Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι αξιζε τον κοπο! Η μπαταρια φενεται να κραταει παραπανω. Αλλαξε η αρχικη οθονη και πλεον οι συντομευσεις ειναι πιο εμφανεις και ευχρηστες, ενώ αφαιρεθηκε και η εικονα που εβγαινε οταν ηταν κλειδωμενο το κινητο. Θετικες μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις! Ξερει κανεις τι κανει αυτη η κλειδαρια στην αρχικη οθονη?

H κλειδαριά κάτω δεξιά falcon, κλειδώνει την θέση των widgets που έχεις τοποθετήσει εσύ από την widget bar αριστερά!

Εδώ δεν είναι το omnia hd? θα μπορεί να έχει windows 7 ?

Όχι ο Hyperx το είχε πει εδώ και μήνες ότι το "Omnia HD" που φάνηκε να χρησιμοποιεί Windows 7 δεν είναι το κινητός μας, αλλά απλά έχει το ίδιο shell και απο hardware έχει καλύτερο επεξεργαστή!

Και επιπλέον ειλικρινά, ποιος απο τους κατόχους του i8910 θα ήθελε Win 7 στο κινητό του;;; :confused:

Προσωπικά 1000 φορές να μπορούσαμε να κάνουμε port κάποια έκδοση του Android, ή έστω το κιανούργιο Symbian^3 που υποστηρίζει και multitouch!!!

Δυστυχώς πάλι ο γερμανός modder έχει πει ότι και οι 2 περιπτώσεις είναι εξίσου απίθανες, τουτέστιν το κινητό μας έχει ημερομηνία λήξης και συγκεκριμένα όρια... :/

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Καλημέρα

Απο όσα κατάφερα να κατεβάσω κανένα δεν κατάφερα να εγκαταστήσω στο κινητό.

Μου γράφει Σφάλμα πιστοποιητικού Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής.

Τι να κάνω? στις περισσότερες εφαρμογές που πάω να βάλω αυτό μου βγάζει

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

Καλησπερα παιδια. Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που εβαλαν την καινουργια V8-32 αλλα εχω 2 προβληματα που ελπιζω να με βοηθησετε σαν πολυ πιο ειδικοι απο εμενα.Το πρωτο ειναι οτι απο τη widgets bars οτι καινουργιο widgets και αν δημιουργισω δεν εμφανιζεται στην αρχικη σελιδα και το αλλο ειναι οτι οτν συνδεω το κιν στο πισι μου το ανοιγει σαν φακελους και οχι οπως επιλεγω pc studio.... καθε ιδεα ευπροσδεκτη . ευχαριστω

Αυτό πως θα το κάνω? και άμα το κάνω υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το κινητό?

Με την εγγύηση θα έχω πρόβλημα?

stayrosrr

Copyright ® 2013

φιλε stayrosrr να υποθεσω οτι εχεις την μαμισια ρομ αν ναι το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να φλασαρεις το κην σου με την καινουργια ρομ του γερμανου http://hx-custom-roms.com εχει και οδηγιες το πως να το κανεις κατα προτιμηση καντο σε windows xp για να μην εχεις προβληματα!!!

οσο για την εγγυηση αν το φλασαραρεις την χανεις ναι!! αλλα δεν υπαρχει προβλημα γιατι μπορεις να ξαναβαλεις την ελληνικη ρομ οποτε θελεις που το αποκλειω βεβεα γιατι τηα δεις τεραστιες διαφορες!!!!!!

φιλε MaFiOzOS_88 εχουν βγει τρια καινουργια κινητα νοκια με symbian^3 που εχουν πολυ ομοια χαρακτιριστικα με το δικο μας κην.ο γερμανος μας ετιμαζει καποια εκπληξη που θα το μαθουμε αργοτερα μπορει να ειναι και ειναι symbian^3 στο κην.μας πιος ξερει!! ριξε και μια ματια εδω φιλε μου λες!!!!http://www.symbian-freak.com/news/009/09/qt_4_6_multitouch_gestures_support_for_s60_maemo.htm

Thx μαφιοζε! Και κατι αλλο...

1)Υπαρχει αναφορα για τα μηνυματα και πως μπαινει?

2) Τα 3g πως απενεργοποιουνται?

Edited by falkonqtel

φιλε MaFiOzOS_88 εχουν βγει τρια καινουργια κινητα νοκια με symbian^3 που εχουν πολυ ομοια χαρακτιριστικα με το δικο μας κην.ο γερμανος μας ετιμαζει καποια εκπληξη που θα το μαθουμε αργοτερα μπορει να ειναι και ειναι symbian^3 στο κην.μας πιος ξερει!! ριξε και μια ματια εδω φιλε μου λες!!!!http://www.symbian-freak.com/news/009/09/qt_4_6_multitouch_gestures_support_for_s60_maemo.htm

Άμα δεις εδώ Μάνθο λέει ότι κατά 95% δεν μπορεί να κάνει port το Symbian^3 στο κινητό μας....βέβαια και στο παρελθόν είχε πολλά εμπόδια αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να μας εκπλήσσει και είναι ο λόγος που ακόμη έχω ελπίδες!!! :p

Όσο για το multitouch που θα προσέφερε η QT στο κινητό μας, θα σου κάνω την εξής απλή παρατήρηση...

Το άρθρο που μου πόσταρες (το οποίο είχα διαβάσει και στο παρελθόν btw! :ninja:) είναι ανεβασμένο στις 4/9/2009 (!!!!), δηλαδή ένα χρόνο πριν! :blink:

Ε όσο multitouch είδες εσύ στο κινητό μας άλλο τόσο είδα και εγώ... :(

Thx μαφιοζε! Και κατι αλλο...

1)Υπαρχει αναφορα για τα μηνυματα και πως μπαινει?

2) Τα 3g πως απενεργοποιουνται?

1)Μηνύματα/Σύντομο μήνυμα/Λήψη αναφοράς/ και επιλέγεις Ναι

2)Ρυθμίσεις/Συνδεσιμότητα/Δίκτυο/ και επιλέγεις GSM

:)

Χαιρετε!

Έχω την αρχική έκδοση λογισμικού της samsung και λέω σήμερα να βάλω την τελευταία έκδοση του Γερμανού... Έχω μπερδευτεί λιγάκι κατα πόσο πρέπει να ακολουθήσω τα κλασικά βήματα για φλασάρισμα του κινητού αφου λέει ο γερμανόσ στο site του

* Easy to understand installation process…..

* All patches in ROMPATCHER disabled, the phone is now 100 % full hacked without any 3rd party app

Έχω λοπόν τα εξής ερωτήματα:

a) αν δεν πρέπει, τότε πώς θα γίνει?

b) τα links που δίνει για να κατεβάσουμε την τελευταία αναβάθμιση δε λειτουργούν... καμία πρόταση?

Ευχαριστώ:)

Edited by AnGeo_7
Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

φιλε AnGeo_7 αυτα Easy to understand installation process…..

* All patches in ROMPATCHER disabled, the phone is now 100 % full hacked without any 3rd party app δεν εχουν σχεση με το φλασαρισμα!!τα βηματα εινα τα ιδια και το link για HX-V8-32 λειτουργει μολις το δοκιμασα αν δεν κατεβασε το απο την υπογραφη του MaFiOzOS_88 ειναι ακριβως πανο απο το ποστ σου!!!

ναι, κάνω restart το πισι που θα κάνω το φλασάρισμα.. μόλις έκανα install τους drivers που θέλει.. θα περάσω την ελληνική έκδοση της hx-v8-32 για να δω τις διαφορές, γιατί ακόμα έχω της σαμσουνγκ...

αν συναντήσω δυσκολίες...

στέλνω:D

ΥΓ: αφου φλασάρω πρεπει να βάλω και modem JB1?

Edited by AnGeo_7

Ουυυυφ.... Ντάξει! την πέρασα.. Τί αγχωτική διαδικασία... και πόσο διαφορετικό το κινητό τώρα.. Ερώτηση άσχετου. το rompatcher+ στις εφαρμογές τί κανει?:D

Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω τη θήκη Samsung EF-C887LBEC?

stayrosrr

Copyright ® 2013

Όπως καταλαβαίνετε η διαφορά με το κινητό που κρατούσα πριν είναι χαοτικη.. Και μόνο οι εφαρμογές που είχα και δεν παίζανε και τλωρα λειτουργούν .... :p

ο 3d task manager. το auto rotate σε όλα τα μενου και το kinetic scrolling με εχουν εντυπωσιάσει.. Βέβαια μου άρεσε πολύ το blue_spectrum για την αρχική οθόνη και δεν το έχει αλλα σιγά... Επίσης το focus στο video... Αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να ανεβάσει και τα fps απο 24 σε 30 θα είναι τρομερός... Επίσηε βελτίωσε τον ήχο.. ΑΛλά δεν καταλαβαίνω το PF FIXFOCUS τί αλλάζει ή ποια είναι η βέλτιστη Microphone Sensitivity... Το ίδιο ισχύει και για το jpeg codec...

Επίσης είναι καλό να δουλεύει στα 600 ΜΗz? Μήπως το βιάζουμε? Δεν ξέρω.. Πάντως οι εντυπώσεις είναι άψογες και είμαι σίγουρος οτι η μπαταρία δεν θα με απογοητεύσει.. Δεν έχω ψάξει ακόμα για ΜΑΣΤ εφαρμογές, αλλά με τον καιρό όλα θα τα κάνω... Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις συζητήσεις που με βοήθησαν να φλασάρω!!:D:D

Βέβαια μου άρεσε πολύ το blue_spectrum για την αρχική οθόνη και δεν το έχει αλλα σιγά...

Και μένα μ'άρεσε τρελά η Blue spectrum HS αλλά από ότι αποδείχτηκε ευθυνόταν για την μειωμένη διάρκεια της μπαταρίας.... :(

Επίσης το focus στο video... Αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να ανεβάσει και τα fps απο 24 σε 30 θα είναι τρομερός...

Αυτό είναι αδύνατο...

Επίσης βελτίωσε τον ήχο.. ΑΛλά δεν καταλαβαίνω το PF FIXFOCUS τί αλλάζει ή ποια είναι η βέλτιστη Microphone Sensitivity... Το ίδιο ισχύει και για το jpeg codec...

Το "PF FIXFOCUS" όταν είναι ενεργοποιημένο, παίρνει φωτογραφίες χωρίς να κάνει εστίαση πρώτα.Δηλαδή αποτυπώνει ακριβώς ότι πιάνει η κάμερα εκείνη την ώρα.Προσωπικά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ....

Το Microphone Sensitivity είναι μεγάλη ιστορία....αλλά χοντρικά κατά την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικό χώρο ή σε χώρο με θόρυβο (clubs,γήπεδα,κλπ) βάζεις χαμηλή τιμή (0 ή 6) και κατά την εγγραφή βίντεο σε καταστάσεις ησυχίας, επιλέγεις πιο υψηλή τιμή.Το αποτέλεσμα της default τιμής (18 νομίζω) θα σε ικανοποιήσει πάντως στις περισσότερες καταστάσεις!

Επίσης ο παραπάνω κάνονας περί ησυχίας και φασαρίας ισχύει και για το "Noise Suppression".Ο ήχος ακούγεται καλύτερα με απενεργοποιημένο το φίλτρο σε καταστάσεις με θόρυβο, ενώ σε ήσυχες περιστάσεις εάν δεν το έχεις ενεργοποιημένο θα ακούς και ένα μικρο σφύριγμα όταν θα δοκιμάσεις να παίξεις το βίντεο στον υπολογιστή...

Τέλος το "jpeg codec" αλλάζει τον codec που συμπιέζει τις φωτογραφίες μετά την λήξη τους! Αμα κάνεις μια δοκιμή 5 λεπτών μόνος σου, θα δείς ότι η ίδια φωτογραφία σε 4 διαφορετικές λήψεις με άλλο codec καθε φορά, έχει διαφορετικό οπτικό αποτέλεσμα! Καλύτεροι μου φάνηκαν οι i8910 και i8510 πάντως....

Επίσης είναι καλό να δουλεύει στα 600 ΜΗz? Μήπως το βιάζουμε?

Όχι δεν το πιέζουμε καθόλου αλλά και να μην το έχεις στα 600MHz οι διαφορές δεν είναι δραματικές.Στα benchmarks φαίνεται ότι το κινητό αποδίδει πιο γρήγορα, αλλά σε πραγματική χρήση δεν έχει και καμια μεγάλη διαφορά....

Δεν ξέρω.. Πάντως οι εντυπώσεις είναι άψογες και είμαι σίγουρος οτι η μπαταρία δεν θα με απογοητεύσει.. Δεν έχω ψάξει ακόμα για ΜΑΣΤ εφαρμογές, αλλά με τον καιρό όλα θα τα κάνω... Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις συζητήσεις που με βοήθησαν να φλασάρω!!:D:D

Αν θες την γνώμη μου και πολύ το άργησες (αν και δεν ξέρω/θυμάμαι) πόσο καιρό το έχεις.Μεγία λοιπόν! :p

Και μιας που το ανέφερες...must προγράμματα κατ'εμε:

X-plore 1.50, Jback TaskMan 1.37, Opera Mobile 10, LangSwitcher 1.3.1, Ovi maps 3.04 (από το site του γερμανου), Youtube 2.2.4, Google Maps 4.1.1,

Μαφιόζε είσαι μεγάλος γκουρου! Απο τότε που το πήρα τα σχόλια σου ήταν πολύ βοηθητικά... Οδηγίες σου ακολούθησα και για το φλασάρισμα ;-)

Να 'σαι καλά:D

Α?! Παίζει να λειτουργήσει το skype με αλλο PhoneID ?

Θα 'ταν πολύ ενδιαφέρον!! , επίσης, έχουμε καμιά εφαρμογή για remote desktop?

Edited by AnGeo_7

Μαφιόζε είσαι μεγάλος γκουρου! Απο τότε που το πήρα τα σχόλια σου ήταν πολύ βοηθητικά... Οδηγίες σου ακολούθησα και για το φλασάρισμα ;-)

Να 'σαι καλά:D

Α?! Παίζει να λειτουργήσει το skype με αλλο PhoneID ?

Θα 'ταν πολύ ενδιαφέρον!! , επίσης, έχουμε καμιά εφαρμογή για remote desktop?

Χεχε και συ να σαι καλά! :lol:

Το skype γίνεται να εγκατασταθεί αλλάζοντας το phone id του κινητού όπως μπορείς να δεις και εδώ, αλλά προς το παρόν δεν είναι λειτουργικό...

Ας ελπίσουμε η ομάδα ανάπτυξης του skype να καταφέρουν να το κάνουν να λειτουργήσει στο κινητό μας! :)

Όσο για remote desktop, παλιά που το είχα ψάξει και γω λίγο δεν είχα βρει κάτι αξιόλογο.

Εγώ το teamviewer ήθελα να βγει σε έκδοση για symbian γιατί το χρησιμοποιώ συχνά αλλά προς το παρόν μόνο για το κ@λοiphone έχει βγει.... :mad:

Edited by MaFiOzOS_88

stayrosrr

Copyright ® 2013

Κατά λάθος έπεσε υγρό στο ακουστικό του τηλεφώνου μου και τώρα έχει πέσει η ένταση του ακουστικού. Έχουν περάσει 18 ώρες. Λέτε να επανέλθει; :(:(:( :confused:

Μολις περασα την HX-V8-32 ερωτησης πως αλλαζω το θεμα της αρχικης οθονης εχει την ora tsu μονο και τα στανταρ θεματα...? Και πως μπορω να βαλω το swype πληκτολογιο?

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD