drakonman Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 το skype υπαρχή για τα wm άλλα δεν έχει βίντεο κλίση και η ανάπτυξη του έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο και κλίση κάνεις μόνο με ανοιχτή ακρόαση η με τα ακουστικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος και να μου προτείνει αν υπάρχει καμιά καλή ρομ ελληνική για το παλιό μου diamond2? Επίσης καμιά topbar? είχα του tsipistri αν δεν κάνω λάθος αλλά ήταν για wm6.1 και αν και δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα θα ήθελα για wm6.5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 είναι σίγουρο ότι δεν έχει βίντεοκλήση?? δηλαδή εγώ δεν μπορώ έχω κάμερα για να με δει ο άλλος...το άλλο μπορώ να τον δώ εγώ??γιατί και εκεί έχω πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakonman Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 μπορείς μέσω του 3g οχι με skype. για rom εγώ σου προτείνω την energy rom stock sense με μια αλλαγη στην registry αλαζη σε ελληνηκα και είναι αρκετά γρήγορη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 για rom εγώ σου προτείνω την energy rom stock sense με μια αλλαγη στην registry αλαζη σε ελληνηκα και είναι αρκετά γρήγορη ! Σε ελληνικά αλλάζει μόνο το Sense και όχι το πλήρες μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Σε ελληνικά αλλάζει μόνο το Sense και όχι το πλήρες μενού. Υπάρχει ελληνική "ολόκληρη"??? (Έχω "καλομάθει" με την Omega στο HD2!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakonman Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 (edited) Ναι όντων το sense αλλάζει στα ελληνικά άλλα προσωπικά έμενα με καλύπτει για την καθημερινότητα . τα άλλα ας τα έχω στα αγγλικά . Για ελληνική rom δεν έχω βρει κάτι σε 6.5 δύστυχος . Από εδώ παντός δεν έχει κάτι στα ελληνικά : http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Cooked_ROMs_for_Topaz Edited July 10, 2011 by drakonman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Υπάρχει ελληνική "ολόκληρη"??? Μόνο η επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Θέλω να κατεβάσω στο touch diamond 2 το MORON TEST ,είναι πάραπολύ ωραίο παιχνίδι και το είδα σε ένα iphone. Ξερετε που θα το βρω free για windows mobile? Για android και άλλα λειτουργικά το έχω βρει,αλλά πως θα το βάλω στο κινιτό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Δεν υπάρχει διαθέσιμο για το λειτουργικό της συσκευής σου και κατά συνέπεια δεν υπάρχει τρόπος να το έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Θέλω να μεταφέρω τις επαφές τηλεφώνου από το τηλέφωνο στον υπολογιστή αλά το active sunc δεν δουλέυει πως μπορώ με άλλο τρόπο να τις στείλω και ποια διαδικασία θα ακολουθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Τι εννοείς το activesync δεν δουλεύει; Φυσικά και δουλεύει αν έχεις Windows XP στον υπολογιστή σου, αλλιώς σε περίπτωση που έχεις Windows 7/Vista θα χρειαστείς το Windows Mobile Device Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Εχω τα windows 7 θα κάνω εγγατάσταση το Windows Mobile Device Center γιά το 7 η ειναι το ίδιο και στο vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Εχω τα windows 7 θα κάνω εγγατάσταση το Windows Mobile Device Center γιά το 7 η ειναι το ίδιο και στο vista Ένα είναι και είναι κοινό για 7 και για Vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 γεια σας παιδες θα χρειαστω ακομη μια φορα τα φωτα σας.. εδω και 2 μερες φαινονται επανω στην οθονη κατι μικρα πως να τα πω μπιμπικια?? κατι τετοιο. χαλασε η οθονη μου?? εκανα ρεσετ αλλα τπτ. το εχει ξαναδει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 γεια σας παιδες θα χρειαστω ακομη μια φορα τα φωτα σας.. εδω και 2 μερες φαινονται επανω στην οθονη κατι μικρα πως να τα πω μπιμπικια?? κατι τετοιο. χαλασε η οθονη μου?? εκανα ρεσετ αλλα τπτ. το εχει ξαναδει κανεις? Μήπως είναι καμμένα pixel; Αν ναι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πόσα είναι; Μάλλον πας για επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) οχι δεν ειναι pixel,μαλλον θα ανεβασω μια φωτο για να δειτε πως ειναι. η να ειχες ενα αυτοκολητο να το τραβηξες και εχουν μεινει σημαδια.... καμια γνωμη? Edited July 22, 2011 by Nitse4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Το πιθανότερο δείχνει για πρόβλημα της οθόνης. Επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 χμ.. δηλαδη μαλλον παω για αλλαγη .. και δεν ξερω τι γινετε με τα android τα εχω δουλεψει αλλα κατι δεν μου αρεσε.. ενω με τα windows ετσι οπως το εχω στημενο ειναι τελειο για εμενα(λιγο ταχυτητα ακομη θα ηθελα αλλα τωρα τη ψαχνεις πες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Αν είσαι εντός εγγύησης οκ, γιατί αλλιώς δεν σε συμφέρει να κάνεις κάτι. Ενημέρωσε μας αν θες για την επικοινωνία σου με την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 (edited) το ειχα παρει απο αλλον που δεν το ειχε δουλεψει καθολου δηλαδη ηταν σαν καινουργιο,απλα δεν ειχα παρει ουτε την αποδειξη. Τελος παντον θα δω ποσο θα με παει,το κακο ειναι οτι δεν βλεπω καμια συσκευη να με βολευει. και ιδικα οι συσκευες με τα καινουργια windows και μεγαλες ειναι και βαριες. Μαλον θα περιμενω καμια καινουργια βολικη συσκευη για τα 7ρια. Edited July 23, 2011 by Nitse4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Αν δεν έχεις απόδειξη και είναι όντως πρόβλημα οθόνης... τότε δεν σε συμφέρει να το φτιάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 οχι δεν ειναι pixel,μαλλον θα ανεβασω μια φωτο για να δειτε πως ειναι. η να ειχες ενα αυτοκολητο να το τραβηξες και εχουν μεινει σημαδια.... καμια γνωμη? Μοιάζει πολύ με το πρόβλημα που είχα πριν από καιρό.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3077186#post3077186 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3211450#post3211450 Από τότε δουλεύει άψογα το κινητό και κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Αν δεν έχεις εγγύηση και δεις να αλλάζει το σχήμα στα στίγματα της οθόνης κάνε υπομονή και ίσως είσαι τυχερός Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 βλεποντας την φωτο που ειχα βγαλει,βλεπω οτι μερικα σημαδακια εχουν εξαφανιστει οχι ολα βεβαια. Φευγω για θαλασσα τωρα το μεσημερι θα το βαλω στην ξαπλωστρα της κοπελας μου να κανουν μαζι ηλιοθεραπεια.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 βλεποντας την φωτο που ειχα βγαλει,βλεπω οτι μερικα σημαδακια εχουν εξαφανιστει οχι ολα βεβαια. Φευγω για θαλασσα τωρα το μεσημερι θα το βαλω στην ξαπλωστρα της κοπελας μου να κανουν μαζι ηλιοθεραπεια.:cool: Καλή τύχη! στη δική μου περίπτωση είχε ξεκινήσει με λιγότερα στίγματα και πήρε καιρό να καθαρίσει. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν η οθόνη, το digitizer ή κάτι άλλο.. Αν είναι η βασική σου συσκευή και σε ενοχλεί ψάξε για σοβαρή λύση. Αλλιώς κράτα ελπίδες ότι μπορεί και να μην είναι κάτι μόνιμο. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts