμε.

Στις τελευταίες φωτο που ανέβασα, φαίνεται εκτός των άλλων Πόσο μπορεί η συσκευή να ανταπεξέλθει σε γρήγορες συνθήκες φωτογράφησης. Αν δεν έκανε καλή εστίαση, δεν έκανε καλά διότι εστίασα στο ίδιο σημείο και στις τρεις. Το oppo θέλει προσοχή για να βγάλει καλά με τις ειδικές λειτουργίες του.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Όταν δεν εξασφαλίζουμε ακριβώς παρόμοιες συνθήκες, θα αδικήσουμε την συσκευή που θέλουμε να θάψουμε.

Γι αυτό χρειάζεται τρίποδο.

Από εκεί και πέρα όπως είπα, κάνεις και επί μέρους τεστ.

Όμως αυτές που είναι με τρίποδο, είναι συγκρίσιμες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

1) Καλό είναι να έχεις την δύναμη να μιλάς ευθέως και όχι αορίστως ώστε να έχεις το θάρρος της γνώμης. ΠΟΙΟΣ έκανε ιστορική κωλοτουμπα???? Ονομα θέλω ώστε να σε απαντήσει ο ίδιος. Δεν θα απολογηθώ εγώ για κανέναν εκτός κι αν εννοείς εμένα. Ονομα λοιπόν.....

2) Άλλη μια απόδειξη πως βάζεις κάτι στο κεφάλι σου και αρχίζεις να πυροβολείς αδιακρίτως. Με αποτέλεσμα βέβαια να κακοχαρακτηριζεσαι. Παράθεσέ μου λοιπόν το υποτιθέμενο ποστ μου που σχολιάζω τα χρώματα και κάνω συγκριτικό. Αν δεν το βρεις (και πως να το βρεις αφού δεν έχει συμβεί ποτε) ζήτησε μια συγνώμη (αν θες) που χρησιμοποιείς φανταστικά ποστ για να με κατηγορήσεις. Βέβαια με όλες αυτές τις ανακρίβειες καταλαβαίνεις πως δεν γίνεται να σε παρω στα σοβαρά πλέον....

Υ.Γ. Δεν είπα πως γέμισαν τα τραπέζια με 1020 αλλά το τραπέζι που κάθομαι εγώ με τους φίλους μου.

Και δεν είχα vga, είχα πάει λιιιγο παραπάνω, στο Ν95 8gb (παραμένει έρωτας) μιας και το pixon ήταν αποκρουστικό για τα γούστα μου, μέχρι να πάρω ένα χρόνο μετά το Ν8.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν δεν εξασφαλίζουμε ακριβώς παρόμοιες συνθήκες, θα αδικήσουμε την συσκευή που θέλουμε να θάψουμε.

Γι αυτό χρειάζεται τρίποδο.

Από εκεί και πέρα όπως είπα, κάνεις και επί μέρους τεστ.

Όμως αυτές που είναι με τρίποδο, είναι συγκρίσιμες.

Δεν διαφωνώ αλλά εγώ θέλω ένα πιο ρεαλιστικό συγκριτικό καθημερινής κατάστασης (μιας και ποτε μου δεν είχα και μάλλον δεν θα έχω τρίποδο) οπότε θέλω ένα συγκριτικό "χειρός".... Πιστεύω πως το 90-95% των χρηστών δεν χρησιμοποιεί τρίποδο οπότε κάπως έτσι θα ήθελαν το συγκριτικό.

Κώστα (kerras) ακύρωσε την αγγελία σου και κάνε εκ νέου ένα με την Nokia camera. Αυτη δηλαδή που χρησιμοποιεί το 100% των χρηστών του 1020. Αντίστοιχα βρες την ανάλογη του oppo.

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

1) Καλό είναι να έχεις την δύναμη να μιλάς ευθέως και όχι αορίστως ώστε να έχεις το θάρρος της γνώμης. ΠΟΙΟΣ έκανε ιστορική κωλοτουμπα???? Ονομα θέλω ώστε να σε απαντήσει ο ίδιος. Δεν θα απολογηθώ εγώ για κανέναν εκτός κι αν εννοείς εμένα. Ονομα λοιπόν.....

2) Άλλη μια απόδειξη πως βάζεις κάτι στο κεφάλι σου και αρχίζεις να πυροβολείς αδιακρίτως. Με αποτέλεσμα βέβαια να κακοχαρακτηριζεσαι. Παράθεσέ μου λοιπόν το υποτιθέμενο ποστ μου που σχολιάζω τα χρώματα και κάνω συγκριτικό. Αν δεν το βρεις (και πως να το βρεις αφού δεν έχει συμβεί ποτε) ζήτησε μια συγνώμη (αν θες) που χρησιμοποιείς φανταστικά ποστ για να με κατηγορήσεις. Βέβαια με όλες αυτές τις ανακρίβειες καταλαβαίνεις πως δεν γίνεται να σε παρω στα σοβαρά πλέον....

Υ.Γ. Δεν είπα πως γέμισαν τα τραπέζια με 1020 αλλά το τραπέζι που κάθομαι εγώ με τους φίλους μου.

Και δεν είχα vga, είχα πάει λιιιγο παραπάνω, στο Ν95 8gb (παραμένει έρωτας) μιας και το pixon ήταν αποκρουστικό για τα γούστα μου, μέχρι να πάρω ένα χρόνο μετά το Ν8.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν διαφωνώ αλλά εγώ θέλω ένα πιο ρεαλιστικό συγκριτικό καθημερινής κατάστασης (μιας και ποτε μου δεν είχα και μάλλον δεν θα έχω τρίποδο) οπότε θέλω ένα συγκριτικό "χειρός".... Πιστεύω πως το 90-95% των χρηστών δεν χρησιμοποιεί τρίποδο οπότε κάπως έτσι θα ήθελαν το συγκριτικό.

Κώστα (kerras) ακύρωσε την αγγελία σου και κάνε εκ νέου ένα με την Nokia camera. Αυτη δηλαδή που χρησιμοποιεί το 100% των χρηστών του 1020. Αντίστοιχα βρες την ανάλογη του oppo.

Το 2 δεν αφορουσε εσενα,αλλα μια παραθεση ενος υποστηριχτη σου. Αν δεις το post που εγινε η παραθεση θα καταλαβεις. Και κατι αλλο ρε φιλε,δεν μιλαμε για ομορφια,αλλα για ΚΑΜΕΡΑ. Τι αποκρουστικο για τα γουστα σου μας λες το pixon? Ελα στο θεμα εμφανιση να το συζητησουμε. Δλδ το 1020 το θεωρεις ομορφο? αλλο συζηταμε ομως.Μην βγαινουμε εκτος.. Και επειδη το ξερω οτι δεν θα συμφωνησουμε ποτε,θα σε παρακαλεσω να μην μου απευθυνεις ξανα τον λογο,οπως κ εγω δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου,για τον Κωστα (paok) ελεγα,αλλα πιστευω πως μπορω να συννενοηθω πολυ καλυτερα με το παιδι παρα μαζι σου. Σε εκεινον μια συγνωμη ισως οφειλω για την ολη παρεξηγηση,σε σενα οχι.

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Το 2 δεν αφορουσε εσενα,αλλα μια παραθεση ενος υποστηριχτη σου. Αν δεις το post που εγινε η παραθεση θα καταλαβεις. Και κατι αλλο ρε φιλε,δεν μιλαμε για ομορφια,αλλα για ΚΑΜΕΡΑ. Τι αποκρουστικο για τα γουστα σου μας λες το pixon? Ελα στο θεμα εμφανιση να το συζητησουμε. Δλδ το 1020 το θεωρεις ομορφο? αλλο συζητηαμε ομως.Μην βγαινουμε εκτος..

1.Είπα πως το pixon ήταν αποκρουστικό και γι αυτό δεν το κοίταξα καν. Προφανώς για μένα παίζει ρόλο η εμφάνιση και ναι, το 1020 μου αρέσει.

2. Έχω και υποστηριχτές???? Μπράβο μου!!!! Αλλά εσυ έγραψες για ΜΕΝΑ.

3. Ακομα κρύβεσαι και δεν λες ποιος έκανε κωλοτουμπα ώστε να απαντήσει. Να με βγάλει δηλαδή απο τον κόπο να σπολογουμε εγώ για τους άλλους. ΟΝΟΜΑ λοιπόν.....

1.Είπα πως το pixon ήταν αποκρουστικό και γι αυτό δεν το κοίταξα καν. Προφανώς για μένα παίζει ρόλο η εμφάνιση και ναι, το 1020 μου αρέσει.

2. Έχω και υποστηριχτές???? Μπράβο μου!!!! Αλλά εσυ έγραψες για ΜΕΝΑ.

3. Ακομα κρύβεσαι και δεν λες ποιος έκανε κωλοτουμπα ώστε να απαντήσει. Να με βγάλει δηλαδή απο τον κόπο να σπολογουμε εγώ για τους άλλους. ΟΝΟΜΑ λοιπόν.....

Στην παραθεση απαντησα ρε συ, δες το καλυτερα,ηταν 2 posts σε ενα, τελοςπαντων νομιζα πως εγινε κατανοητο,αφου στο εξηγησα,γιατι εισαι επιθετικος ακομα?

Για τα εμφανισιακα μην το συνεχισουμε εδω,ειναι εντελως εκτος θεματος. Και φυσικα για την κωλοτουμπα στον Κωστα αναφερομαι,ΟΜΩΣ αυτο δεν σημαινει πως σε οτι κινητο αγοραζει θα του παω κοντρα,διοτι με μεγαλη μου εκπληξη ειδα πολυ ομορφο αποτελεσμα σε γενικες γραμμες απο το oppo,γιατι δλδ να το κρυψω και να λιβανιζω τα παλια που βαρεθηκαμε πια να αναλυουμε? Με καταλαβες? (καλα ξερω πως οχι..επειδη δεν θες οχι οτι δεν μπορεις) αλλα εγω εξηγηθηκα! :)

Ας βαλουμε ομως μια τελεια εδω σε παρακαλω. Οκ εχεις το καλυτερο κινητο, ειχες και το καλυτερο κινητο,προφανως μελλοντικα ΘΑ εχεις κ το καλυτερο κινητο, και το πιο ομορφο, εγω εχω παραδεχτει την ανωτεροτητα αλλων συσκευων, οποτε νομιζω το θεμα εληξε.

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Ας βαλουμε ομως μια τελεια εδω σε παρακαλω. Οκ εχεις το καλυτερο κινητο, ειχες και το καλυτερο κινητο,προφανως μελλοντικα ΘΑ εχεις κ το καλυτερο κινητο, και το πιο ομορφο, εγω εχω παραδεχτει την ανωτεροτητα αλλων συσκευων, οποτε νομιζω το θεμα εληξε.

Είδες λοιπόν? Τι μπορώ να προσθέσω αφού λες πράγματα που δεν έχω πει ποτέ. Αλλο να πω το καλύτερο για μένα κι άλλο αυτο που λες. Ίσως το έχεις απωθημένο και το επαναλαμβάνεις. Τέλος πάντων, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Άλλωστε αρκετά "λερώσαμε" το θέμα.

Κώστα paok, ήρθε η σειρά σου να απολογηθείς για την κωλοτουμπα (αν και δεν νομίζω πως αρνήθηκες την ανωτερότητα του 1020)....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...