tolisfar Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 ισχυει οτι αμα κανεις αποτυχημενες αγορες πχ αν πας να παρεις κατι και τα χρηματα που εχεις μεσα στην καρτα δεν φτανουν καθε φορα σε χρεωνει 1 ευρω?δηλαδη αν πχ κανεις 5 στην σειρα χανεις 5 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 ισχυει οτι αμα κανεις αποτυχημενες αγορες πχ αν πας να παρεις κατι και τα χρηματα που εχεις μεσα στην καρτα δεν φτανουν καθε φορα σε χρεωνει 1 ευρω?δηλαδη αν πχ κανεις 5 στην σειρα χανεις 5 ευρω? Όχι δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Όχι δεν ισχύει. εβαλα το πρωι 83 ευρω και τωρα εχω 72 και κατι και μου ειπαν απο την τραπεζα οτι εκανα καποιες μεταβολες στο pay pal!πως να βγαλω ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει κάποια δέσμευση των χρημάτων . Θα περιμένεις δύο ή τρεις εργάσιμες μέχρι να αποδεσμευτούν . Χρέωση όμως δεν υπάρχει. Άκρη θα βγάλεις με το αντίγραφο συναλλαγών και κινήσεων που θα πάρεις από την τράπεζα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Εμενα σε δεσμευμενα ποσα πχ απο αλλαγες στοιχειων στην paypal με τραβουσε 1 ευρω το οποιο οπως ενημερωθηκα απο την τραπεζα μου κ απο την paypal μπορει να παρει απο 25 εως 30 εργασιμες ημερες για να επιστραφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει κάποια δέσμευση των χρημάτων . Θα περιμένεις δύο ή τρεις εργάσιμες μέχρι να αποδεσμευτούν . Χρέωση όμως δεν υπάρχει. Άκρη θα βγάλεις με το αντίγραφο συναλλαγών και κινήσεων που θα πάρεις από την τράπεζα σου. α οποτε να περιμενω να επιστραφουν ετσι?χιλια ευχαριστω.λογαριασμο δεν παιρνω ποτε παντως!εννοω σε φακελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 ότι είπε ο Fot1s Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το PayPal χρώνει 2,5% όπως και η Αττικής. Είναι για την μετατροπή συναλλάγματος. OK! Θα το έχω στο νου μου την επόμενη φορά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 πως μπορω να βλεπω ποσα χρηματα εχω μεσα στην καρτα μου?υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 πως μπορω να βλεπω ποσα χρηματα εχω μεσα στην καρτα μου?υπαρχει τροπος? Απο πια τραπεζα εχεις την καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 πως μπορω να βλεπω ποσα χρηματα εχω μεσα στην καρτα μου?υπαρχει τροπος? απο το ατμ της γειτονιας σου, εγω ετσι κανω Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 πως μπορω να βλεπω ποσα χρηματα εχω μεσα στην καρτα μου?υπαρχει τροπος? E-banking της τραπεζας σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 E-banking της τραπεζας σου. :) ναι αλλα εμενα η τραπεζα ειναι στα 40 μετρα απο το σπιτη μου χιχιχι χοχοχο :lol::lol::lol: Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Και το pc σου στα 0 μέτρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 ναι αλλα εμενα η τραπεζα ειναι στα 40 μετρα απο το σπιτη μου χιχιχι χοχοχο :lol::lol::lol: Η αληθεια ειναι, πως ειναι πολυ διαφορετικο να εχεις προσβαση ανα πασα στιγμη στον λογαριασμο σου, ακομα και στα βουνα να εισαι απο το να τρεχεις στο ατμ καθε λιγο κ λιγακι. Ασε, που οποιοδηποτε προβλημα υπαρξει, πιο αμεσα το βλεπεις μεσω ebanking και μιλας με εξυπηρετηση πχ απο το να πας στο ατμ κ να δεις πολυ λιγοτερες δυνατοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Η αλλαγή που έγινε στο pp από 45 σε 180 μέρες για dispute, πρακτικά τι σημαίνει για τους αγοραστές? 1) Μπορούμε έτσι να διεκδικήσουμε πίσω τα χρήματα μια αγοράς ακόμα και 6 μήνες μετά? Επειδή οι εγγυήσεις κλπ από Κίνα δεν μετράνε (δεν μου έχει τύχει αλλά έτσι λένε όλοι), μήπως τώρα με αυτό τον τρόπο είναι σαν να έχουμε με έμμεσα εγγύηση 6 μηνών και να ανοίξουμε dispute αν παρουσιαστεί βλάβη εντός αυτού του διαστήματος? 2) Επίσης, αν κάποιος αγοραστής κάνει dispute αμέσως μόλις λάβει το πακέτο του (πχ. είναι σπασμένο), ο πωλητής μπορεί να το αγνοεί για 6 μήνες πριν υποχρεωθεί να κάνει refund? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Η αλλαγή που έγινε στο pp από 45 σε 180 μέρες για dispute, πρακτικά τι σημαίνει για τους αγοραστές? 1) Μπορούμε έτσι να διεκδικήσουμε πίσω τα χρήματα μια αγοράς ακόμα και 6 μήνες μετά? Επειδή οι εγγυήσεις κλπ από Κίνα δεν μετράνε (δεν μου έχει τύχει αλλά έτσι λένε όλοι), μήπως τώρα με αυτό τον τρόπο είναι σαν να έχουμε με έμμεσα εγγύηση 6 μηνών και να ανοίξουμε dispute αν παρουσιαστεί βλάβη εντός αυτού του διαστήματος? 2) Επίσης, αν κάποιος αγοραστής κάνει dispute αμέσως μόλις λάβει το πακέτο του (πχ. είναι σπασμένο), ο πωλητής μπορεί να το αγνοεί για 6 μήνες πριν υποχρεωθεί να κάνει refund? Ευχαριστώ. Θα απαντισω μονο στην δευτερη ερωτιση σου γιατι για την πρωτη δεν ειμαι 100% σιγουρος. Αμα κανεις dispute ο πωλητης πρεπει να απαντισει στο χρονικο διαστιμα που το δινει το paypal (5 μερες η 10 δεν θυμαμε) και αμα δεν παρει απαντιση τοτε σου επιστρεφει τα χρηματα.Τωρα για το πρωτο ερωτιμα σου νομιζω οτι θα σε καλυπτη το paypal σε θεμα που προκιψει με την συσκευη που αγορασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonthedoc Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Θελω να αγορασω κινητο απο το ιντερνετ και μου ζητησε να φτιαξω PAYPAL. Εκανα λογαριασμο και οταν παω να βαλω την πριπειντ καρτα μου λεει οτι την εχω χρησιμοποιησει σε καποιον αλλο λογαριασμο και δεν με αφηνει να προχωρησω. ξερει μηπως κανεις τι γινεται γιατι θελω αμεσα να κανω αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δεν μπορεις να ανοίξεις νέο λογαριασμό με την ίδια κάρτα. Θα χρησιμοποιήσεις άλλη κάρτα , ή τον παληό σου λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonthedoc Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ενταξει, τελικα εσβησα τον λογαριασμο που ειχα φτιαξει και εκανα καινουργιο και λυθηκε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Απο πια τραπεζα εχεις την καρτα? απο το ατμ της γειτονιας σου, εγω ετσι κανω E-banking της τραπεζας σου. :) πειραιως ειναι!δεν εχω καρτα εκτος αν την εχω χασει και δεν θυμαμαι.ηταν κυπρου παλια.e banking ειναι ευκολο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 πειραιως ειναι!δεν εχω καρτα εκτος αν την εχω χασει και δεν θυμαμαι.ηταν κυπρου παλια.e banking ειναι ευκολο να κανω? Ναι, πηγαινεις στην τραπεζα, σου βγαζουν κωδικους, μπαινεις στο ebanking τους, αλλαζεις τα στοιχεια και εισαι ετοιμος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ναι, πηγαινεις στην τραπεζα, σου βγαζουν κωδικους, μπαινεις στο ebanking τους, αλλαζεις τα στοιχεια και εισαι ετοιμος. :) ευχαριστω.καρτα εχω πιν δεν εχω τα μπερδεψα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1900 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Συνωμη που το γραφω και εδω τωρα το βρηκα.καλησπερα σε ολους,συγνωμη ου το γραφω εδω αλλα δεν ηξερα που να το γραψω ,εκανα μια παραγγελια στο minideal,εχω ξεπερασει σε παραγγελιες τις 6000 ευρω,ειμαι στρατιωτικος και εχω παραγγειλει για το μισο στρατοπαιδο,αλλα σημερα ειμαι εξωργισμενος με τον τροπο που με την εφεραν,εκανα παραγγελια 2 lenovo vibe x2,ena lenovo a 916 kai ena jiayu s3,ειχα μιλησει στο τσατ με την λιντα που μιλαω παντα και μ ειπε οτι ολα καλως ειναι διαθεσιμα ,το περιεργο ειναι οτι μετα τρεις μερες μ ηρθε απο την πευ παλ 2 αριθμοι παραγγελειας,μεσα σε παρενθεση 1 λενοβο 1 τζιαου και στην αλλη 2 λενοβο,σημερα το βραδυ μ ηρθε μειλ οτι δεν υπαρχει το τζιαου και συγνωμη για την καθυστερηση της ενημερωσης,,,,,μπορω να κανω κατι και να παρω ολα ταχρηματα πισω και να μην παραλλαβω και τα τρια υπολοιπα?τα πηρα πιο πολυ με την κοροιδια τους,ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελεστατο μνμ.το μαιλ τους ηρθε 12 μερες μετα.....RF320810306SG(a916+s3)RF320820793SG(2*x2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Συνωμη που το γραφω και εδω τωρα το βρηκα.καλησπερα σε ολους,συγνωμη ου το γραφω εδω αλλα δεν ηξερα που να το γραψω ,εκανα μια παραγγελια στο minideal,εχω ξεπερασει σε παραγγελιες τις 6000 ευρω,ειμαι στρατιωτικος και εχω παραγγειλει για το μισο στρατοπαιδο,αλλα σημερα ειμαι εξωργισμενος με τον τροπο που με την εφεραν,εκανα παραγγελια 2 lenovo vibe x2,ena lenovo a 916 kai ena jiayu s3,ειχα μιλησει στο τσατ με την λιντα που μιλαω παντα και μ ειπε οτι ολα καλως ειναι διαθεσιμα ,το περιεργο ειναι οτι μετα τρεις μερες μ ηρθε απο την πευ παλ 2 αριθμοι παραγγελειας,μεσα σε παρενθεση 1 λενοβο 1 τζιαου και στην αλλη 2 λενοβο,σημερα το βραδυ μ ηρθε μειλ οτι δεν υπαρχει το τζιαου και συγνωμη για την καθυστερηση της ενημερωσης,,,,,μπορω να κανω κατι και να παρω ολα ταχρηματα πισω και να μην παραλλαβω και τα τρια υπολοιπα?τα πηρα πιο πολυ με την κοροιδια τους,ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελεστατο μνμ.το μαιλ τους ηρθε 12 μερες μετα.....RF320810306SG(a916+s3)RF320820793SG(2*x2) Νομιζω καταγγελεια στο paypal επαναλαμβάνοντας αυτά που λες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts