RAVER Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Τί εννοείς? Τότε σε ποιο μαγαζί έχεις την εγγύηση ? τα κινητα μου τα εχω παρει απο το apiastos. επισης εχω φερει κινητο απο την αγορασμενο απο την Γερμανια το sony ericsson D750i που εδω δεν ξερω αν εχει κυκλοφορισει και με την εγγυηση (update) δεν ειχα κανενα προβλημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Άλλο ρωτάω... Αν πάθει κάτι που το πας? Στην αντιπροσωπεια ή στο μαγαζί που στο πούλησε? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Άλλο ρωτάω... Αν πάθει κάτι που το πας? Στην αντιπροσωπεια ή στο μαγαζί που στο πούλησε? συνηθως η αντιπροσωπεια κανει την παπια οταν της πανε κινητο παραεισαγωγης,κατι που απαγορευεται κανονικα μιας και πρεπει να καλυπτεται κανονικα ενα κινητο που ειναι στην ευρωπη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Αυτό έγινε και με εμένα και γι'αυτό ρωτάω! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Η αντιπροσωπεία το αναλαμβάνει. Απλά όσον αφορά τα κινητά των παράλληλων εισαγωγών αναλαμβάνουν την κάλυψη της εγγύησης μόνο του hardware. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Παιδια το πηρα σημερα απο cosmote με επιδοτηση συσκευης.Το κινητο τα σπαει ειναι πολυ καλο.Ευτυχως διαβαζοντας εδω με το προβλημα σε μερικα με το τζογο στο slider το ανοιξα μπροστα και ολα μια χαρα.Νομιζω για τα λεφτα του πολυ καλο αν και στην cosmote ειναι τσιμπημενη η τιμη του (357ε) anytime τι να κανουμε ας οψετε η επιδοτηση.Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καλοριζικο..Οντως ειναι παρα πολυ καλο κινητο και "μαζεμενο" σε διαστασεις με πολυ καλη οθονη...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Παντα μου εκανε ως μια αντιγραφη του Ν95 8gb (με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης ομως) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 ...και καλυτερη ποιοτητα καμερας,θα ελεγα εγω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημερα.Και εγω φιλε μου του εκανα αναβαθμιση και ενω μου ελεγε οτι υπαρχει νεο λογισμικο τελικα μετα την αναβαθμιση εμεινε το παλιο 035.Θα προσπαθησω παλι μηπως περασει το καινουργιο που νομιζω ειναι το 036. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Καλημερα.Και εγω φιλε μου του εκανα αναβαθμιση και ενω μου ελεγε οτι υπαρχει νεο λογισμικο τελικα μετα την αναβαθμιση εμεινε το παλιο 035.Θα προσπαθησω παλι μηπως περασει το καινουργιο που νομιζω ειναι το 036. Οντως εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση αλλα και εγω που εκανα το Update η εκδοση παρεμεινε η ιδια. Δοκιμασα και σημερα και το πρωι αλλα τιποτα παλι. Κανα κολλημα του SEUS θα ειναι... Οποτε σε αναμονη. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Μηπως επειδη εμενα ειναι απο cosmote με το my view? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Γεια σας εχτες αγορασε ενας φιλος την συσκευη και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη να κλειδωνει τα μην... Να μην μπορει οποιοσδηποτε περιεργος που το πιανει να τα κοιταει .. Υπαρχει για τα κινητα της Sony...Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Γεια σας εχτες αγορασε ενας φιλος την συσκευη και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη να κλειδωνει τα μην... Να μην μπορει οποιοσδηποτε περιεργος που το πιανει να τα κοιταει .. Υπαρχει για τα κινητα της Sony...Ευχαριστω οπως σου απαντησα και σε προηγουμενο θεμα,τετοιες εφαρμογες δεν υπαρχουν για τα κινητα της sony ericsson με κλειστο λειτουργικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DenisTF Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Μηπως επειδη εμενα ειναι απο cosmote με το my view? ναι και όμως αυτό φταιει..πρέπει πρότα να κάνεις debranding στην συσκευή σου με ένα πρόγραμμα που λέγετε A2 Uploader για να διόξεις το ενοχλιτικό myview και να γίνει η συσκευή σου κανονική..μετα κάνεις και την αναβάθμηση και όλλα μιά χαρα..μην ξεχάσεις να βάλεις απίσεις κανενα camdriver γιατι η κάμερα μόνο για 8mp δέν κανει. και φυσηκά να εγκαταστήσεις και κανα acoustics driver και θα δεις συμαντική βελτίωση και στην κάμερα αλλα καί στον ήχο..θα μου πεις πώς θα τα κάνω?? ειναι απλο και έυκολο..δες προηγούμενες σελίδες που μηλάμε εδω σε αυτό το forum και θα καταλάβεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Σε ευχαριστω πολυ το εκανα debrand καθαρισα απο το my view εκανα αναβαθμιση μου ειπε οτι υπαρχει νεο λογισμικο αλλα εμεινε στην 035 δεν ξερω γιατι.Παντως το κινητο εγινε πιο γρηγορο και εχει flash themes ομως δεν ξερω γιατι δεν με παει στην 036. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Σε ευχαριστω πολυ το εκανα debrand καθαρισα απο το my view εκανα αναβαθμιση μου ειπε οτι υπαρχει νεο λογισμικο αλλα εμεινε στην 035 δεν ξερω γιατι.Παντως το κινητο εγινε πιο γρηγορο και εχει flash themes ομως δεν ξερω γιατι δεν με παει στην 036. Απο οσα εχω διαβασει, η SE εχει κανει ενα degrade στα firmware... Με αλλα λογια απο την 036 εχει διαθεσιμη την 035 πιθανον λογω bugs κλπ... Δεν μπορω να πω διαφορες γιατι ειμαι στην 036... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) Απο οσα εχω διαβασει, η SE εχει κανει ενα degrade στα firmware... Με αλλα λογια απο την 036 εχει διαθεσιμη την 035 πιθανον λογω bugs κλπ... Δεν μπορω να πω διαφορες γιατι ειμαι στην 036... Σε ευχαριστω για την απαντηση μαλλον αυτο θα ειναι. Να ρωτησω κατι ακομα οταν λαμβανω μυνημα μου το δειχνει επο τις συνομιλιες και οχι απο τα εισερχομενα μυνηματα ξερεις κανεις γιατι? Edited March 4, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Σε ευχαριστω για την απαντηση μαλλον αυτο θα ειναι. Να ρωτησω κατι ακομα οταν λαμβανω μυνημα μου το δειχνει επο τις συνομιλιες και οχι απο τα εισερχομενα μυνηματα ξερεις κανεις γιατι? Πηγαινε μηνυματα-->Εισερχομενα και με τα αριστερα δεξια στο D-Pad το αλλαζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saadi1 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Θελω να ξεκληδωσω ενα w995 μα δεν ξερω πως. Βοηθεια χριστιανοι :O Edited March 5, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Θελω να ξεκληδωσω ενα w995 μα δεν ξερω πως. Βοηθεια χριστιανοι :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 ......................................................................... Σημερα πηγα στην R1HA035 απο την χχχχχχ36 ... Διαβασα πιο πανω οτι εγινε τροπο τινα downgrade ,αλλα φαινεται παραξενο.. Ολα νορμαλ παντως ,κανενα θεμα.. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Παιδιά εχει χρησιμοποιήσει κανείς στο W995 την sim Vodafone together που μπορείς να έχεις 2 γραμμές σε 1 sim; Θέλω να μάθω εαν λειτουργεί σωστά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Εαν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 καλησπερα.. μετα απο επιδωτηση που ειχα παρηγγειλα το κινητο και αυριο ερχεται... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σχετικα με το gps... μετα τους 3 μηνες υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε για να μην πληρωνουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 καλησπερα.. μετα απο επιδωτηση που ειχα παρηγγειλα το κινητο και αυριο ερχεται... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σχετικα με το gps... μετα τους 3 μηνες υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε για να μην πληρωνουμε?? δυστηχως οχι! δεν μπορεις να βαλεις π.χ. καποιο προγραμμα μεσα οπως (garmin,destinator) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrnik Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καλησπερα στο φορουμ, εκανα αναβαθμιση απο τη σελιδα της Sony Εricsson. Αφου δημιουργησα αντιγραφα ασφαλειας προηγουμενος. Ειχα δημιουργησει και κατα το παρελθον αλλα δυο αντιγραφα. Μετα την αναβαθμιση προσπαθησα να επαναφερω τα αρχεια αλλα οι επαφες δεν εισερχονται και αναφερονται ως σφαλμα. Ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο και καποια πιθανη λυση? Δυστυχως εμεινα χωρις τις επαφες. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts