Jump to content

Πρόστιμα ΟΑΣΑ


andreas_dimit
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απαράδεκτο πάντως που δεν αφήνουν τους μαθητές του ΕΑΠ να κόβουν μισό εισητήριο.Ένα σωρό λεφτά δίνουμε στο κράτος για τα μαθήματα , και στο κάτω κάτω ΑΕΙ είναι και μάλιστα του κράτους.

 

Αν είσαι έως 26, λίγο δύσκολο για φοιτητή ΕΑΠ, μπορείς να έχεις μισό εισιτήριο με χρήση της κάρτας ISIC.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μία ειδική ένστολη ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της από τις 4 Απριλίου- σε πρώτη φάση- στους αθηναϊκούς δρόμους.

 

Πρόκειται για τους «ελεγκτές ΟΑΣΑ», οι οποίοι θα φέρουν στολή (μπλε T-shirts) και ειδικό σήμα και θα είναι εφοδιασμένοι με... laptop το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με την Εφορία. Οι ελεγκτές θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία για την αντιμετώπιση των τζαμπατζήδων.

 

Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑ», οι ελεγκτές δε θα μπορούν να συλλαμβάνουν τους παραβάτες, αλλά εάν χρειασθεί θα ζητούν τη βοήθεια της Αστυνομίας. Προς το παρόν θα βεβαιώνουν τις παραβάσεις και θα επιβάλλουν πρόστιμο (περίπου 20πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου) για το οποίο θα ενημερώνεται απευθείας η Εφορία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

Σε πρώτη φάση θα βγουν στους δρόμους 150 ελεγκτές και ως το τέλος του έτους θα αυξηθούν σε 250. Θα έχουν προϊστάμενο και μόνο σε αυτόν θα αναφέρονται.

 

Την ίδια ημέρα (4 Απριλίου) προκηρύσσεται και ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και το υπουργείο προσδοκά περαιτέρω μείωση των τζαμπατζήδων.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε τι θα γίνει.Βλέπω ελεγκτές μια στις τόσες αντί να βλέπω κάθε μέρα.Θα είναι κάτι που θα μείνει ή μετά από λίγο καιρό θα σταματήσει ;
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τα πυρά αγνώστου δέχθηκε στις 16.30 ελεγκτής λεωφορείου στο Κερατσίνι, που πραγματοποιούσε έλεγχο στη γραμμή 843, στη συμβολή των οδών Λ. Δημοκρατίας και Γρ. Λαμπράκη.

 

Ο ελεγκτής τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς ελαφρά και έχει μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ ο δράστης, που διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αναζητείται.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Επειδή μου έτυχε τις προάλλες, οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση 50% στο ποσό του προστίμου σε συνδυασμό με την έκπτωση 50% που προβλέπεται αν το ποσό του προστίμου καταβληθεί εκείνη τη στιγμή ή εντός 10 ημερών στο μετρό.

Αν δηλαδή κάποιος δεν έχει εισιτήριο, λάβει πρόστιμο, είναι φοιτητής και το πληρώσει εντός 10 ημερών, θα πληρώσει 21€ αντί για 84€ που είναι το κανονικό (έκπτωση λόγω του περιθωρίου και φοιτητική έκπτωση).

 

Σε περίπτωση που σας συμβεί κάτι τέτοιο, πράγμα που το απεύχομαι, να ξέρετε πως για να λάβετε την επιπλέον έκπτωση θα πρέπει να προσκομίσετε ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας και ένα του πάσο σας (μπρος πίσω). :)

Link to comment
Share on other sites

Αφαιρέθηκαν posts! Ηρεμήστε ορισμένοι και μην προτρέπετε άλλους σε παρανομίες.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...