Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει περιπτωση να αγορασουμε απο ebay χωρις paypal γιατι απο paypal τρωω πορτα??

Γίνεται στο σημείο που σου λέει να βάλεις τα στοιχεία του paypal. Για ασφάλεια μην αγχώνεσαι αν δεν παραλάβεις π.χ σε καλύπτει το ebay.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όχι δεν υπάρχει τρόπος....εκτός αν έχει κάποιος στο balance να σου στείλει και να του δώσεις τα χρήματα στο χέρι....αν έχεις εκεί χρήματα αγοράζεις με paypal.

υπαρχει περιπτωση να αγορασουμε απο ebay χωρις paypal γιατι απο paypal τρωω πορτα??

Φυσικά μπορεις να "αγοράσεις" από πωλητές που δεν απαιτούν άμεση πληρωμή , ή απο πωλητές που δέχονται πληρωμή σε τράπεζα.

Αλλά πως θα "πληρώσεις" ; ;

Γίνεται στο σημείο που σου λέει να βάλεις τα στοιχεία του paypal. Για ασφάλεια μην αγχώνεσαι αν δεν παραλάβεις π.χ σε καλύπτει το ebay.
δυστυχως και χωρις paypal δε τη δεχτηκε τη καρτα :(

Eιχα ανοιξει πριν μερικα χρονια paypal με το ονομα της μητερας μου μιας και ημουν ανηλικος. Ειχα συνδεσει λοιπον μια virtual της Πειραιως και ενα τρ. λογαριασμο αλλα τελικα δεν πραγματοποιησα συναλλαγες. Μου στελνε λοιπον emails το paypal για να κανω verify και τα αγνοουσα αφου δεν εκανα συναλλαγες. Πριν κατι μηνες μου στειλε οτι υπαρχει υποπτη κινηση στο λογαριασμο μου και οτι πρεπει να αλλαξω κωδικους και να στειλω τα στοιχεια μου(δηλαδη της μητερας μου) για επιβεβαιωση. Αρχικα το αγνοησα μεχρι που ειδα οτι ειχαν παραβιαστει hotmail, aliexpress, fb. Ειπα λοιπον να το διαγραψω αλλα και γι αυτο ηθελε πρωτα verify. Eτσι αλλαξα τους κωδικους και κατι αλλα και εστειλα φωτοτυπια την ταυτοτητα της μητερας μου(χωρις να φαινονται ολα τα ψηφια του αριθμου).

Ακομα και σημερα οταν κανω login λεει οτι δεν εχουν επεξεργασθει ακομα τα στοιχεια. Τι μπορω να κανω για να το διαγραψω το ρημαδι;

Eιχα ανοιξει πριν μερικα χρονια paypal με το ονομα της μητερας μου μιας και ημουν ανηλικος. Ειχα συνδεσει λοιπον μια virtual της Πειραιως και ενα τρ. λογαριασμο αλλα τελικα δεν πραγματοποιησα συναλλαγες. Μου στελνε λοιπον emails το paypal για να κανω verify και τα αγνοουσα αφου δεν εκανα συναλλαγες. Πριν κατι μηνες μου στειλε οτι υπαρχει υποπτη κινηση στο λογαριασμο μου και οτι πρεπει να αλλαξω κωδικους και να στειλω τα στοιχεια μου(δηλαδη της μητερας μου) για επιβεβαιωση. Αρχικα το αγνοησα μεχρι που ειδα οτι ειχαν παραβιαστει hotmail, aliexpress, fb. Ειπα λοιπον να το διαγραψω αλλα και γι αυτο ηθελε πρωτα verify. Eτσι αλλαξα τους κωδικους και κατι αλλα και εστειλα φωτοτυπια την ταυτοτητα της μητερας μου(χωρις να φαινονται ολα τα ψηφια του αριθμου).

Ακομα και σημερα οταν κανω login λεει οτι δεν εχουν επεξεργασθει ακομα τα στοιχεια. Τι μπορω να κανω για να το διαγραψω το ρημαδι;

Καπου μεσα στις ρυθμισεις, εχει επιλογη για διαγραφη λογαριασμου.

Να δωσω μια πληροφορία - διευκρίνηση

Η αγορα μουσικής, applications, λογισμικου (όπως και αεροπορικων εισιτηρίων, ξενοδοχείων κλπ) εχει <ανοίξει> ετσι κι αλλιώς δεν είναι ένδειξη δηλαδη αν ο Χ πλήρωσε για τραγουδι ο Υ ΔΕΝ μπορει να πληρώσει πχ για κινητο.

Καλημερα, υποτίθεται ότι άνοιξαν ναι ,αλλά εγώ αγοράζω μουσική από google play με google wallet αλλά εφαρμογές και βιβλία λέει ότι ή κάρτα μου είναι μη αποδεκτή, ενώ μέσω paypal δεν με αφήνει ούτε μουσικη να αγοράσω!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....

καλησπέρα. μόλις προσπάθησα στο gearbest να αγοράσω κάποια πράγματα.

πήγα να πληρώσω με paypal, αλλά τζίφος. μου έλεγε ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένη και verified κάρτα. την έχω 1 χρόνο! προπληρωμένη mastercard πειραιώς και άλλη μια προπληρωμένη visa eurobank. είναι verified και οι 2.

δοκίμασα απευθείας με τις κάρτες, αλλά και πάλι τζίφος.

Εγω με την χρεωστικη μου κανονικα αγορες εισιτηριων και εφαρμογων στο itunes που εκανα προσφατα αλλα το paypal ακομα δεν το δοκιμασα να ειμαι ειλικρινης.

Το έκανα με γνωστό μου παιδί.

Του έστειλα 50€ και ήθελε 2€ προμήθεια το PayPal.

Η προμήθεια είναι fix ή εξαρτάται από το πόσο?

The day is my enemy, the night my friend

Ρε παιδιά, ειναι λογικό! Επιτρεπονται συγκεκριμενες συναλλαγες, με ελληνικες καρτες μονο εως οτου συμπληρωθει το ημερήσιο οριο καθε τραπεζας.

Το paypal ειναι μια υπηρεσια, οπου οι τραπεζες τη βλεπουν σαν "εμβασμα στο εξωτερικό" ας πουμε, κι ετσι δεν εχουν τη δυνατοτητα να ξεχωρισουν αν εσυ αγοραζεις αεροπορικά, ξενοδοχείο (επιτρεπομενη συναλλαγή εξωτερικού με καρτα) ή ρούχα, κινητό, συμπληρωματα διατροφης (μη επιτρεπομενες συναλλαγες εξωτερικού με καρτα) !

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Η προμήθεια είναι fix ή εξαρτάται από το πόσο?

Από το ποσό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εισαι σιγουρος ότι δεν ήταν ψευτικο το email?Να ζητάνε να σταλουν στοιχεία για επιβεβαίωση; :worry:

Εισαι σιγουρος ότι δεν ήταν ψευτικο το email?Να ζητάνε να σταλουν στοιχεία για επιβεβαίωση; :worry:

Μπορεις να επικοινωνησεις μεσω email απευθειας με το customer services, μεσα από τη σελίδα του paypal αφού κανεις πρωτα login στο λογαριασμό σου.

Επικοινωνουν εντος 24ωρου, συνηθως.

Το πιο βασικό να γνωριζεις αγγλικά ομως για να μπορεσεις να συνεννοηθεις. :)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλημερα, υποτίθεται ότι άνοιξαν ναι ,αλλά εγώ αγοράζω μουσική από google play με google wallet αλλά εφαρμογές και βιβλία λέει ότι ή κάρτα μου είναι μη αποδεκτή, ενώ μέσω paypal δεν με αφήνει ούτε μουσικη να αγοράσω!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας....

Η τράπεζα βλέπει ότι ψωνίζεις από PAYPAl δεν βλέπει ούτε τι ψωνίζεις ούτε ποιος λαμβάνει την τελική πληρωμή.

Αφου απο οποιο link για το paypal και να μπω μου λεει οτι εχω limited acess και οτι ακομα επεργαζονται τα στοιχεια. Δεν τα εστειλα με email σλλα τα ανεβασα. Πρεπει να βρω τροπο να στειλω email για διευκρινησεις με το ονομα της μητερας σαν αποστολεα. Αν δεν αρθει αυτος αυτος ο περιορισμος, δεν μπορω διαγραψω τον λογαριασμο.

Άλλαξε το mail σου μέσα από το PayPal. Το PayPal ποτέ δε ζητάει να αλλάξεις κωδικούς. Άλλαξε το mail, διέγραψε το παλιό μέσα από το PayPal και δες αν συνεχίζουν να σου στέλνουν στο παλιό

No root->No problem

Άλλαξε το mail σου μέσα από το PayPal. Το PayPal ποτέ δε ζητάει να αλλάξεις κωδικούς. Άλλαξε το mail, διέγραψε το παλιό μέσα από το PayPal και δες αν συνεχίζουν να σου στέλνουν στο παλιό

Κανονικα με πεταει εξω οταν κανω εισοδο (λεει we're reviewing your documents...) αλλα εχω βρει τροπο και μπαινω. Τι θα καταφερω αν αλλαξω email; Αφου οταν παω να το διαγραψω μου λεει εχω limited acess και δεν μπορω να το διαγραψω. Αν αλλαξω το ονομα χρηστη του mail (βαζοντας της μητερας μου) για να τους στειλω μηνυμα μπας και βρω ακρη, μετα μπορω να το ξαναλλαξω; Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Εμπλεξα με μια βλακεια

http://s27.postimg.org/6djyv5zwv/Untitled2.png

http://s27.postimg.org/phdabicr3/Untitled1.png

http://s27.postimg.org/g8b41e3v3/Untitled.png

Edited by lyr13

Υπάρχει μια εφαρμογή που σου επιστρέφει μετρητά με την μορφή κουπόνιων,δεν θέλω να κάνω διαφήμιση,, αν δηλώσεις PayPal μπαίνουν στο balance..σίγουρα για μικροεφαρμογες στο goggle μπορεί να κάνει την δουλειά του.. Παίρνω το γάλα του μικρού τριάντα τριάντα λεπτακια.να μια εφαρμόζουμε των 2 ευρώ..Ηεφαρμογη λέγεται pockee

Θα δοκιμάσω να φορτωσω το PayPal μέσω τράπεζας, το θέμα είναι, θα μπορώ να κάνω αγορά κανονικά από eBay μετά;
Android uber alles

Θα δοκιμάσω να φορτωσω το PayPal μέσω τράπεζας, το θέμα είναι, θα μπορώ να κάνω αγορά κανονικά από eBay μετά;

Εφ' οσον εχεις ελληνικό λογαριασμό, οχι! Δεν μπορεις να "φορτωσεις", διοτι ο μονος τροπος ειναι με εμβασμα στο εξωτερικό.

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Το ξέρω αυτό, με παραπέμπει σε μια τράπεζα στη...Βουλγαρία, ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό;
Android uber alles

Κανονικα με πεταει εξω οταν κανω εισοδο (λεει we're reviewing your documents...) αλλα εχω βρει τροπο και μπαινω. Τι θα καταφερω αν αλλαξω email; Αφου οταν παω να το διαγραψω μου λεει εχω limited acess και δεν μπορω να το διαγραψω. Αν αλλαξω το ονομα χρηστη του mail (βαζοντας της μητερας μου) για να τους στειλω μηνυμα μπας και βρω ακρη, μετα μπορω να το ξαναλλαξω; Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Εμπλεξα με μια βλακεια

http://s27.postimg.org/6djyv5zwv/Untitled2.png

http://s27.postimg.org/phdabicr3/Untitled1.png

http://s27.postimg.org/g8b41e3v3/Untitled.png

Καμια ιδεα ρε παιδια?