Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παιδια!!Εγω την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το Arena και απο χθες το βράδυ προσπαθω να βαλω το mytravel του Jimdem.Αρχικα θέλω να πω οτι αφού εχω βάλει τον φάκελο WeTravel στο κινητο μετα μάλλον πρέπει να τρέξουμε το WeTravel.jar και όχι το WeTravel.jad σωστά??

Έπειτα στο "Ορισμός δικαιωμάτων" δεν υπάρχει επιλογή "Να επιτρέπεται πάντα" αλλα μόνο "ερωτηση" και "να μην επιτρέπεται".Οπότε όλες τις επιλογές τις αφήνω στο "Ερώτηση".....

Μετα τρέχω το πρόγραμμα αλλα φτάνω σε ένα σημείο,μετα το "Use this as wetravel root? (Others/Wetravel). Πατήστε Yes,που το πρόγραμμα κολλάει και....ΤΕΛΟΣ!!

ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???

ΥΓ:Μήπως θέλει αναβάθμηση το κινητο για να δουλέψει το πρόγραμμα??

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εγω με το αρενα την πρωτη μερα που το πηρα, στην πρωτη φορτιση, κατα λαθος ο πατερας μου το εβγαλε απο την μπριζα μολις στην 1 ωρα...οποτε δεν κραταει και πολυ η μπαταρια...τωρα θελω να αγορασω καινουρια.

Είδα

1) αυτήν: http://www.mobilefun.co.uk/mugen-battery-back-cover-lg-arena-2000-mah-p21287.htm

και

2) αυτην: http://www.mobilefun.co.uk/lg-lgip-580a-p16441.htm

Η πρωτη ειναι 2πλασια απο την εργοστασιακη του αρενα αλλα εχει αλλο καπακι το οποιο απ' οτι ειδα ειναι πολυ χοντρο...αλλα θελω και μια γνωμη απο καποιον που την εχει... κραταει οντως 2 φορες περισσοτερο σε ενεργεια απο την κανονικη?

να παρω την 2πλασια σε ενεργεια η την δευτερη που παραθεσα η οποια ειναι η εργοστασιακη? :worry:

ναι αλλα η εργοστασιακή από ότι ξέρω και από ότι έχω ακούσει δεν κραταει και παρα πολυ.........

Κανενας που εχει την μπαταρια της mugen και να ειναι ευχαριστημενος?

και γιατι να παρω την κανονικη? εννοω θα ειναι πιο αξιοπιστη?

και η εργοστασιακη και η αλλη, την ιδια αυτονομια εχουν...επομενως καλυτερα παρε την εργοστασιακη να χεις το κεφαλι σου ησυχο....

Γειά σας παιδια!!Εγω την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το Arena και απο χθες το βράδυ προσπαθω να βαλω το mytravel του Jimdem.Αρχικα θέλω να πω οτι αφού εχω βάλει τον φάκελο WeTravel στο κινητο μετα μάλλον πρέπει να τρέξουμε το WeTravel.jar και όχι το WeTravel.jad σωστά??

Έπειτα στο "Ορισμός δικαιωμάτων" δεν υπάρχει επιλογή "Να επιτρέπεται πάντα" αλλα μόνο "ερωτηση" και "να μην επιτρέπεται".Οπότε όλες τις επιλογές τις αφήνω στο "Ερώτηση".....

Μετα τρέχω το πρόγραμμα αλλα φτάνω σε ένα σημείο,μετα το "Use this as wetravel root? (Others/Wetravel). Πατήστε Yes,που το πρόγραμμα κολλάει και....ΤΕΛΟΣ!!

ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???

ΥΓ:Μήπως θέλει αναβάθμηση το κινητο για να δουλέψει το πρόγραμμα??

Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς ρε παιδιά..?????Κάποιος που το έχει εγκαταστήσει ας βοηθήσει...

Καλησπέρα παιδιά. μια ερώτηση όσων αφορά το wi-fi

το πόσο γρήγορο είναι παίζει ρόλο το κινητό ???

και γιατί σας το λέω αυτό , χτες με έναν φίλο ( αυτός έχει το desire ) μπαίναμε στο net σε μια συγκεκριμένη σελίδα στον ίδιο χώρο εγώ στο arena και αυτός από το δικό του και η διαφορά ήταν τεράστια . το δικό μου δεν έλεγε να ανοίξει και το δικό του ήταν ήδη στην δεύτερη η τρίτη σελίδα

έφταιγε μήπως κάτι άλλο που το δικό μου ήταν τόσο αργό

Edited by georgetax

Καλησπέρα παιδιά. μια ερώτηση όσων αφορά το wi-fi

το πόσο γρήγορο είναι παίζει ρόλο το κινητό ???

και γιατί σας το λέω αυτό , χτες με έναν φίλο ( αυτός έχει το desire ) μπαίναμε στο net σε μια συγκεκριμένη σελίδα στον ίδιο χώρο εγώ στο arena και αυτός από το δικό του και η διαφορά ήταν τεράστια . το δικό μου δεν έλεγε να ανοίξει και το δικό του ήταν ήδη στην δεύτερη η τρίτη σελίδα

έφταιγε μήπως κάτι άλλο που το δικό μου ήταν τόσο αργό

Ναι φίλε μου, παίζει μεγάλο ρόλο 1ον το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να μπείς στο ίντερνετ, δηλαδή αν ο browser είναι γρήγορος και 2ον η επεξεργαστική δύναμη του κινητού σου.

Το αρένα δεν τα πάει καλά στον τομέα του ίντερνετ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς ρε παιδιά..?????Κάποιος που το έχει εγκαταστήσει ας βοηθήσει...

Ειχα κ εγω αυτο και αλλα πολλα προβληματα με το We Travel. Καταρχην να σου πω οτι τουλαχιστον σε εμενα δεν ειναι καθολου αποδοτικο, οποτε απο οταν το εβαλα δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Αδικα η προσπαθεια. Τωρα δοκιμασε να κανεις το εξης: Αλλαξε την ημερομηνια και βαλτην 2008 ας πουμε και ξαναπροπαθησε. Αν δεν πιασει, πανε ρυθμισεις, συνδεσιμοτητα, Java,προφιλ και πατα wifi. Να σου υπενθυμησω οτι πρεπει να τρεξεισ το jad και οχι το jar!!!!

Ρε παιδιά καταρχήν ψήνομαι πολύ άγρια να πάρω αυτό το κινητάκι...Διάβασα ένα σορό πράγματα που έχετε γράψει και έχετε αρχίσει και με τρομάζετε....

Το έχω βρει σε ένα μαγαζί με 220 ευρω και μου λείπουν μόνο 40 για να το παραγγειλω.....Με το που μπαίνει ο μήνας σκεφτόμουν να το παραγγείλω....

Εσείς μήπως έχετε κάποιο μαγαζί να μου προτείνετε στο οποίο θα μπορούσα να το αγοράσω φτηνότερα;;;

Εκτός από αυτό ποιά είναι ακριβώς τα προβλήματα που παρουσιάζει συνήθως δηλαδή;;;Είναι σοβαρά ή λύνονται με τα updates απλά; :worry:

Sorry που ρωτάω αλλά είναι αδύνατο για εμένα να κάτσω να διαβάσω 400 σελίδες και να βγάλω συμπεράσματα...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Ρε παιδιά καταρχήν ψήνομαι πολύ άγρια να πάρω αυτό το κινητάκι...Διάβασα ένα σορό πράγματα που έχετε γράψει και έχετε αρχίσει και με τρομάζετε....

Το έχω βρει σε ένα μαγαζί με 220 ευρω και μου λείπουν μόνο 40 για να το παραγγειλω.....Με το που μπαίνει ο μήνας σκεφτόμουν να το παραγγείλω....

Εσείς μήπως έχετε κάποιο μαγαζί να μου προτείνετε στο οποίο θα μπορούσα να το αγοράσω φτηνότερα;;;

Εκτός από αυτό ποιά είναι ακριβώς τα προβλήματα που παρουσιάζει συνήθως δηλαδή;;;Είναι σοβαρά ή λύνονται με τα updates απλά; :worry:

Sorry που ρωτάω αλλά είναι αδύνατο για εμένα να κάτσω να διαβάσω 400 σελίδες και να βγάλω συμπεράσματα...

Να σου τα πω μαζεμενα και εν συντομια, μιας και ειμαι κατοχος του Arena αλλα και παρακολουθω μηνες τωρα τις εξελιξεις στο τοπικ με ειδοποιηση e-mail...

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!

Να σου τα πω μαζεμενα και εν συντομια, μιας και ειμαι κατοχος του Arena αλλα και παρακολουθω μηνες τωρα τις εξελιξεις στο τοπικ με ειδοποιηση e-mail...

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!

είναι εξαιρετικό τηλέφωνο για τα λεφτά που ζητάει,χωρίς ανταγωνισμό κορυφαία οθόνη ο καλύτερος ήχος που υπάρχει σε mp3 κ.α.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!

Και εγω ηθελα πολυ να το παρω, αλλα μετα απο 3-4 μηνες που το χω, δυστυχως θα σου πω να κοιταξεις καποιο αλλο... Ναι εχει αρκετα πραγματα και ειναι φθηνο, αν δεν ειχε τοσα προβληματα θα ηταν κορυφαιο. Μερικα απο τα προβληματα που κατα καιρους μου εμφανισε: Δε χτυπαει το ξυπνητηρι παντα, δε κλειδωνει ( αυτο για μια μερα μονο συνεβει ), δεν αποθηκευονται καποιες απο τις ρυθμισεις παντα, οταν παιζει ενα τραγουδι και τελειωνει,το επομενο ενω παιζει κανονικα δεν ακουγεται, μερικες φορες παταω αναπαραγωγη η παυση σ'ενα τραγουδι η ανοιγω την ενταση κανει 4-5 δευτερολεπτα να το κανει. Επισης καποια βιντεακια που εχω περασει δε τα δειχνει καν, σαν να μην υπαρχουν. Η ποιοτητα κατασκευης παντωσ ειναι πολυ καλη, ενω γενικα δε μου κολλαει πολυ. Δυστυχως εχω την εκδοση cosmote και ισως φταιει και αυτο για τα προβληματα.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Πραγματικά πριν από λίγο ήμουν πολύ προβληματισμένος...κάθησα και διάβασα περίπου 30 σελίδες και έβλεπα ορισμένα προβλήματα να επαναλαμβάνονται συνέχεια τα οποία ήταν αντιμετοπίσημα...Είχα και ένα άλλο κινητό υπ όψην μου το samsung jet όμως τελικά και πάλι νομίζω πως είναι καλύτερο το αρένα...Αυτό το κινητό το έχω βρει με 120 με καθαρό λογισμικό της lg (Όχι vodafone cosmote wind κτλ...)

Όμως τώρα νομίζω οτί είμαι πιο προβληματισμένος από ποτέ όσο και αν κάτι μέσα μου μου λέει πάρε το αρένα,πάρε το αρένα...:X

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Πραγματικά πριν από λίγο ήμουν πολύ προβληματισμένος...κάθησα και διάβασα περίπου 30 σελίδες και έβλεπα ορισμένα προβλήματα να επαναλαμβάνονται συνέχεια τα οποία ήταν αντιμετοπίσημα...Είχα και ένα άλλο κινητό υπ όψην μου το samsung jet όμως τελικά και πάλι νομίζω πως είναι καλύτερο το αρένα...Αυτό το κινητό το έχω βρει με 120 με καθαρό λογισμικό της lg (Όχι vodafone cosmote wind κτλ...)

Όμως τώρα νομίζω οτί είμαι πιο προβληματισμένος από ποτέ όσο και αν κάτι μέσα μου μου λέει πάρε το αρένα,πάρε το αρένα...:X

120 Eυρώ και το σκέφτεσαι ακόμη;.....

Ace of Hearts..

:blink:

120? !!!:shock:

Εγώ θα έπερνα 2! Θα έκανα και δώρο στην γυναίκα μου! Σοβαρά μιλάτε τώρα? Για ρίξτε μια ματιά στα κινητά σ' αυτά τα λεφτά να δείτε για τι συσκευές πρόκειτε!!!

Και με καθαρό λογισμικο!! Το μόνο που έχω να του προσάψω με την 10f, είναι ότι είναι αργό και δεν φτιάχνει playlists εύκολα. Αλλιώς ούτε κολλάει, ούτε κρασάρει, ούτε τίποτα! Εγώ στην θέση σου φίλε θα το έπερνα χαλαρά, για 120 ευρώ!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

:blink:

120? !!!:shock:

Εγώ θα έπερνα 2! Θα έκανα και δώρο στην γυναίκα μου! Σοβαρά μιλάτε τώρα? Για ρίξτε μια ματιά στα κινητά σ' αυτά τα λεφτά να δείτε για τι συσκευές πρόκειτε!!!

Και με καθαρό λογισμικο!! Το μόνο που έχω να του προσάψω με την 10f, είναι ότι είναι αργό και δεν φτιάχνει playlists εύκολα. Αλλιώς ούτε κολλάει, ούτε κρασάρει, ούτε τίποτα! Εγώ στην θέση σου φίλε θα το έπερνα χαλαρά, για 120 ευρώ!

καλησπερα.βαζοντας στο συγκεκριμενο κινητο ενα σιμακι cosmote gia internet on the go,θα μπορω να μπαινω ιντερνετ η χρειαζεται κατι αλλο;;;;;;

επειγομαι...

καλησπερα.βαζοντας στο συγκεκριμενο κινητο ενα σιμακι cosmote gia internet on the go,θα μπορω να μπαινω ιντερνετ η χρειαζεται κατι αλλο;;;;;;

επειγομαι...

Τιποτα αλλο θα εισαι ο.κ.

:)

παιδιά να ρωτήσω,έβαλα ένα αρχείο pdf και πάω να το ανοίξω και μου βγάζει το μήνυμα "Ανεπαρκής μνήμη".....

Γιατί γίνεται αυτο??

Δεν έχω περάσει σχεδον τιποτα στο κινητο και νομίζω έχει 8GB μνήμη..έτσι δεν είναι??

Στην διαχείρηση μνήμης ,στην μνήμη πολυμέσων συσκευής μου λεει ότι έχω ελεύθερη 7265220KB μνήμης δηλαδή περίπου 7GB έτσι δεν είναι??

Τι συμβαίνει??

SOS είναι επείγον!!!!

Edited by darko_

Λοιπόν ναι έχεις περίπου 7,2 gb ακόμα ελέυθερα,μην ανησυχείς....κάνε κανα update από το lg pcsuite μήπως και λυθεί το πρόβλημα ;)

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Όταν εμφανίζεται το μήνυμα 'Ανεπαρκής μνήμη' έχει γεμίσει η RAM του κινητού και με μια επανεκκίνηση θα λυθεί το πρόβλημα. Καλύτερα να κλείνετε περιστασιακά το κινητό και να μην το έχετε συνέχεια ανοιχτό για να καθαρίζουν τα προσωρινά αρχεία και να δουλεύει πιο γρήγορα και αξιόπιστα.

Καλησπερα σε ολους,λιγο τα φωτα σας ... μετα απο αναβαθμιση σε ΚΜ900 το κινητο κλειδωσε σε ξενο δικτυο(προφανως το ειχαν ξεκλειδωσει και κλειδωσε παλι ?),πως μπορω να το ξεκλειδωσω,προσπαθησα να το κανω με UTILS αλλα δεν εχω το firmware σε .cab ?