Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα πάλι τα ίδια. Χτες βράδυ κατα τις 9 πλήρες φορτισμένο, το βγάζω από την πρίζα, του βάζω ξυπνητήρι κ πάω για ύπνο μετά από λίγο.

Ξυπνάω σήμερα στις 9.30 από το ξυπνητήρι κ βλέπω την μπαταρία άδεια....

Πλέον έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι γιατί να κρατάει 12 ώρες μόνο είναι ξεφτίλα.

Και σε αυτό το διάστημα ούτε τηλέφωνα πήρα, ούτε 3g, ούτε wifi, ούτε bluetooth.

Τι προτείνετε? Να το βάλω χωρίς sim να δουλέψει να δω πόσο θα κρατήσει? Να το στείλω πίσω? ή να πάρω μια μπαταρία απο ebay να δω κάνει τα ίδια?

Δοκίμασε όταν βλέπεις ότι κατεβαίνει γρήγορα η μπαταρία να σβήσεις το κινητό να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις. Μετά δες πως θα πάει. Μου το κάνει καμιά φορά με το G810 που έχω στο avatar και λύνεται με τον συγκεκριμένο τρόπο.Δοκίμασέ το δεν χάνεις κάτι.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω σε τι μπορεί να χρησιμέψει αυτό αλλά θα το δοκιμάσω

Χτες κράτησε 15 ώρες περίπου με αρκετά τηλέφωνα (από εκεί που κρατούσε 12 χωρίς να κάνει τπτ)

δεν πιστεύω να θέλει χρόνο η μπαταρία να πάρει τα ίσα της :P

Χτες κράτησε 15 ώρες περίπου με αρκετά τηλέφωνα (από εκεί που κρατούσε 12 χωρίς να κάνει τπτ)

Γιατί κάθεσαι και παιδεύεσαι. Πήγαινέ το εκεί που το πήρες και πες ότι έχει πρόβλημα. Αν έχεις εγγύηση θα σου δώσουν νέα μπαταρία, αν όχι τότε αγόρασε μία καινούργια. Η μπαταρία σου είναι προβληματική. Εμένα με νορμάλ χρήση με βγάζει σχεδόν μία βδομάδα το κινητό και το αφήνω ανοιχτό και το βράδυ.

η μλκία είναι ότι το παρήγγειλα online από το site της vodafone. αν το πάω σε κανά κατάστημά τους θα το δεχτούν?

και βέβαια θα το δεχτούν,την απόδειξη να έχεις μαζί σου και όλα καλά,η μπαταρία όντως πρέπει να έχει πρόβλημα γιατί εμένα μου βγάζει 3 μέρες με συχνή χρήση

Παιδια υπαρχει καποιος σχετικα ευκολος τροπος να γινει unbranding? Το πηρε ενας φιλος μου απο cosmote και θελει να βγαλει το myview. Πολυ ωραιο κινητο, οσο το βλεπω τοσο λαχταραω και εγω να το αποκτησω!:D

Μου το έκανε και μένα με το G810 στην αρχή που το πήρα και κάνα δύο φορές μετά.Πιθανόν και λέω πιθανόν είναι να μετακινείται λίγο η μπαταρία και να αποφορτίζεται πιο σύντομα.Πάντως σε μένα εκεί που έπεφτε μία γραμμή ανά δύο ώρες μετά το βάλε βγάλε της μπαταρίας επανήλθε. Ήταν τυχαίο γεγονός; Δεν ξέρω αλλά σε μένα δούλεψε. Επίσης για να κάνεις πλήρη φόρτιση στην μπαταρία σου φόρτισε την με το usb καλώδιο στον υπολογιστή.Παίρνει σχεδόν το διπλάσιο χρόνο να φορτίσει αλλά κρατάει το κινητό αρκετά περισσότερο.Στο κάτω κάτω δεν χάνεις τίποτε να προσπαθήσεις και πίστεψέ με είναι λιγότερος κόπος από το να μπλέξεις με τη Samsung.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Αναμένουμε εντυπώσεις για το invisible shield...δεν το έχω ξανακούσει.. :) αναρωτιέμαι αν επηρεάζει την ευαισθησία της αφής....

Επίσης για τη δερμάτινη θήκη δεν δείχνει φωτο στο ebay....έχει θήκη για την πένα? αν έχεις φωτό πρόχειρη...μπορεις να την βάλεις....?

Τη θηκη την δειχνει πιο κατω ... θηκη για πενα δεν προσεξα...

Αλλα μαλλον θα την παροπλισω κι αυτην μετα την πλαστικη ... μιας και δεν με βολευουν γτ ποτε δεν ειχα κινητο σε θηκη... πλεον ειναι με το invisible shield...

Οσο για τη "ζελατινα προστασιας" με παιδεψε αρκετα , (του Ν82 ηταν πιο ευκολη)

δεν επηρεασε την ευαισθησια, πιανει στο 90% περιπου του κινητου

αφηνει ακαλυπτα τις καμερες , τον αισθητηρα διπλα στη μπροστινη καμερα, το ακουστικο ,το μικροφωνο,τα πλαινα κουμπια, την υποδοχη ακουστικων κ usb, κ το μεγαφωνο...

Μπορειτε να κανετε μια ομαδικη παραγγελεια και να εχετε μια πολυ καλη εκπτωση

οσοι ειστε στην Αθηνα κ γυρω περιοχες, μπορειτε ευκολα να τα βρειτε ...

Οσο για την μπαταρια (ebay) δεν την δουλεψα καθολου... και μαλλον ετσι θα μεινει ... ακομα ειναι στις 3 γραμμες η μπαταρια :p δεν ειναι τοσο φαγανο .. αλλα δεν το χρησιμοποιω πολυ...ακομα (δλδ μεχρι να φορτωσω καμια ταινια στην 8αρα καρτα...) :p

Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω με το κινητο ειναι το ξυπνητηρι. Μολις το κλεισω κ το ξανανοιξω ενω διατηρει τους χρονους ειδοποιησης χανει ολες τις υπολοιπες ρυθμισεις του( αναβολη, μελωδια- δονηση, ηχο ειδοποιησης). Ελπιζω σε καποια μελοντικη αναβαθμιση του να διορθωθει.
no woman no cry!!!

ολοι εχουμε προβλημα με το ξυπνητηρι και ολοι περιμενουμε...:(

εμένα πάντως το ξυπνητήρι παίζει κομπλέ μέχρι στιγμής. στο τέλος της εξεταστικής θα ξέρω σίγουρα για το αν χάσω κανα πρωινό μάθημα :P

Παιδιά καλημέρα σας!! Ειμαι καινούρια στην υπέροχη σελίδα!!!

Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό αλλά ήθελα να σας ρωτήσω πρώτα μερικά πραγματάκια...

1. σαν συσκευή έχει δυνατούς ήχους??? κάτι σαν το w595 ericsson παράδειγμα

2. η μεταφορά δεδομένων απο τών υπολογιστή στο κινητό κα αντίστροφα γίνεται εύκολα???

3. γενικά σας παρουσίασε σαν συσκευή κάποιο σημαντικό πρόβλημα??

4. το wifi που διαθέτει είναι εύκολο στη χρήση του??

5. θα προτιμουσατε το samsung s8000 jet ή το iphone 3g της apple???

Σας ευχάριστω πολύ!!!

ξέχασα να σας ρωτησω έαν το μενού είναι στα ελληνικά!!!!!

ευχαριστω!!!

Παιδιά καλημέρα σας!! Ειμαι καινούρια στην υπέροχη σελίδα!!!

Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό αλλά ήθελα να σας ρωτήσω πρώτα μερικά πραγματάκια...

1. σαν συσκευή έχει δυνατούς ήχους??? κάτι σαν το w595 ericsson παράδειγμα

2. η μεταφορά δεδομένων απο τών υπολογιστή στο κινητό κα αντίστροφα γίνεται εύκολα???

3. γενικά σας παρουσίασε σαν συσκευή κάποιο σημαντικό πρόβλημα??

4. το wifi που διαθέτει είναι εύκολο στη χρήση του??

5. θα προτιμουσατε το samsung s8000 jet ή το iphone 3g της apple???

Σας ευχάριστω πολύ!!!

1. Δε γνωριζω ποσο δυνατους ηχους εχει το w595 αλλα για κινητο πιστευω πως ακουγεται αρκετα δυνατα κ χωρις να το εχεις στο max του . (καταφερνει κ με ξυπναει -οταν δεν ξερυθμιζεται-)

2. Πολυ ευκολη μεταφορα δεδομενων με 2 τροπους, με το new pc studio κ απλα κουμπωνοντας το usb πανω στο κινητο.

3. Κανενα προβλημα σοβαρο, μονο το ξυπνητηρι που αναφερα σε προηγουμενο μου ποστ.

4. Κανενα απολυτως προβλημα, μπορεις κ χρησιμοποιεις περισσοτερα απο μια σελιδες ταυτοχρονα.

5. Η ευαισθησια αφης του iphone δεν συγκρινεται με κανενα κινητο σε ολα τα υπολοιπα το s8000 ειναι ανωτερο. Αναλογως τι θελεις... αν θες μια ανταποκριση αφης που "ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ" κ ενα πολυ trendy cool κινητο κτλ στα 500+ ευρω. Απτην αλλη ομως το s8000 κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο κινητο τηλεφωνο απο το iphone 3g k to S απολες τις οπτικες γωνιες κ αν το δεις: Μικροτερο, λεπτοτερο, καλυτερη camera + flash, κ amoled οθονη με απιστευτη απεικονιση φωτογραφιων ταινιων κτλ. κ ολα αυτα στα 400 ευρω.

no woman no cry!!!

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Ξερεις εαν εχει ελληνικο μενου το samsung???

Ελληνικοτατο ειναι.. αρκει να το παρεις απο Ελληνικο μαγαζι...

Ειναι τιμια αγορα...

Παιδια η συσκευη εχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορεις να συνδεθεις msn? Ρωταω μιας και δεν ειναι smartphone για να μπορεις να περασεις.

1. Δε γνωριζω ποσο δυνατους ηχους εχει το w595 αλλα για κινητο πιστευω πως ακουγεται αρκετα δυνατα κ χωρις να το εχεις στο max του . (καταφερνει κ με ξυπναει -οταν δεν ξερυθμιζεται-)

2. Πολυ ευκολη μεταφορα δεδομενων με 2 τροπους, με το new pc studio κ απλα κουμπωνοντας το usb πανω στο κινητο.

3. Κανενα προβλημα σοβαρο, μονο το ξυπνητηρι που αναφερα σε προηγουμενο μου ποστ.

4. Κανενα απολυτως προβλημα, μπορεις κ χρησιμοποιεις περισσοτερα απο μια σελιδες ταυτοχρονα.

5. Η ευαισθησια αφης του iphone δεν συγκρινεται με κανενα κινητο σε ολα τα υπολοιπα το s8000 ειναι ανωτερο. Αναλογως τι θελεις... αν θες μια ανταποκριση αφης που "ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ" κ ενα πολυ trendy cool κινητο κτλ στα 500+ ευρω. Απτην αλλη ομως το s8000 κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο κινητο τηλεφωνο απο το iphone 3g k to S απολες τις οπτικες γωνιες κ αν το δεις: Μικροτερο, λεπτοτερο, καλυτερη camera + flash, κ amoled οθονη με απιστευτη απεικονιση φωτογραφιων ταινιων κτλ. κ ολα αυτα στα 400 ευρω.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλύσαντα, δηλώνω κι εγώ πλέον ευτυχής κάτοχος της συσκευής, άλλο ένα μικρό θαύμα της μαμάς Samsung..η οθόνη του είναι κλάσης ανώτερη σε φωτεινότητα, απεικόνηση χρωμάτων, μια φανταστική AMOLED resistive, καμία σχέση με του 5800 που είχα τον χειμώνα..ελαφρύ κινητό, με δυνατούς ήχους και ακουστικό..

Μια ερώτηση..πιά ρύθμιση χρειάσεται ώστε ότι τραγούδια μεταφέρω στο κινητό να πηγαίνουν στην κάρτα μνήμης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπες εδω: get.ebuddy.com απο το κινητό και κατέβασε το e-buddy

Θα συμφωνήσω με τον προλαλύσαντα, δηλώνω κι εγώ πλέον ευτυχής κάτοχος της συσκευής, άλλο ένα μικρό θαύμα της μαμάς Samsung..η οθόνη του είναι κλάσης ανώτερη σε φωτεινότητα, απεικόνηση χρωμάτων, μια φανταστική AMOLED resistive, καμία σχέση με του 5800 που είχα τον χειμώνα..ελαφρύ κινητό, με δυνατούς ήχους και ακουστικό..

Μια ερώτηση..πιά ρύθμιση χρειάσεται ώστε ότι τραγούδια μεταφέρω στο κινητό να πηγαίνουν στην κάρτα μνήμης;

πήγαινε στις ρυθμίσεις και μετά στις ρυθμίσεις μνήμης

μπες εδω: get.ebuddy.com απο το κινητό και κατέβασε το e-buddy

Σε ευχαριστω. Ξερετε αν το παρω απο Αγγλια αν μπορω να του περασω Ελληνικα μονος μου?

Τη θηκη την δειχνει πιο κατω ... θηκη για πενα δεν προσεξα...

Αλλα μαλλον θα την παροπλισω κι αυτην μετα την πλαστικη ... μιας και δεν με βολευουν γτ ποτε δεν ειχα κινητο σε θηκη... πλεον ειναι με το invisible shield...

Είδα τις θήκες αλλά ξενέρωσα γιατί σε καμμία δεν περιλαμβάνεται θήκη/πιαστράκι για τηνπένα.... :( αν είναι να τα έχω χύμα...προτιμώ να μην πάρω την πένα.... :p

Όσοι το έχουν πάνω από μήνα....έχετε προσέξει τίποτα φθορές στην οθόνη ή στο κάλυμμα γενικότερα....?...Μου έχει πέσει 2 φορές... :cry: ....αλλά τα κάλυμα/οθόνη μου φαίνονται απροσπέλαστα...!!!!! (ευτυχώς...!!!)

:)

Προσπαθώ να κάνω τις ρυθμίσεις για το wi-fi και στο προφίλ browser προσπαθώντας να πληκτολογήσω το κλειδί δικτύου μου βγάζει το μύνημα "Εσφαλμένη Παράμετρος"..μήπως χρειάζεται καποια άλλη ρύθμιση; Την διάρκεια πλήκτου την έχω στα 128 bits γιατι ο κωδικός μου έχει και γράμματα και αριθμούς.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα τις θήκες αλλά ξενέρωσα γιατί σε καμμία δεν περιλαμβάνεται θήκη/πιαστράκι για τηνπένα.... :( αν είναι να τα έχω χύμα...προτιμώ να μην πάρω την πένα.... :p

Δεν ξερω που μπορεις να το βρεις αλλα κυκλοφορουν πενακια με θηκη και κορδονακι για να το κρεμας. ψαξε το

Όσοι το έχουν πάνω από μήνα....έχετε προσέξει τίποτα φθορές στην οθόνη ή στο κάλυμμα γενικότερα....?...Μου έχει πέσει 2 φορές... :cry: ....αλλά τα κάλυμα/οθόνη μου φαίνονται απροσπέλαστα...!!!!! (ευτυχώς...!!!)

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160355802583&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

αυτες αγορασα αλλα ακομα τις περιμενω... ισως αυριο-μεθαυριο ερθουν

φαινεται να χουν κορδονακι... θα δειξει...

φθορες δεν εχω δει κι εχει πεσει σε χωματα,τσιμεντο και ντεν εχει παθει τπτ...

τωρα που θα γυρισω σπιτι θα δω τη δερματικνη αν εχει εγκοπη.υποδοχη ... αν και δεν νομιζω...

• The title was changed to Samsung S8000 Jet