dimikou Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το παληκάρι που τ'αγόρασε μήπως είναι δυνατόν να μας καταθέσει μια άποψη γιατί έχω επιδότηση από χθες και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το arena, τείνοντας ελαφρώς προς το arena. Αν όμως ετούτο παίζει τα divx αβασάνιστα που λένε, ε τότε το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το παληκάρι που τ'αγόρασε μήπως είναι δυνατόν να μας καταθέσει μια άποψη γιατί έχω επιδότηση από χθες και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το arena, τείνοντας ελαφρώς προς το arena. Αν όμως ετούτο παίζει τα divx αβασάνιστα που λένε, ε τότε το σκέφτομαι. ανεπιφύλαχτα προτεινω το smart. ουτε συζητηση. σε όλα υπερεχει ειλικρινα! δε θα το μετανιωσεις! αυτη η οθονη ειναι απιστευτη! πιστευω επισης οτι ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ! η αισθηση ειναι τέλεια οταν αγγιζεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ανεπιφύλαχτα προτεινω το smart. ουτε συζητηση. σε όλα υπερεχει ειλικρινα! δε θα το μετανιωσεις! αυτη η οθονη ειναι απιστευτη! πιστευω επισης οτι ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ! η αισθηση ειναι τέλεια οταν αγγιζεις! Εχεις τεσταρει το αρενα;Το review του phone arena ειναι απογοητευτικο οσον αφορα στην καμερα, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ που εχει απο το αρένα.Σε ολα τα αλλα ειναι ιδια. Η οθονη ειναι ιδια, και πραγματι αν ειναι οπως στο αρενα ειναι πολυ καλη η οθονη αφης.Επιπλεον δεν εχει 3.5m jack κ fm transmitter. Ως κατοχος του renoir, το ρενουαρ τραβαει πολυ καλυτερες φωτογραφιες απο το smart.Και το gsmarena και το phonearena στις φωτογραφιες που ανεβασανε καταδεικυνουν το ιδιο προβλημα που εχει κ η καμερα του km900arena- την ελλειψη λεπτομερειας.Αλλα το αρενα δεν πλασαριστηκε ως φωτοκινητο ποτέ. Οι νυχτερινες φωτογραφιες του ειναι τραγικες, τεραστιος θορυβος - οπως και στο km900.Μέτριες ως κάτω του μετριου, ειναι κ οι φωτογραφιες που βγαζει σε συνθηκες ημερας, τις κοιτουσα κ δεν πιστευα στα ματια μου. Ρωτώ λοιπόν που υπερεχει το smart απο το αρένα;;Στην κάμερα;; Το smart ειναι ιδιο με το αρενα, με διαφορετικο design και με καλυτερη καμερα στην θεωρια μονο. Και το sclass λειτουργικο τους ειναι ακριβως το ιδιο και με τα ιδια εικονιδια. Και οπως λενε τα sites, δεν παιζει αβασανιστα divx, η μαλλον παιζει οπως το αρενα (με μετατροπη απο το συνοδευτικο προγραμμα σε αναλυση 320χ240) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ανεπιφύλαχτα προτεινω το smart. ουτε συζητηση. σε όλα υπερεχει ειλικρινα! δε θα το μετανιωσεις! αυτη η οθονη ειναι απιστευτη! πιστευω επισης οτι ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ! η αισθηση ειναι τέλεια οταν αγγιζεις! είναι εύκολο να ανεβάσεις κάποιες φωτογραφίες εδώ; θα βοηθούσε πραγματικά πολύ. Επίσης δοκίμασες να δεις αν παίζει divx & xvid βίντεο χωρίς προβλήματα; Επίσης πια έκδοση λογισμικού έχει (το ρωτάω μήπως τυχόν είναι η ίδια με τη τελευταία του αρενα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 το αγόρασα και εγώ και το φορτίζω αυτή τη στιγμή, θα βγει αύριο το μεσημέρι όταν επιστρέψω από τη δουλειά. Θα το δω και θα βγάλω φωτογραφίες να δείτε και εσείς. 1η εντύπωση είναι πως το κινητό είναι τόσο ελαφρύ που σου κάνει την εντύπωση πως είναι ψεύτικο. Οι διαστάσεις του κινητού επίσης ιδανικές. Δε το άνοιξα για να δω τι παίζει αλλά αύριο που θα περάσω τη κάρτα μνήμης από το παλιό viewty θα δω αν παίζουν τα βίντεο ή υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Επιτέλους . !!! Κάποιος με πραγματική διάθεση να γράψει εντυπώσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ελπίζω θετικές :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Αναμένουμε ότι και άν είναι . Εσω αντικειμενικός .... όσο μπορείς ... γιατι είναι κουκλί ... lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 καλησπέρα σήμερα εγινα και γω κατοχος του μικρου.....!!! τα θετικα του είναι : η οθόνη (απίστευτη) ελαφρυ καλος ήχος γρηγορη συνδεσιμότητα αρνητικα: για μένα καμερα (ειδικα νυκτα) είναι αργο κατασκευη μέτρια (δν χερω πως βγαίνουν τα εικονιδια στην επιφανεια) αυτα όποιος θέλει ρωτάει υ.γ να μν έχει καρτα μνήμης μέσα έλεος.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 καλησπέρα σήμερα εγινα και γω κατοχος του μικρου.....!!! τα θετικα του είναι : η οθόνη (απίστευτη) ελαφρυ καλος ήχος γρηγορη συνδεσιμότητα αρνητικα: για μένα καμερα (ειδικα νυκτα) είναι αργο κατασκευη μέτρια (δν χερω πως βγαίνουν τα εικονιδια στην επιφανεια) αυτα όποιος θέλει ρωτάει υ.γ να μν έχει καρτα μνήμης μέσα έλεος.... Για να βγουν τα εικονιδια στην επιφανεια, πατα ελαφρα την οθονη .Αν μπορεις ποσταρε καμια φωτογραφια σε συνθηκες ημερας. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellakias Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Spidey, CO-Mod? Συγχαρητήρια ρε! ;) Παράθεση Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα! Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Spidey, CO-Mod? Συγχαρητήρια ρε! ;) Ευχαριστώ φίλε μου :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Οι φωτογραφίες δεν είναι τραβηγμένες με σταθεροποιητή εικόνας και ο καιρός είναι συννεφιασμένος (ο ήλιος δεν φαίνεται). AUTO http://www.imageshack.gr/files/3hkajgwdjw2apa6999er_thumb.jpg INTELLIGENT SHOT http://www.imageshack.gr/files/dqpasntybk6jvcgptbtm_thumb.jpg AUTO http://www.imageshack.gr/files/b1k99aj6pehoov8utda0_thumb.jpg INTELLIGENT SHOT http://www.imageshack.gr/files/puwngfcc54upw6gzth57_thumb.jpg AUTO http://www.imageshack.gr/files/wd4y70gnn8qc0m9hshxs_thumb.jpg INTELLIGENT SHOT http://img33.imageshack.us/img33/5411/p1605230209.th.jpg Αν και βιαστικές οι φωτογραφίες (θα ανεβάσω και άλλες αύριο ίσως) νομίζω πως είναι σχετικά βελτιωμένες σε σχέση με αυτό που είδαμε στην ιστοσελίδα του phonearena αλλά και το preview στο gsmarena. Αυτό φαίνεται εύκολα από τον ουρανό και τα σύννεφα που είναι πιο "καθαρά". υποψιάζομαι πως με σταθεροποιητή εικόνας θα πάει ακόμα καλύτερα! Οπότε γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη κάμερα. Η οθόνη πολύ όμορφη και το μενού αρκετά καλό αν και θέλει εξοικείωση διότι αντιδρά διαφορετικά σε σχέση με το παλιό viewty. Η έκδοση λογισμικού είναι η V10a. Ελπίζω πως θα έχουμε διάφορες αναβαθμίσεις. Σε λίγο θα τσεκάρω να δω αν παίζουν τα divx - xvid βίντεο ή απαιτείται εκ νέου συμπίεση για να είναι συμβατό. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο πείτε μου και θα το κοιτάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 τα xvid βίντεο δε παίζουν καθόλου ενώ τα divx πρέπει να τα συμπιέζουμε με το πρόγραμμα. Λίγο πολύ δηλαδή ότι έπαιζε με το arena όταν πρωτοβγήκε. Να δούμε αν θα υπάρξει βελτίωση της συσκευής μέσω λογισμικού! Γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα για να έχουμε το νου μας για τυχόν αναβαθμίσεις; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη συσκευή όταν δέχομαι κάποια κλήση η οθόνη τυχαίνει να μαυρίζει πριν προλάβω να απαντήσω (δεν υπάρχουν κουμπιά) ενώ το ίδιο συμβαίνει όταν κάνω κάποια κλήση με αποτέλεσμα αν χρειάζεται να γράψω κάτι να μη μπορώ... έχει τύχει και σε άλλον; Ή στο Arena; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Σίγουρα θα υπάρξουν αναβαθμίσεις, όπως ήδη γίνεται στο Αρένα.Την κάμερα του τη βρίσκω καλύτερη απο τα reviews, αλλά δεν παύει κατά την ταπεινή μου άποψη να είναι μέτρια.Η λειτουργία intelligent shot είναι άστοχη, αν παρατηρήσεις δεν βγάζει σωστά τα χρώματα. Όπως και να έχει, καλορίζικο το κινητό και περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες. Όπως έχω διαβάσει για το πρόβλημα που λες, παίζει ρόλο το screen protector.Βγάλτο και πες μας. Χρησιμοποίησε φίλε μου το κουμπί της "τροποποίησης" για να μην ποστάρεις συνεχή μηνύματα. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Βρήκα τι είναι, είναι ο αισθητήρας που έχει μπροστά στην οθόνη! Τι κάνει αυτό; Πως απενεργοποιείται; Όταν ενώ κάνω κλήση βάζω το χέρι μπροστά σβήνει η οθόνη.... (!). Εδώ έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν δούλεψε σε εμένα... http://www.mygreatphone.com/forum/lg-gc900-smart/14056-lg-gc900-problems-not-good.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Σίγουρα θα υπάρξουν αναβαθμίσεις, όπως ήδη γίνεται στο Αρένα.Την κάμερα του τη βρίσκω καλύτερη απο τα reviews, αλλά δεν παύει κατά την ταπεινή μου άποψη να είναι μέτρια.Η λειτουργία intelligent shot είναι άστοχη, αν παρατηρήσεις δεν βγάζει σωστά τα χρώματα. Όπως και να έχει, καλορίζικο το κινητό και περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες. Όπως έχω διαβάσει για το πρόβλημα που λες, παίζει ρόλο το screen protector.Βγάλτο και πες μας. Χρησιμοποίησε φίλε μου το κουμπί της "τροποποίησης" για να μην ποστάρεις συνεχή μηνύματα. Δεν έχει screen protector! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Μην σκοτωνεστε. Η φωτογραφικη μου φαινεται αισχρη. Το renoir δειχνει καλυτερο! Και δεν περιμενετε το renoir HD που ερχεται? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 είναι δυνατόν να χρείαζεται καθάρισμα ο αισθητήρας κάθε λίγο και λιγάκι; Το βιβλίο λέει πως μπορεί να υπάρξει δυσλειτουργία αν ο αισθητήρας έχει πιάσει υγρασία ή είναι βρώμικος... (!).... ή μήπως είναι προβληματική συσκευή οπότε και να την επιστρέψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 το ένα πρόβλημα μετά το άλλο (!) τώρα ενώ πάω να μπω στο μενού "η μουσική μου", τη 1η φορά θα κάνει επανεκκίνηση και τη 2η θα κολλήσει στη "φόρτωση".... Το έχω μισή ώρα έτσι και δεν έχει ξεκολλήσει. Αύριο το πάω για αντικατάσταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 το ένα πρόβλημα μετά το άλλο (!) τώρα ενώ πάω να μπω στο μενού "η μουσική μου", τη 1η φορά θα κάνει επανεκκίνηση και τη 2η θα κολλήσει στη "φόρτωση".... Το έχω μισή ώρα έτσι και δεν έχει ξεκολλήσει. Αύριο το πάω για αντικατάσταση.... Δοκίμασε μέσω κρυφού μενου να κάνεις factory reset.Είναι το 1809#*900# στην οθόνη κλήσης.Λογικά αν είναι όπως το αρένα, δε θα σου ζητήσει επαλήθευση, οπότε κανε ενα μπακ απ.Ισως λυθει το θεμα με τη μουσικη, θεωρώ οτι ειναι πάντως θέμα λογισμικού. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Απογοητευτηκα λιγο με τις φωτογραφιες.. μονο η τελευταια ηταν ικανοποιητικη, συμφωνα παντα με τα οσα υποσχεται το κινητο! Δεν θα βιαστω να κρινω αν δεν δω ληψεις με σταθεροποιητη εικονας. Στο πρωτο Viewty ηταν αισθητη η διαφορα με αυτη τη λειτουργια. Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι και παλι δεν φτανει στα επιπεδα του ρενουαρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Δοκίμασε μέσω κρυφού μενου να κάνεις factory reset.Είναι το 1809#*900# στην οθόνη κλήσης.Λογικά αν είναι όπως το αρένα, δε θα σου ζητήσει επαλήθευση, οπότε κανε ενα μπακ απ.Ισως λυθει το θεμα με τη μουσικη, θεωρώ οτι ειναι πάντως θέμα λογισμικού. τι ακριβώς κάνεις backup όταν κάνεις factory reset; Αυτό θα το δούν αν το πάω για αντικατάσταση (ότι δηλαδή έχω κάνει factory reset). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 είναι δυνατόν να χρείαζεται καθάρισμα ο αισθητήρας κάθε λίγο και λιγάκι; Το βιβλίο λέει πως μπορεί να υπάρξει δυσλειτουργία αν ο αισθητήρας έχει πιάσει υγρασία ή είναι βρώμικος... (!).... ή μήπως είναι προβληματική συσκευή οπότε και να την επιστρέψω; Απενεργοποίησε τον αισθητήρα να χαρείς και την οθονάρα του.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts