Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι το γνωριζω γιατι εδω και μερες το ψαχνω αλλα χωρις αποτελεσμα οτι και να κανω μου βγαζει error αν καπιοςτο εχει κανει θα ηθελα την βοηθεια του.......
NGAITA

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
ναι το γνωριζω γιατι εδω και μερες το ψαχνω αλλα χωρις αποτελεσμα οτι και να κανω μου βγαζει error αν καπιοςτο εχει κανει θα ηθελα την βοηθεια του.......

Νομίζω ότι τα παραπάνω πρέπει να έχουν καλύψει τις απορίες σου, σωστά;

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Αμφιβόλου αισθητικής βέβαια... :rolleyes:

Το συγκεκριμενο που εχουν βαλει ως preview με τα αεροπλανα (ποιος το σκεφτηκε αυτο? :lol:) δεν λεει και πολλα. Εχει ομως αν θυμαμαι καλα και αλλες επιλογες για χρωματα στα συννεφα, και ενα μπλε που εχει ειναι πολυ ομορφο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Το συγκεκριμενο που εχουν βαλει ως preview με τα αεροπλανα (ποιος το σκεφτηκε αυτο? :lol:) δεν λεει και πολλα.

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει αυτό. :rolleyes:

Modpic.gif

Αμφιβόλου αισθητικής βέβαια... :rolleyes:

χαχαχα εχεις δικαιο ..

τωρα με κατι τετοια μπορουμε να παιζουμε μονο τα Windows τα εχουν παρατησει ολες οι εταιριες και οτι φτιαχνουμε μονη μας.. για να δουμε τα WP7 τι θα κανουν.. ή θα παμε ολοι σε Android τελικα..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Administrators
για να δουμε τα WP7 τι θα κανουν.. ή θα παμε ολοι σε Android τελικα..

Ομολογώ πως όπως οι περισσότεροι έχω και τις αμφιβολίες μου για το WP7 αλλά δεν θέλω να πάρω θέση πριν το δοκιμάσω κατ' ιδίαν. Εντούτοις πιστεύω πως το Android είναι όντως το μέλλον, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Κυριοι μηπως εχετε καμια εφαρμογη για να παιζει το skype στο htc touch 2 pro??

ευχαριστω

Skype Mobile: http://rapidshare.com/files/410780336/SkypeMobile.exe

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Current device: Apple iPhone 13 Pro Max

παιδιά 2 ερωτήσεις:

1)με την ROM την τελευταία πέφτει ΠΑΑΑΡΑ πολύ γρήγορα η μπαταρία, έχετε καμιά λύση γι αυτό?? κάπου αναφέρατε για πιο παλιό radio, αλλά αξίζει κάτι τέτοιο? και αν ναι, ποιο να βάλω?

2)το cookie home tab είναι τέλειο σαν πρόγραμμα αλλά τρώει τρελό σκάλωμα η συσκευή μετά την εγκατάσταση αυτού, οπότε ξέρετε αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάτι εναλλακτικό και πιο ελαφρύ για

α)4 quick links αντί για 3? (μήπως αυτό του Leo?)

β)να βγάζει αναπάντητες στο home tab όπως και μηνύματα που έχουν έρθει όπως στην παλιά rom

γ)τα κουμπάκια που ανοιγοκλείνουν το wifi, bluetooth, κάνουν αποσύνδεση από σύνδεση δεδομένων, μπορώ να τα βάλω και με αντίστοιχη εφαρμογή, σωστά?

l33t )3\/&1_[]|* &2

Ποια έκδοση του CHT χρησιμοποιείς; Την τελευταία 1.8.5;

CHT 1.8.5 και CHTE 1.8.5.1 αλλά και χωρίς τον editor πάλι τρώει σκάλωμα!

l33t )3\/&1_[]|* &2

• Administrators
Καλά... ο editor δεν έχει να κάνει. Μήπως να δοκιμάσεις και την 1.7.0 έκδοση του CHT; Είναι πιο ελαφριά.

Modpic.gif

παιδιά 2 ερωτήσεις:

γ)τα κουμπάκια που ανοιγοκλείνουν το wifi, bluetooth, κάνουν αποσύνδεση από σύνδεση δεδομένων, μπορώ να τα βάλω και με αντίστοιχη εφαρμογή, σωστά?

Καλορίζικα

παιδιά 2 ερωτήσεις:

1)με την ROM την τελευταία πέφτει ΠΑΑΑΡΑ πολύ γρήγορα η μπαταρία, έχετε καμιά λύση γι αυτό?? κάπου αναφέρατε για πιο παλιό radio, αλλά αξίζει κάτι τέτοιο? και αν ναι, ποιο να βάλω?

2)το cookie home tab είναι τέλειο σαν πρόγραμμα αλλά τρώει τρελό σκάλωμα η συσκευή μετά την εγκατάσταση αυτού, οπότε ξέρετε αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάτι εναλλακτικό και πιο ελαφρύ για

α)4 quick links αντί για 3? (μήπως αυτό του Leo?)

β)να βγάζει αναπάντητες στο home tab όπως και μηνύματα που έχουν έρθει όπως στην παλιά rom

αν θες καλη αναμονη απλα μενεις με την εργοστασιακη ROM και συμβιβαζεσαι με ολα τα υπολοιπα. εχω δοκιμασει διαφορα αλλα γυρισα στην εργοστασιακη μονο και μονο για την μπαταρια και για τα λιγοτερα φαινομενικα κολληματα (με το set up που εχω καταληξει)

Αν με την αλλαγή της ρομ άλλαξε η αναμονή τότε μάλλον θέμα ρυθμίσεων είναι όπως φωτεινότητα, συνδεσιμότητα, ενεργά προγράμματα. Συνηθέστερα την μπαταρία επηρεάζει το radio που έχεις περασμένο.

O b16b προτείνει το ακόλουθο

http://rapidshare.com/files/351404806/Rhodium_Radio_4.49.25.91.rar

• Administrators
Με την τελευταία official που παραπονιέται ο άνθρωπος για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα, γιατί θα είχαν όλοι αν ήταν θέμα της ROM. Μήπως να ξαναφλασάρει;

Modpic.gif

ρε σεις ειχα ξαναποστάρει για να ρωτήσω για προγράμματα πλοήγησης και με είχατε στείλει στο άλλο section, αφού διάβασα πάρα πολλά ποστ και δοκίμασα πολλά προγράμματα πάλι δεν έβγαλα άκρη. οπότε άμα μπορείτε please βοηθήστε από δω για την συγκεκριμένη συσκευή. απ' οσα προγράμματα δοκίμασα μόνο το igo μου δουλεψε κανονικα στην αρχή αλλά και πάλι μετά από καιρό κάνει κανά τέταρτο να βρει δορυφόρο. αρχικά πίστευα ότι έφαγε σκάλωμα και θα λυνόταν με κανα hard reset αλλά τπτ. μπορείτε να στείλετε κανα λινκ για πρόγραμμα που να παίζει σε αυτό το κινητό.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Το igo γενικώς παίζει αν και εμένα μου χάνει πού και πού το σήμα. Γενικώς μην περιμένεις να έχεις το τρελό σήμα από το ΤΡ2 . Δεν έχει και κάνα sirf star III , τι να κάνουμε...

• Administrators
Γενικώς μην περιμένεις να έχεις το τρελό σήμα από το ΤΡ2 . Δεν έχει και κάνα sirf star III , τι να κάνουμε...

Δεν έχει να κάνει με αυτό, έχω δει πολλές windows mobile συσκευές χωρίς SirfStar... να δουλεύουν καλύτερα και από PNA.

Modpic.gif

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!

Με την τελευταία official που παραπονιέται ο άνθρωπος για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα, γιατί θα είχαν όλοι αν ήταν θέμα της ROM. Μήπως να ξαναφλασάρει;

όσον αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας, την radio rom 4.49.25.91 φοράω την official, και μάλιστα και σε 2η συσκευή που το περάσαμε προσέξαμε ότι μειώθηκε αισθητά η αναμονή της συσκευής!

l33t )3\/&1_[]|* &2