Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Μοιάζει με T5358 και T 5388, όλες τις εκτός από αυτά είναι τόσο παρόμοιο. Μοιάζει αλλά αυτές που αναφέρεις είναι διαφορετικές συσκευές, πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις. Γιαυτό και δεν συζητάμε εδώ για αυτές, κακώς επίσης άνοιξες ξεχωριστό θέμα (για δεύτερη φορά) μιας και για κλώνους συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 Υπάρχει και σχετικό θέμα αν το ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 καλημέρα σας. αυτη τη φορα ειμαστε για καλο στο νοσοκομείο. ηρθε η μπεμπα μας θελω να ρωτήσω. που ειναι, σε rom dutty, η ονομασία της συσκευής για το bleutooth? το ψαχνω κ δεν βρίσκω. επισης αυτο το g γιατι βγαίνει απο μονο του κ μπαίνει στο internet? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 καλημέρα σας. αυτη τη φορα ειμαστε για καλο στο νοσοκομείο. ηρθε η μπεμπα μας θελω να ρωτήσω. που ειναι, σε rom dutty, η ονομασία της συσκευής για το bleutooth? το ψαχνω κ δεν βρίσκω. επισης αυτο το g γιατι βγαίνει απο μονο του κ μπαίνει στο internet? ευχαριστώ όσο για το γεγονός ότι μπαίνει μόνο του στο Internet, κατέβασε το Modaco NoData, και κάνε disable το internet, για να μην μπαίνει μόνο του. για το bluetooth name, βάλε το Advanced Config, και θα το βρείς. να σου ζήσει η μπέμπα! Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lalalin Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Είναι αυτό το Touch Diamond 2, η οποία έχει δύο συστήματος; άκουσα από τον φίλο μου, επειδή αγόρασε εκείνο που προσφέρει το Windows Mobile 6.5 και Android 2.1 σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 επισης αυτο το g γιατι βγαίνει απο μονο του κ μπαίνει στο internet? To ότι σου δείχνει το G δεν σημαίνει ότι συνδέεται στο internet αλλά ότι υπάρχει διαθέσιμο GPRS από τον πάροχο σου στην περιοχή που βρίσκεσαι. Αν συνδέεται το βλέπεις από το μικρό G που εμφανίζεται στο εικονίδιο του σήματος. Αν συμβαίνει το τελευταίο, ακολούθησε τη λύση του Θοδωρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 ευχαριστώ τα μέλη για τις ευχές. με το advanced config ολα οκ. ευχαριστώ. το g άνοιγε γιατι σε e mail κ καιρο έμπαινε καθε 3 ωρες για ενημερωση. παρόλο που τα ειχα απενεργοποιησει.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 το g άνοιγε γιατι σε e mail κ καιρο έμπαινε καθε 3 ωρες για ενημερωση. παρόλο που τα ειχα απενεργοποιησει.?? Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει την ερώτηση. Τι ισχύει από τα δύο που αναφέρω παραπάνω; (Να σου ζήσει η μικρή! ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Έχει περάσει κανείς android; Δοκίμασα πριν λίγο, αλλά δεν ενθουσιάστηκα από την ταχύτητα. Το ίδιο με την energy rom που έχω περασμένη είναι. Είναι φυσιολογικό αυτό ή έχω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Μην έχεις τρελές απαιτήσεις από τη συσκευή σου. Ο επεξεργαστής και η ram δεν είναι για πολλά πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Έχει περάσει κανείς android; Δοκίμασα πριν λίγο, αλλά δεν ενθουσιάστηκα από την ταχύτητα. Το ίδιο με την energy rom που έχω περασμένη είναι. Είναι φυσιολογικό αυτό ή έχω κάνει κάτι λάθος; Για να πάει γρήγορα το android (όσο γίνεται στο D2) χρειάζεσαι μια class 10 μνήμη, και κανα oc. όσο για τις ρομ του energy, βάψτες μπλέ και ρίξτες στη θάλασσα. Ο τυπάς δεν δοκιμάζει τις ρομ του, με αποτέλεσμα η μια να είναι χειρότερη απο την άλλη πλέον. βάλε dutty V3 ή Tess Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Για να πάει γρήγορα το android (όσο γίνεται στο D2) χρειάζεσαι μια class 10 μνήμη, και κανα oc. Δυστυχώς Θοδωρή οι συσκευές αυτές δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις ταχύτητες μιας class10 κάρτας. Μια class 6 είναι αρκετή πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Από τις rom του dutty ποιά να κατεβάσω; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicoslas Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 κατέχω ενα touch diamond 2 απο τον Απρίλη.... και τώρα αρχίζω να προσπαθώ να λύσω τα χιλιαδες κολλήματα του!!! απο που να αρχίσω και που να τελειώσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Από τις rom του dutty ποιά να κατεβάσω; http://rapidshare.com/files/414929952/Duttys_Topaz_Sense_2.5_5.23133.5.3.8_2.53_creme_de_la_creme__V3__WWE.zipx κατέχω ενα touch diamond 2 απο τον Απρίλη.... και τώρα αρχίζω να προσπαθώ να λύσω τα χιλιαδες κολλήματα του!!! απο που να αρχίσω και που να τελειώσω??? Ξεκίνα και τελείωσε με ένα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicoslas Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 το οποίο γινεται??? πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 το οποίο γινεται??? πως? http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_2_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicoslas Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 και μηπως μπορεί καποιος να μου πεί πως γινεται η αναβαθμιση της εκδοσης ROM 2.53.482.4 ell??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 και μηπως μπορεί καποιος να μου πεί πως γινεται η αναβαθμιση της εκδοσης ROM 2.53.482.4 ell??? Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες... http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει την ερώτηση. Τι ισχύει από τα δύο που αναφέρω παραπάνω; (Να σου ζήσει η μικρή! ;) ) Ευχαριστώ για τις ευχές. Απλα μου φαίνεται περίεργο που ενω τις είχα βγάλει τις αυτόματες ενημερώσεις, για e mail και καιρό, τίς βρήκα πάλι ενεργοποιημένες. Κάτι σχετικά με το igo8. Σε portait είναι οκ. Σε landscape το πρόγραμμα δεν καταλαμβάνει ολη την οθόνη. Γιατί? edit: εψαξα και το βρήκα.... Edited December 19, 2010 by stelios_rs180 βρήκα την λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Έβαλα και εγώ τη rom του dutty. Γίνεται να φύγει από την αρχική οθόνη το rss hub; Γιατί δεν το χρησιμοποιώ και προσπαθώντας να αλλάξω τη γλώσσα του manila μέσω registry, είναι το μοναδικό που δεν το μεταφράζει. Μου άρεσε πολύ αυτή η rom, γιατί είχα κάτι μήνες που χρησιμοποιούσα roms του energy και αυτή είναι πολύ πιο γρήγορη. Απλά, σε αυτές του energy, είχες προεγκατεστημένα όλα τα προγράμματα που θα σε ήθελες, ενώ εδώ πρέπει να το κάνεις manual. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Πρέπει να βάλεις το Co0kie's Home Tab για να φύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Έβαλα και εγώ τη rom του dutty. Γίνεται να φύγει από την αρχική οθόνη το rss hub; Γιατί δεν το χρησιμοποιώ και προσπαθώντας να αλλάξω τη γλώσσα του manila μέσω registry, είναι το μοναδικό που δεν το μεταφράζει. Μου άρεσε πολύ αυτή η rom, γιατί είχα κάτι μήνες που χρησιμοποιούσα roms του energy και αυτή είναι πολύ πιο γρήγορη. Απλά, σε αυτές του energy, είχες προεγκατεστημένα όλα τα προγράμματα που θα σε ήθελες, ενώ εδώ πρέπει να το κάνεις manual. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765525 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλή πληροφορία αν και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να έχει sense χωρίς CHT2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Δυστυχώς Θοδωρή οι συσκευές αυτές δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις ταχύτητες μιας class10 κάρτας. Μια class 6 είναι αρκετή πιστεύω. Γιατί αυτό? Το HD2 το διαχειρίζεται σωστά τουλάχιστον? Θέλω και μία γνώμη ρε συ Γιάννη. Αξίζει να το πάρω το HD2? Τι λες? Μεταχειρισμένο το θέλω, σε άψογη κατάσταση φυσικά. Ο ΚΥΡΙΩΣ λόγος που θέλω να το πάρω είναι επειδή είναι η μόνη winmo συσκευή που δουλεύει (απο ότι διαβάζω) τέλεια με τα android και θέλω κάποιες εφαρμογές που παίζουν εκεί, (απο μπαταρία δεν ξέρω τι λέει με τα android). Τώρα αν η ερώτηση είναι γιατί δεν παίρνω μια android συσκευή, τότε η απάντηση είναι ότι τα ψιλο-μισό και τα ψιλο-συμπαθώ. απο την άλλη βέβαια τα winmo ξέρεις ότι τα λατρεύω, αλλά πλέον με τόσα πράγματα που βάζω το D2 μου και κάνει, πατώνει σχετικά (να τονίσω ότι έχω να κάνω hard reset απο τότε που βγήκε η V3 του dutty!). Οπότε η cpu του HD2 θα μου κάνει μεγάλη χάρη, (όσο για την οθόνη, τι να κάνω θα την συνηθίσω). Όσο για τα WP7, να μου και αν θα τα δούμε ποτέ, να μου αν και όχι, απλώς είναι ωραίο να ξέρεις ότι παίρνει ΚΑΙ αυτά. κατέχω ενα touch diamond 2 απο τον Απρίλη.... και τώρα αρχίζω να προσπαθώ να λύσω τα χιλιαδες κολλήματα του!!! απο που να αρχίσω και που να τελειώσω??? Κοίτα, αν έχεις Winmo 6.1, τότε δεν παίζει για κανένα λόγο να έχεις κολλήματα. Εκείνη η official ήταν μακραν η καλύτερη απο ότι έβγαλε ποτέ η HTC. Αν έχεις official 6.5, τότε βάλε γρήγορα μια cooked rom, γιατί δεν πρόκειτε να δεις άσπρη μέρα. Το D2 πάντως είναι μια πολύ ωραία συσκευή που την λατρεύεις Έβαλα και εγώ τη rom του dutty. Γίνεται να φύγει από την αρχική οθόνη το rss hub; Γιατί δεν το χρησιμοποιώ και προσπαθώντας να αλλάξω τη γλώσσα του manila μέσω registry, είναι το μοναδικό που δεν το μεταφράζει. Μου άρεσε πολύ αυτή η rom, γιατί είχα κάτι μήνες που χρησιμοποιούσα roms του energy και αυτή είναι πολύ πιο γρήγορη. Απλά, σε αυτές του energy, είχες προεγκατεστημένα όλα τα προγράμματα που θα σε ήθελες, ενώ εδώ πρέπει να το κάνεις manual. Φίλε μου το να παίρνεις μια ρομ η οποία έχεις ένα κάρο π@π@ρ1ες επάνω, απλά και μόνο επειδή ο NRG θέλει να δει τι κάνουν, και στο τέλος να την πληρώνουν αυτοί που κάθονται με τις ώρες και στήνουν τις ρομ δεν λέει. Μάθε να στήνεις στο τηλέφωνό σου αυτά που όντως χρειάζεσαι, και θα δείς μια σταθερή συσκευή. Παλιά μου άρεσε και εμένα ο nrg, απο τότε όμως που ο dutty έβγαλε την V3, τελείωσε. (Δυστυχώς τότε τελείωσε και το flasharisma για μένα) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Παιδια οποιος θελει το Diamond 2 μου με 50 ευρω μου το λεει.Εχει καμμενα πιξελς στην οθονη κι εχει και γρατζουνιες γι'αυτο και το δινω τοσο αλλα εχει ακομα εγγυηση κι επισης αν δεν το φτιαξουν στο e-bay εχει φτηνα να επισκευαστει για οσους ξερουν.Δουλευει μια χαρα!Η οθονη παταει κανονικα και το κινητο δεν εχει κανενα λειτουργικο προβλημα.Για οτι αλλο θελετε ρωτηστε με. Δεν το εβαλα στις αγγελιες γιατι πιστευω πιο πολυ θα χρειαστει σε καποιον απο εδω που το ξερει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts