kagg Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 οπως ηταν ο δικος σου στο μηνυμα σου που ελεγες οτι δεν εκανε backup ετσι ηταν κ ο δικος μου...δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας εδω να βλεπει τις δικες σου βρισιες :) εγω δεν εχω καμια νευρικοτητα για την αναβαθμιση την εχω βαλει προπολου οποτε ολιγον με νοιαζει αν θα βγει σημερα η μετα απο ενα μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Whatever. Δε το συνεχίζω, γιατί η βρισιά δεν πήγαινε σε σένα. Πήγαινε στο iTunes :p Anyway, συγγνώμη που έβρισα. araikos εμένα δε το βγάζει κ όταν πατώ μου λεει εχω την τελευταια. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! plaka mas kaneis!!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Whatever. Δε το συνεχίζω, γιατί η βρισιά δεν πήγαινε σε σένα. Πήγαινε στο iTunes :p Anyway, συγγνώμη που έβρισα. araikos εμένα δε το βγάζει κ όταν πατώ μου λεει εχω την τελευταια. Κι εμένα αλλά θεωρητικά έχει ήδη βγει γιατι λέγαν όλοι οτι θα βγει στις 8! Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 plaka mas kaneis!!? pame gia tis 21:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! αποκλεισμος για 1 βδομαδα..λογω διασπορας ψευδων ειδησεων:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Κι εμένα αλλά θεωρητικά έχει ήδη βγει γιατι λέγαν όλοι οτι θα βγει στις 8! Γενικά από χτες έχω ακούσει πολλές ώρες αλλά από πράξεις και έργα τίποτα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 lol :lol: Όπου να ναι θα βγει :D Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 εμενα δν μοθ την βγαζει και μου λεει πως η 2.2 ειναι η τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 BGHKEEEE TO EBGALE το κατεβαζει!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 pame gia tis 21:00 Είναι σίγουρο ότι θα βγει σήμερα ρε παιδιά; Και κατι άλλο γιατί να βγει ακριβώς στης 20:00 ή στης 21:00 και να μην βγει στης 20:12 για παράδειγμα;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 εμενα δν μοθ την βγαζει και μου λεει πως η 2.2 ειναι η τελευταια giati se poion tin evgale!!??:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ελα ρε παιδιά μη παίζετε με το πόνο μας... βγηκε ο ενας, βγηκε ο αλλος Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!!! ειμαι περηφανος που το ειπα πρωτος κ ειναι αληθεια :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 BGHKEEEE TO EBGALE το κατεβαζει!!! Eμένα δεν μου βγάζει τίποτα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Φφφφφφ, λυπηθείτε εμάς που έχουμε την GM και δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν κάνετε πλάκα ή όχι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Βγηκε!!!!! Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!!! Κατεβαίνει επιλεκτικά σε μερικούς χρήστες, χεχε. Πάντως και σε μένα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain556 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ελα ρε παιδιά μη παίζετε με το πόνο μας... βγηκε ο ενας, βγηκε ο αλλος Μπωρει να τα επεαιξε ο σερβερ ..και να κρατα σειρα προτερεοτητας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konanaki Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Χμμμ... εμένα μου λέει πως η 3.0 είναι η τελευταία.. Άρα δεν υπάρχει αλλαγή για την GM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 BGHKEEEE TO EBGALE το κατεβαζει!!! τι βγηκε???:wacko: ποιοσ τι κατεβαζει?:wacko::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 βγηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 εμενα ακομα μ λεει πως η 2.2 ειναι η τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Αν όντως βγήκε τότε η GM είναι η official :) Δεν βγάζει update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts