GaleaNatur Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Παίδες,μια ερώτηση κι από εμένα,επειδή μάλον θα το πάρω το jet στο κοματι φωτογραφια και video ποιες είνaι οι εντυπώσεις σας?Απλά καλές φώτο,πολύ καλές,ενθουσιασμένοι??? θα ελεγεγα καλες απλα,οριστε και μια που εβγαλα σημερα με αρκετο φωτισμο ημερας http://img225.imageshack.us/img225/3116/0039k.th.jpg και μια χθεσινη βραδινη http://img197.imageshack.us/img197/809/0038p.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoplan Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Ένα κινητό είναι που βγάζει κ καμια φωτογραφία που και που. Δεν είναι φωτογραφική μηχανή που παίρνει και τηλέφωνο άντε και κανα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 απλα σχολιασα τις φωτο δεν ειπα οτι εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος,ετσι κι αλλιως εγω προσωπικα σπανια το χρησιμοποιω το κινητο μου για φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Ένα κινητό είναι που βγάζει κ καμια φωτογραφία που και που. Δεν είναι φωτογραφική μηχανή που παίρνει και τηλέφωνο άντε και κανα sms. Κι όμως η φωτο που ανέβασε ο φίλος και ειναι τραβηγμένη μέρα την βρίσκω εξαιρετική . . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoplan Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή. απλά κράζω αυτούς που όταν βλέπουν ένα κινητό το πρώτο που κοιτάνε είναι πόσα mpixel είναι η φωτογραφική του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pao132003 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 διαβάζω ότι το κινητό υποστηρίζει βίντεο H.264, όμως όταν προσπαθώ να αναπαράγω ένα, μου βγάζει μήνυμα unsupported file type. ξέρει κανείς αν πρέπει να προβώ σε κάποια ενέργεια για να παίξουν τα βίτνεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1984 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 δeν πιστευω απο την vodafone να εχει και το μενου της vodafone εεε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neni_Da Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή. απλά κράζω αυτούς που όταν βλέπουν ένα κινητό το πρώτο που κοιτάνε είναι πόσα mpixel είναι η φωτογραφική του. Δεν νομίζω πως υπάρχει πρότυπο προτεραιοτήτων στα χαρακτηριστικά ενός κινητού....Περί ορέξεως....!!!...και για να πούμε την αλήθεια για ανάλυση 5MP η ποιότητα των φωτό....δεν είναι και η καλύτερη..!!!! Επίσης, φίλε neoplan σε έθεσε κάποιος επίσημο κράχτη του forum...??...Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα....αν δεν έχεις κάπου να συμβάλλεις η σιωπή είναι χρυσός..!!! Σκέψου το χρυσέ μου... ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Δεν νομίζω πως υπάρχει πρότυπο προτεραιοτήτων στα χαρακτηριστικά ενός κινητού....Περί ορέξεως....!!!...και για να πούμε την αλήθεια για ανάλυση 5MP η ποιότητα των φωτό....δεν είναι και η καλύτερη..!!!! Επίσης, φίλε neoplan σε έθεσε κάποιος επίσημο κράχτη του forum...??...Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα....αν δεν έχεις κάπου να συμβάλλεις η σιωπή είναι χρυσός..!!! Σκέψου το χρυσέ μου... ;) επίσημο κράχτη:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κορυφαίο . . . .Συμφωνώ κι εγώ φίλε neoplan. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να παίρνεις ενα τηλέφωνο με κριτήριο και την κάμερα του? Ο καθένας παίρνει κάποιο κινητό με βάση κάποια κριτήρια και φανταζομαι πως κανεις δεν δινει 400 κ 500 euro για ενα κινητο απλα για να παίρνει τηλέφωνο . . .Και μην μου πεις το κλασικό πως αν θέλεις καλή κάμερα παίρνεις ψηφιακή, γιατί με την λογική αυτή και το wifi αχρηστο είναι κ αν θελεις wifi παίρνεις notebook κι όχι τηλ. και πάει λέγοντας . . . .Εγώ τουλάχιστον με τόσα χρήματα απαιτώ να έχει καλή κάμερα.Άλλους δεν τους νοιάζει.Γούστα φίλε μου . . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoplan Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Αυτή είναι η άποψή μου και ξέρω ότι υπάρχουν πολλά άτομα που συμφωνούν μαζί μου. Όπως κάποιοι δεν τους ενδιαφέρει αν το αμάξι που θα αγοράσουν παίζει mp3 έτσι κ εμένα το τελευταίο πράμα που κοιτάω σε ένα κινητό είναι η κάμερα. Τεσπα, γούστα είναι αυτά κ πρέπει να τα σεβαστούμε. Τον χαρακτηρισμό "επίσημο κράχτη" δεν τον καταλαβαίνω κ πιστεύω ότι δεν έχει λογική. Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν. Παρακολουθώ αυτή τη συζήτηση επειδή με ενδιαφέρουν οι απόψεις των χρηστών κυρίως για τα προβλήματα που παρουσιάζει το εν λόγω τηλέφωνο. Πιστεύω ότι έχω συμβάλει βοηθώντας αρκετούς κ αυτό μπορεί να διαπιστωθεί από τα ευχαριστώ π υπάρχουν στο inbox μου. Εδώ κ μερικές ημέρες ετοιμάζω και έναν οδηγό στα ελληνικά για το πως να γίνει εγκατάσταση we-travel και σύντομα θα το δημοσιεύσω εδώ, κυρίως επειδή μ τρώει πολύ χρόνο να απαντώ σε κάθε χρήστη ξεχωριστά. Όσον αφορά το service της vodafone, σήμερα επικοινώνησα με το 13830 γιατί έχουν περάσει 2 βδομάδες από τότε που το παρέδωσα (η μπαταρία ήθελε φόρτιση 2 φορες τη μέρα). Μου είπαν ότι το κινητό είχε σταλεί στο εξωτερικό στην αντιπροσωπία της samsung και εδώ και 5 μέρες βρίσκεται κάπου στη vodafone αλλά δεν είναι στο κατάστημα που το έδωσα. Κάλεσα το κατάστημα σήμερα αλλά δεν έλαβα απάντηση. Τους λέω στo 13830 τη διεύθυνση κ τον αριθμό του καταστήματος κ μου λένε "Δεν έχουμε κατάστημα εκεί" Το κατάστημα είναι αυτό: clicky clicky Ελπίζω το απόγευμα να απαντήσουν αλλιώς θα πάω απο κει και θα γίνει τζέρτζελος :X edit: πάτησα παράθεση αντί για τροποποίηση.... sry αλλά δε βλέπω πουθενά διαγραφή edit: done ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_g1 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Το κουμπι με τον κυβο πως δουλευει??Γιατι πηγα σε ενα καταστημα εδω στην Λεμεσο που μενω και δεν το εβρισκα πως δουλευει.Το πατουσα και με εβαζε μεσα στο κυριως μενου.Μονο αυτο εκανε.Δεν εβγαζε τον περιστρεφομενο κυβο που εχω δει στα βιντεος για το κινητο.Μηπως πρεπει να κανεις καποια ρυθμιση? Και επισης οποιος ειναι απο Κυπρο παρακαλω ας μου απαντησει...ποιο καταστημα εμπιστευεστε για αγορα κινητου?Γερμανος,Στεφανης,Αηλιωτης η καποιο καταστημα οχι και τοσο ξακουστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pao132003 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Το κουμπι με τον κυβο πως δουλευει??Γιατι πηγα σε ενα καταστημα εδω στην Λεμεσο που μενω και δεν το εβρισκα πως δουλευει.Το πατουσα και με εβαζε μεσα στο κυριως μενου.Μονο αυτο εκανε.Δεν εβγαζε τον περιστρεφομενο κυβο που εχω δει στα βιντεος για το κινητο.Μηπως πρεπει να κανεις καποια ρυθμιση? Και επισης οποιος ειναι απο Κυπρο παρακαλω ας μου απαντησει...ποιο καταστημα εμπιστευεστε για αγορα κινητου?Γερμανος,Στεφανης,Αηλιωτης η καποιο καταστημα οχι και τοσο ξακουστο? o περιστρεφόμενος κύβος βγαίνει από ένα κουμπί στο πλάι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neni_Da Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Παιδιά, μια ερωτησούλα σε όσους το έχουν..Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια μιας κλήσης κάνει έναν έντονο ήχο τύπου μπιπ για κάποια δευτερόλεπτα και δεν ακούς το συνομιλητή σου. Μετά σταματάει..Έχει συμβεί σε κανέναν?? Δοκίμασες να βγάλεις την Υπενθύμιση Λεπτού ..? Είναι στο Ρυθμίσεις εφαρμογής--> Κλήση-->Όλες οι Κλήσεις-->Ήχοι Κατάστασης Κλήσης Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Πραγματι οταν δινεις 400 ευρω για ενα κινητο αλιμονο να μην βγαζει καλες φωτογραφιες. Αν δεν θελεις φωτογραφιες δινεις τα μισα και παιρνεις το Star που ακομα και αυτο βγαζει ικανοποιητικες σε φως ημερας. Παντως το Jet μια χαρα τα καταφερνει και προσωπικα δεν θα ειχα παραπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Γειά σας. Ηθελα να ρωτήσω τι παραπάνω έχει το Samsung i8910 HD από το s8000 jet, που κοστίζει αρκετά παραπάνω ? Εκτός από το ότι είναι symbian το πρώτο και προφανώς δέχεται εφαρμογές ενώ το s8000 όχι, τι άλλα παραπάνω πράγματα θα μπορούσαν να με πείσουν να αγοράσω το πρώτο ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Δοκίμασες να βγάλεις την Υπενθύμιση Λεπτού ..? Είναι στο Ρυθμίσεις εφαρμογής--> Κλήση-->Όλες οι Κλήσεις-->Ήχοι Κατάστασης Κλήσης Δεν είναι τσεκαρισμένο..Αλλά δεν το κάνει ανά λεπτό..Το κάνει χωρίς να έχω βρει ακόμα τρόπο αναπαραγωγής - σε άσχετες στιγμές, δλδ - και ξαφνικά δεν ακούς τον άλλο καθόλου. Ακούγεται απλώς ο διαπεραστικός ήχος..:wacko::X Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neni_Da Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 ...Πακέτο....!!! ...έχεις μιλήσει με samsung...??? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Bamiolos αν και δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος για συγκρισεις θα σου πω το εξης: αν δεν χρειαζεσαι symbian και βιντεο HD στο κινητο σου παρε το Jet. Κινητο που προσφερει ο,τι χρειαζεται μια μεγαλη μεριδα κοινου χωρις να ειναι υπερτιμημενο.. τοσο απλα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 καλησπέρα σε όλους μπορεί κάποιος να μου προτείνει Micro SD 8GB? class 4 η 6 αν γίνεται. πχ. http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=5971&osCsid=0c37137cba48775c27b3708ad116c4f7 είναι class 4 η 6? να πάρω αυτήν η κάποια άλλη? ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Πολύ καλή επιλογή. Οι mobile ultra είναι class 6 και το ίδιο, πιστεύω ισχύει και για αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Bamiolos αν και δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος για συγκρισεις θα σου πω το εξης: αν δεν χρειαζεσαι symbian και βιντεο HD στο κινητο σου παρε το Jet. Κινητο που προσφερει ο,τι χρειαζεται μια μεγαλη μεριδα κοινου χωρις να ειναι υπερτιμημενο.. τοσο απλα!:D Σε ευχαριστώ θερμά. Ηδη το παράγγειλα από cosmote shop λόγω επιδότησης. Να είσαι καλά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoplan Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 καλησπέρα σε όλους μπορεί κάποιος να μου προτείνει Micro SD 8GB? class 4 η 6 αν γίνεται. πχ. http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=5971&osCsid=0c37137cba48775c27b3708ad116c4f7 είναι class 4 η 6? να πάρω αυτήν η κάποια άλλη? ευχαριστώ πολύ :) Εγώ τσίμπησα KINGSTON 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 4 με 20€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitdoc Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 καλησπέρα σε όλους μπορεί κάποιος να μου προτείνει Micro SD 8GB? class 4 η 6 αν γίνεται. πχ. http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=5971&osCsid=0c37137cba48775c27b3708ad116c4f7 είναι class 4 η 6? να πάρω αυτήν η κάποια άλλη? ευχαριστώ πολύ :) Μολις παρηγγειλα αυτην : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553785 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Καλησπέρα. Εχω ένα Nokia 6600 και τώρα που θα πάρω το samsung s8000, θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου από το ένα άλλο, αλλά ομαδικά. Αν υπάρχει τρόπος θα το εκτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 ...Πακέτο....!!! ...έχεις μιλήσει με samsung...??? Όχι... Και δεν το παλεύω και να μπλέξω τώρα..Αλλά αν συνεχιστεί δεν το γλιτώνω..:( Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts