Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λειτουργει το κολπο αυτο ετσι?Θελω να κανω μια αγορα απο gearbest

χρησιμοποιησε την λειτουργια του paypal "send money" , βασικη προυποθεση να εχεις δευτερο λογαριασμο που να μπορεις να χειριστεις, στελνεις τα χρηματα εκει και αυτα μπαινουν στο balance, απο εκει τα κανεις οτι θελεις. Το κακο στο request ειναι οτι μπορει να στα μπλοκαρει για 21 μερες διοτι φαινεσαι σαν πωλητης.

With great power, comes great responsibility...

Ρε παιδια ας μου πει καποιος..θελω να κανω αγορα κινητου.τι γινεται με paypal τωρα? Τι κανω?

καλησπερα! καταρχην δοκιμασες ετσι και δεν περασε η αγορα?

ξερεις οτι υπαρχουν καποια μαγαζια που περνανε καρτες (οχι με paypal) και μπορεις να αγορασεις να αποφυγεις αυτα με το paypal?

προσωπικα εγω απο τοτε με τα C.C ετυχε σχεδον οτι θελω να τα εχει το banggood και το εχω λιωσει.....:lol::lol::lol:

μονο 3 πραγματα αγορασα απο το ebay (γιατι δεν τα ειχε το banggood) και εκανα 2 φορες request money και 2 φορες send money. Το πρωτο τροπο το εκανα επειδη δεν γνωριζα τοτε το send money.

καλησπερα! καταρχην δοκιμασες ετσι και δεν περασε η αγορα?

ξερεις οτι υπαρχουν καποια μαγαζια που περνανε καρτες (οχι με paypal) και μπορεις να αγορασεις να αποφυγεις αυτα με το paypal?

προσωπικα εγω απο τοτε με τα C.C ετυχε σχεδον οτι θελω να τα εχει το banggood και το εχω λιωσει.....:lol::lol::lol:

μονο 3 πραγματα αγορασα απο το ebay (γιατι δεν τα ειχε το banggood) και εκανα 2 φορες request money και 2 φορες send money. Το πρωτο τροπο το εκανα επειδη δεν γνωριζα τοτε το send money.

ναι σωστος nikifoross, αλλα να ενημερωσουμε και τον φιλο οτι σε περιπτωση που περασει η καρτα του απευθειας στο καταστημα που θελει να κανει την αγορα, ΔΕΝ εχει την προστασια του paypal.

Σωστο αυτο ναι ξεχασα να το πω, γιαυτο μονο σε καταστηματα που ξερουμε οτι ειναι αξιοπιστα το κανουμε αυτο και οχι σε οποια να ειναι!

:rolleyes: - ειμαι τυχερος, περασε η αγορα απο ebay (αν και μικρη βεβαια) με πληρωμη paypal στην χρεωστικη Πειραιως.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Για την εγγυηση επιστροφης των χρηματων που δινουμε στο ταχυδρομειο οταν γυριζουμε ενα προιον πισω, ξερετε ποσες μερες εχω δυνατοτητα να κανω αιτηση;

:rolleyes: - ειμαι τυχερος, περασε η αγορα απο ebay (αν και μικρη βεβαια) με πληρωμη paypal στην χρεωστικη Πειραιως.

Συνεχίζω να "τρώω άκυρο" δυστυχώς και με MasterCard αλλά και με Visa Πειραιώς σε eBay και etsy.com.

Μάλλον είναι εντελώς τυχαίο, πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Μπορεί κάποιος που άνοιξε πρόσφατα prepaid κάρτα στον λογαριασμό του να μου πεί τι έγγραφα χρειάζονται;;

Για preipaid στην τραπεζα πειραιως χρειαζεται τελευταιο εκαθαριστικο- ταυτοτητα νομιζω βεβαιωση εργασιας δεν θυμαμαι:O

καρτα ανεργιας αν εισαι ανεργος, και 5 ευρω για την εκδοση της καρτας

Εβγαλα νεα preipaid καρτα πριν ενα μηνα στην πειραιως .

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Για preipaid στην τραπεζα πειραιως χρειαζεται τελευταιο εκαθαριστικο- ταυτοτητα νομιζω βεβαιωση εργασιας δεν θυμαμαι:O

καρτα ανεργιας αν εισαι ανεργος, και 5 ευρω για την εκδοση της καρτας

Εβγαλα νεα preipaid καρτα πριν ενα μηνα στην πειραιως .

Εκαθαριστικό πως βγάζω;; Μπορώ να πάω την βεβαίωση απο το ιεκ;; Εργασία δεν υπάρχει.. Πειραιώς θέλω να βγάλω και εγώ..

Θέλω το avatar μου πίσω...

Εκαθαριστικό πως βγάζω;; Μπορώ να πάω την βεβαίωση απο το ιεκ;; Εργασία δεν υπάρχει.. Πειραιώς θέλω να βγάλω και εγώ..

eurobank, πιο ευκολα νομιζω, αλλα χωρις να εισαι πελατης ηδη θα χρειαστεις χαρτια , ταυτοτητα ,εκκαθ/κο, μισθοδοσιες ισως!

Φιλε μου δεν γνωριζω για φοιτητες -σπουδαστες ,κανε ενα κοπο και μπες στην σελιδα της τραπεζας πειραιως υπαρχουν

τηλ εξυπηρετησης καλεσε και ρωτησε τους τι δικαιολογητικα χρειαζεσαι.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Λοιπόν παιδιά προσπάθησα να αγοράσω από το ebay με paypal και μου έλεγε η κάρτα denied και ζητούσε να βάλω νέα κάρτα. Δεν έκανα τίποτα και πατάω cancel. Πετάγομαι στο site to2c για να δω μήπως μπορώ να κάνω από εκεί την αγορά (ένα tempered glass ήθελα να πάρω). Λοιπόν διαλέγω το αντικειμενό μου και πατάω πληρωμή με Paypal. Δέχεται κανονικά την κάρτα μου και μου ήρθε και mail με απόδειξη από το Paypal. Τι να πω. Ελπίζω να μη ξημερώσει αύριο και μη μου έρθει καμία ακύρωση.... Edited by soulfunkdjx

εγω εχω κανει μια λιστα για geekbuying, 120E αλλα δεν ξερω, σημερα που δοκιμασα να κανω request money κατι μου ελεγε οτι η καρτα δεν.. να δοκιμασω αλλη..

"The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."

να δοκιμασω μηπως τα τραβηξει απο την καρτα μεσω paypal η τζαμπα κοπος? γιατι καθε φορα που φορτιζω την καρτα μου κραταει και 2Ε προμηθεια η πειραιως!

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια δηλαδη το banggood δεχεται κανονικα paypal?να προχωρησω σε αγορα, ειναι αξιοπιστο σαιτ?

φιλε μου καλε, στο banggood μπορεις να πληρωσεις με την καρτα σου απευθειας, οτι και να αγορασεις περναει κανονικα, ειναι πολυ αξιοπιστο-γρηγορο-σωστα αποθεματα- αποθηκες ευρωπης-γρηγορη αποκριση στο chat-και ολα τα καλουδια. Τωρα ανα περναει paypal δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει.

διάβασε το πρώτο ποστ φίλε

και εσυ αυτο που εγραψα καλυτερα :P προφανως το διαβασα για να λεω για request money

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια δηλαδη το banggood δεχεται κανονικα paypal?να προχωρησω σε αγορα, ειναι αξιοπιστο σαιτ?

Με paypal που δοκιμασα 2-3 φορές,οχι δεν μου εχει περάσει.Με κάρτα όμως κανονικα εδω κι 1,5 μήνα-και μαλιστα αυτή που εχω στο paypal

Tο καταστημα αξιοπιστο,εκανα αγορα κινητου κι ολα πηγαν μια χαρα

Στην πρωτη προσπαθεια που εκανα καρτα χρεωστικη αλφα μπανκ εγινε με επιτυχια στις 6 το πρωι!Σημερα προσπαθω και δεν με αφηνει!Νομιζω οτι γινεται επιλεκτικα:lol:

φιλε μου καλε, στο banggood μπορεις να πληρωσεις με την καρτα σου απευθειας, οτι και να αγορασεις περναει κανονικα, ειναι πολυ αξιοπιστο-γρηγορο-σωστα αποθεματα- αποθηκες ευρωπης-γρηγορη αποκριση στο chat-και ολα τα καλουδια. Τωρα ανα περναει paypal δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει.

Αρκεί να μην σου στείλουν το πακέτο με ταχυδρομείο Μαλαισίας, θα σε φάει η αγωνία :lol:

Πριν 20 μέρες έκανα μια μικρο-αγορά με PayPal.

Με paypal που δοκιμασα 2-3 φορές,οχι δεν μου εχει περάσει.Με κάρτα όμως κανονικα εδω κι 1,5 μήνα-και μαλιστα αυτή που εχω στο paypal

Tο καταστημα αξιοπιστο,εκανα αγορα κινητου κι ολα πηγαν μια χαρα

καλημέρα! εχω δοκιμασει και εγω πριν κανα μηνα ομως που δεν ειχα balance στο paypal και δεν περνουσε (με eurobank visa), απο τον Αυγουστο εχω αγορασει 2 φορες απο εκει με απευθειας καρτα και πριν λιγες μερες εκανα αλλες 3 παραγγελιες απο 5 αντικειμενα (η μια εχει 3 μεσα). Επισης κατι ακυρωσα ποιο πριν και μου εκαναν επιστροφη τα χρηματα λενε, αλλα θα αργησουν να φανουν. Ειναι πολυ καλο site και αξιοπιστο, γρηγορο (απο κινα εκαναν τα δικα μου 12 μερες για παραλαβη με 2 ΣΚ μεσα).

Δοκιμασε με Paypal αμα φας πορτα μπορεις να βαλεις απευθειας την καρτα σου, απλα δεν εχεις την ασφαλεια που δινει το Paypal.

καλημέρα παιδιά προσπαθώ να κάνω λογαριασμό paypal αλλά δεν δέχεται την κάρτα μου έχω μια visa πειραιως την έχω για την μισθοδοσία μήπως δεν κάνει αυτή? πρέπει να βγάλω κάποια άλλη?

Κσλησπερα παιδια.Λοιπον εκανα το κολπο με τα δυο προφιλ paypal.Εφτιαξα νεο προφιλ και απο το παλιο εστειλα χρηματα.Εστειλα 250 ευρω και πλεον μου εμφανιζει κανονικα τα χρηματα αν και κρατησε 9 περιπου ευρω.Το προβλημα ειναι οτι μου λεει να περιμενω 21 μερες για να κανω αγορα...Υπαρχει περιπτωση να παρακαμψουμε αυτο;Διαβασα αν κανεις refund οτι επιστρεφουν τα χρηματα αλλα θα μου επιστρεψουν και τα 9 ευρω που κρατησαν;;;