heav3n Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 @unforgiven προσωπικά δεν σου προτείνω να περάσεις κάποια unofficial ROM. Με την ελάχιστη πείρα (δυόμιση μηνών) που έχω με τη συσκευή και γενικά με Windows Mobile, τελικά καταλάβα πως δεν αξίζει ο κόπος. Αξίζει αν θες να έχεις ότι πιο καινούργιο έχει βγει σε manila,win mob κλπ. Αν οι επιπλέον λειτουργίες/ευκολίες που έχουν βγει δεν σου είναι χρήσιμες, τότε φυσικά και δεν μπλέκεις. πχ είναι σαν να έχεις τα XP και βγαίνουν τα win7. Eσύ με αυτά που κάνεις στα XP δουλεύουν όλα ρολόι και δεν θες τπτ περισσότερο, θα δοκίμαζες όμως τα 7(κάποιες extra λειτουργίες + γραφικά,εφε κλπ)? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 πχ είναι σαν να έχεις τα XP και βγαίνουν τα win7. Eσύ με αυτά που κάνεις στα XP δουλεύουν όλα ρολόι και δεν θες τπτ περισσότερο, θα δοκίμαζες όμως τα 7(κάποιες extra λειτουργίες + γραφικά,εφε κλπ)? :) Με την τελευταία επίσημη έκδοση για τη συσκευή, σε καμία περίπτωση δεν είναι τέτοιες οι διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickanap69 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Radio είναι το κομμάτι της συσκευής που έχει να κάνει με όλες τις ασύρματες επικοινωνίες. Από τη στιγμή όμως που δεν το έχεις πειράξει... άφησε το όπως είναι στην παρούσα φάση και δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης. Δοκίμασα το Ndrive που συνόδευε την συσκευή. Σαν πρόγραμμα πλοήγησης δεν με ενθουσίασε μιας και στα 3 πρώτα χιλιόμετρα πλοήγησης με έβαλε σε μονόδρομο!!!:wacko:Παρόλα αυτά όμως το στίγμα μου στον χάρτη ήταν ακριβώς στη θέση που βρισκόμουν εκείνη την στιγμή στο δρόμο, ενώ στο destinator 7 με panosha 801 το στίγμα μου στον χάρτη ήταν 100-200 μέτρα πίσω από την πραγματική μου θέση και αυτό πάντα ανάλογα με την ταχύτητα που κινιόμουνα κάθε φορά (όσο πιο γρήγορα κινιόμουνα, τόσο πιο πίσω με έβαζε). Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Με την τελευταία επίσημη έκδοση για τη συσκευή, σε καμία περίπτωση δεν είναι τέτοιες οι διαφορές. Δεν λέω για επίσημες αλλά για τις cooked ρομ που έχουν βάλει διάφορα απο hd2 και η σύγκριση που κάνω θέλω να πώ ότι είναι ωραίο πχ. το eReader Tab κλπ αλλά κάποιος μπορεί να μην το χρειάζεται οπότε γιατί να flasharei άλλη rom, ενώ δουλεύει το τηλ του ρολόι? Οπότε δεν μπορείς να πεις αν αξίζει ο κόπος ή όχι, αλλά αν σου χρειάζονται οι επιπλέον αυτές λειτουργίες ή οχι :) Δοκίμασα το Ndrive που συνόδευε την συσκευή. Σαν πρόγραμμα πλοήγησης δεν με ενθουσίασε μιας και στα 3 πρώτα χιλιόμετρα πλοήγησης με έβαλε σε μονόδρομο!!!:wacko:Παρόλα αυτά όμως το στίγμα μου στον χάρτη ήταν ακριβώς στη θέση που βρισκόμουν εκείνη την στιγμή στο δρόμο, ενώ στο destinator 7 με panosha 801 το στίγμα μου στον χάρτη ήταν 100-200 μέτρα πίσω από την πραγματική μου θέση και αυτό πάντα ανάλογα με την ταχύτητα που κινιόμουνα κάθε φορά (όσο πιο γρήγορα κινιόμουνα, τόσο πιο πίσω με έβαζε). Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; μπορεί να μην έχεις σωστό χάρτη. το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το έχω δουλέψει. Χρησιμοποιώ το iGO Edited February 17, 2010 by heav3n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Δεν λέω για επίσημες αλλά για τις cooked ρομ που έχουν βάλει διάφορα απο hd2 και η σύγκριση που κάνω θέλω να πώ ότι είναι ωραίο Δεν με κατάλαβες. Είπα απλά ότι η τελευταία επίσημη της συσκευής δεν απέχει πολύ τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά από τις cooked rom βασισμένες στο Leo. Και σε καμία περίπτωση η διαφορά δεν είναι ανάλογη με XP και Win7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickanap69 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Δοκίμασα το Ndrive που συνόδευε την συσκευή. Σαν πρόγραμμα πλοήγησης δεν με ενθουσίασε μιας και στα 3 πρώτα χιλιόμετρα πλοήγησης με έβαλε σε μονόδρομο!!!:wacko:Παρόλα αυτά όμως το στίγμα μου στον χάρτη ήταν ακριβώς στη θέση που βρισκόμουν εκείνη την στιγμή στο δρόμο, ενώ στο destinator 7 με panosha 801 το στίγμα μου στον χάρτη ήταν 100-200 μέτρα πίσω από την πραγματική μου θέση και αυτό πάντα ανάλογα με την ταχύτητα που κινιόμουνα κάθε φορά (όσο πιο γρήγορα κινιόμουνα, τόσο πιο πίσω με άφηνε ). Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; μπορεί να μην έχεις σωστό χάρτη. το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το έχω δουλέψει. Χρησιμοποιώ το iGO Ο χάρτης είναι σωστός, αργεί όμως να ενημερώσει το στίγμα μου πάνω του και όσο πιο γρήγορα κινούμε τόσο πιο πολύ αργεί. Με αφήνει 1 με 2 στενά πίσω. Όταν όμως κινούμε πολύ σιγά με 10-20χιλ τη τότε με δείχνει σωστά. Δεν ξέρω μήπως φταίει το panosha 801. Edited February 17, 2010 by nickanap69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfoul Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Και πάλι να ρωτήσω γιατί το ζήτημα είναι σημαντικό για μένα: Πώς μπορώ να αυξήσω το μέγεθος της γραμματοσειράς (font size); Το χρειάζομαι όταν είμαι στις ΄Επαφές' και στην τηλ. κλήση, ώστε τα Ονόματα αλλά και τα Ψηφία των τηλεφων. αριθμών να είναι μεγάλα. Σημειώστε ότι ήδη πήγα στις Ρυθμίσεις (settings) και έχω πάει το μέγεθος στο μέγιστο, αλλά πάλι είναι μικρά τα γράμματα και χωρίς γυαλιά, τίποτις! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Δεν ξέρω μήπως φταίει το panosha 801. Το θεωρώ δύσκολο να φταίει το συγκεκριμένο skin. Τόσο καιρό δεν είχαμε ποτέ προβλήματα με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 ........η τελευταία επίσημη της συσκευής δεν απέχει πολύ τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά από τις cooked rom βασισμένες στο Leo....... Αν δεν κάνω λάθος.. πριν λίγες μέρες έγινε αναφορά σε επίσημη rom με sense 2.5. Όταν λες τελευταία επίσημη εννοείς αυτή? ROM upgrade(WM6.5) for HTC Touch Diamond2(Greek) Date : 2009-11-03 Υπάρχει κάτι νεότερο (επίσημα)? Αν μείνω στα wm6.1 υπάρχει δυνατότητα να αναβαθμίσω μόνο τη radio χωρίς να βγω εκτός εγγύησης ? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 ROM upgrade(WM6.5) for HTC Touch Diamond2(Greek) Για όσους έχουν αγγλική συσκευή υπάρχει καινούργια rom η οποία είναι επίσημη αλλά ακόμα δεν έχει ανέβει στο site της htc... RUU_Topaz_S2_HTC_WWE_2.53.405.5_Radio_Signed_Topaz _61.44etc.25.35_4.49.25.91_Ship Για ελληνική... πιο μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Για όσους έχουν αγγλική συσκευή υπάρχει καινούργια rom η οποία είναι επίσημη αλλά ακόμα δεν έχει ανέβει στο site της htc... RUU_Topaz_S2_HTC_WWE_2.53.405.5_Radio_Signed_Topaz _61.44etc.25.35_4.49.25.91_Ship Για ελληνική... πιο μετά. Αν και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, δεν έχω ξεκαθαρίσει κάτι: -Για να μπει επίσημη ROM άλλης γλώσσας από αυτή που έχει η συσκευή μας, χρειάζεται HSPL ή ακολουθούμε την επίσημη διαδικασία της HTC; Και μια γενική ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να κάνουμε video streaming από το PC μας στο D2; Θα ήθελα πχ να μπορώ να βλέπω μέσω Wifi τις ταινίες που έχω αποθηκεύσει στο PC. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μετά από ένα ατυχές συμβάν με το Omnia (το flashαρα και "τούβλιασε") επιστρέφω στα HTC (μετά το Touch) με το Diamond2. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.... Επειδή τα HTC forums έκλεισαν, έχει κανένας να προτείνει εφαρμογές ή/και sites με "καλό" πράγμα για το Diamond ? Δεν μιλάω για τα γνωστά (πχ XDA) αλλά ίσως κάτι ειδικά για HTC.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 -Για να μπει επίσημη ROM άλλης γλώσσας από αυτή που έχει η συσκευή μας, χρειάζεται HSPL ή ακολουθούμε την επίσημη διαδικασία της HTC; Για άλλη γλώσσα εκτός αυτής με την οποία έρχεται η συσκευή... hard-spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 (edited) Επειδή τα HTC forums έκλεισαν, έχει κανένας να προτείνει εφαρμογές ή/και sites με "καλό" πράγμα για το Diamond ? Δεν μιλάω για τα γνωστά (πχ XDA) αλλά ίσως κάτι ειδικά για HTC.... ανοιξε αυτο http://www.imobile.gr/forumdisplay.php?67-HTC εκαναν πασα τα περισσοτερα Edited February 18, 2010 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Έχω την ρομ του energy, την τελευταία που έχει βγάλει και που στην οποία έχει απενεργοποίηση το εφέ του καιρού στο manila home. Κάποιος τον ρωτά πώς να το ενεργοποίηση. Παραθέτω την απάντηση : Originally Posted by avon76 like to enable full screen weather Can somebody tell me how to do it? Thanks HKCU > Software > HTC > Manila > Home.WallpaperMode change to 0 Στην ρομ που το κοίταξα έχει την τιμή 2. Οπότε λογικά 0 ή 2 στο πιο πάνω πεδίο ενεργοποιείτε η όχι το εφε του καιρού ? Καλό αν είναι έτσι. Και το παραθέτω για περεταίρω ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 HKCU > Software > HTC > Manila > Home.WallpaperMode change to 0 Στην ρομ που το κοίταξα έχει την τιμή 2. Οπότε λογικά 0 ή 2 στο πιο πάνω πεδίο ενεργοποιείτε η όχι το εφε του καιρού ? Καλό αν είναι έτσι. Και το παραθέτω για περεταίρω ψάξιμο. Γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις εάν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 μα εννοείτε οτι στην ρομ του energy δουλεύει (ήδη το δοκίμασα). το θέμα είναι αν δουλεύει γενικά σε όλες τις ρομ ? Δουλεύει ? Προσωπικά το έχω χωρίς το εφε του καιρού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Δουλεύει παντού τότε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μετά από ατύχημα με νερό πριν λίγο καιρό η συσκευή στάλθηκε αντιπροσωπεία.. Μου έρχεται μήνυμα μετά από καμιά εβδομάδα αναφέροντας κόστος επισκευής 449 Ε. Τελικά μετά από επικοινωνία μαζί τους , έκαναν καθαρισμό στην μητρική , την καλωδιοταινία της οθόνης και αλλαγή μπαταρίας η οποία είχε βραχυκυκλώσει , η συσκευή λειτούργησε και το κόστος ήταν μόλις 40 Ε. Χρέωσαν μόνο την μπαταρία , αλλά μου είπαν ότι δεν εγγυώνται για την καλή λειτουργία της συσκευής στο μέλλον μιας και έγινε καθαρισμός και όχι αντικατάσταση των τμημάτων που είχαν βραχεί . Πριν την βλάβη είχα 6.1 λειτουργικό. Τώρα κάνανε αναβάθμιση , αλλά στην αρχή δεν αναφέρει ποια έκδοση των Windows είναι. Λογικά είναι τα 6.5(?). Έχει ενσωματωθεί και ο καιρός στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Σου έβαλαν την τελευταία επίσημη αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Μετά από καιρό μπορεί να έχεις προβλήματα αλλά και να σταματήσει τελείως να δουλεύει. Μακάρι να είσαι τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Σου έβαλαν την τελευταία επίσημη αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Μετά από καιρό μπορεί να έχεις προβλήματα αλλά και να σταματήσει τελείως να δουλεύει. Μακάρι να είσαι τυχερός. Δεν βαριέσαι ...όσο πάει. Έτσι και αλλιώς ξεγραμμένο το είχα. Πάντως 449 Ε δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω. Η τελευταία επίσιμη είναι 6.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Η τελευταία επίσιμη είναι 6.5; Ναι. Υπάρχει και στο επίσημο site της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλησπερα παιδια. Εχω το εξης προβλημα με την συσκευη μου... Εδω και 2 ημερες δεν εχει καθολου σημα,πανω η κεραια βγαζει Χ και προσπαθει να συνδεθει με την sim συνεχεια αλλα δεν μπορει... Εβγαλα την sim την ξαναεβαλα τιποτα... Εκανα hard reset παλι τιποτα... Η sim δεν εχει προβλημα την δοκιμασα και σε αλλες συσκευες... Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Μάλλον πας για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Μάλλον πας για hard reset. Έκανα ήδη hard reset.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts