ngaita Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 ναι το γνωριζω γιατι εδω και μερες το ψαχνω αλλα χωρις αποτελεσμα οτι και να κανω μου βγαζει error αν καπιοςτο εχει κανει θα ηθελα την βοηθεια του....... Παράθεση NGAITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 http://htcpedia.com/official_ell_rom_update_for_touch_pro2/soft/htc-rhodium-rom.html δεν ξέρω γιατί δεν είδα αυτό το link!! σ ευχαριστώ πολύ!!! :D:D Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 ναι το γνωριζω γιατι εδω και μερες το ψαχνω αλλα χωρις αποτελεσμα οτι και να κανω μου βγαζει error αν καπιοςτο εχει κανει θα ηθελα την βοηθεια του....... Νομίζω ότι τα παραπάνω πρέπει να έχουν καλύψει τις απορίες σου, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 HTC Sense colored weather http://techtacy.blogspot.com/2010/07/htc-sense-colored-weather.html Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 HTC Sense colored weather http://techtacy.blogspot.com/2010/07/htc-sense-colored-weather.html Αμφιβόλου αισθητικής βέβαια... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Αμφιβόλου αισθητικής βέβαια... :rolleyes: Το συγκεκριμενο που εχουν βαλει ως preview με τα αεροπλανα (ποιος το σκεφτηκε αυτο? :lol:) δεν λεει και πολλα. Εχει ομως αν θυμαμαι καλα και αλλες επιλογες για χρωματα στα συννεφα, και ενα μπλε που εχει ειναι πολυ ομορφο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Το συγκεκριμενο που εχουν βαλει ως preview με τα αεροπλανα (ποιος το σκεφτηκε αυτο? :lol:) δεν λεει και πολλα. Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει αυτό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Αμφιβόλου αισθητικής βέβαια... :rolleyes: χαχαχα εχεις δικαιο .. τωρα με κατι τετοια μπορουμε να παιζουμε μονο τα Windows τα εχουν παρατησει ολες οι εταιριες και οτι φτιαχνουμε μονη μας.. για να δουμε τα WP7 τι θα κανουν.. ή θα παμε ολοι σε Android τελικα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 για να δουμε τα WP7 τι θα κανουν.. ή θα παμε ολοι σε Android τελικα.. Ομολογώ πως όπως οι περισσότεροι έχω και τις αμφιβολίες μου για το WP7 αλλά δεν θέλω να πάρω θέση πριν το δοκιμάσω κατ' ιδίαν. Εντούτοις πιστεύω πως το Android είναι όντως το μέλλον, με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trisstann Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Κυριοι μηπως εχετε καμια εφαρμογη για να παιζει το skype στο htc touch 2 pro?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Κυριοι μηπως εχετε καμια εφαρμογη για να παιζει το skype στο htc touch 2 pro?? ευχαριστω Skype Mobile: http://rapidshare.com/files/410780336/SkypeMobile.exe Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Παρόλο που σταμάτησε η εξέλιξη της εφαρμογής στα windows mobile, το συγκεκριμένο παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 παιδιά 2 ερωτήσεις: 1)με την ROM την τελευταία πέφτει ΠΑΑΑΡΑ πολύ γρήγορα η μπαταρία, έχετε καμιά λύση γι αυτό?? κάπου αναφέρατε για πιο παλιό radio, αλλά αξίζει κάτι τέτοιο? και αν ναι, ποιο να βάλω? 2)το cookie home tab είναι τέλειο σαν πρόγραμμα αλλά τρώει τρελό σκάλωμα η συσκευή μετά την εγκατάσταση αυτού, οπότε ξέρετε αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάτι εναλλακτικό και πιο ελαφρύ για α)4 quick links αντί για 3? (μήπως αυτό του Leo?) β)να βγάζει αναπάντητες στο home tab όπως και μηνύματα που έχουν έρθει όπως στην παλιά rom γ)τα κουμπάκια που ανοιγοκλείνουν το wifi, bluetooth, κάνουν αποσύνδεση από σύνδεση δεδομένων, μπορώ να τα βάλω και με αντίστοιχη εφαρμογή, σωστά? Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ποια έκδοση του CHT χρησιμοποιείς; Την τελευταία 1.8.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ποια έκδοση του CHT χρησιμοποιείς; Την τελευταία 1.8.5; CHT 1.8.5 και CHTE 1.8.5.1 αλλά και χωρίς τον editor πάλι τρώει σκάλωμα! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλά... ο editor δεν έχει να κάνει. Μήπως να δοκιμάσεις και την 1.7.0 έκδοση του CHT; Είναι πιο ελαφριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 παιδιά 2 ερωτήσεις: γ)τα κουμπάκια που ανοιγοκλείνουν το wifi, bluetooth, κάνουν αποσύνδεση από σύνδεση δεδομένων, μπορώ να τα βάλω και με αντίστοιχη εφαρμογή, σωστά? Καλορίζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trisstann Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Κυριοι σας ευαριστω παιζει μια χαρα... http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/smile.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 παιδιά 2 ερωτήσεις: 1)με την ROM την τελευταία πέφτει ΠΑΑΑΡΑ πολύ γρήγορα η μπαταρία, έχετε καμιά λύση γι αυτό?? κάπου αναφέρατε για πιο παλιό radio, αλλά αξίζει κάτι τέτοιο? και αν ναι, ποιο να βάλω? 2)το cookie home tab είναι τέλειο σαν πρόγραμμα αλλά τρώει τρελό σκάλωμα η συσκευή μετά την εγκατάσταση αυτού, οπότε ξέρετε αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάτι εναλλακτικό και πιο ελαφρύ για α)4 quick links αντί για 3? (μήπως αυτό του Leo?) β)να βγάζει αναπάντητες στο home tab όπως και μηνύματα που έχουν έρθει όπως στην παλιά rom γ)τα κουμπάκια που ανοιγοκλείνουν το wifi, bluetooth, κάνουν αποσύνδεση από σύνδεση δεδομένων, μπορώ να τα βάλω και με αντίστοιχη εφαρμογή, σωστά? αν θες καλη αναμονη απλα μενεις με την εργοστασιακη ROM και συμβιβαζεσαι με ολα τα υπολοιπα. εχω δοκιμασει διαφορα αλλα γυρισα στην εργοστασιακη μονο και μονο για την μπαταρια και για τα λιγοτερα φαινομενικα κολληματα (με το set up που εχω καταληξει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Αν με την αλλαγή της ρομ άλλαξε η αναμονή τότε μάλλον θέμα ρυθμίσεων είναι όπως φωτεινότητα, συνδεσιμότητα, ενεργά προγράμματα. Συνηθέστερα την μπαταρία επηρεάζει το radio που έχεις περασμένο. O b16b προτείνει το ακόλουθο http://rapidshare.com/files/351404806/Rhodium_Radio_4.49.25.91.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Με την τελευταία official που παραπονιέται ο άνθρωπος για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα, γιατί θα είχαν όλοι αν ήταν θέμα της ROM. Μήπως να ξαναφλασάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 ρε σεις ειχα ξαναποστάρει για να ρωτήσω για προγράμματα πλοήγησης και με είχατε στείλει στο άλλο section, αφού διάβασα πάρα πολλά ποστ και δοκίμασα πολλά προγράμματα πάλι δεν έβγαλα άκρη. οπότε άμα μπορείτε please βοηθήστε από δω για την συγκεκριμένη συσκευή. απ' οσα προγράμματα δοκίμασα μόνο το igo μου δουλεψε κανονικα στην αρχή αλλά και πάλι μετά από καιρό κάνει κανά τέταρτο να βρει δορυφόρο. αρχικά πίστευα ότι έφαγε σκάλωμα και θα λυνόταν με κανα hard reset αλλά τπτ. μπορείτε να στείλετε κανα λινκ για πρόγραμμα που να παίζει σε αυτό το κινητό. ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Το igo γενικώς παίζει αν και εμένα μου χάνει πού και πού το σήμα. Γενικώς μην περιμένεις να έχεις το τρελό σήμα από το ΤΡ2 . Δεν έχει και κάνα sirf star III , τι να κάνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Γενικώς μην περιμένεις να έχεις το τρελό σήμα από το ΤΡ2 . Δεν έχει και κάνα sirf star III , τι να κάνουμε... Δεν έχει να κάνει με αυτό, έχω δει πολλές windows mobile συσκευές χωρίς SirfStar... να δουλεύουν καλύτερα και από PNA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Με την τελευταία official που παραπονιέται ο άνθρωπος για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα, γιατί θα είχαν όλοι αν ήταν θέμα της ROM. Μήπως να ξαναφλασάρει; όσον αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας, την radio rom 4.49.25.91 φοράω την official, και μάλιστα και σε 2η συσκευή που το περάσαμε προσέξαμε ότι μειώθηκε αισθητά η αναμονή της συσκευής! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts