Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 συνεχόμενα μυνήματα σε 1 !!!:blink:

Πεζογράφημα έγραφες? :lol:

Ομολογώ ότι ποτέ δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο, για να ξέρω τι γίνεται!;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

8 συνεχόμενα μυνήματα σε 1 !!!:blink:

Πεζογράφημα έγραφες? :lol:

Ομολογώ ότι ποτέ δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο, για να ξέρω τι γίνεται!;)

"ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ" :p

Ειδες τι μπορεί να μάθει κανείς απο μια πολυλογού!:X

Ολοι χρειαζόμαστε σ αυτό το site.

Και μάλιστα άν θυμάμαι καλά απο όλα τα ericsson που είχα μέχρι τώρα, στα 10 στα 9 δεν θυμάμαι, το κινητό απο μόνο του δεν στα στέλνει , κάποιο μηνυμα βγάζει και δεν προχωράει η γραφή. Καποιος φραγμός υπήρχε στα ericsson.

Με το LG δεν εχω δει ακόμα τι βγάζει γιατι στο 8 κάνει επανεκκίνηση το κινητο+χάνει το μήνυμα!!!, σαν να σου λέει: Αι χριστιανή μου πάρε τηλεφώνο καλυτερα και πές τα.

Μάλλον εχουν ξεχάσει να βάλουν την εντολή: στα τόσα μηνύματα κάνε αυτό, λείπει η υπορουτίνα :wacko:

όντως όπς και να τα γράψεις, σε κεφαλαία πάνε. Αν θέλεις να γράφεις κεφαλαία, όταν είναι μικρά πάτα το shift (το βελάκι κάτω αριστερά) συνεχόμενα για 2''

τελικά προσθέτει τονους στα κεφαλαια , αλλά οταν το αποθηκευει στα προχειρα τους αφαιρει τους τονους και οταν κάνεις επεξεργασία στους ξαναδείχνει , και στο τέλος το στελνει κεφαλαία και μια χαρά. πάντως thanks δεν θα μου πήγαινε στο μυαλό να πατήσω παρατέταμενα το shift.

Edited by myriam_aplu
thanks Spidey

βοηθεια παιδια,θα το σπασω το κινητο!καποιος απο τους mods να μου δωσει τα φωτα του...:confused:

Για το geotaggin, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το free πρόγραμμα Microsoft Pro Photo Tools, το έχω χρησιμοποιήσει και κάνει τη δουλειά του, θα σου δείχνει που ακριβώς τράβηξες τη φωτογραφία.Το αρένα αργεί να κάνει geotagging.Θα πρέπει λοιπόν ,αφου ενεργοποιήσεις το geotaggin, να το αφήσεις να πιάσει στίγμα και μετά να τραβήξεις τη φωτογραφία.

Για τις κάρτες μνήμης , δοκίμασε να κάνεις φορμάτ στις κάρτες σου και πες μας.

Για το yahoo.mail, αν θυμάμαι καλά ,το έχουμε συζητήσει παλιά και δεν βρήκαμε άκρη, γιατί το pop3 του yahoo δεν είναι δωρεάν.Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας πει.Με gmail & hotmail δεν έχει πρόβλημα.

Δες αυτό http://help.yahoo.com/l/gr/yahoo/mail/classic/mailplus/pop/pop-14.html

Edited by Spidey
Ace of Hearts..

λοιπον έκατσα και το ψαξα να δω πως συμπεριφέρεται το αρενα στα μεγάλα sms

παταγα συνέχεια χαρακτήρες και space με το τ9 και παρατήρησα ότι

μόλις φτάσει στους πρώτους 153 χαρακτήρες βγάζει 1P/5P 153/153

(1μήνυμα απο τα 5) συνεχίζεις, γράφεις γράφεις , μόλις φτάσει στο 5Ρ/5Ρ 153/153 ( 5 sms στη σειρά)

πάνω πάνω μέχρι εκεινη την ώρα λέει αποστολή sms

μόλις περάσεις στο 6 μήνυμα άλλαζει πάνω πάνω και λέει αποστολή mms (αρκετα λογικό ) και γράφει 1/1 6/300ΚΒ

προχωράς γράφεις γραφεις και μόλις φτάσει 1/1 8/300ΚΒ εκει στους 153 χαρακτήρες σταματάει να γράφει οτι και να πατάς, ο κερσορας δεν κουνιέται, λογικότατο, ΟΚ αυτο το εκανε και το ericsoon.

Σημερα όμως το άτιμο δεν έκανε επανεκκίνηση μόλις εφτασε στο τέρμα.

Νόμος του Μέρφυ αν έχετε ακουστά....

(2 φορές την έχω πατήσει σας στο ορκίζομαι)

Edited by myriam_aplu

ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε spidey,στην καμερα ομως το εικονιδιο για το geotag δεν μενει ενεργοποιημενο και μολις μπει σε αναμονη σβηνει και πρεπει να το ενεργοποιησεις ξανα.Τι κουλα ειναι αυτα?αν το εχει καταφερει καποιος ας μου πει πως...ευχαριστω

Δηλαδη ποσοι χαρακτήρες είναι ανα μηνυμα?

αν γραψεις 1 μνμ με 160 χαρακτήρες θα στο σπασει σε 3-4 μνμ? (unicode)

οχι ακριβώς. το αρενα λειτουργει στα μηνυματα οπως λειτουργούν όλα τα κινητα ευτυχως.

1 μήνυμα = 160 χαρακτήρες ((εχθες που το δοκιμαζα εβγαζε 153 δεν ξέρω γιατί))

μεχρι 160 χαρακτ(και τα space πιανονται ως χαρακτήρας νομίζω) σε χρεώνει 1 μηνυμα

161 χαρακτήρες σε χρεώνει 2 μηνύματα

( 160+160=320) είτε 161 χαρακτήρες ειτε 319 γράψεις πάλι 2 μηνύματα θα σε χρεώσει.

περνάς τους 320 + 160 χαρακτήρες 3 μηνυματα θα σε χρεωσει

πάνω απο 5 μηνυματα στη σειρά 5Χ160 σε χρεώνει mms 1 mms 2 mms δεν ξέρω

συμπέρασμα "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" όπως μου λέει συνέχεια ο σύζυγος

αλλά τι να κανουμε, εμάς τις γυναίκες πρέπει να μας πνίγεται απο την κουνια.

παιδιά καμία εφαρμογή για pdf αρχεία στο κινητό σε μορφή java υπάρχει?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Google it, φίλε (java pdf reader). Θα βρεις σελίδες ολόκληρες.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ανοιξα το google maps και δεν βρισκει την τοποθεσια μου μενω θεσσαλονικα αλλα μου βρισκει σαν μονιμη τποθεσια μου την Αθηνα γιατι συμβιανει αυτο?

Και επισης το firmware v10p_01 αξιζει να το βαλουμε εχει διαφορες απο την v10p_00?

Ανοιξα το google maps και δεν βρισκει την τοποθεσια μου μενω θεσσαλονικα αλλα μου βρισκει σαν μονιμη τποθεσια μου την Αθηνα γιατι συμβιανει αυτο?

Και επισης το firmware v10p_01 αξιζει να το βαλουμε εχει διαφορες απο την v10p_00?

Συμβαίνει.. :)

Τι έκδοση έχεις;Η v10p_00 λοκάρει αμέσως..

Ace of Hearts..

Υπαχρει προβλημα φλασαριμσατος μεσω του up testex για τα windows 7 δεν μπορω να ολοκληρωσω το φλασαρισμα!!!!!!

Υπαχρει προβλημα φλασαριμσατος μεσω του up testex για τα windows 7 δεν μπορω να ολοκληρωσω το φλασαρισμα!!!!!!

sos sos sos

παιδια θελω μια βοηθεια.

διαβασα παρα πολλες σελιδες αλλα δεν βρηκα απαντηση.

μου κανανε δωρο το lg arena km900 το οποιο δυστυχως ειναι της vodafone.

εγω ανηκω στην wind στο f2go.

θελω να περασω τις ρυθμισεις για το ιντερνετ αλλα εχω μπερδευτει.

μπορει καποιος να με καθοδηγησει?επισης προσπαθω να βρω στο μενου πως θα συνδεθω μεσω της wind plus Και δεν βρισκω απο που.

ξερετε αν μπορω να ξεφορτωθω απο μεσα οτιδηποτε εχει να κανειι με την vodafone?

και για να πω την μεχρι τωρα αποψη μου

μεχρι τωρα εχω συνδεθει μεσω wifi στο ιντερνετ και ολα καλα.

γενικα μου αρεσει σαν κινητο απλα δεν ειναι καθολου ικανοποιητικη η καμερα σε σχεση με της sonyericcson που ειχα των 5 Mp,και 2 φορες μεσα σε 3 μερες εχει κολλησει και δεν επιανε το κουμπι On off οποτε αναγκαστηκα να βγαλω κι εγω την μπαταρια.

αυτα απο εμενα

ευχαριστω εκ των προτερων!

αυτα απο προβληματακια.για τσαμπα καλο ειναι:lol:

έγω δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το uptest στα windows 7 (32bit)..

είσαι σίγουρος ότι τα βάζεις όλα σωστά στο πρόγραμμα;

οδηγίες στη φωτογραφία εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257470

..in all the bad days and the music that plays..

έγω δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το uptest στα windows 7 (32bit)..

είσαι σίγουρος ότι τα βάζεις όλα σωστά στο πρόγραμμα;

οδηγίες στη φωτογραφία εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257470

Ναι ετσι το κανα την εχω ξανακανει αυτη την διαδιακασια αλλα σε vista τωρα με τα 7 που βγαζει προβλημα δνε ξερω.

Ναι ετσι το κανα την εχω ξανακανει αυτη την διαδιακασια αλλα σε vista τωρα με τα 7 που βγαζει προβλημα δνε ξερω.

κάτι άλλο θα είναι γιατί σου λέω εμένα στα 7 δούλεψε... Τέλος πάντων, δοκίμασε και σε κάποιο άλλο pc, μη σκας!

..in all the bad days and the music that plays..

Καλημερα, αποκτησα και γω το ΚΜ900 στα 250 περιπου μου φανηκε καλη επιλογη για δευτερη συσκευη. Εως τωρα εχω να πώ οτι μου αρεσει το μικρο του σχημα, το OS, πολύ καλή ποιότητα ακουστικου, εξαιρετικό στην αναπαραγωγή μουσικης,καλή καμερα και το βιντεο καθως και η καταπληκτικη οθονη(την νυχτα). Δεν μου αρεσε οτι αργει χαρακτηριστικα καποιες λειτουργίες που θα επρεπε να γινονται ακαριαια (επαφες κλπ), οπως επισης και το γεγονος οτι δεν βλεπεις τιποτα στον ηλιο. Επίσης μετετρεψα καποια βιντεο με το xmedia αλλά δεν μπορώ να πω οτι παιζουν καλά, και σιγουρα παει χαμενη η αναλύση της οθονης. ΑΝ κάποιος εχει καποια λύση για τα παραπάνω, ευπρόσδεκτη, διάβασα πολλές σελίδες αλλά δεν μπορώ όλες...Εχω το τελευταίο OS συμφωνα με το pc suite

παιδια η τελευταια εκδοση ποια ειναι να φλασαρω?εκανα μια αναβαθμιση που βρηκε η σουιτα αλλα ειναι vf live κ δεν θελω το vf live...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή δεν βρήκα καποια σχετική απάντηση να ρωτήσω εαν η οθόνη του είναι αρκετά φωτεινή σε έντονη ηλιοφάνεια

ευχαριστώ!~!!

Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή δεν βρήκα καποια σχετική απάντηση να ρωτήσω εαν η οθόνη του είναι αρκετά φωτεινή σε έντονη ηλιοφάνεια

ευχαριστώ!~!!

Δυστυχώς η φωτεινότητα της οθόνης σε εξωτερικούς χώρους είναι σχεδόν μηδενική. Κατά τα άλλα, πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της.:wacko:

My Devices :

:DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black

Iphone 3GS - 16GB / Black

Palm Treo 680

SE K810i - Black

Καλησπερα ήθελα να σας ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα του we travel.ενω κανει την εγκατασταση κανονικα μετα στα δικαιωματα οταν προσπαθω να τα ορισω, δεν μου εμφανιζετε καθολου η επιλογη "να επιτρεπεται παντα".εχει τις επιλογες "ποτε" και "με ερωτηση".Παλιοτερα δεν ειχα προβλημα και τα ειχα ορισει.Ειχα την εκδοση v10b εκανα update σε v10c αλλα και παλι εχει κολλήσει και δεν μου εμφανιζει αυτη την επιλογη!

καμια ιδεα;

Ευχαριστω!

LG ARENA(V10c):

Εγκατέστησα ένα Media player(KD_player) και όλο κάνει έλεγχο πρόσβασης στα αρχεία του κινητού μου. Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση με το αρχείο .jad αλλά μου λέει ότι λείπει το πιστοποιητικό.. Βρήκα πιστοποιητικό αλλά δεν μπορώ να το περάσω στο κινητό. Καμιά ιδέα??!!

Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black

Έχω ένα πρόβλημα με το arena, δεν μου δείχνει ούτε ενα γράμμα, ούτε στο μενού, ούτε στους φακέλους.Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλα τίποτα. Ξέρει κανείς πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Έχω αναρτήσει και δυο φωτογραφίες του που φαίνεται το πρόβλημα.

Ευχαριστώ