FIREBLADE1 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Σε διορθώνω εγώ....λάθος κάνεις.....δεν ξέρω αν η ανακοίνωση είναι από το paypal ή από την κεντρική τράπεζα ή την κυβέρνηση. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι όλο το καλοκαίρι δεν μπορούσα να αγοράσω.....και όλες οι συζητήσεις ήταν τι θα γίνει....πόσο θα κρατήσει....κάποιοι έλεγαν ξεχάστε το....θα αργήσει κτλ.....και οι συζητήσεις επικεντρωνόντουσαν στην παράκαμψη ας πούμε του συστήματος μέσω μεταφοράς μπαλανς κτλ.... στις 14 σεπτεμβρίου το πρώτο θέμα δημοσιευσε αυτο.......http://www.protothema.gr/economy/article/508967/capital-controls-epistrefoun-oi-pliromes-meso-paypal-kai-ebay-/...............μέχρι τότε όλο το καλοκαίρι ΔΕΝ μπορούσα να αγοράσω μέσω paypal ακόμη ακόμη και την ώρα που διάβαζα το άρθρο Δευτέρα βράδυ 9 η ώρα έκανα πάλι προσπάθεια αγοράς και ΔΕΝ μπόρεσα..... μπήκα λοιπόν πρωί-πρωί στις 15/9 όπως έλεγε το άρθρο να δω εάν ισχύει και πράγματι παράγγειλα απο vickmall τηλέφωνο......την επόμενη 16/9 πάλι άλλο.....στις 18/9 3o τηλέφωνο και στις 19/9 κάποια άλλα πράγματα......γιαυτό είπα και σκέφτηκα ότι εντάξει πλέον-τέλος....λύθηκε το πρόβλημα........και τώρα χτες προχθες σημερα προσπαθώ πάλι και μου βγάζει τα ίδια μηνύματα που μου έβγαζε το καλοκαίρι.....πηγαίνετε να δηλώσετε νέα κάρτα στο paypal κτλ.......γιαυτό ρωτάω τι γίνετε....πάλι τα ίδια λοιπόν ? ΥΓ......τα τηλέφωνα ήρθαν και τα 3 κανονικά...τα πήρα στα χέρια μου και μάλιστα ΚΑΙ τα 3 σε διάστημα τα 2 πρώτα σε 6 ημέρες και το 3ο σε 7 ημέρες.....από Κίνα....ΟΧΙ ευρωπαική αποθήκη......τσάμπα χαρά λοιπον αφού πάλι δεν λειτουρεί το paypal......διότι άλλαξε και η μεταφορά με SG post έλυσαν κάποια θέματα που υπήρχαν εκεί με τις μεταφορές γιατί αν θυμάστε εγώ τουλάχιστον έκλεινα 3 εβδομάδες αναμονή μετά την παραγγελία και ύστερα ερχόντουσαν τα δέματα.....και είμασταν και ευχαριστημένοι....γιατί κάποια έκλειναν και μήνα.....τώρα που έρχονται σφαίρα-δεν μπορούμε να παραγγείλουμε...σαν την παροιμία...........τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, δεν έχουμε κουτάλι φιλε μου καλε, οι αγορες που εκανες μαλλον εγιναν κατα τυχη, δεν εχει αλλαξει τιποτα, ολα ειναι οπως ηταν, δηλαδη μπλοκαρισμενα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδια δεν εχει αλλαξει κατι επισημα,εαν υπηρχε κατι,και λογο της εργασιας μου,θα το ξεραμε απο 1ο χερι αμεσα.:) Κατι ακουγεται παντως........θα δειξει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 στις 14 σεπτεμβρίου το πρώτο θέμα δημοσιευσε αυτο.......http://www.protothema.gr/economy/article/508967/capital-controls-epistrefoun-oi-pliromes-meso-paypal-kai-ebay-/...............μέχρι τότε όλο το καλοκαίρι ΔΕΝ μπορούσα να αγοράσω μέσω paypal ακόμη ακόμη και την ώρα που διάβαζα το άρθρο Δευτέρα βράδυ 9 η ώρα έκανα πάλι προσπάθεια αγοράς και ΔΕΝ μπόρεσα..... μπήκα λοιπόν πρωί-πρωί στις 15/9 όπως έλεγε το άρθρο να δω εάν ισχύει και πράγματι παράγγειλα απο vickmall τηλέφωνο...... To link που έδωσες λέει: Τις επόμενες ώρες -ή πιθανώς και αύριο, Τρίτη- αναμένεται η έκδοση νέας υπουργικής απόφασης που θα προβλέπει περαιτέρω χαλάρωση των capital controls. Και μπήκες την Τρίτη πρωί πρωί και έκανες αγορά κλπ. Πότε πρόλαβε και βγήκε υπουργική απόφαση, πότε δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, πότε εφαρμόστηκε? Σε ένα βράδυ? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αλλά ακόμη κι αν έγινε έτσι όντως, που είναι αυτή η υπουργική απόφαση? Πουθενά. Έγινε χαλάρωση αλλά αφορούσε σε διατραπεζικά εμβάσματα, δηλαδή καμία σχέση με paypal. Οι εφημερίδες κάνουν παραπληροφόρηση για να μαζέψουν κλικ, δεν τους νοιάζει να ψάξουν να μάθουν τι και πως. Φυσικά δεν αμφισβητώ ότι έκανες τις 3 αγορές, όπως δεν αμφισβητώ και άλλους που λένε ότι έχουν κάνει αγορές (ακόμα και πριν από τις 15/9 που έκανες εσύ). Προφανώς αγορές γίνονται αλλά τυχαία κατά κάποιο τρόπο. Εκτός από πολύ λίγες περιπτώσεις που κάποιοι το καταφέρνουν τυχαία, οι περισσότεροι εξακολουθούν να μην μπορούν να κάνουν αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 :rolleyes: - τωρα προσθεσα μια προπληρωμενη Mastercard τηε Εθνικης,μου ηρθε και mail επιβεβαιωσης, να δουμε με τον κωδικο σε 2-3 μερες και εαν μπορεσω με τυχη να κανω μια μικρη αγορα. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 πηγα να κανω αγορα με ξένη καρτα πριν λιγο και μου εβγαλε denied Και μου σβησε την καρτα απο το paypal το ιδιο και με μια δευτερη που ειχα....ενω με αυτες τις καρτες μεχρι τωρα εκαναν κανονικα συναλλαγες....Γιατί το κανει αυτο??? Ειχα κανονικα χρηματα μεσα. Δεν μπορω να κανω και add τωρα...τι κουφο ειναι αυτο?? Ξερει κανεις κατι?? Το ιδιο παλιοτερα λογω μαλλον capital controls Μου ειχε κανει και σε ελληνικες καρτες αλλα τοτε ειπα οκ λογω capital. Το θεμα ειναι γιατι δεν με ξανααφηνει να τις προσθεσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) φιλε μου καλε, οι αγορες που εκανες μαλλον εγιναν κατα τυχη, δεν εχει αλλαξει τιποτα, ολα ειναι οπως ηταν, δηλαδη μπλοκαρισμενα. Φίλε μου καλέ.....ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση οι αγορές ΜΟΥ να έγιναν κατά τύχη όπως λες..... την συγκεκριμένη εβδομάδα-τις συγκεκριμένες μέρες από τρίτη 15/9 έως Κυριακή 20/9 άλλαξε κάτι...και αυτό είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο. Το συγκεκριμένο διάστημα γινόντουσαν αγορές με ΟΛΕΣ τις κάρτες και από ΟΛΕΣ τις τράπεζες. Στην εργασία μου είμαι αυτός που ασχολείται περισσότερο με αγορές από ebay...κινεζομάγαζα για κινητά κτλ.....σε καθημερινή βάση με ρωτούσαν τι γίνετε και αν μπορούν να ψωνίσουν κτλ.....και τους έλεγα ΔΕΝ γίνετε.....(μόνο με το μπαλανς σε κάποιους). την τρίτη λοιπόν 15/9 και μετά την παραγγελία μου και αφού τους ενημέρωσα ότι πλέον γίνονται αγορές 6 συνάδελφοι πραγματοποίησαν αγορές το διαστημα που λέω...... Μόλις μίλησα μαζί τους για επιβεβαιώση....(ναι τους πήρα έναν-έναν τηλέφωνο)....έχω όλες τις αγορές,όλα τα tracking number και τις χρεώσεις στο paypal.... από κινητά,κάμερες ασφαλείας,φωτογραφικές,drones,ip κάμερες.....2 είναι με Πειραιώς....2 eurobank.....1 Εθνική και 1 Alpha.....από τις 6 κάρτες οι 2 είναι πιστωτικές....οι 3 χρεωστικές και μία προπληρωμένη που φορτίζει......ΟΛΟΙ τους έκαναν τις αγορές το διάστημα που λέω..... ΟΛΟΙ μας....ΤΩΡΑ (και οι 6) ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε αγορές......... Eαν αυτό το θεωρείς τυχαίο....πάω πάσο......εγώ δεν το θεωρώ τυχαίο...... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για το διάστημα που μιλάω....τις 5 αυτές μέρες που γνωρίζω .......εγώ και άλλοι συνάδελφοι που ανέφερα κάναμε κανονικά αγορές με κάρτες από ΟΛΕΣ τις τράπεζες(τις 4 που ανέφερα)......και ΤΩΡΑ δεν μπορουμε ΠΑΛΙ όλοι μας....... Αυτό λοιπόν δεν ονομάζεται τυχαίο γεγονός......κάτι συνέβη-κάτι είχε αλλάξει-και το πηραν πάλι πίσω....ή σιωπηρά ή φανερά ή με αποφάσεις ή με οτιδήποτε......πάντως για κάποιο διάστημα (έστω 5 μέρες) λειτουργούσαν όλα κανονικά......ΟΧΙ τυχαία όμως. Edited October 5, 2015 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Φίλε μου καλέ.....ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση οι αγορές ΜΟΥ να έγιναν κατά τύχη όπως λες..... την συγκεκριμένη εβδομάδα-τις συγκεκριμένες μέρες από τρίτη 15/9 έως Κυριακή 20/9 άλλαξε κάτι...και αυτό είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο. Το συγκεκριμένο διάστημα γινόντουσαν αγορές με ΟΛΕΣ τις κάρτες και από ΟΛΕΣ τις τράπεζες. Στην εργασία μου είμαι αυτός που ασχολείται περισσότερο με αγορές από ebay...κινεζομάγαζα για κινητά κτλ.....σε καθημερινή βάση με ρωτούσαν τι γίνετε και αν μπορούν να ψωνίσουν κτλ.....και τους έλεγα ΔΕΝ γίνετε.....(μόνο με το μπαλανς σε κάποιους). την τρίτη λοιπόν 15/9 και μετά την παραγγελία μου και αφού τους ενημέρωσα ότι πλέον γίνονται αγορές 6 συνάδελφοι πραγματοποίησαν αγορές το διαστημα που λέω...... Μόλις μίλησα μαζί τους για επιβεβαιώση....(ναι τους πήρα έναν-έναν τηλέφωνο)....έχω όλες τις αγορές από κινητά,κάμερες ασφαλείας,φωτογραφικές,drones,ip κάμερες.....2 είναι με Πειραιώς....2 eurobank.....1 Εθνική και 1 Alpha.....από τις 6 κάρτες οι 2 είναι πιστωτικές....οι 3 χρεωστικές και μία προπληρωμένη που φορτίζει......ΟΛΟΙ τους έκαναν τις αγορές το διάστημα που λέω..... ΟΛΟΙ μας....ΤΩΡΑ (και οι 6) ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε αγορές............Εχω όλα τα tracking number και τις χρεώσεις στο paypal. Eαν αυτό το θεωρείς τυχαίο....πάω πάσο......εγώ δεν το θεωρώ τυχαίο...... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για το διάστημα που μιλάω....τις 5 αυτές μέρες που γνωρίζω .......εγώ και άλλοι συνάδελφοι που ανέφερα κάναμε κανονικά αγορές με κάρτες από ΟΛΕΣ τις τράπεζες(τις 4 που ανέφερα)......και ΤΩΡΑ δεν μπορουμε ΠΑΛΙ όλοι μας....... Αυτό λοιπόν δεν ονομάζεται τυχαίο γεγονός......κάτι συνέβη-κάτι είχε αλλάξει-και το πηραν πάλι πίσω....ή σιωπηρά ή φανερά ή με αποφάσεις ή με οτιδήποτε......πάντως για κάποιο διάστημα (έστω 5 μέρες) λειτουργούσαν όλα κανονικά......ΟΧΙ τυχαία όμως. Παντως φιλε μου επισημε ΔΕΝ εχει ανοιξει κανονικα,οπως παλαιοτερα προ cc εννοω,το paypal και οι αγορες μεσω αυτου,αυτο ειναι γεγονος. Τουλαχιστον δημοσιογραφικα δεν εχουμε καποια ενημερωση σχετικα.......δυστηχως.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Mα δεν υποστηρίζω ότι άνοιξαν !!!!!!......λέω ότι κάποιες μέρες πριν και για λίγο διάστημα λειτουργούσαν όλα κανονικά.....για κάποιο λόγο αυτό σταμάτησε......πάντως ΔΕΝ ήταν τυχαίο και δεν έγινε μόνο σε μένα......δεν ξέρω τον λόγο....δεν ξέρω γιατί έγινε....δεν ξέρω αν ήταν από λάθος των τραπεζών....δεν εξετάζω τίποτα......ξέρω όμως ότι δεν έγινε μόνο σε μένα.....κάτι είχε αλλάξει και γινόντουσαν όλες οι αγορές κανονικά όπως προ capital control ....αλλά τώρα αυτό.....δεν ισχύει....αυτό απλά. Edited October 5, 2015 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Εγώ πάντως το απόγευμα έκανα αγορά απο το Vickmall. Οοοps....χίλια συγνώμη. Δεν πρέπει να λέμε οτι αγοράσαμε, είναι βαρετό και δεν προσφέρει τίποτα στο θέμα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Και εμένα πέρασε κανονικά η αγορά μου στο vickmall μέσω PayPal χωρίς balance. Σαν να άρχισαν να χαλαρώνουν τα πράγματα.εντωμεταξύ πριν μια εβδομάδα Δεν μπορούσα να ψωνίσω με PayPal σε ευρωπαϊκό site Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Εγώ πάντως το απόγευμα έκανα αγορά απο το Vickmall. Οοοps....χίλια συγνώμη. Δεν πρέπει να λέμε οτι αγοράσαμε, είναι βαρετό και δεν προσφέρει τίποτα στο θέμα. :lol: βαρετο δεν ειναι, αλλα επαναλαμβανεται η ιδια πληροφορια, ειναι πλεον γνωστο οτι στο vickmall περνανε οι αγορες, αγνωστος ο λογος βεβαια, επισης γνωστο ειναι οτι πολλες αγορες ειδικα με πειραιως και αλφα περνανε μεσα απο το paypal. Επισης γνωστο ειναι οτι η eurobank ριχνει ακομη πορτες ...... πολλες..... το μονο σιγουρο ειναι οτι ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη, και οταν διαβαζω αυτην την εκφραση "σαν να αρχισαν να χαλαρωνουν λιγο τα πραγματα" , ελεος.... τι χαλαρωσε? το κινητο που πηρες? εγω σαν επαγγελματιας θελω να στειλω εμβασματα 5000+ ευρω για εισαγωγες.....χαλαρωσε τιποτα? μπα! ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα πέρασε κανονικά η αγορά μου στο vickmall μέσω PayPal χωρίς balance. Σαν να άρχισαν να χαλαρώνουν τα πράγματα.εντωμεταξύ πριν μια εβδομάδα Δεν μπορούσα να ψωνίσω με PayPal σε ευρωπαϊκό site το vickmall ΔΕΝ ειναι ευρωπαικο site. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 βαρετο δεν ειναι, αλλα επαναλαμβανεται η ιδια πληροφορια, ειναι πλεον γνωστο οτι στο vickmall περνανε οι αγορες, αγνωστος ο λογος βεβαια, επισης γνωστο ειναι οτι πολλες αγορες ειδικα με πειραιως και αλφα περνανε μεσα απο το paypal. Επισης γνωστο ειναι οτι η eurobank ριχνει ακομη πορτες ...... πολλες..... το μονο σιγουρο ειναι οτι ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη, και οταν διαβαζω αυτην την εκφραση "σαν να αρχισαν να χαλαρωνουν λιγο τα πραγματα" , ελεος.... τι χαλαρωσε? το κινητο που πηρες? εγω σαν επαγγελματιας θελω να στειλω εμβασματα 5000+ ευρω για εισαγωγες.....χαλαρωσε τιποτα? μπα! Είχα όλη την καλή διάθεση να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες κάρτες μου, μάλιστα είχα καθυστερήσει τις αγορές μου για αυτό το λόγο. Δυστυχώς όμως το PayPal εξακολουθεί να μην μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω τις άλλες κάρτες μου για πληρωμή. Μόνο την American Express μου άφησε και ευτυχώς η κάρτα δεν με πρόδωσε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Φίλε μου καλέ.....ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση οι αγορές ΜΟΥ να έγιναν κατά τύχη όπως λες..... την συγκεκριμένη εβδομάδα-τις συγκεκριμένες μέρες από τρίτη 15/9 έως Κυριακή 20/9 άλλαξε κάτι...και αυτό είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο. Το συγκεκριμένο διάστημα γινόντουσαν αγορές με ΟΛΕΣ τις κάρτες και από ΟΛΕΣ τις τράπεζες. Στην εργασία μου είμαι αυτός που ασχολείται περισσότερο με αγορές από ebay...κινεζομάγαζα για κινητά κτλ.....σε καθημερινή βάση με ρωτούσαν τι γίνετε και αν μπορούν να ψωνίσουν κτλ.....και τους έλεγα ΔΕΝ γίνετε.....(μόνο με το μπαλανς σε κάποιους). την τρίτη λοιπόν 15/9 και μετά την παραγγελία μου και αφού τους ενημέρωσα ότι πλέον γίνονται αγορές 6 συνάδελφοι πραγματοποίησαν αγορές το διαστημα που λέω...... Μόλις μίλησα μαζί τους για επιβεβαιώση....(ναι τους πήρα έναν-έναν τηλέφωνο)....έχω όλες τις αγορές,όλα τα tracking number και τις χρεώσεις στο paypal.... από κινητά,κάμερες ασφαλείας,φωτογραφικές,drones,ip κάμερες.....2 είναι με Πειραιώς....2 eurobank.....1 Εθνική και 1 Alpha.....από τις 6 κάρτες οι 2 είναι πιστωτικές....οι 3 χρεωστικές και μία προπληρωμένη που φορτίζει......ΟΛΟΙ τους έκαναν τις αγορές το διάστημα που λέω..... ΟΛΟΙ μας....ΤΩΡΑ (και οι 6) ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε αγορές......... Eαν αυτό το θεωρείς τυχαίο....πάω πάσο......εγώ δεν το θεωρώ τυχαίο...... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για το διάστημα που μιλάω....τις 5 αυτές μέρες που γνωρίζω .......εγώ και άλλοι συνάδελφοι που ανέφερα κάναμε κανονικά αγορές με κάρτες από ΟΛΕΣ τις τράπεζες(τις 4 που ανέφερα)......και ΤΩΡΑ δεν μπορουμε ΠΑΛΙ όλοι μας....... Αυτό λοιπόν δεν ονομάζεται τυχαίο γεγονός......κάτι συνέβη-κάτι είχε αλλάξει-και το πηραν πάλι πίσω....ή σιωπηρά ή φανερά ή με αποφάσεις ή με οτιδήποτε......πάντως για κάποιο διάστημα (έστω 5 μέρες) λειτουργούσαν όλα κανονικά......ΟΧΙ τυχαία όμως. φιλε μου, απο ποιο μαγαζι κανατε την αγορα? μεσω paypal? ειναι μαγαζια που ακομη και τωρα περνανε και μεσω paypal, οι λογοι αγνωστοι, παντως προκειται για τυχαιες και μεμονωμενες περιπτωσεις, πχ να σου πω μια δικια μου, send money απο ενα λογαριασμο paypal σε αλλον, καρτα eurobank, για 100$ μου ριχνει ακυρο, σε 10 λεπτα νεα προσπαθεια με prepaid visa της ιδιας τραπεζας, περναει οκ. Τι κανεις τωρα? χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο? Εγω δεν αμφιβαλω οτι κανατε αγορες και εσυ και 15 αλλοι φιλοι σου, απλα να ξερεις οτι επειδη σας περασε τις χρεωσεις στις καρτες δεν σημαινει οτι εφυγαν ή χαλαρωσαν τα cc. Kαποια στιγμη εδω στο νημα αυτο ειπα να κανουμε το εξης : να λεμε αν μας περασε μια αγορα απαυθειας και να αναφερουμε ωρα - μερα -καρτα - τραπεζα - καταστημα και οποια αλλη πληροφορια μπορουμε ετσι ωστε να βγει ενα νοημα γιατι αλλες αγορες περνανε και αλλες οχι, ε λοιπον ηταν τοσο random οι περιπτωσεις που δεν εβγαινε ακρη.... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα όλη την καλή διάθεση να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες κάρτες μου, μάλιστα είχα καθυστερήσει τις αγορές μου για αυτό το λόγο. Δυστυχώς όμως το PayPal εξακολουθεί να μην μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω τις άλλες κάρτες μου για πληρωμή. Μόνο την American Express μου άφησε και ευτυχώς η κάρτα δεν με πρόδωσε ποτέ. γιατι ομως δεν σ αφηνει? εγω εχω 6 καρτες καταχωρημενες και τις διαθετει ολες, μαλιστα αν μια αποτυχει να "πληρωσει" μονο του περναει στην επομενη για νεα δοκιμη. Edited October 6, 2015 by impreza_sti Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Από το asos.com δοκίμασε κανείς να παραγγείλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Έχει πραγματικά κουράσει η επανάληψη των ίδιων ακριβώς εμπειριών και απόψεων από κάποια μέλη. Και επειδή στατιστικά είναι αποδεδειγμένο ότι θα ξεφύγει η συζήτηση και θα ξεκινήσουν προσωπικές αντιπαραθέσεις και χαρακτηρισμοί, κάτι που ήδη έγινε, θα παρακαλέσω να μπει ένα τέλος εδώ. Ας συνεχιστεί ο διάλογος σε ήρεμο πολιτισμένο και εντός θέματος κλίμα. Διαγράφηκαν ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλημέρα, υπάρχει η δυνατότητα να στείλω από δική μου προπληρωμένη κάρτα της Πειραιώς λεφτά στο Paypal-balance μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 γιατι ομως δεν σ αφηνει? εγω εχω 6 καρτες καταχωρημενες και τις διαθετει ολες, μαλιστα αν μια αποτυχει να "πληρωσει" μονο του περναει στην επομενη για νεα δοκιμη. Απο το PayPal μου είπαν οτι δεν είναι επιβεβαιωμένες. Τρίχες. Από τις "αποκλεισμένες", οι δύο επιβεβαιώθηκαν πριν 1,5-2 χρόνια (τις χρησιμοποιούσα τόσο καιρό για αγορές) και η τρίτη επιβεβαιώθηκε την ίδια μέρα με την ΑΜΕΧ που με αφήνει να χρησιμοποιήσω. Το παράξενο είναι οτι την προηγούμενη εβδομάδα, απο τις 4 είχα διαθέσιμες τις 2. Το ΣΚ εμφανίστηκαν και οι 4 για να μείνει τελικά μόνο η ΑΜΕΧ!! Μπάχαλο. Πιο πολύ με καίει να χρησιμοποιήσω την χρεωστική Mastercard, για να μην φορτώνω την ΑΜΕΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Να ρωτήσω κάτι,τόσο καιρό έχω βάλει στο paypal μια χρεωστική visa της alpha τώρα έληξε και πρέπει να βάλω την καινούργια θα πρέπει να γίνει και η νέα verified ή μιας και είναι συνδεδεμένη με τον ίδιο λογαριασμό δεν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Να ρωτήσω κάτι,τόσο καιρό έχω βάλει στο paypal μια χρεωστική visa της alpha τώρα έληξε και πρέπει να βάλω την καινούργια θα πρέπει να γίνει και η νέα verified ή μιας και είναι συνδεδεμένη με τον ίδιο λογαριασμό δεν χρειάζεται? Νομίζω απλά αλλάζεις την ημερομηνία λήξης και το κωδικό ασφαλείας (ο αριθμός της κάρτας ίδιος δεν είναι; ) Πριν 2-3 μήνες, διέγραψα την πιστωτική Visa της Αlpha που είχε λήξει και την ξαναπέρασα. Δεν ζήτησε επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Μπορεί κάποιος που άνοιξε πρόσφατα prepaid κάρτα στον λογαριασμό του να μου πεί τι έγγραφα χρειάζονται;; Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Νομίζω απλά αλλάζεις την ημερομηνία λήξης και το κωδικό ασφαλείας (ο αριθμός της κάρτας ίδιος δεν είναι; ) Πριν 2-3 μήνες, διέγραψα την πιστωτική Visa της Αlpha που είχε λήξει και την ξαναπέρασα. Δεν ζήτησε επιβεβαίωση. Της κάρτας είναι ίδιος,αυτός ο τριψήφιος πίσω είναι διαφορετικός Η βλακεία είναι ότι την 1η φορά που χρειάστηκε να κάνω το verify πήρε 2 εβδομάδες να φανεί ο τετραψήφιος που ζητούσε στον λογαριασμό μου. ( να πω την αλήθεια κι ας έχει λήξει η κάρτα 6 μέρες τώρα και πάλι μπόρεσα να αγοράσω κάτι με 1.5ευρώ αλλά οκ να βάλω την καινούργια καλύτερα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Της κάρτας είναι ίδιος,αυτός ο τριψήφιος πίσω είναι διαφορετικός Η βλακεία είναι ότι την 1η φορά που χρειάστηκε να κάνω το verify πήρε 2 εβδομάδες να φανεί ο τετραψήφιος που ζητούσε στον λογαριασμό μου. ( να πω την αλήθεια κι ας έχει λήξει η κάρτα 6 μέρες τώρα και πάλι μπόρεσα να αγοράσω κάτι με 1.5ευρώ αλλά οκ να βάλω την καινούργια καλύτερα ) Στο email που στέλνουν πάντως γράφει μόνο We noticed your Visa ending in ΧΧΧΧ has expired. Please update your card's expiration date and card security code (CSC) as soon as possible so you can continue using it with PayPal. Δεν γράφει κάτι για νέα επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ρε παιδια ας μου πει καποιος..θελω να κανω αγορα κινητου.τι γινεται με paypal τωρα? Τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ρε παιδια ας μου πει καποιος..θελω να κανω αγορα κινητου.τι γινεται με paypal τωρα? Τι κανω? Διαβαζεις το πρώτο ποστ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Στο email που στέλνουν πάντως γράφει μόνο Δεν γράφει κάτι για νέα επιβεβαίωση. Δε το είχα δει αυτό,άρα μια χαρούλα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts