Vasileios Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Όχι δεν κρατάει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις. Ψωνίζω χρόνια από internet και χρησιμοποιώ το paypal χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Δύο - τρεις ερωτήσεις ήθελα να κάνω. 2) Ίσως δεν είναι το κατάλληλο θέμα να το ρωτήσω αυτό, αλλά είναι σε συνδυασμό με την προηγούμενη ερώτηση, οπότε επιτρέψτε μου να το θέσω εδώ. Μπορώ αν χρησιμοποιήσω κάποιο τρόπο (πχ e-banking, κάτι το οποίο δεν έχω δουλέψει ποτέ μου, απλά το έχω ακουστά) να παρακολουθώ κατευθείαν σε real time τι γίνεται με την πιστωτική μου, όπως βλέπω και με το paypal το ιστορικό την ίδια μέρα. Ενημερωτικά είχα μία πιστωτική της Αγροτικής που πλέον ανήκει στην Πειραιώς αλλά η πιστωτική ισχύει κανονικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τυχόν απαντήσεις! Η Πειραιως εχει πολύ καλο i-bank. Το μονο που χριαζεται είναι να πας στην τραπεζα και να ζητήσεις να στο ενεργοποιησουν. Πρεπει να εχεις μαζι σου εκκαθαριστικο, λογαριασμο ΔΕΗ και ΟΤΕ και ταυτοτητα. Σου χρεωνουν 5 ευρω για τους κωδικούς που θα σου δωσουν. Αυτό είναι λιγο κοροϊδια, μιας και με το που θα μπεις στο i-bank , το πρωτο που σου ζηταει είναι να αλλαξεις τους κωδικούς και να βαλεις δικου σου, αλλα τελος παντων, το 5ευρω δεν γινετε να το γλυτώσεις. Το άλλο που πρεπει να κανεις μεσα στο i-bank είναι να τσεκαρεις αυτό που λεει ειδοποιήσεις μεσο email. Με αυτό τον τροπο οποιαδήποτε κινηση γινεται στην καρτα ή στο λογαριασμο σου , σου ερχεται αμεσα mail με τα στοιχεια της κινησης. Μην ενεργοποιήσεις να σου στελνονται οι ειδοποιήσεις μεσο sms γιατι αυτό χρεωνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ Ορέστη ή αύριο ή μεθαύριο θα πάω από την τράπεζα. Θυμάμαι παλιά επί εποχές Αγροτικής, προ τριετίας τετραετίας δε θυμάμαi ακριβώς πότε είχα πάει να ασχοληθώ με το ebanking τότε της τράπεζας για την κάρτα μου, νομίζω μου είχαν δώσει κωδικούς και τέτοια και μαζί μου είχαν δώσει και ένα εξαρτηματάκι που πάταγες ένα κουμπί και έβγαζε ένα pin ή κάτι τέτοιο που υποτίιθεται ότι το πέρναγες κάθε φορά που πήγαινες να μπεις στο σύστημα. Γνωρίζεις γιατί πράγμα μιλάω; Υπάρχει κάτι τέτοιο και τώρα ξέρουμε; Επίσης πειράζει που είχα βγάλει και τότε ebanking; Δεν θυμάμαι ούτε κωδικούς ούτε τπτ, ούτε ξέρω που έχω αυτό το εξάρτημα. Δεν πιστεύω να πειράζει να ξαναβγάλω ε; Τα 5 ευρώ δεν είναι κάτι τόσο τραγικό, αν είναι να μπορώ να βλέπω καθημερινά τις συναλλαγές μου και να μην χρειάζεται να περιμένω τον μηνιαίο αναλυτικό λογαριασμό όπως κάνω τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ Ορέστη ή αύριο ή μεθαύριο θα πάω από την τράπεζα. Θυμάμαι παλιά επί εποχές Αγροτικής, προ τριετίας τετραετίας δε θυμάμαi ακριβώς πότε είχα πάει να ασχοληθώ με το ebanking τότε της τράπεζας για την κάρτα μου, νομίζω μου είχαν δώσει κωδικούς και τέτοια και μαζί μου είχαν δώσει και ένα εξαρτηματάκι που πάταγες ένα κουμπί και έβγαζε ένα pin ή κάτι τέτοιο που υποτίιθεται ότι το πέρναγες κάθε φορά που πήγαινες να μπεις στο σύστημα. Γνωρίζεις γιατί πράγμα μιλάω; Υπάρχει κάτι τέτοιο και τώρα ξέρουμε; Επίσης πειράζει που είχα βγάλει και τότε ebanking; Δεν θυμάμαι ούτε κωδικούς ούτε τπτ, ούτε ξέρω που έχω αυτό το εξάρτημα. Δεν πιστεύω να πειράζει να ξαναβγάλω ε; Τα 5 ευρώ δεν είναι κάτι τόσο τραγικό, αν είναι να μπορώ να βλέπω καθημερινά τις συναλλαγές μου και να μην χρειάζεται να περιμένω τον μηνιαίο αναλυτικό λογαριασμό όπως κάνω τώρα! Η Πειραιως δεν εχει αυτό το μηχανηματάκι που λες. Μονο η Εθνικη το χρησιμοποιει ακομα , δεν ξερω αν το εχει και καποια άλλη τραπεζα. Στην Πειραιως μπαινεις στο i-bank με τους 2 κωδικούς που θα σου δωσουν και τους οποιους θα σου ζητηθεί στην πορεια να τους αλλαξεις. Για καποιες διαδικασιες μεσω i-bank χρειαζετε ενας επιπλέον κωδικος , που οποτε είναι απαραιτητος να χρησιμοποιηθεί, στον ζηταει από τη σελιδα και η πειραιως σου στελνει αμεσα τον κωδικο αυτό με sms σε κινητο που εχεις δηλωσει στην τραπεζα. Αυτος ο κωδικος είναι μιας χρησης. Ότι δηλαδή κανει το μηχανηματακι, στην Πειραιως το κανουν με sms. Αν θυμαμαι καλα , τα sms με τον κωδικο δεν χρεώνονται. Ούτως ή αλλως όμως είναι λιγες οι φορες που θα σου ζητησει αυτόν τον επιπλέον κωδικο. Οσο για το παλιο ebanking που ειχες ενεργοποιησει, σε περιπτωση που είναι ενεργο ακομα ,θα φανει στο συστημα τους και θα στο πουν οι ιδιοι. Σε αυτή την περιπτωση θα πρεπει να εχει περαστει στο συστημα της Πειραιως και να σου δωσουν νεους κωδικούς. Παντως δεν είναι πρόβλημα αυτό. Το ποιο πιθανο αφου προερχετε από την Αγροτικη και δεν το εχεις χρησιμοποιησει να σου βγαλουν καινουργιο. Θα σου πουν και οι ιδιοι εκει που θα πας. Η διαδικασια παντως γινεται πολύ γρηγορα, αρκει να εχεις μαζι σου τα δικαιολογιτηκα που σου ειπα πριν. Παντως αν τις αγορες μεσο Internet τις κανεις με πιστωτικη που είναι συνδεδεμενη με λογαριασμο που εχει παντα χρηματα μεσα, για περισσοτερη ασφαλεια θα σου ελεγα να ανοίξεις ένα δευτερο λογαριασμο στην Πειραιως, απλο, καταθετικο( δεν χρειαζεται να βαλεις καθολου χρηματα για να σου ανοιξουν το νέο λογαριασμο) και να στον συνδεσουν με μια χρεωστικη καρτα που σου βγαζουν αμεσως, και ταυτόχρονα ζητας και την ενεργοποιηση του i-bank. Με αυτόν τον λογαριασμο θα βαζεις κάθε φορα τα χρηματα που χρειαζονται για την αγορα που θελεις να κανεις, και μετα θα μενει αδειος. Ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη και να πεσει σε καποιους ο λογαριασμος της καρτας σου και να κανουν αγορες. Μιας και ακομα και αν καταφερει καποιος να υποκλεψει τα στοιχεια της καρτας δεν θα μπορει να κανει τιποτα με έναν αδειο λογαριασμο, και με μια καρτα που είναι χρεωστικη και όχι πιστωτικη. Παντως μεσο i-bank θα μπορεις να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι, ολους τους λογαριασμούς και τις καρτες που εχεις στην Πειραιως. Δεν ειδα να αναφερετε εδω στα φορα. Κατι δεν μου πηγαινε καλα οταν πληρωσα 103,56 EUR απο τα 99 που ειχα εγω υπολογισει στην πρωτη μου παραγγελια των 134$. Το paypal με χρεωνε αρκετα πιο ακριβα στη μετατροπη συναλλαγματος, χειρτερα και απο την ισοτιμια που εχει μεσα στο λογαριασμο. Κατα την πληρωμη υπαρχει επιλογη για το ποιος θα κανει την μετατροπη, το paypal που ειναι προεπιλογη, ή η τραπεζα. Στην δικια μου περιπτωση η Πειραιως εχει σαφως καλυτερη ισοτιμια απο το paypal. 117,47 EUR έναντι 120+ ευρω που ζητουσε το paypal για 158 δολλλαρια. Οποτε ελεγχουμε τι χρεωνει ποιος και αναλογα επιλεγουμε στο Currency Conversion Paypal, συνήθως χρεωνει παραπανω Τραπεζα ,συνηθως χρεωνει λιγοτερα, ειναι η επιλογη που στην περιγραφή εχει το Αυτό πρεπει να το κανεις σε κάθε αγορα ή μπορεις να το ορισεις μια φορα στη σελιδα του paypal και να το εφαρμοζει σε ολες τις αγορες που κανεις? Η αληθεια είναι ότι το paypal δεν αναφερει καπου στο λογαριασμο σου, ότι εχει χρεώσει μετατροπη συναλλάγματος, εννοω ξεχωριστα. Την ενσωματώνει μεσα στο συνολικο ποσο της αγορας που κανεις. Οποτε δεν φαινεται και δεν ειχα καταλαβει ότι κραταει ένα ποσο και ποσο είναι αυτό. Σε αντιθεση με την τραπεζα που κάθε φορα σου λεει ξεχωριστα ποσο είναι το ποσο αγορας που σε χρεωσε και ποσο η χρεωση για τη μετατροπή συναλλάγματος. και μιας και εχω κι εγω Πειραιως ειδα ότι αυτή χρεωνει λιγοτερα. Απλα ηθελα να ξερω αν αυτό θα πρεπει να το οριζω κάθε φορα που κανω αγορα ή αν μπορω να το κανω μια κι εξω. Edited January 15, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ Ορέστη. Σε πρώτη φάση δε θέλω να χρησιμοποιήσω χρεωστική. Χρησιμοποιώ χρόνια την πιστωτική, χωρίς κανένα πρόβλημα και μόνο σε επιλεγμένα σάιτ. Μου αρέσει που όποτε θέλω κάνω τις αγορές μου και την επόμενη μέρα πάω στο ATM και περνάω τα λεφτά στην κάρτα. Βασικά το ebanking το θέλω για να βλέπω άμεσα τι χρωστάω από τις αγορές και τι έχω πλεόνασμα ή έλειμμα έχω επακριβώς (πχ αν παίζω ένα στοίχημα και πιάσω ας πούμε) γιατί τώρα καμιά φορά χάνομαι. Κάνω ας πούμε μία αγορά 130 ευρώ, την ίδια μέρα μπορεί να βάλω ένα δεκάευρο και να παίξω ένα στοιχηματάκι και να πιάσω 60 ευρώ και το ίδιο βράδυ να παίξω ένα καινούριο δεκάευρο και να μην πιάσω. Ε θέλω να μην είμαι με το μολύβι και το στυλό να γράφω τι χρωστάω ή τι κέρδος έχω. Να μπαίνω το άλλο πρωί και να βλέπω μπαμ μπαμ τι γίνεται. Γίνεται αυτό έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αυτό πρεπει να το κανεις σε κάθε αγορα ή μπορεις να το ορισεις μια φορα στη σελιδα του paypal και να το εφαρμοζει σε ολες τις αγορες που κανεις? Η αληθεια είναι ότι το paypal δεν αναφερει καπου στο λογαριασμο σου, ότι εχει χρεώσει μετατροπη συναλλάγματος, εννοω ξεχωριστα. Την ενσωματώνει μεσα στο συνολικο ποσο της αγορας που κανεις. Οποτε δεν φαινεται και δεν ειχα καταλαβει ότι κραταει ένα ποσο και ποσο είναι αυτό. Σε αντιθεση με την τραπεζα που κάθε φορα σου λεει ξεχωριστα ποσο είναι το ποσο αγορας που σε χρεωσε και ποσο η χρεωση για τη μετατροπή συναλλάγματος. και μιας και εχω κι εγω Πειραιως ειδα ότι αυτή χρεωνει λιγοτερα. Απλα ηθελα να ξερω αν αυτό θα πρεπει να το οριζω κάθε φορα που κανω αγορα ή αν μπορω να το κανω μια κι εξω. Μια φορα. Καπου εδω μεσα υπαρχουν πολλα posts που λενε τη διαδρομη. Δεν τη θυμαμαι απ' εξω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ Ορέστη. Σε πρώτη φάση δε θέλω να χρησιμοποιήσω χρεωστική. Χρησιμοποιώ χρόνια την πιστωτική, χωρίς κανένα πρόβλημα και μόνο σε επιλεγμένα σάιτ. Μου αρέσει που όποτε θέλω κάνω τις αγορές μου και την επόμενη μέρα πάω στο ATM και περνάω τα λεφτά στην κάρτα. Βασικά το ebanking το θέλω για να βλέπω άμεσα τι χρωστάω από τις αγορές και τι έχω πλεόνασμα ή έλειμμα έχω επακριβώς (πχ αν παίζω ένα στοίχημα και πιάσω ας πούμε) γιατί τώρα καμιά φορά χάνομαι. Κάνω ας πούμε μία αγορά 130 ευρώ, την ίδια μέρα μπορεί να βάλω ένα δεκάευρο και να παίξω ένα στοιχηματάκι και να πιάσω 60 ευρώ και το ίδιο βράδυ να παίξω ένα καινούριο δεκάευρο και να μην πιάσω. Ε θέλω να μην είμαι με το μολύβι και το στυλό να γράφω τι χρωστάω ή τι κέρδος έχω. Να μπαίνω το άλλο πρωί και να βλέπω μπαμ μπαμ τι γίνεται. Γίνεται αυτό έτσι δεν είναι; Οποιαδήποτε κινηση γινει στην καρτα ή στο λογαριασμο τα βλέπεις on Line στο i-bank. Και όχι μονο τα βλέπεις, αλλα μπορεις να κανεις και διαχείριση των λογαριασμων σου. Γι αυτό σου ειπα και για δευτερο λογαριασμο, στον οποιο θα μπορουσες να μεταφερεις μεσο του i-bank ότι ποσο ηθελες κάθε φορα, από τον άλλο λογαριασμο που εχεις. Από τη στιγμη που βολεύεσαι όμως με την πιστωτικη, οκ. απλα πήγαινε στην τραπεζα να εργοποιησεις το i-bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Μελλοντικά μπορεί να φτιάξω και έναν λογαριασμό με χρεωστική. Μπορώ να τον ελέγχω και αυτόν με το i-bank? Επίσης σχετικά με αυτό που θέλω να κάνω, μετά από πόσο καιρό βλέπω τις κινήσεις μου; Δηλαδή αν κάνω μία αγορά τώρα θα τη δω επί τόπου ή πάει με εργάσιμη ημέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αυτό πρεπει να το κανεις σε κάθε αγορα ή μπορεις να το ορισεις μια φορα στη σελιδα του paypal και να το εφαρμοζει σε ολες τις αγορες που κανεις? Η αληθεια είναι ότι το paypal δεν αναφερει καπου στο λογαριασμο σου, ότι εχει χρεώσει μετατροπη συναλλάγματος, εννοω ξεχωριστα. Την ενσωματώνει μεσα στο συνολικο ποσο της αγορας που κανεις. Οποτε δεν φαινεται και δεν ειχα καταλαβει ότι κραταει ένα ποσο και ποσο είναι αυτό. Σε αντιθεση με την τραπεζα που κάθε φορα σου λεει ξεχωριστα ποσο είναι το ποσο αγορας που σε χρεωσε και ποσο η χρεωση για τη μετατροπή συναλλάγματος. και μιας και εχω κι εγω Πειραιως ειδα ότι αυτή χρεωνει λιγοτερα. Απλα ηθελα να ξερω αν αυτό θα πρεπει να το οριζω κάθε φορα που κανω αγορα ή αν μπορω να το κανω μια κι εξω. my money--->my preapproved payments(update)--->set available funding sources--->convertion options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Χθες προσθεσα άλλη μια κάρτα και πρέπει να την κάνω confirm ,ξέρετε σε πόσες μέρες βλέπω οτι η paypal κράτησε τα 1.50 eur ώστε να δω τον τετραψήφιο κωδικό που ζητάει και να τον βάλω . Αν αργήσει αρκετά να βάλω τα χρήματα στην παλιά κάρτα ,ώστε να ολοκληρώσω την συναλλαγή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Να κανω και γω μια ερωτηση ? πατησα να αγορασω κατι καταλαθος απο το ebay μεσω paypal ενω το εχω αγορασει ηδη και τωρα το ebay μου ζηταει να πληρωσω μεσω paypal ξανα τι μπορω να κανω για να το ακυρωσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 μου έγινε refund από μια αγορά και μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό του paypal.Έχω συνδεδεμένη μόνο πιστωτική και όχι κάποιο λογαριασμό τράπεζας. γνωρίζει κανείς αν μπορώ να στείλω τα χρήματα στην πιστωτική; Μετά από μερικές μέρες τα χρήματα σου πιστώνονται στην πιστωτική αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Να κανω και γω μια ερωτηση ? πατησα να αγορασω κατι καταλαθος απο το ebay μεσω paypal ενω το εχω αγορασει ηδη και τωρα το ebay μου ζηταει να πληρωσω μεσω paypal ξανα τι μπορω να κανω για να το ακυρωσω ? Στείλε μήνυμα στον πωλητή εξηγώντας του τι έγινε ώστε να σου ακύρωση την παραγγελία . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Στείλε μήνυμα στον πωλητή εξηγώντας του τι έγινε ώστε να σου ακύρωση την παραγγελία .του εχω στειλει απλα νομιζα οτι ηθελε και τιποτα αλλο ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Μελλοντικά μπορεί να φτιάξω και έναν λογαριασμό με χρεωστική. Μπορώ να τον ελέγχω και αυτόν με το i-bank? Επίσης σχετικά με αυτό που θέλω να κάνω, μετά από πόσο καιρό βλέπω τις κινήσεις μου; Δηλαδή αν κάνω μία αγορά τώρα θα τη δω επί τόπου ή πάει με εργάσιμη ημέρα; Μεσα στο i-bank φαινονται ολοι οι λογαριασμοι που εχεις στη συγκεκριμενη τραπεζα. Από εκει και περα κάθε φορα επιλεγεις ποιον λογαριασμο θες να δεις, αν θες να κανεις μεταφορα χρηματων από έναν λογαριασμο σε αλλον, να στειλεις χρηματα μεσο i-bank, να πληρωσεις λογαριασμούς (ΟΤΕ,ΔΕΗ κτλ). Εχει πολλα που μπορεις να κανεις χωρις να χρειαζεται να πας στην τραπεζα. Θα τα δεις μολις το ενεργοποιήσεις. Τωρα το ποτε φαινεται η κάθε κινηση που γινεται στον λογαριασμο σου, εξαρτάται από την κινηση. Αν ας πουμε θες να δεις αν μπηκαν στο λογαριασμο σου καποια χρηματα που καταθεσες μεσο ATM, αυτό θα φανει όταν τα περασει η τραπεζα στο λογαριασμο σου. Δεν μπορει να φανει αμεσως εκτος και αν τα βαλεις σε ΑΤΜ που εχει on Line καταθεση. Αν κανεις καταθεση με φακελο ας πουμε Παρασκευη απόγευμα, η κινηση θα φανει Δευτερα που θα λειτουργησει η τραπεζα , θα κανουν καταμετρηση στο ΑΤΜ και θα περασουν τα χρηματα στο λογαριασμο σου. Αν παλι περιμενεις να κανει καταθεση καποιος στο λογαριασμο σου ένα ποσο, αυτό το βλέπεις αμεσα με το που γινεται η καταθεση. Αν είναι μια κινηση που γινετε απ ευθειας ενημερωση στην τραπεζα φαινεται και αμεσως. Όταν κανω μια αγορα ο πωλητης μετα από λιγο δεσμευει το ποσο της αγορας. Αυτή η ενημερωση γινεται αμεσα , μιας και μετα από λιγο μου ερχετε email από την τραπεζα,με τη δεσμευση. Όταν μετα από μερικες μερες ο πωλητης παρει τα χρηματα από το λογαριασμο μου, παλι μου ερχεται email , αλλα αυτό δεν ξερω ποσο αμεσο είναι, γιατι μαθαινω από την τραπεζα ότι τα πηρε, δεν ξερω ποτε εκανε αυτος την κινηση. Και εδώ όμως φαντάζομαι ότι είναι αμεση η ενημερωση, γιατι είναι μια on Line διαδικασια.㾀 ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- my money--->my preapproved payments(update)--->set available funding sources--->convertion options Οκ το βρηκα. Σ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_ROSE Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπερα , σημερα εκανα το verification του κωδικου μου στο paypal. Θελω να βαλω μερικα χρηματα στον λογαριασμο μου και οταν παω στην επιλογη top up μου δινει καποια στοιχεια ενος λογαριασμου. Αυτα τα στοιχεια θα χρησιμοποιησω στη τραπεζα για να κανω αποστολη του εμβασματος; Υ.Γ. γιατι να στειλω εμβασμα απο τι στιγμη που ειναι συνδεμενη η καρτα μου με τον λογαριασμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Πρέπει να πάς στην τράπεζα και να κάνεις καταθεση στο λογαριασμό. Τιποτα αλλο. Το paypal ενημερώνεται αυτοματα αν έχεις χρήματα στο λογαριασμο την ώρα που πληρώνεις. Εκτος αν κάτι δεν καταλαβα καλα.... Edited January 16, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αν έχω κάποιο ποσό στο paypal balance και πάω να κάνω μια αγορά, υπάρχει κάπου επιλογή να μην τραβάει καθόλου από το balance το ποσό αλλά να το παίρνει όλο από την συνδεδεμένη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Καλησπερα , σημερα εκανα το verification του κωδικου μου στο paypal. Θελω να βαλω μερικα χρηματα στον λογαριασμο μου και οταν παω στην επιλογη top up μου δινει καποια στοιχεια ενος λογαριασμου. Αυτα τα στοιχεια θα χρησιμοποιησω στη τραπεζα για να κανω αποστολη του εμβασματος; Υ.Γ. γιατι να στειλω εμβασμα απο τι στιγμη που ειναι συνδεμενη η καρτα μου με τον λογαριασμο; Εσύ ξέρεις τον λόγο για τον οποίο θέλεις να βάλεις χρήματα στον λογαριασμό PAYPAL . Βασικά όταν έχουμε κάρτα, απλά ψωνίζουμε και το PAYPAL πέρνει χρήματα από την πιστωτική - χρεωστική. Αν έχω κάποιο ποσό στο paypal balance και πάω να κάνω μια αγορά, υπάρχει κάπου επιλογή να μην τραβάει καθόλου από το balance το ποσό αλλά να το παίρνει όλο από την συνδεδεμένη κάρτα; Όχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή . Εκτός αν η συναλλαγή είναι σε άλλο νόμισμα . Edited January 16, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά που μπορώ να βρω βήματα για έγραφη στο PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Κάνε ένα account όπως θα έκανες οπουδήποτε αλλού και για να προσθέσεις μία κάρτα διάβασε το σχετικό post στο Computing FAQ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολυυ The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Γιατι μου το εβγαλε αυτο και τι πρεπει να κανω?? Η καρτα ειναι πειραιως visa Edited January 20, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Eχει χρηματα η κάρτα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 εχει μεσα 10 ευρω που τα εβαλα σημερα το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts