Jokey5 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 η πρώτη ανάληψη (1,50 ε) για να πιστοποιηθεί η κάρτα γίνεται άμεσα ή μπορεί να περάσει 1-2 μέρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 εχει μεσα 10 ευρω που τα εβαλα σημερα το πρωι Παρε τηλ την τράπεζα εμένα η δικιά μου τα βάζω το πρωί και τα εμφανίζει διαθέσιμα το απογευμα κατα τις 6.00 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ευχαριστω πολυ! Αυτο εκανα και με ειπε να μπω στις 7 να δικιμασω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Γιατι συνεχιζει να μου το βγαζει αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Προφανώς ακόμη δεν έχουν πιστωθεί τα χρήματα στην κάρτα σου. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Προφανώς ακόμη δεν έχουν πιστωθεί τα χρήματα στην κάρτα σου. πως γινεται αυτο?? το πρωη στις 9 τα εβαλα!!! περασαν 15 ωρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Σε ατμ τα βαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 οχι! στο μηχανημα μεσα στην τραπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Μπες στον λογαριασμό σου και κοίτα αν υπάρχουν τα χρήματα διαθέσιμα. (Στο ebanking σου θα μπεις, στην τράπεζα. Όχι στο PayPal) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 λεει οτι εχει μεσα 10 E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πόσο κάνει αυτό που θέλεις να αγοράσεις? Είναι σε ευρώ 'η σε άλλο νόμισμα? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Προσπαθώ να βάλω την κάρτα μου στον λογαριασμό μου καθ δεν μπορώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Προσπαθώ να βάλω την κάρτα μου στον λογαριασμό μου καθ δεν μπορώ! Αχα! Βάζεις όλα τα στοιχεία σωστά? Τύπος κάρτας, 3ψηφιος κωδικός κλπ? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Όλα σωστά! Την αναγνωρίζει την κάρτα και τα στοιχεία αλλά λέει( κοίτα στα πιο πάνω μηνύματα) δεν ξέρω τη φταίει! Χθες πήρα τηλ την τράπεζα καθ μου είπε να δοκιμάζω μέτα τις8 αλλά καθ πάλι τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Χθες προσθεσα άλλη μια κάρτα και πρέπει να την κάνω confirm ,ξέρετε σε πόσες μέρες βλέπω οτι η paypal κράτησε τα 1.50 eur ώστε να δω τον τετραψήφιο κωδικό που ζητάει και να τον βάλω . Αν αργήσει αρκετά να βάλω τα χρήματα στην παλιά κάρτα ,ώστε να ολοκληρώσω την συναλλαγή . Αν θυμάμαι καλά, 4. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriscorfu Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλημέρα παιδιά Έχω πρόβλημα με τον λογαρισμό μου στο paypal. Ξέχασα τον κωδικό προσβασης και έκανα reset και θέλει τις security questions αλλά δεν τις θυμάμαι. Έστειλα mail αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω; Το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλαν κάτι λεφτά και δεν μπορώ να ανοίξω καινούριο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλημέρα παιδιά Έχω πρόβλημα με τον λογαρισμό μου στο paypal. Ξέχασα τον κωδικό προσβασης και έκανα reset και θέλει τις security questions αλλά δεν τις θυμάμαι. Έστειλα mail αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω; Το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλαν κάτι λεφτά και δεν μπορώ να ανοίξω καινούριο λογαριασμό. τους εξηγησες το προβλημα σου απο αυτη τη φορμα επικοινωνιας και δεν σου απαντησαν? https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/helphub/home/?action=emailus# Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriscorfu Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Έστειλα και μου απάντησαν αυτό Thanks for contacting us. Based on your selection, the following FAQs may assist you faster than we can: Changing your password or security questions Recovering your password by email Recovering your password by phone Recovering your password when your account is locked If these do not answer your question, please reply to this email with as much information as possible. Thank you for being a valued customer. Yours Sincerely, PayPal, an eBay Company Copyright © 1999-2014 PayPal. All rights reserved Changing Your Password or Security Questions If you would like change your password, log in to your PayPal account, click Profile near the top of the page, and then click My personal info or My business info. Click Change near Password. . After you choose what information you’d like to change, click Edit. Enter your new password or security questions and click Save. Before you can change your password or security questions, you may need to confirm you are the owner of the account. back to top Recovering Your Password by Email Go to the PayPal website and click Problem with login under Account login. Click I don’t know my password. Enter the email address you used to create your PayPal account, enter the security code, and then click Continue. Next we’ll you ask you to verify some account information and then you can create your new password; OR we’ll send you an email with a link in it. Click the link, verify you own the account, and then create a new password. If clicking the link in the email takes you to the PayPal account login page, you may have to enable cookies in your web browser. If you don’t know how to do this, consult your browser’s help menu. back to top Recovering your Password by Phone You will have to recover your password by phone if you no longer have access to the email address that is on your Paypal account or are unable to receive the password recovery email. To recover your password by phone follow the same steps to recover your password by email, and then click by phone on the PayPal webpage saying we sent you an email. Choose a phone number for us to call you at, pick a time, and then click Continue. On the next webpage, you’ll see a 4-digit code. When we call you, enter the code on your phone’s keypad. Then hang up your phone, and click Continue. Verify your account, click Continue again, enter your new password, and then click Submit. You'll automatically be logged in to your account. back to top Recovering Your Password When Your Account is Locked If you’ve entered your password incorrectly many times, you need to call us to reset it. Call 1-888-221-1161 and we’ll give you a 5-digit code, and then send you an email. Click the link in the email, enter the 5-digit code we gave you, and then create a new password and select 2 security questions. Που βέβαια δεν βοηθάει πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 αν σου ηρθε λιγο αργοτερα αυτη η απαντηση μαλλον ειναι αυτοματοποιημενο email και να περιμενεις 'ανθρωπινη' απαντηση. Τελευταια λυση ειναι να τους παρεις τηλεφωνο και να τους εξηγησεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Απλά κάνεις recovery το password με e-mail Είναι ο απλούστερες τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γεια σας και απο εμενα! Εχω το εξής πρόβλημα, εχω μια καρτα πειραιως και εχω 3 λογαριασμους μεσα, πως επιλέγω ποιον λογαριασμό να συνδέσω με την paypal? Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Εχω κανει μια παραγγελια/πληρωμη αξιας 162 δολαρια στις 31-12-13, η τελευταια ενημερωση που εχω ειναι οτι απο 6-1-14 ειναι στη Σιγκαπουρη. Το tracking number στα ελτα βγαζει μηνυμα οτι ''Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RF.............SG'' και στο site της SingPost βγαζει μηνυμα ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)''. 1) Αν κανω dispute μεσω paypal, το paypal θα μου κρατησει ~5 δολαρια ή λογο μη παραλαβης θα μου επιστρεψει ολο το ποσο? 2) Αν πω τον πωλητη να μου ακυρωσει την παραγγελια και να μου επιστρεψει τα χρηματα θα χασω παλι χρηματα/προμηθεια στο paypal ? 3) Το ποσο της επιστροφης/ακυρωσης επιρεαζει το ''Account Limits'' που εχω στο paypal ? Ευχαριστω Edited January 26, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εχω κανει μια παραγγελια/πληρωμη αξιας 162 δολαρια στις 31-12-13, η τελευταια ενημερωση που εχω ειναι οτι απο 6-1-14 ειναι στη Σιγκαπουρη. Το tracking number στα ελτα βγαζει μηνυμα οτι ''Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό RF.............SG'' και στο site της SingPost βγαζει μηνυμα ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)''. 1) Αν κανω dispute μεσω paypal, το paypal θα μου κρατησει ~5 δολαρια ή λογο μη παραλαβης θα μου επιστρεψει ολο το ποσο? 2) Αν πω τον πωλητη να μου ακυρωσει την παραγγελια και να μου επιστρεψει τα χρηματα θα χασω παλι χρηματα/προμηθεια στο paypal ? 3) Το ποσο της επιστροφης/ακυρωσης επιρεαζει το ''Account Limits'' που εχω στο paypal ? Ευχαριστω Γιατι να κανεις dispute; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γιατι να κανεις dispute; Τι να κανω ? Υπαρχει κατι αλλο ? Το δεμα μου εχει χαθει στο ταχυδρομειο της Σιγκαπουρης και ''κολλησε'' στο Information Received, δες εκει που γραφει ·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης, Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τι να κανω ? Υπαρχει κατι αλλο ? Το δεμα μου εχει χαθει στο ταχυδρομειο της Σιγκαπουρης και ''κολλησε'' στο Information Received, δες εκει που γραφει ·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης, Εννοω οτι εχουν περασει μονο 26 μερες. Περιμενε να σου ερθει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts