Jump to content

Λογαριασμοί telepassport?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους δεν το ξέρουν, απο 19/1 η alphabank κρατάει προμήθεια 1.20 ευρώ για την εξόφληση λογαριασμών telepassport (μέχρι τώρα ήταν χωρίς προμήθεια). Μήπως ξέρει κανείς πως αλλιως μπορώ να εξοφλώ τους λογιαριασμούς μου χωρίς προμήθεια?

:confused:

Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παγια εντολή εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Πιστωτική κάρτα. Εγώ προσωπικά εξοφλώ λογαριασμούς TelePassport απο το online web banking της Eurobank...

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios ( 7 Φεβ. 2004 , 00:43)

δηλαδη δεν υπαρχει τροπος χωρις να μας κλεβουν οι τραπεζες με προμηθειες μαιμου?

Δε θα τις έλεγα μαϊμού, αφού απασχολείς τους υπαλλήλους τους.

Ο μόνος τρόπος για δωρεάν πληρωμή λογαριασμών σε μια τράπεζα είναι να έχει κάνει ειδική συμφωνία με την εταιρία σου.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Φεβ. 2004 , 20:24)

Ο μόνος τρόπος για δωρεάν πληρωμή λογαριασμών σε μια τράπεζα είναι να έχει κάνει ειδική συμφωνία με την εταιρία σου.

τωρα πρεπει να μου κανεις πλακα τι σημαινει απασχολεις τους υπαλληλους,γιαυτο δεν τους εχουν.Δηλαδη αν αυριο παω στον φουρναρη θα πρεπει να του δωσω προμηθεια που τον απασχολω.

Εξαλου οι προμηθειες αυτες εχουν βγει παρανομες και με δικαστικη αποφαση αν θυμασαι καλα τοτε με ενα δικηγορο, στην Θεσσαλονικη νομιζω, αλλα τραπεζες ειναι αυτες δεν καταλαβαινουν ουτε απο νομους ουτε απο τιποτα :mad:

SMILE, LIFE IS NICE

Ωραία. Και ας πούμε οτι τον απασχολούμε τον υπάλληλο για 2 λέπτα το πολύ. Θα πρέπει να πληρώσουμε 1,20 ευρώ (408 Δραχμές);;;

Νομίζω είναι λίγο υπερβολικό.

Αν η προμηθεια ηταν γύρω στα 0,60 ευρω νομίζω οτι θα ήταν πιο normal.

Εγω πιστεύω πως η καλύτερη λύση για να πληρωσω τον λογαριασμό μου στην TelePassport είναι η Telepassport Visa που μου δίνει επιπλέον έκπτωση 3% - 7% στον λογαριασμό. Μάλλον θα την εκδόσω σιγα σιγα ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 7 Φεβ. 2004 , 23:12)

Ωραία. Και ας πούμε οτι τον απασχολούμε τον υπάλληλο για 2 λέπτα το πολύ. Θα πρέπει να πληρώσουμε 1,20 ευρώ (408 Δραχμές);;;

Νομίζω είναι λίγο υπερβολικό.

Αν η προμηθεια ηταν γύρω στα 0,60 ευρω νομίζω οτι θα ήταν πιο normal.

Εγω πιστεύω πως η καλύτερη λύση για να πληρωσω τον λογαριασμό μου στην TelePassport είναι η Telepassport Visa που μου δίνει επιπλέον έκπτωση 3% - 7% στον λογαριασμό. Μάλλον θα την εκδόσω σιγα σιγα ;)

Λοιπον για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας ''η προμηθεια ειναι καταχριστικη ειτε ειναι 0,000000000001ε ειτε ειναι 1000ε.

Οσο για την καρτα ελεος!! Σε καταλαιβενω να θες να πουλησει η καρτα αλλα οχι οτι γλυτωνοντας αντε και-1 1/2ε το μηνα σε συμφερει η καρτα.Αν κατσις να τα υπολογισεις εισαι και μειων νομιζω.

Φιλικα

SMILE, LIFE IS NICE

Δεν είπα οτι όλοι πρέπει να βγάλουμε πιστωτική. Αν δείς λιγο καλύτερα μιλησα για τον καλύτερο τρόπο να πληρώσω τον λογαριασμό ΜΟΥ.

Απο την στιγμή που θα καταργήσω την υπάρχουσα πιστωτική μου για να βγάλω την TPH visa δεν καταλαβαίνω πως θα βγώ ζημιωμένος. :confused:

Επισης απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις το μεγεθος του λογαρισμού μου καθώς και την χρήση που θα κάνω στην κάρτα δεν μπορείς να βγάλεις συμεράσματα.

Σίγουρα όμως η κάρτα δεν τους συμφέρει ολους :)

Φιλικά

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 7 Φεβ. 2004 , 23:24)

Δεν είπα οτι όλοι πρέπει να βγάλουμε πιστωτική. Αν δείς λιγο καλύτερα μιλησα για τον καλύτερο τρόπο να πληρώσω τον λογαριασμό ΜΟΥ.

Απο την στιγμή που θα καταργήσω την υπάρχουσα πιστωτική μου για να βγάλω την TPH visa δεν καταλαβαίνω πως θα βγώ ζημιωμένος. :confused:

Επισης απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις το μεγεθος του λογαρισμού μου καθώς και την χρήση που θα κάνω στην κάρτα δεν μπορείς να βγάλεις συμεράσματα.

Σίγουρα όμως η κάρτα δεν τους συμφέρει ολους :)

Φιλικά

καλα ντε μην φωναζεις :) :)

πιστευω οτι καθε περιπτωσει ειναι ξεχωριστη και ο καθενας μας εχει τη κριση να δει αν τον συμφερει ή οχι

παντως εγω τους λογαριασμους τους αυξανω και παω οταν περασω τα 30 ευρω θα βγαλω και εγω καρτα. η εκπτωση ειναι κλιμακωτη αν ναι πως παει?

SMILE, LIFE IS NICE

θα σου στειλω PM για να μην θεωρηθει διαφήμιση. :)

H ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ . ΝΟΜΙΖΩ 0,5 Ή 0,6 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ.

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Φεβ. 2004 , 20:24)

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μαλακία έγραψα. Άλλο είχα στο μυαλό μου.

Κάτω οι χρεώσεις-μαϊμού των τραπεζών!!!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oi etairies ofeiloun na ehoun toulahisto enan tropo eksoflishs horis epipleon eksoda. allios einai koroidia na diafimizoun oti den ehoun pagia kai oti plironeis mono oti tilefoneis. an theloun as ftiaksoun diktyo opou mporeis na pas na eksofleis ton logariasmo, kai an den theloun na to kanoun ayto kai kanoun symbaseis me tis trapezes, tote tous ypallilous tis trapezas na tous plironei i etairia. ego an i etairia mou den mou dosei 1 toulahisto tropo na pigaino na plirono to logariasmo tzampa, tin kleino kai teleiose.

kai osoi to theoroun fysiko na plironoun promitheia, tin epomeni fora pou tha pan ston ote gia eksoflisi as hatzilikosoun ton tameia me kana eyro na doume pos tha tous fanei...

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

Oi etairies ofeiloun na ehoun toulahisto enan tropo eksoflishs horis epipleon eksoda. allios einai koroidia na diafimizoun oti den ehoun pagia kai oti plironeis mono oti tilefoneis.

Συμφωνώ μαζί σου Thaner, αυτό είναι πολύ λογικό και είναι υποχρεωμένες οι εταιρίες να το κάνουν.

Μια λύση θα ήταν, η κάθε μία εταιρία να έχει 1-2 λογαριαμούς σε μικρές τράπεζες, οι οποίες συνήθως δεν χρεώνουν κάποια προμήθεια εύκολα (π.χ. Aspis Bank).

• 2 weeks later...
oson afora thn Eurobank,anoigontas logariasmo kai syndeontas ton me ton logariasmo ths Telepassport,wste na e3ofleitai me pagia entolh kathe mhna,plhrwneis E 0,50 ws promitheia...twra giati kai pali plhrwneis den kserw..isws giati twra apasxoleis to mhxanhma..(opws eipe gia tous ypallhlous o filos lewton :D :p :p )

Επισης να γνωρίζεται πως η Αγροτική Τράπεζα αλλά και απο τις 29/2 και η Τράπεζα Πειραιώς θα χρεώνουν 0,50€ αντί 1,20€...

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

• 1 month later...

Φίλοι μου που τους πλησίασαν συνεργάτες της Telepassport τους πρότειναν κάρτες της Γενικής Τράπεζας και όχι τη cobranded της εταιρείας; Δηλαδή αντί υποτίθεται να υποστηρίζεται η πιστωτική κάρτα πλασάρανε κάρτες άλλης τράπεζας;

Με την Alpha παρουσιάστηκαν και πολλές άγνωστες πληρωμές. Υπήρχαν πελάτες που πλήρωσαν το λογαριασμό τους η εταιρεία για κάποιο λόγο δεν ενημερώθηκε σωστά και έτσι δεν υπήρχε εκκαθάριση με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκκρεμότητες

Εγώ αυτά που κατάλαβα με βάση τα δημοσιεύματα οι τράπεζες πλέον χρεώνουν οποιαδήποτε πληρωμή στα γκισέ. Ειδικά η Πειραιώς που αναφέρει ο φίλος. Οπότε η μόνη λύση είναι τα εναλλακτικά δίκτυα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος klainmein (25 Φεβ. 2004 , 12:37)

plhrwneis E 0,50 ws promitheia...twra giati kai pali plhrwneis den kserw..isws giati twra apasxoleis to mhxanhma..(opws eipe gia tous ypallhlous o filos lewton :D :p :p )

:lol: :lol: :lol:

Όσο για τους υπαλλήλους

Ήμαρτον! Δηλαδή τόσα χρόνια, δεν απασχολούσαν υπαλλήλους? Τώρα σκαρφίστηκαν τις προμηθειες?

Don't criticize... what you can't understand...!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η TelePassport ξεκινάει τμηματικά την εξόφληση των λογαριασμών μέσω την γραφείων των συνεργατών της.

Οι λογαριασμοί εξοφλούνται χωρίς καμία επιβάρυνση στα εξής γραφεία συνεργατών:

Καβάλα, Σπινάσα Ελένη (2510 225284)

Λάρισα, Παντελίδου Φρειδερίκη (2410 549231)

Τρίκαλα, Παπαγεωργίου Θωμάς (24310 29320)

Τρίπολη, Σιουρούνη Αννα, (2710 238788)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 8 Απρ. 2004 , 16:21)

:lol: :lol: :lol:

Όσο για τους υπαλλήλους

Ήμαρτον! Δηλαδή τόσα χρόνια, δεν απασχολούσαν υπαλλήλους? Τώρα σκαρφίστηκαν τις προμηθειες?

Ε οι προμηθειες ειναι απλα για να σε κανουν να ΜΗΝ πηγαινεις στην τραπεζα για αυτο το λογο! Δεν κερδιζει η τραπεζα σχεδον τιποτα και καθυστερεις τους μεγαλοκαταθετες που περιμενουν στην ουρα πισω απο σενα... :p Ρε δεν ντρεπονται λιγο λεω εγω...

Παντως η Alpha Bank μεσω web banking και ATM's υποστηριζει την εξοφληση λογαριασμων Telepassport και δεν χρεωνει εξοδα, πραγμα πολυ λογικο.. :)

Infinite loneliness

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 9 Απρ. 2004 , 00:17)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η TelePassport ξεκινάει τμηματικά την εξόφληση των λογαριασμών μέσω την γραφείων των συνεργατών της.

Οι λογαριασμοί εξοφλούνται χωρίς καμία επιβάρυνση στα εξής γραφεία συνεργατών:

Καβάλα, Σπινάσα Ελένη (2510 225284)

Λάρισα, Παντελίδου Φρειδερίκη (2410 549231)

Τρίκαλα, Παπαγεωργίου Θωμάς (24310 29320)

Τρίπολη, Σιουρούνη Αννα, (2710 238788)

Μηπως ξέρεις αν προβλέπεται να συμβεί αυτό και στην Αθήνα; :o

• 2 months later...

μπορεις να πληρωσης και στην τραπεζα ASRIS XΩΡΙΣ χρεωση!

ASPIS BANK

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Soulman ( 9 Απρ. 2004 , 09:19)

Ε οι προμηθειες ειναι απλα για να σε κανουν να ΜΗΝ πηγαινεις στην τραπεζα για αυτο το λογο! Δεν κερδιζει η τραπεζα σχεδον τιποτα και καθυστερεις τους μεγαλοκαταθετες που περιμενουν στην ουρα πισω απο σενα... :p Ρε δεν ντρεπονται λιγο λεω εγω...

Παντως η Alpha Bank μεσω web banking και ATM's υποστηριζει την εξοφληση λογαριασμων Telepassport και δεν χρεωνει εξοδα, πραγμα πολυ λογικο.. :)

απο 15/6 χρεωνει 1,20 ευρω και απο 15/7 1,5 απο web banking alpha,επειδη πλεον δεν ειναι δωρεαν

• 3 weeks later...

Oles ma oles oi trapezes se ligo kairo 8a exoun promh8eia. einai h nea politikh ayth. Dystyxws tis idiwtikes etairies den tis symferei na kanoun kamia eidikh symfwnia me tis trapezes giati den exoun kapoio pagio. Ti ennow. Sthn vodafone pou einai etairia kinhths thlefwnias an kata8eseis sthn trapeza den plhrwneis promh8eia giati exei ginei eidikh symfwnia ALLA se xrewnei h vodafone sto pagio sou thn promh8eia.

Fantasteite loipon oles oi etairies sta8erhs thlefwnias pou ypoti8etai pws den exoun pagio na kanoun symfwnia me thn trapeza na mhn epivarinetai o pelaths promh8eia... den symferei

Kai ena allo kalo. Mporei na plhrwneis promh8eia gia na plhrwseis kapoio log/smo sta8erhs alla otan paei h etairia na eispra3ei ta xrhmata pou plhrwses plhrwnei kai auth promh8eia. Kai ena allo asxeto me to olo 8ema alla mia pou milame gia trapezes na to pw, osoi douleuoun kai travane ton mis8o tous me karta apo ATM diaforetikhs trapezas apo auth pou pairnoun to mis8o tous h trapeza krataei kai ekei promh8eia...

Adistaktes oi trapezes loipon. As elpisoume na mhn au3hsoun panw apo 1.50 euro thn promh8eia...