travolta Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ εγω κατεβασα μερικα thems se jad τα βαζω στην καρτα μνηνης τα κανω explore μεσα απο το media αλλα δεν μου τα αναγνωριζει τι κανω??????????????????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Πως τα περναω στο κινητο ρε παιδια?δεν εχω ιδεα..και δε νεχω βρει καπου να το λεει Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Μέσω desktop software. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 αυτό το γνωρίζω αλλά πώς? Ποιά αρχεία περνάω και πού? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 κανενα themes gia blackberry 9700 os6 ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matas12 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καλημερα εχω αγορασει το 9800 και κατεβασα πριν μερικες ωρες ενα theme συμβατο με os 6.... εγινε download αλλα δεν ξερωφ απο που να το εγκαταστησω ????στην αλλαγη θεματος που φθανει μεσα απο τις επιλογες , δεν αλλαζει ξερει κανεις,,,δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολο ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 matas12, σύμφωνα με τους ΟΠΧ η επίσημη γλώσσα για την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη του myphone.gr είναι τα Ελληνικά. Δημοσιεύσεις σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα δεν γίνονται αποδεκτές. Βλέπω ότι όλα τα υπόλοιπα μηνύματά σου στο forum είναι στα ελληνικά, εκτός από τα τελευταία post στο θέμα που συζητάμε τώρα. Θα σε παρακαλέσω επόμενες ερωτήσεις σου να είναι στα ελληνικά γιατί ήδη έχω διαγράψει 3 post σου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts